60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah bağışlasın canım. Ben de 28 yaşındayım, ama henüz çocuk yok. Ben normalde de çok su içiyorum, yani benim için sorun yok ama tabii ki zorlamamamk gerekiyor:99: yani kusarım diyorsan yapma Ben kendime bir rejim defteri yaptım. Oraya düşüncelerimi, pratik bilgileri, amaçlarımı ve kilo vermekte yardımcı olan herşeyi yazıyorum. Bazen içimden geldiğinde o gün neler yaptığımı da yazıyorum (spor yaptım mı, ne yaptım, kaç dakika, ne yedim falan):126: Hatta hangi hareket kaç kalori verdiriyor, onu da not ettim. Bunun faydası şu: yediğin bir tatlının kalorisini biliyorsan ve mesela koşuya gidiyorsan kilo vermek adına, kaç dakika koşuya bedel olduğunu görüp, ona göre biraz daha mesafeli durmayı öğreniyorsun belirli yiyeceklere karşı İp atlıyorsan yada pilates yapıyorsan mesela bir paket çikolata kaç dakika pilates yada ip atlama ile yakılır, onu göz önüne serince vücudumuza ne kadar gereksiz kalori pompalıyoruz daha iyi anlıyor insan

Selam kızlar:)
Sportmenkedi süt olsun diye gereksiz yüklenmiyorum zaten.Senin de dediğin gibi zaten vücut süt üretmeye endeksli 500 750 kcal kadar süte gidiyor .İnş kilo veririm.Zaten diyet değil niyewtim kızlar azcık dikkat etsem bir de evde bir iki egzersiz yeterli olur bu emzirme döneminde diye düşünüyorum.Ahh bi de havalar iyi gitse de yürüsem:)Çok ağır hareketler de yapamam kızlar sezeryan oldum bana karın eritmek için hafif hareketler önerirseniz sevinirim.Bu arada ben de hashimato troidi hastasıyım.Hastalığımı kilolardan farkettim zaten.9 ayda 12 kg almıştım birden ve düğünüm olacaktı.Baktım balon gibi şişim .Önce diyetisyene gittim kilo alıyorum diye.Testler tiroidi ele verdi ve ben ilaç kullanınca 5 kg olan ödemi attım ve düğüne kadar 6-7 kilo vermiştim 1 ayda.1400 kalorilik diyet vermişti.İşe yaradı ama ben diyete devam etmedim balayına gidince Malum açık büfe olunca:)

arkadaşlar ben de yarın rejime başlıyorum,beni de motivasyon ekibine alırmısınız:))

Hoşgeldin tresera Ne demek, tabii ki alırız. birbirimizi motive edersek daha kolay olur bu kiloları vermek. Bak ben burda çok motive oluyorum. 3-4gündür rejim ve spor yapıyorum, şimdiden bile karnımda gözle görülen fark var. Ayrıca kendimi git gide daha da disipline sokuyorum, farkı gördükçe insan daha da çok motive oluyor. Ama spor ve bol su içerseniz rejime desteklemek amacı ile daha çabuk sonuç alırsınız. Ben mesela her gün 30 dakika tempomu sürekli değiştirerek koşu yapıyorum ve 2 gün de bir yağ yakıcı hareketler. İp de atlamaya başladım. Hulahoop'um vardı çocukluğumdan, onu bulamadım, yarın hulahoop alacağım, belim incelsin diye onu da yapacağım. Kendim için şöyle bir plan kurdum şimdilik: Her gün 30 dakika değişik tempoda koşu, gün aşırı yağ yakıcı hareketler (30 dakikada 400 kalori yakıyormuş benim uyguladığım program), 2 günde bir de (yağ yakıcı hareketleri yapmadığım günlerde) 1 saat ip ve en az 30 dakika hulahoop
Her rejimin ana formülü: yediğin/aldığın kalori harcadığın kalorinin altında olmalı. Yada yediğin kalorileri yarıya düşür, harcadığın kalorileri 2ye katla:124: Böylece herkes kilo verir

Geçmiş olsun canım. Emziren annelerin takıldığı forumlarda sana belki daha çok yardımcı olabilirler. Şimdi dikkatlı olman gereken bir dönemdesin hala. Ben o yüzden birşey önermek istemiyorum şuan için sana Ama yeni doğum yapmış anneler var. Onların yaptığı hareketler vardır elbette :128:

