60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyete başladığım gün tartılıcam ben... Yani Çarşamba sabahı.. Tam olarak 69,800 düm geçen hafta Çarşamba sabahı.

Madem geldim kahvaltımı yazayım... Haşlanmış yumurta, sivri biber, salatalık, az peynir, şekersiz kahve.. Uyanınca da 2 bardak su içtim..

Kilom 60-61yada62 civari tartilmadim bi suredir.korkuyorum. bende baya kilo aldim normal kilom 55 civariydi bi anda kendimi 60li kilolarda buldum. İnsallah beraber 50li kilolara donecegz

günaydın kızlar

sabah erkenden maydonoz suyu içtim.
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 saat sonra yürüyeceğim

Kahvaltida bir pogaca yedim birde hazir meyve suyu ictim. Hic ornek bir kahvalti degil ama bundan sonra dikkat edecegim

evet yag yakımı konusunda farklı şeyler söylüyorlar. bende zaten tamamı ile aç spor yapmamak laızm demiştim. çok karna da olmuyor çünkü miden bıngıl bıngıl ediyo doluyken. boş karna daha rahat oluyor.

saat 17-18 en iyi spor saati diyorlar evet. ama ben o saatte işte oluyorum. benim yapabildiğim zamanlar 20-22 arası.
spordan sonra kas agrıları bende de oluyor. jillian'ın bacak ve kalçalar için olanı videosunu ne zaman yapsam 3 gün kaslarım agrıyor. özellikle de kalça lobları ve iç bacak mahvediyor. bu demek oluyor ki işe yarıyor.
güçlendiğimi hissediyorum da zaten

selam kızlar

19.02.2012 de demişim ki burda ben ; 62,5 kiloyum hedefim 58 olmak.....

60.1 olmuşum bile... sadece yediklerime dikkat ederek ve yürüyüş yaparak...arada da Leslie ile akşamları 68 dk.

süper yaaa çok mutlu oldum ben bu sabah. ki zayıflama serüvenine 66,7 ile başlamıştım. elma diyeti yapmıştım 1 hafta boyunca. 1 ayda 6 kilo vermişim

Günaydın kızlar. Bakıyorum herkes yine kahvaltısını yazmış. Yeni katılanlar var sanırım. Onlara hoşgeldin diyorum. İsteğen herkes katılabilir bize. Merguana, kahvaltın gerçekten örnek bir kahvaltı olmuş Ben sabahı 1.5litre su ile başladım. Elme yokmuş ama:26:kürü deneyim dedim, elma olmayınca yarım kaldı. Ama kusacağım sandım, ki ben normalde de 3litreden çok su içerim:120: Kahvaltıda 1 dilim kızartılmış ekmek, domates-biber sosu sürdüm 2çay kaşığı üzerine,1 parmak uzunluğundan beyaz peynır, 2-3 kiraz domates, 3-4 dilim salatalık, 2küçük çay bardağı şekersiz çay. Bu arada yaptığım sporun git gide daha da çok faydasını görüyorum kızlar. karnım baya bir düzleşmeye başladı.

Selam netere, vallah bravo. Bu bizi de motive eder. Sen nerdeyse hedefine ulaşmışsın. 2kilocuk kalmış
SportmenKedi selam, umarım güzel bir haftasonu geçirmişsindir.

Kızlar öğlen yemeği de yenildi sanırım. Ben alışverişe gideceğim biraz sonra. Bir de hulahoopum kayıp olduğundan kendime yeni bir hulahoop alacağım Sonra koşuya çıkacağım.

Herkesi öpüyorum şimdilik. Ama gerçekten iyi gidiyoruz kızlar. Bakıyorum da olumlu sonuçlar alan arkadaşlar var, enerji dolu ve süper motive eden arkadaşlar da var. Yani olumlu gelişmeler var.
Ben bundan sonra her cuma kilomu yazacağım. Bana katılmak isteyen olursa cuma günü yazabilir

Kizlar merhaba tekrardan:) bende araniza yeni katildim.. bence de bir gun belirleyelim ve o gun kilolarimizi yazalim. Cuma bana da uyar mesela:)

slm cnm diyet listeni yazarmısın rica etsem merak ettimde

canım liste şöyleydi;
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
1 kib.kut. kadar peynir
domates salatalık yeşillikler
4-5 adet ceviz
ara 1 adet meyve(1 avuç büyüklüğünde)
öğle
6 yemek kaşığı sebze yemeği susuz olacak
2 ince dilim kepekli ekmek
1 çay bardağı yoğut veya ayran veya cacık
ikindi
1 adet meyve
akşam
2 adet köfte kadar et veya tavuk veya balık veya 4 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği
4 yemek kaşığı sebze yemeği susuz
2 ince dilim ekmek
1 çay bardağı yoğut veya ayran veya cacık
salata
gece
1 meyve
1 çay bardağı süt veya yoğurt

2 litre su içilip yarım saat yürüyüş hergün olacaklar arasında.
yasaklar:
kızartma,patates,beyaz ekmek,bal,reçel,tatlı,çikolata,şeker,kola,gazoz,hazır meyve suyu,salam,sosis,sucuk,zeytin,turşu,çorba,pilav,makarna,hamurişi,margarin,tereyağı,bulyon,kuruyemişler.
Aslında çok sağlıklı değil mi yani sütümün kesilmesinden korkmasam ben bile tekrardan yaparım ama:)Artık emzirme bitince tekrar yapacam ben bu diyetimi.

cnm kac ayda verdi kiloyu bnim 11 gün oldu diyete baslayalı ekmek yemiyorum sadece kahvaltıda yiyorum bide yesil yaç içiyorum bol su içiyorum ....

canım verdiğim diyetle 1-1.5 ayda verdim 6-7 kiloyu ama dediğim gibi tiroidden dolayı çoğu şişlikti onun çünkü ömür boyu kullanacağım bir hap verdi (tefordu şimdi levotron kullanıyorum) doktor ve ben balon gibi fıs diye söndüm bir anda:)

SELAM. Bu akşam saat 16:30 da bir kase kayısılı yoğurt yedim ve yemek işini bitirim. Belki ilerleyen saatlerde 1 meyva yerim. :)Sizler neler yapıyorsunuz?

2 saat önce falan yürùyüsumü yaptım.ardından elma sırkelı su ıctım.100 mekik çektim.karnım acıktı.yemek yiyecegim.

Bende yarım saat koşu bandında yürüdüm. 100 mekik çektim. 100 twister , 200 de yan bel hareketi yaptım. 3Lt suyuda unutmayayım.Susuz olmaz.:) Birde zaıflasak ah ah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…