60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar a.s.
bugün sabah kızımı doktora götürdüm öksürüyodu kahvaltı yapmadan çıktım ama hastanede uzun kaldık buhar falan verdiler.bende orda bi tost yedim :kedi:ama saat baya geç olmuştu ve başım ağrımaya başlamıştı
eve geldikten sonrada bi yumurta bi domates ve bi dilim kep.ekmek arada bi avuç çilek yedim akşamada yeşil fasulye var bi dilim ekmekle yerim.yaprak dökümüne bakarken ne yesem acabaCADIARZUsırnaşık şey

Aa aklıma ne geldi.. Geçenlerde bi yerde okudum. Pirinç lapası diyeti..

Günde 3 öğün her öğün 1 çay bardağı kadar pirinç yağsız haşlıyosunuz.. Yoğurtla yiyosunuz.. 2-3 gün bu şekilde..

Bende bunu yapayım diye düşündüm.

çiçek unu falan ben korkarım valla bağırsak düzenini bozar mazallah belkide etkisini sonradan gösteriyodur hemen çekiciliğine kapılmamak lazım dikkat edin kızlar.

ben de dusundum onu. ama kepekli pirinc sekerim o. diğeri kansekerını bozar..proteinden hayır gelmedı.bı de bunu deneyelım bakalım ama bu ara yapamam yola gtcem..annem de yanımda olcek..

çiçek unu falan ben korkarım valla bağırsak düzenini bozar mazallah belkide etkisini sonradan gösteriyodur hemen çekiciliğine kapılmamak lazım dikkat edin kızlar.
bende de tedirginlik yarattı.. zaten sorunluyum..

senin listen????bugn mu yazdn?

flyy bende son yarım saattr forumda arastırıyorum.en uygun pırınc lapası dıyetı geldı..yorumlar cok olumlu..evet 3 cay bardagı,yogurdu light alsak,,,baharat koysak okey.tek aklıma takılan tuz koyabılırmyz yada yerıne knor olur mu?

SEVGİLİ ARKADAŞLAR KENDİM BİZZAT DENEDİĞİM VE MÜKEMMEL SONUÇ VEREN ÖDEM ATTIRAN BU DİYETİ EN FAZLA 2 GÜN YAPABİLİRSİNİZ

ÖZELLİKLE REGLİ DÖNEMİNDE KULLANILMASI DAHA GÜZEL SONUÇLAR VERİYORMUŞ BU DİYETİ DİYETİSYENLER HASTALARINA VERİYORMUŞ

İKİ GÜN İÇİNDE 2 İLA 1 KİLO VERDİRİYOR

PİRİNÇ LAPASI DİYETİ

HER ÖĞÜN İÇİN 1 ÇAY BARDAĞI PİRİNÇ VEYA ESMER PİRİNÇ YAĞSIZ BİRAZCIK TUZLA HAŞLIYORUZ VE HER ÖĞÜNE BİR ÇAY BARDAĞI

TOPLAMDA 4 ÇAY BARDAĞI ÖĞÜNLERE BÖLEREK YİYORUZ AMA BANA 4 ÇAY BARDAĞI ÇOK GELDİ SİZ KENDİNİZE GÖRE AYARLARSINIZ
AYRICA BOL SU İÇMEYİ İHMAL ETMEYİN:afe:

BURDADA BU DİYETİ YAPANLAR NE YEMİŞ VE NEKADAR KİLO VERMİŞ OKUYUN

Lapayı 2 gün boyunca yiyenler ve aldıkları sonuçlar:

Nilhan esmer ve beyaz pirinç, yoğurt, nane ve pulbiber yiyerek (ayrıca yeşil çay, maden suyu ve çooook acıktığında 2-3 diyet püsküüt yiyerek) 14-15 haziranda toplam : 1.8 +0.3 = 2.1 kilo vermiş.

oskeee diyet kola, karpuz, kiraz, yarım koçan mısır eşliğinde bu lapa diyetiyle 18-19 Haziran tarihinde toplam 1.5 kilo vermiş.

pamukşeker 2 gün boyunca toplamda 2.5 çay bardağı piriç, 3 domates, ve ince dilim su böreği yiyerek, 18/19 Haziranda toplam 1.3 + 0.8= 2.1 kilo verdi

sylph tarife sadık kalarak 19-20 Haziran tarihleri arasında yaptığı lapa diyetiyle 1.7 kilo verdi

Alıntıdır..

