merhabalar arkadaşlar ben 64 kiloyum aranıza katılmak istiyorum tartılma günü varmı???[/ hoş geldin cnm aramıza ne demek aramızdasın sende bundan sonra şimdilik tartılan kimse yok isteyenler tartılıyo ama bn kendimi iyi hissetmedigimden tartılmıyom ayın sonunu bekliyorum cnm öyle işte ....
hoşbulduk canım sagolasın sen kaç kilosun bu arada ben cuma günleri tartılmaya karar verdim umarım işe yarar
Bende yarım saat koşu bandında yürüdüm. 100 mekik çektim. 100 twister , 200 de yan bel hareketi yaptım. 3Lt suyuda unutmayayım.Susuz olmaz.:) Birde zaıflasak ah ah :)
zayıflarsın canım sen maşallahın var imrendim inanki
slm kızlar nasıl gidiyor diyet maceraları
tartıyla bu sene barışacaz inş her çıktığımızda sevindirir bizim umarım bugün yarım kilomun gittiğin gördüm hem de regl dönemim olmasına rağmen sevmeye başladım yani tartıyı
İnşallah bende bir gün severim. Hatta tartıya sarılabilirim :)
sende 3 kilo vermişsin işte daha ne olsun sev ki onu o da sevsin seni üzmesin seni
işi iice geyiğe felsefeye döktük ya versekte şu kiloları kurtulsak
İnşallaaaaaaaaahhhhhhhh. Sen kaç kilosun?
hoşgeldin amin cümleten hepimiz görecez inş 50li rakamları
İnşallah en yakın zamanda istediğimiz rakamları görürüz.ben de geldimmmmmhepimizin istedigi rakami görmesi dilegiyleeee
evet lavinya boyum 1,7062,5 kgmım sen uzunsun sanrsam bmı düşük çünkü
oo buralar canlanmış:)aksam.tavuk haşlama,bulgur pılavı nohut yedim.az yedim ama.birazdan sirkeli suyu içeceğim. .
ben de artik icemiyorum sirkeli suyu.. acaba sabahlari ac karnina ictigim icin mi alisamadimki??İnşallah en yakın zamanda istediğimiz rakamları görürüz.
evet lavinya boyum 1,70
Afiet olsun merguana. Sirkeli suyu bende denedim ama içemiyorum.Midem bulanıyor(
oo buralar canlanmış:)aksam.tavuk haşlama,bulgur pılavı nohut yedim.az yedim ama.birazdan sirkeli suyu içeceğim. .
Bende varımmm. 3 kişi olduk desek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?