60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol canım. Artik kahvaltida peynir zeytin yumurta 1 dilim de kepekli ekmek yedim mi herhalde olur

selam arkadaşlar ;

ben 5 ay önce 86 kilo ile başladığım diyet macerama 69 kilo ile devam ediyorum :)) 60 kiloya inmek istiyorum yani burası tamda benim yerimmiş... Yardımlarınızı bekliyorum:))

Herkese merhabaa. Ben de neler yediğimi söyleyeyim. Sabah güzel bir kahvaltı :) yumurta,zeytin,peynir,biber + çavdar ekmeği.
öğlen. çavdar ekmekli sandiviç(domates ve peynirli) .Akşam yani saat 16:00 gibi yine 1 kase kayısılı yoğurt yedim ve yemek işini bitirdim. İlerleyen saatlerde belki meyva yerim. :))))

Son düzenleme:
Slm kızlar bugün geç gelebildim buraya
menümü yazıyorum
dün akşam bir kase çorba
salata
ve kururulmuş ve yagda kavrulmuş yogurtlu biber
sonra yarım elma

sabah ise
1 k.k peynir
2 cviz
4 zeytn
1 from etmek
biraz sucklu yumurta
şekersiz çay

ögleyn elma yedm akşamada artık evde varsa

Bnm acilen sporuma geri başlamam lazım yaaa ne üşengeç olmaya başladım ben yaaa

Kizlar bende yediklerimi soyleyeyim; kahvaltida sadece kahve ictim. Yemekten 1 saat once. ogle yemeginde biraz corba kofte ve biraz makarna yedim (11.30 gibi)
Ara da bir portakal
Sonraki arada 3 biskuvi ve cay(tek sekerli)
Su anda da cok açım
İdeal degil. Farkindayim. İnsallah yavas yavas olacak.

gider inşş giderrr

canım dayanabilirsen tebrikler. ben 4de daha yeni başlıyorum

iyi günler hepinizee. benim içinhiç iyi olmadı gerçi. çok fena yemeye başladım. bir ara b vitamini alıyordum o açlık hala üstümde galiba. hiç bu kadar yediğii haıtlamıyorum. 57den 61 e çıktım patlamak üzereyim. moraller yerde. güzel bol proteinli bir diyet listesi ve bol yürüyüş lazım galiba.... ne öneriyorsunuz kilo veren arkadaşlar? acil başlamam lazım yaz geliyoor. yürüyüş içinde vaktim olmuyor işin köütüsü. hafta içi geç dönütorum eve ve sabahta erkenden gidiyorum işe. haftasonlarıda kursum oluyor. ne yapıcaaam! yardım

sende bendensin canım ben bi süre 55lerde gezindim sonra zaman içinde yavas yavas 57ye cıktım. sonra kendimi bi anda 61kilo olmuş buldum. çok canım sıkkın. pantolonlarım olmuyor. önerilere benim de ihtiyacım var.
kızlar önerilerinizi bekliyoruz...

Tekrar merhaba.Sporumu da bitirdim. 45 dk koşu bandında yürüdüm.101 mekik :),100 twister,200 yan bel hareketi yaptım.Ama çoookk yoruldum.Meyveyi hakettim sanırım. Buraya rapor veriyormuşum gibi yazıyorum. Bu beni iyi yapıyor. Kendimi yapmak zorunda hissediyorum. İnşallah böyle devam edebilirim.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ;

ben 5 ay önce 86 kilo ile başladığım diyet macerama 69 kilo ile devam ediyorum :)) 60 kiloya inmek istiyorum yani burası tamda benim yerimmiş... Yardımlarınızı bekliyorum:))

Yardımlarımızı mı bekliyosun? Tatlım 86 dan 69 a düşen sensin. bence senin bize yardım etmen gerekiyo Nasıl ettin bunu anlat bakiim

Selam kızlar. Sporlar yapıldı akşam yemekleri yendi, sıra dinlenip sonra da yatmada sanırım :116: Ben de akşam biraz yoğurt ve 1bardak taze sıkılmış kan portakalı suyu içtim. yarım saat koşu yarım saat de yağ yakıcı hareketler yaptım, sonra 2-3kere alışverişe çıktım çarşıya. bugün koşarken baya bir yoruldum nedense :26: Daha sonra tarçınlı sıcak süt içerim. Ama önce duş

Ay süper UZAYIM, vallah Victorias Secret mankenleri gibi gireceksin yaza anlaşılan. Onlara bile taş çıkartırsın bu gidişle vücudunla:128: Maaşallah Ama buraya rapor verir gibi yazmak benim de displinli şekilde sporuma devam etmemi ve yediklerime dikkat etmemi sağlıyor. Ben gıçımı galdırına kadar anam anam bin dereden su getirirdim :78: şimdi ise annem bazen 'bugün yapma' demesine bile kızıyorum, duramıyorum bir gün en azından koşuya gitmeden:124:

Selam huaaa paniğe gerek yok. Güzel bir plan hazırlarsan kendine verirsin kiloları. 4 kilo almışsın bunu da hemencik kolay bir şekilde verirsin. Yani spor için gerçekten vaktin yoksa, ki insan kendi yaratır vakti, sana şunu önerebilirim: günde 3 kere ye: kahvaltı-öğlen-akşam yemeği, aralarında 4-5 saat mesafe bırak ve atıştırmalık falan hiç birşey yeme. Gereken vitaminleri minerallerini sebze meyve ve gereken yiyeceklerden al. Su iç bol bol. Akşam belirli bir saatten sonra yeme. Mesela en son 6 yada 7 gibi ye. Bu şekilde verirsin. Arkadaşımın ağabeyi bu şekilde diyetiysen yardımı ile herşeyi yiyerek güzel kilo vermiş. Bol şanslar. Arada buraya takıl biz sana da destek oluruz. Yediklerini değerlendiririz

