60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tartıyla bu sene barışacaz inş her çıktığımızda sevindirir bizim umarım bugün yarım kilomun gittiğin gördüm hem de regl dönemim olmasına rağmen sevmeye başladım yani tartıyı

tartıyla bu sene barışacaz inş her çıktığımızda sevindirir bizim umarım bugün yarım kilomun gittiğin gördüm hem de regl dönemim olmasına rağmen sevmeye başladım yani tartıyı

İnşallah bende bir gün severim. Hatta tartıya sarılabilirim :)

oo buralar canlanmış:)aksam.tavuk haşlama,bulgur pılavı nohut yedim.az yedim ama.birazdan sirkeli suyu içeceğim. .

ben de geldimmmmm hepimizin istedigi rakami görmesi dilegiyleeee
İnşallah en yakın zamanda istediğimiz rakamları görürüz.
62,5 kgmım sen uzunsun sanrsam bmı düşük çünkü
evet lavinya boyum 1,70
oo buralar canlanmış:)aksam.tavuk haşlama,bulgur pılavı nohut yedim.az yedim ama.birazdan sirkeli suyu içeceğim. .

Afiet olsun merguana. Sirkeli suyu bende denedim ama içemiyorum.Midem bulanıyor (

İnşallah en yakın zamanda istediğimiz rakamları görürüz.

evet lavinya boyum 1,70

Afiet olsun merguana. Sirkeli suyu bende denedim ama içemiyorum.Midem bulanıyor (
ben de artik icemiyorum sirkeli suyu.. acaba sabahlari ac karnina ictigim icin mi alisamadimki??

canim ne sirkesi iciyorsun? daha dogrusu farkedermi ben de üzüm sirkesi var.. bir de neden bu saatte iciyorsun?? ben sabahlari denemistim ama bi fayda görememistm.. cok sordum galiba kusura bakma olurmu

Bende varımmm. 3 kişi olduk desek :)

bende varım 4 kişi olduk diyelim

burası insanı acayip motive ediyo ve gaza getiriyo.... bugün işten çıktım eve yürüyorum ve bir farkettim ki pantalonum ( söylemesi ayıp 36 bedendir kendileri ) aşağı aşağı iniyor ve ben ikide bir belinden çekip duruyorum... mutluluk ne kiiiiii işte buuuuuuuuu.....

Selam kızlar. oooooo bakıyorum canlanmış burası baya. Süper olmuş yaaaa :82: ben akşam bir dilim ekmek (üzerine ince dilim hindi göğüsü salamı) 125gram da yoğurt yedim. canım çekti küçük tatlı bir kekli yoğurt yedim (o da 100gram falandı). Ardından 30 dakika farklı tempoda koşu, 30 dakika ip atladım ve 30 dakika hulahoop. Gerçi hulahoop'da ilk günümdü ve pek başarılı sayılmam. Çocukluğumda süper çeviriyordum ama artık unutmuşum. Kütük gibiyim vallah ama her gün yapa yapa yine başarırım herhalde :44:
3 litre suyumu da içtim. Bu aralar FORM çayımı çok ihmal ettim, yarın onu da içmeye başlayacağım tekrardan Bir de kaç gündür nar bana bakıyor ben nara. Ama akşam 6dan sonra birşey yemediğim için unutuyorum hep, ama yarın afetmyeceğim onu Forumdaki şuan ki çoşku ile başaracağız kilo vermeyi:13: Ben şimdi duşumu alıp sütümü içeyim. Spordan sonra annemle mağazaya gittik ardından alışverişe gittik. yoruldum baya. Öpüyorum hepinizi iyi akşamlar herkese:80:

kızlar hemen hemen 1 aydır dıytteyımyedıklerıme dıkkat edıyorum ekmek yok vs. spor yapmıyorum..neyse gıde gıde 1 kılo gıttı ..ama pantolonlarımdan felan daha fazla kılo vermısım gıbı gelıyor..yanı ınceldım gıbı. acaba yağ mı yakıyor vucudum? oyle bıle olsa kılodn dusmez mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…