Selam kızlarSabah 2 dilim ekmek. üzerine domates-kırmızı biber karışımı bir sos 2 dilim mozarella 1 tane şekersiz çay vardı kahvaltı menümde Mozarella yerine az yağlı beyaz peynir iyi olurdu aslında. Sos da biraz gereksizdi sanki Neyse bugünlük böyle olsun.
Bu arada SportmenKedi sben bugün tesadüfen aç karnına spor yapmakla ilgili yazı okudum. Aktarmak istedim. Ben de aç karnına daha fazla yağ yakıldığını duymuştum, hatta o yüzden sabahları bir ara aç karnına yürüyüşe çıkıyordum. Ama bugün bir dergide okuduğum yazıda Beslenme Uzmanı aç karnına spor kas kaybettirdiğini yazmış. Spor için en uygun saatler 17-18 arası diye belirtmiş.
Genel bilgi açısından yazıda şu bilgi de önemli sanırım bayanlar: 1 kilo yağ saatte 1 kalori yakarken, 1 kilo kas ise saatte 9 kalori yakıyor diye yazıyor :96: şaşırdım ben. bilmiyordum bu kadar fark olduğunu. Sizinle de paylaşayım dedim. Bugün her yerim ağrıyor. Hele baldırlarım..hiç sormayınMerdivenleri bile inemedim, donuma yapmış gibi indim vallah Ama ben spor yapınca o baldırlarım hep böyle ağrıyor. Hatta dün spor yaparken de yanma oldu bir ara. Ben galiba farkına varmadan ayakuçlarımın üzerinde yapıyorum hareketleri, fazla yükleniyorum baldırlara. Yada normalmi bu ? Sizde de böyle oluyor mu ? :44:
selam kızlar
19.02.2012 de demişim ki burda ben ; 62,5 kiloyum hedefim 58 olmak.....
60.1 olmuşum bile... sadece yediklerime dikkat ederek ve yürüyüş yaparak...arada da Leslie ile akşamları 68 dk.
süper yaaa çok mutlu oldum ben bu sabah. ki zayıflama serüvenine 66,7 ile başlamıştım. elma diyeti yapmıştım 1 hafta boyunca. 1 ayda 6 kilo vermişim
Kizlar merhaba tekrardan:) bende araniza yeni katildim.. bence de bir gun belirleyelim ve o gun kilolarimizi yazalim. Cuma bana da uyar mesela:)
slm cnm diyet listeni yazarmısın rica etsem merak ettimde
cnm kac ayda verdi kiloyu bnim 11 gün oldu diyete baslayalı ekmek yemiyorum sadece kahvaltıda yiyorum bide yesil yaç içiyorum bol su içiyorum ....
hoşgeldin tatlım.tabi katılabilirsin.bendensin.bende 64 kiloyum. valla farketmiyor canım.ben mesela haftada 1 gün tartılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?