Beni de aranıza alııınnn bende varımmm. Şu an olan kilo ile hedeflenen kiloyu gösteren bir grafiğiniz var onu bende profilime nasıl ekleyebilirim? Ayrıca hangi gün kilomuzu yazmamız gerekiyor?

selam kızlar ben geldim gribim gecti sayılır artık yememeye alıştım bugun kaynanama cıktım börek yapmış bana da bi tane büyükce bi parca verdi bende dedim bu cok nasıl yicem yemezsen hasta olursun bu nasıl diyet böyle ondan hasta oldun yemiyosun diye üzülmesin diye küçük aldım ucundan kalanını eşime getirdim öyle işte siz nerel yaptınız kızlar kilo veren varmı aranızda ben daha hiçç tartılmadım bide kilo veremeysem morelim bozulmasın diyede tartırlmıyorum eşimde diyo acele ediyosun 1 ay olsun ozaman anlaşılır hemen anlaşılmaz zaten yaglarım yumusamış bakalım ne olcak sonunda 5 kiloyu versem yeter ya hedefime gitmesemde olur

ben geçen sene bu zamanlar 50-59 kilo olanlar forumunda idim.şimdi halime bak bende her gün 20 dk koşarım.bi de slim in six videoları var.onlar süper kızlar.inanılmaz hatta.2 haftada erimiştim ya.resmen erimiştim!!!şiddetle tavsiye ederim yani.

Saol Sedacım tavsiyelerin için:) Bu arada ticker yapmayı soran arkadaşım; diyet gruplarına tıklarsan arkadaşım orda ticker yapmak için link var. Bua rada kızlar ben 6-7 kg verdim diyetle dedim ya onun çoğu şişlik ve ödemdi yoksa 1 atda verilmez aman ona bakıp da yuh demeyin :)

Geçmiş olsun tatlım Vallah ben de henüz tartılmadım, daha 3-4gündür tam olarak başladım. Ama bugün 30 dakika koşu ve 30 dakika yağ yakıcı hareketlerle toplam 700 kaloriyi toz-buz ettim :124:
Vallah kızlar, bir gün söyleyin, o gün tartılalım ve yazalım. haftaya cuma ne dersiniz ? 1 gram bile fark ederse iyidir bence :128:

cnm kac ayda verdi kiloyu bnim 11 gün oldu diyete baslayalı ekmek yemiyorum sadece kahvaltıda yiyorum bide yesil yaç içiyorum bol su içiyorum ....

Aman üzülme güzelim. Kilo bu, gelir de gider de Bak daha önce eriyip gitmişsin. Tekrar istediğin kiloya düşersin. Herşey senin isteğine bağlı

Aman üzülme güzelim. Kilo bu, gelir de gider de Bak daha önce eriyip gitmişsin. Tekrar istediğin kiloya düşersin. Herşey senin isteğine bağlı

sağolun kızlar.en azından ortak bi derdimizin olması bizi birbirimize bağlıyor evet kızlar burda diyorum,destek olcaz diyorum

Canım merhaba. 62,5 ve 36 kg yum yazmışsın.. ayrıca tabii olarak da kilo verdim demişsin..:44:
Kaç kilosun? Kilo aldın mı? Verdin mi?

Reçeteyi de isteriz tabii

Tekrardan Selam...

36 yaşındayım diye yazacakken 36 kg yum yazmışım...kusura bakmayın epey bir kafa karıştırıcı olmuş bayanlar :)...62,5 kg yum olması lazımdı...ve tabiii depresyondan ötürü de kg verdim yerine aldım yazmak isterken heyecandan sanırsam tersini yazmışım... :S herneyse reçetemi memnuniyetle paylaşırım...zaten google dan Jpon diyeti diye yazınca da çıkıyor...Protein ağırlıklı bir diyet listeyi sizler için aşağıya yapıştırıyorum...Bugün 8. günüm bitecek ancak 10. gün tartıldığım da sizlerle yeni kg mu da memnuniyetle paylaşıcam...Şunu unutmayın kim ne derse desin geçmişte de uzun yıllar profesyonel sporcu olduğumdan ötürü mühim olan başlamak ve sürekli beyine şu mesajı göndermek...KİLO VERİCEMMMMMM....VERİYORUM....VE hatta evde geçirdiğiniz zamanlar da sakın ve sakın eşofman giymeyin onun yerine tayt ı denemelisiniz ki vücudunuzdaki değişimlere de rahatlıkla görebilir olun...Eşofmanlar sadece spor içindir...ev de giymek için değil keza eşofman giymeye başlandığı zaman uzun bir müddette evdeyseniz yerken de içerken de her daim rahat olup, kilo aldığınızı da tartının başına çıkmadığınız sürece anlamıyorsunuz...Bir de su içimi çok ama çok önemli...hem vücudunuzdaki kanı temiz tutmak amaçlı ve şu gerçeği de asla unutmayın vücudunuzun % 80 i su...ve gerekli miktarda su içmediğiniz takdirde metabolizmanız hem yavaşlıyor hem de besinlerden aldığınız suyu otomatik olarak depolamay başlıyor ki bu da ödem dediğimiz çoğu zaman 5 kg ya kadar çıkan şişmelere sebebiyet veriyor...Listeye ek olarak da yemeklerden sonra herkese 1 bardak Yeşilçay ı içmeyi unutmayın...sabahları verilen kahve yi de sade içemiyorsanız az miktarda Coffee Mate ya da Light yani yağı alınmış süt ekleyebilirsiniz...

