Selam lifeisnoteasykahve'nin olumlu etkisi oluyor mu ? Çoğu kez duydum sade kahve'nin zayıflamada etkisi olduğunu (metabolizma için iyi miydi? Bilmiyorum, unuttum:44:) Yoksa sen sadece öylesine mi içiyorsun ?
Ya kızlar aranızda şu tarçın-bal kürünü uygulayan var mı ? Bugün 2. günüm ama işe yaradığına dair kuşkularım var :26:
Arkadaşlar..ben de sanırsam bu gruba aidim :)..benim de boyum 162 cm ve kilom an itibariyle 62,5 vee 36 kg yum...yazın tam olarak 52 53 kg civarındaydım ama maalesef geçirdiğim sıkıntılar yüzünden kendimi en iyi çözüm olan :) yemeğe verdim ve gayet tabii olarak da kg verdim..Her daim şuna inanmışımdır..İstenildiği takdirde aşılamayacak dağ yok...Bugün diyete başlayalı 7.günüm vee toplam 2,5- 2,750 civarı bir kg vermişim ve bu arada pm sürecindeyim...benim de hedefim yazın olduğum kilom.Yani 54-53 civarı.İsteyen olursa ilk etapta yani şu an uyguladığım reçeteyi paylaşabilirim.
4. diyet günümden herkese selamlar öpücükler falan filan
Kahvaltımı arz ediyorum
Her zamanki gibi kahvaltıdan önce yeşil çay ve bir bardak sıcağa yakın ılık su.
2 domates, 4 sivri biber ve 2 yumurtadan yaptığım, yağsız-tuzsuz menemen ve çay.
Yarım saat sonra şekersiz bir kahve içerim..
:) bu bölüme yazmaya başlıyacağım fakat nasıl zayıflayacağımı bilmiyorum..65 kilo olup 54 hedefim...
Canım merhaba. 62,5 ve 36 kg yum yazmışsın.. ayrıca tabii olarak da kilo verdim demişsin..:44:
Kaç kilosun? Kilo aldın mı? Verdin mi?
Reçeteyi de isteriz tabii
Ben de evde otur otur 66 kiloyu gördüm ve artık üzerimden şu ölü toprağını atma vaktinin geldiğine kanaat getirdim. Yarın diyete, pazartesi de spora başlıyorum. Şu an tam 66.5 kiloyum. Hepimize kolay gelsin...
Sadece ben yazıyomuşum gibi hissetsem de kahvaltımı arz edeyim efenim
Uyanınca yeşil çay.. o cepte zaten
Kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta, salatalık, domates ve 2-3 çatal beyaz peynir. 1 küçük bardak şekersiz çay.
Şimdi de Türk kahvesi.
Öğlen tavuk ızgara ve yoğurt.
Akşam haşlanmış sebze
Aralarda gün kurusu, bitki çayı, 8-10 tane fıstık, elma ve yarım muz olacak.
Saygılar efenim
Selam lifeisnoteasyBen de varım :128: Ben kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim. Bugün ne greyfurt suyumu ne tarçın-bal suyumu içtim Kahvaltıda 1 simit 2dilim mozarella peyniri 3dilim sarı salatalık biber. Bir de 2tatlı kaşığı domates-biber sosu koydum simidim üstüne. Haftasonu biraz ipin ucunu kaçırdım sanırım :26: Şuan şekersiz türk kahvemi içiyorum. Yemek olarak bugün kabak dolması var. Bol yoğurt ile en fazla 2 tane yerim. Akşama doğru da 125gram probiotik yoğurt yerim ve belki yanına salata. Öyle de bitiririm günü.
Biraz sonra yine koşuya gideceğim. Ardından gün aşırı yaptığım yağ yakıcı hareketleri yapacağım. Suyumu da ihmal etmiyorum bu arada.
Sporun 3.günü sayılır bugün ama özellikle o yağ yakıcı hareketleri ekledikten sonra karnımda gözle görülen hızlı sonuçlar almaya başladım.:124: ip atlamayı ve hulahoop'u hergün yoksa yağ yakıcı hareketleri yapamadığım günlerde mi yapayım kararsızım:44:
Lifeisnoteasy sana bir yöntem önerebilirim. Ben yarından itibaren başlayacağım. İstersen ben sonuçlarımı söyledikten sonra başlarsın. Annem'den aldım bu tüyoyu! Annem denemiş. Bir kadın sabah aç karnına 1litre su ardından bir elma yiyin, sonra istediğiniz yiyebilirsiniz ama yine de haftada 1kilo verirsiniz demiş. Doktor sağlıklı değil sanki pek inanmıyorum falan demiş ama annem yine de denemiş. Annem bu yöntemle 1haftada 1 kilo vermiş. 2. haftanın sonunda yine tartılmış aynı kiloda ve bırakmış. Ertesi gün bi bakmış regl olmuşAnnem bana dedi ki 'Vermişimdir ama regl olacağım için aynı kiloda göründüm demek ki.' Sanırım o da yarın tekrar başlayacak bu yönteme. Bana tuhaf geldi ama kendi annem 'ben de oldu' demeseydi hayatta inanmazdım denemezdim Ama yarından itibaren deneyeceğim:106:
gruba bende katılabilirmiyim nasıl katılcam acaba
meraba merabaa...
beni de aranıza alır mısınız?64 kiloyum.boyumda 168. buraya yazınca en azından birilerine hesap veriyomuş gibi hissediyor ve yediğim miktarı azaltıyorum :) kilo bildirimleri hangi gün yapılıyo acaba? listeye beni de ekler misiniz
Selam didilyos
Elbette katılabilirsin aramıza. Ben tam olarak rejim ve spora başlayalı 3-4gün oldu. İstersen aramızda bir gün belirleyip kaç kilo olduğumuzu o gün yazarız. Kaç kilo verdiğimizi öylece kontrol edip biraz motive ederiz birbirimizi. Buraya hergün takıla takıla acayıp motive oluyorum, sporumu, ki ben pek sportif biri değilim, hiç aksatmadan yapıyorumYemek konusunda da disipline girmeye başardım:124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?