60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam bydayksl. Annemin iş arkadaşı da doktor yardımı ile kilo vermeye çalışıyormuş. Kadın herşeye dikkat etmesine rağmen 2hafta üstüste aynı kiloyu göstermiş tartı, ama bakınca kadın kilo vermiş gibi. Doktor da insanın yağ kaybettiği zaman, eğer vücut su kaybına uğramadıysa, aynı kiloda tartabildiğini söylemiş. Bu aslında iyi birşeymiş, çünkü verilen kilo yağ olduğunu yani su kaybı olmadığını gösterirmiş. Ama herzaman mı böyle bilemem.

iste mutluluk bu gercekten sen epeyce zayiflamissin o zaman

ben bugun kadayıf ve patates kızartması yedim.kendimi hiç affetmicem.sizde beni affetmeyin kızlar.ben böyle yaşamaya mahkumum.

teşekkur ederım sedali..aslında bende senın soykledıklerıne benzer seyler duymustum ama bana cok fazla mantıklı gelmemıstı sonucta yagda olsa gıden gıdıyor vucuttan dıye dusunuyordum.. ama demekkı oyle degılmıs.. cunku gercekten dıkkat edıyorum mumkun degıl yanı hıc kılo vermemem..annemde sonra bırden duser kılon sıkma canını dıyor ama o tartıya cıkınca aynı kıloda 00 gram eksık yada 100 gram fazla cıkınca ınsanın butun hevesı kacıyor

tesekkür ederim

merhaba kızlar bende 2 senelik evliyim 2 yılda 7-8 kilo aldım, evlenince saldım mı nedir :) yaza girmeden hemen incelmem lazım. sabah çikolataları götürdüm son bir ziyafet yaptım. öğlenden itibaren başlıyorum. işyerindeyim, yoğurtlu ıspanak ve çorba içeceğim yemekte. hadi bakalım bismillah.

Merhaba kızlaaaaaar

Yarın sabah tartıya çıkıyorum ve çok heyecanlıyım, ilk kez bu kadar istikrarlı gördüm kendimi

Dün akşam misafirlikteydik, baya toparlanmışsın dediler, görür görmez

Sabah kahvaltıma gelirsek; yine 2 adet haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve biber. Çay filan içmedim çünkü şekersiz içmeye başladığımdan beri hiç bir şey anlamıyorum tadından, çok kötü geliyor sade çayın tadı

Sabah uyanınca 2 bardak su içmiştim. Kahvaltıdan sonra Türk kahvesi yaptım..
Öğle yemeğinde haşlanmış sebzelerim var. yemek yapar gibi doğradım soğanıyla domatesiyle ama yağ ve tuz eklemedim. kimyon, karabiber atıp haşladım. Baya yemek gibi oldu tadı. Boş yere o kadar yağı,tuzu eklemişim bunca yıl yani

Selam kızlar Sabah 1.5litre su ve 1 elme yedim (haftada 1kilo verirmiş göya insan bu kürü sabahları uyguladığı zaman). 1dilim ekmek üzerine 1dilim hindi göğüsü salamı, 2çekersiz çay, 1yumurta. Kahvaltıda artık farklı birşey yemem lazım. Bu 1dilim ekmek bile canımı sıkıyor Evdeki domateslerin tadı güzel olmadığı için yemiyorum, geçen gün aldığım salatalığın tadı da iğrençdi:120: marketten almıştım. Bugün manava gidip tadı güzel olanları var mı bakayım. Öğlen 125gram yoğurt, 1kase çorba içtim, akşam yemeğini biraz yoğurtla falan geçiştirmeye düşünüyorum. Geçen gün zeytinyağlı havuç yapmıştım, süper oldu vallah Bugün FORM çayımı ve yeşil çayımı da içeyim. Onları çok ihmal ettim

lifeisnoteasy bakıyorum süper gidiyor sende:128: Öğle yemeğin vallah ağzımı sulandırdı Umarım yarın tartıda güzel bir sonuç alırsın. Ben galiba regl olacağım, karnım şişmeye başladı hafif:26:

nasılsınız kızlar
öğlen gene aynı şekilde yemeğimi yedim.kahvaltıya yetişemiyorum ben.uykum çok ağır.saat kursam bile kalkamıyorum
birazdan yürüyüşümü yapacağım.ardından elma sirkeli suyumu içeceğim.maydonoz suyu yapamadım bugün.unuttum.

bende regl olucam 3-4 gün içinde.. tatlı krizlerimden belli oluyor zaten ama iyi atlatıyorum şimdilik.. Henüz diyete ihanet etmedim

Tatlım acele etme Acele ile verilen kilolar aynı hızla geri geliyor

Elma sirkesinin yağ yakınında ve metabolizmayı hızlandırmada etkisi var ama mideye de ciddi yan etkileri var..
Sabahları aç karnına elma sirkesi içerek diyet yapan bir kadın, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybetti maalesef.. Öğün aralarında ılık suyun içine bir kaç damla koyup içersen zayıflamana yardımı olur tabii.

Sıradan beslenen bir insanın vücudunda bile en 5 kg ödem olurmuş. günde 4/6 gr tuz dışında hiç tuz kullanmayan biri, diyet yapmasa da, egzersiz yapmasa da, bu 5 kg ödemi bir senede kaybediyor. O yüzden zayıflamaya tuzu keserek başla ki, ödemlerinden bir kurtul. Günlük tuz ihtiyacını da zaten kahvaltıda yediğin 3-4 çatal peynirden alırsın.. Ekmeği haftada 1 gün kullan ama ölçülü.. şekeri toptan at yediklerinden.. meyvelerde zaten en doğal olanı var... Sırf bu şekilde bile 10 günde 2 kg gider ve bu ödemden gitmiş olur. bu da iyi bir şey tabii.. Önce ödem, sonra yağ..

Slm kizlar.. Elma sirkesi icen arkadaslara sesleniyorum mideniz saglam degilse icmeyin zayiflayalim derken sagligimizdan olmayalim.

Kizlar kahvaltida ne yiyebiliriz? Bu mevsimde salatalik domates maalesef yenmiyor onun yerine alternatif ne olarak ne onerisiniz?burada sizinle berabersem kantinden alinan pogaca ve tostlara artik son vermem gerekiyor. Onun disinda da aklima bir tek peynir ekmek geliyor. Onerilerinizi bekliyorum!

haşlanmış yumurta ye canım o hem tok tutuyor hemde sağlıklı. ekmeği hamurişini biraz azalt gerisi gelir zaten hadi kolay gele

evet öğün aralarında içiyorum ben.sabahleyin tadı bir garip oluyor.sağol verdiğin faydalı bilgiler için.

Slm kizlar.. Elma sirkesi icen arkadaslara sesleniyorum mideniz saglam degilse icmeyin zayiflayalim derken sagligimizdan olmayalim.

evet canım.ben 2010 da baya 2 ay falan içmiştim.kilo vermiştim.zararı olmamıştı bana.arkadaşım hep kusar midesi bozuk.içmişti zararı olmuştu ona.dediğin gibi midesi bozuk olanlar içmesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…