Yardımlarımızı mı bekliyosun? Tatlım 86 dan 69 a düşen sensin. bence senin bize yardım etmen gerekiyo Nasıl ettin bunu anlat bakiim

Doğru söylüyorsun lifeisnoteasy benim daha 1 kilo verip vermediğim meçhul, kendisi maaşallah 17 kilo vermiş, gelmiş bizden yardım istiyor. Asıl tüyolar sende güzelim:130:

Teşekkür ederiiimm sedali20042006 :) inşallah bu motivasyonla yaza süper gireceğiz :) :)

Son düzenleme:
ben kendimi nerden atıyım bilmiyorum şu an gecenin şu saati önümde fındık badem ve kocaman bir göbeğim var. her gün ayrı bunalıma giriyorum ..

:) şu 17 kilo veren arkadaş olayı bir anlatsa nekadar zamanda o kiloyu nasıl vermiş püfleri bileyim ...

iki aylık anneyim, emziriyorum sütüm az diye yemekten fil olucam ama ben doğumda aldığım kiloları verip fit olmak istiyorum ::))

bu arada önümdekierden yemeyi kestim şu an iitibariyle dikkat edeyim başlığınız beni çoook eski günlere geçen yıla götürdü.. yine burdan heveslenip başlamıştım üç kilo verdim hedefim 8 di o sırada hamilelik sonra kilo alımı şimdi üzerime takılı kalan artı on kilo.. önceki vermek istediklerim de cabası neyse onlardan geçtim az normale döneyim yeter :)))

beni moralleyin yaa

sizi takipteyim başarılarınız bana umut olsun :)

bu yanlara doğru hareket yapıyorsunuz ya onun faydasını gören varmı kaç gün kaç ayda sonuç veriyor, bu yanlardan bari kurtulsam mekik çekemiyorum henüz..

hoşgeldin canım =)
ben 9 gündür geceleri birşey yemiyorum.1 kilo verdim.kahvaltıda ama ben öğlen yiyorum.1 haşlanmış yumurta.1 dilim ekmek 1 kk peynir,2 veya 3 zeytin yiyorum.zeytin çok yeme sakın.tok tutması açısından yumurtayı ye bence.ve çayı şekersiz iç.şeker ekmek ve tuzu çıkar hayatından.bol su içmeye dikkat et.yan hareketleri önceden yapıyordum bende 1 haftada farkediyordu hemen.unutmadan maydonoz suyuda yapablirsin

slm kızlar ara ara okuyorum menülerden de kopya cekiyorum artık yazma zamanım geldi dedim...birde günlüğüm var okumak isteyenleri beklerim kendimi tanıtıyım 30 yasındayım pespese iki dogum yaptım anasınıfı ögretmeniyim okulda cok pasta börek vardır neyse börekten göbege gecelim hiç yemek yemeyen ve cok yaramaz biri 3 digeri 1,5 yasında iki oglum var onlar yemeyince aman atılmasın yazık ziyan olmasın diye herseyi yiyen bir anne bu göbek onların mirası söyleyimde şimdiden ve hayatımın askı nutella kavanozu evde durunca beni gidıklayan bir kaşıkla basına gecip caykasıgını tatlı kasıgına sonra da yemek kasıgına ceviren ben
neyse 15 gün önce 62,700 ile basladım diyete 15 günde 2,400 kg verdim yavas yavas kilo vermek istiyorum spor hiiiç yapamıyorum günde 4 lt su tüketirim cok severim su içmeyi yeşil caya yeni basladım lipton dökme kullanıyorum 4 cupda yeşil cay tüketirim ama sonki metabolizmam mı zayıfladı ne bu hafta tartı gram oynamadı beni de alın aranıza motive edin beni diyeti bırakcam diye korkuyorum gerci bu kiloları 15 günde almadım ama insan hemen üstünden gitsin istiyo cok yazdım okuyup bişiy yazarsanız mutlu olurum gelelim dün yediklerime
sabah 1 haslanmıs yumurta 5 zetin iki dilim tam bugday ekmegi
ara yok okulda cok yogundum
öglen 5 yk kereviz salata yagsız tuzsuz yogurtbir dilim ekmek
aksam 3 ızgara köfte
ara 5 kayısı süt
5 lt su 4 fincan yeşil çay
spor yok bugun tartıldım 60.800 cıkmısım cmt sabaha kadar tartılıcam 60 olurum herhalde
bu saate kadar yemedimi bişiy canım da istemiyo moralim birz bozuk sanırım

canim sütün icin sana kücük bi öneri yazayim, benim arkadasim dogum ypinca ebe-hemsire geldi eve bir ay boyunca.. ondan tavsiyeler dinledik.. yediginiz her sey süt olmuyor, bosuna cok yeme dedi arkadasa.. en önemlisi bol sivi tüketimi, tabiki kola felan degil.. ve hurma.. hurma süte cok iyi geliyormus. bazen de vücut yapisina göre degisiyormus süt üretimi, mesela arkadasin cok am cok fazla sütü oldu bebegi icmedi ebenin dedigini yapinca arkadasim, dogumdan önceki kilosunun da altina indi tam 7kilo verdi.. insallah hem kilo verirsin, hem de bebegine yetecek sütün olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…