Ben önümüzdeki hafta 2 gün uygulayayım diyorum.. Adet dönemine giricem.. O dönemde tavsiye ediliyormuş zaten.. Faydasını görürüm heralde..

Benim sıkıntımda iş yerinde ısıtabileceğim bi yer yok.. Ya soğuk soğuk yicem.. Yada yemek yemeye gittiğimiz yerde normal pilav yicem ama oda yağlı olur.. Bunun yağsız olması lazım. Aman soğuk yerim nolcek... Üff

geçmiş olsun canım.
sende yaprak dökümünü bişey yemeden izleyemiyorsun galiba benim gibi canım

bende o diyeti yoğurtsuz yeniyor diye biliyorum canım.her diyeti denedim bi bunu denemedim bana çok kötü geldi.

ben de bugün yarın regl olucam o zaman ben de denicem bakalım bu diyeti...
soğuk yeriz nolcak ben de ısıtamam nasılsa yoğurtla karıştırlıyomuş serin serin iyi gider

ayy inşallah işe yarar:Saruboceq:

flycm bnmde adteıme 5 gün var ama yrn heemn baslıyorum daha fazla bkleyemıcem.2 yada neyse artık 1 kg verdıgımı bı an once gormek ıstıyorummm....beyaz pırınctenmı yapsammmmmm yoksa marketten esmerınımı alsam? he ne dersın

soguk yerım bende onu sorun etmıyorum..fiume biz deneyelım ozmn hem de anlarız çok kılolular mı verebılıomus sadece diye :) temem esmer pirinç alıyorum iş çıkışı..başka bır forumda da baktım orda da mıllet hep vermıs kıloları...su bıle olsa verılen yıne de olsun..2 gun heemncık gecer ztn

kızlar bi yerde bunu buldum

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum. Örneğin dün yaptığımda 2 kez bir kase dolusu üzüm yedim.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

ıçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)

eğer diyet yapacağım gün, iş günüme denk geliyorsa.. Sabahtan 2 fincan pişirip bahsi geçen karışımı yapıyorum. Yani baharat ve yoğurt ekliyorum. Yanımda götürüp soğuk soğuk yiyorum.

Sonuç:
Bu şekilde, en kötü 400 gr veriyorum bir günde. Dün yaptığım diyette ise 500 gr verdim.

canım çok aşırı derecede bir karın ağrısı olmadı hafif bir ağrı zaten direk wc ye koşuyon.acayip rahatlatıyo.yani sürekli kullanım için bilmiyom ama ara sıra sıkıntılı dönemlerde süper bişey.

Farklı bı forumdan kısılerın deneyımlerı;

* evet yapmıştım bi kaç kez bu diyeti esmer pirinç kullanmadım ben normal pirinçle yaptım arkadaşlar su kaybıdır demişler ama öyle olmadı. ben bu diyeti yaptığımda verdiğim kiloyu hiç geri almadım. tuz kullanılmadığı için ödemi atıyor insan. baharatlarla tüketirseniz dahada zevkli oluyor yemesi. çarşamba ve perşembe yapıcam tekrar

* ben daha öncede yapmıştım bugün gne başladım ilk yaptığımda 2 günde iki kiloya kadar gitmişti
özellikle adet döneminde yapınca daha etkili oluyor şuan öğle yapırum bende .

*
Lapa dietine başlama kilom sabah aç karnıma kıyafetsiz olarak : 84.6
1.gün sonunda lapa dieti sonucu sabah aç karnıma kıyafetsiz : 83.4
2.günün sonucu lapa dieti sonlandığındaki kilom sabah aç k.siz : 82.7

FARK : 1.9

lapa diyeti yapıcekler yapın bakalım.sonuc bıldırın gramı gramına..ben bu ara zaten yapamam.annem kızıyor Çok üzgünüm çoook ancak 10gun sonra falan.. hem de regl yaklasıyor..daha etkılı olur belkım.hoş benım o ara bogazım durmaz ya..neysem denerıs..

yogurt yenıyor mu yenmıyor mu bılmıyorum ama..

o konuyu da netlestırsek iyi olur

sevdim bu listeyi ama ben acı yiyemem.. Acısız yaparım yanii..

Vay anasını süper yaa.. Esmer pirinçle yapmak istiyorum ben ama.. Nerden bulbilirim ki acabaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…