. gün

Kahvaltı: sade kahve

Öğle yemeği: 2 haşlanmış yumurta, haşlanmış lahana salatası (bitkisel yağlı), 1 bardak domates suyu

Akşam yemeği: balık ızgara veya buğulama

2. gün

Kahvaltı: sade kahve, galeta

Öğle: balık ızgara veya buğulama, bitkisel yağlı lahana salatası

Akşam: 100 gram haşlanmış dana eti, 1 bardak yoğurt

3.gün

Öğle: 1 adet kızartılmış irice kabak

Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 200 gram haşlanmış dana eti, bitkisel yağlı lahana salatası

4. gün

Öğle: 1 çiğ yumurta, 3 adet iri boy haşlanmış havuç (bitkisel yağlı), 15 gram sert peynir

Akşam: meyve

5. gün

Kahvaltı: çiğ havuç (limon sulu)

Öğle: balık ızgara veya buğulama, 1 bardak domates suyu

6. gün

Öğle: yarım haşlanmış tavuk, bitkisel yağlı lahana salatası (veya havuç salatası)

Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak çiğ havuç (bitkisel yağlı)

7. gün

Kahvaltı: çay

Öğle: 200 gram haşlanmış dana, meyve

Akşam: yukarıdaki akşam yemeklerinden herhangi biri (3.gün hariç)

8. gün

Öğle: : yarım haşlanmış tavuk, bitkisel yağlı lahana salatası (veya havuç salatası)

Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak çiğ havuç (bitkisel yağlı)

9. gün

Kahvaltı: limonlu çiğ havuç

Öğle: balık ızgara veya buğulama, 1 bardak domates suyu

10. gün

Öğle: 1 çiğ yumurta, 3 adet iri boy haşlanmış havuç (bitkisel yağlı), 15 gram sert peynir

11.gün

Öğle: 1 adet kızartılmış irice kabak

Akşam: 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gram haşlanmış dana eti, bitkisel yağlı lahana salatası

12. gün

Öğle: balık ızgara veya buğulama, bitkisel yağlı lahana salatası

Akşam: 100 gram dana haşlama, 1 bardak yoğurt

13. gün

Öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, bitkisel yağlı lahana salatası, 1 bardak domates suyu

Akşam: balık ızgara veya buğulama

Diyet bitmiştir. Daha sonra yemeklerde ölçüye dikkat edilerek normal beslenmeye devam edilebilir.

tabiii normal derken pizzalra hamburger değil...13 gün bitince sizinle diğer listemi de paylaşacağım...Şimdiden herkese kolay gelsin diyorum...Ve asla ama asla vazgeçmemenizi tavsiye ediyorum KK

sabah:
yarım roll ekmek,yumurta,4 zeytin,2 şekerli çay

ara:1 galeta,meyveli yoğurt

ara:1 galeta.

akşam:sebzeli fırın tavuk

ara:galeta

yeşil çay,kahve,meyveli soda

ve gün biter!!!!!!

sabah:
yarım roll ekmek,yumurta,4 zeytin,2 şekerli çay

ara:1 galeta,meyveli yoğurt

ara:1 galeta.

akşam:sebzeli fırın tavuk

ara:galeta

yeşil çay,kahve,meyveli soda

ve gün biter!!!!!!

saol canım ben düşünmüyorum tartılmayı ayın sonunda tartılcam benimde masaj aletim var kremlerimi sürüp 10 20 dakika yapıyorum okadar hasta oldugum için 2 gündür yapamadım baslarım yadında yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…