Hoşgeldin tatlım
Ben sabah kalkınca 1 litre su içersem akşama kadar kusarım, hiç bir şey yiyemem ve zayıflarım
Suyu zorla içenlerdenim
Ama amaç hem kilo vermek hem de sağlıklı beslenmek.. yağlı,tuzlu,aşırı şekerli her şeyi hayatımdan çıkarıyorum ben.. yaşım 27..2 çocuk var.
arkadaşlar ben de yarın rejime başlıyorum,beni de motivasyon ekibine alırmısınız:))
Selam kızlar:)
Sportmenkedi süt olsun diye gereksiz yüklenmiyorum zaten.Senin de dediğin gibi zaten vücut süt üretmeye endeksli 500 750 kcal kadar süte gidiyor .İnş kilo veririm.Zaten diyet değil niyewtim kızlar azcık dikkat etsem bir de evde bir iki egzersiz yeterli olur bu emzirme döneminde diye düşünüyorum.Ahh bi de havalar iyi gitse de yürüsem:)Çok ağır hareketler de yapamam kızlar sezeryan oldum bana karın eritmek için hafif hareketler önerirseniz sevinirim.Bu arada ben de hashimato troidi hastasıyım.Hastalığımı kilolardan farkettim zaten.9 ayda 12 kg almıştım birden ve düğünüm olacaktı.Baktım balon gibi şişim .Önce diyetisyene gittim kilo alıyorum diye.Testler tiroidi ele verdi ve ben ilaç kullanınca 5 kg olan ödemi attım ve düğüne kadar 6-7 kilo vermiştim 1 ayda.1400 kalorilik diyet vermişti.İşe yaradı ama ben diyete devam etmedim balayına gidinceMalum açık büfe olunca:)
Selam didilyos
Elbette katılabilirsin aramıza. Ben tam olarak rejim ve spora başlayalı 3-4gün oldu. İstersen aramızda bir gün belirleyip kaç kilo olduğumuzu o gün yazarız. Kaç kilo verdiğimizi öylece kontrol edip biraz motive ederiz birbirimizi. Buraya hergün takıla takıla acayıp motive oluyorum, sporumu, ki ben pek sportif biri değilim, hiç aksatmadan yapıyorumYemek konusunda da disipline girmeye başardım:124:
selam kızlar ben geldim gribim gecti sayılır artık yememeye alıştım bugun kaynanama cıktım börek yapmış bana da bi tane büyükce bi parca verdi bende dedim bu cok nasıl yicem yemezsen hasta olursun bu nasıl diyet böyle ondan hasta oldun yemiyosun diye üzülmesin diye küçük aldım ucundan kalanını eşime getirdim öyle işte siz nerel yaptınız kızlar kilo veren varmı aranızda ben daha hiçç tartılmadım bide kilo veremeysem morelim bozulmasın diyede tartırlmıyorum eşimde diyo acele ediyosun 1 ay olsun ozaman anlaşılır hemen anlaşılmaz zaten yaglarım yumusamış bakalım ne olcak sonunda 5 kiloyu versem yeter ya hedefime gitmesemde olur
Saol Sedacım tavsiyelerin için:) Bu arada ticker yapmayı soran arkadaşım; diyet gruplarına tıklarsan arkadaşım orda ticker yapmak için link var. Bua rada kızlar ben 6-7 kg verdim diyetle dedim ya onun çoğu şişlik ve ödemdi yoksa 1 atda verilmez aman ona bakıp da yuh demeyin :)
ben geçen sene bu zamanlar 50-59 kilo olanlar forumunda idim.şimdi halime bakbende her gün 20 dk koşarım.bi de slim in six videoları var.onlar süper kızlar.inanılmaz hatta.2 haftada erimiştim ya.resmen erimiştim!!!şiddetle tavsiye ederim yani.
Aman üzülme güzelim. Kilo bu, gelir de gider deBak daha önce eriyip gitmişsin. Tekrar istediğin kiloya düşersin. Herşey senin isteğine bağlı
Canım merhaba. 62,5 ve 36 kg yum yazmışsın.. ayrıca tabii olarak da kilo verdim demişsin..:44:
Kaç kilosun? Kilo aldın mı? Verdin mi?
Reçeteyi de isteriz tabii
Geçmiş olsun tatlımVallah ben de henüz tartılmadım, daha 3-4gündür tam olarak başladım. Ama bugün 30 dakika koşu ve 30 dakika yağ yakıcı hareketlerle toplam 700 kaloriyi toz-buz ettim :124:
Vallah kızlar, bir gün söyleyin, o gün tartılalım ve yazalım. haftaya cuma ne dersiniz ? 1 gram bile fark ederse iyidir bence :128:
merhabalar arkadaşlar ben 64 kiloyum aranıza katılmak istiyorum tartılma günü varmı???[/ hoş geldin cnm aramıza ne demek aramızdasın sende bundan sonra şimdilik tartılan kimse yok isteyenler tartılıyo ama bn kendimi iyi hissetmedigimden tartılmıyom ayın sonunu bekliyorum cnm öyle işte ....
merhabalar arkadaşlar ben 64 kiloyum aranıza katılmak istiyorum tartılma günü varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?