Yardımlarımızı mı bekliyosun?Tatlım 86 dan 69 a düşen sensin. bence senin bize yardım etmen gerekiyo Nasıl ettin bunu anlat bakiim
Yardımlarımızı mı bekliyosun?Tatlım 86 dan 69 a düşen sensin. bence senin bize yardım etmen gerekiyo Nasıl ettin bunu anlat bakiim
ben kendimi nerden atıyım bilmiyorum şu an gecenin şu saati önümde fındık badem ve kocaman bir göbeğim var. her gün ayrı bunalıma giriyorum ..
:) şu 17 kilo veren arkadaş olayı bir anlatsa nekadar zamanda o kiloyu nasıl vermiş püfleri bileyim ...
iki aylık anneyim, emziriyorum sütüm az diye yemekten fil olucam ama ben doğumda aldığım kiloları verip fit olmak istiyorum ::))
bu arada önümdekierden yemeyi kestim şu an iitibariyle dikkat edeyim başlığınız beni çoook eski günlere geçen yıla götürdü.. yine burdan heveslenip başlamıştım üç kilo verdim hedefim 8 di o sırada hamilelik sonra kilo alımı şimdi üzerime takılı kalan artı on kilo.. önceki vermek istediklerim de cabası neyse onlardan geçtim az normale döneyim yeter :)))
beni moralleyin yaa
sizi takipteyim başarılarınız bana umut olsun :)
bu yanlara doğru hareket yapıyorsunuz ya onun faydasını gören varmı kaç gün kaç ayda sonuç veriyor, bu yanlardan bari kurtulsam mekik çekemiyorum henüz..
Günayydın kızlar.hergün aynı şekildemi kahvaltı yapıyorsunuz.benim kilo vermem durdu sanki.değiştirmeliyim?
Günayydın kızlar.hergün aynı şekildemi kahvaltı yapıyorsunuz.benim kilo vermem durdu sanki.değiştirmeliyim?
günaydın kızlar;
çalışan bir bayanım bir sabah işe gitmek için yolda yürüyorum oda ne yürürken göbeğim sallanıyo nasıllll yaniiiiii okadar mı kötü( daha önce sallanmıyormuydu, tabikide sallanıyordu herhalde ama ben fark etmemişim, o sabah resmen şimşekler çaktı beynimde, 2 gün etkisinde kurtulamadım ve bu iki gün boyunca düşündüm napabilirim diye...
dedimki bukadar yeter, ye ye nereye kadar, yetmedimi rezil olduğun diyet girişimlerin, yetmedimi çevrendekilerin 2 gün sonra bırakırsın diyip seni ciddiye almamaları ve sen artık diyette değilsin dedim kendi kendime, sen artık sağlıklı beslenicek yani sağlıklı tıkınıcaksın :))
tarih 19/10/2011 ve ben sağılıklı tıkınma serüvenime başladım...
sabahları işyerinde poğça ve börekle yapılan kahvaltılar yerini sağlıklı yeşillikler, peynir ve zeytine bırakırken
öğle yemeklerinde yenilen hamburgerler,lahmacunlar, iskenderler yerini bol salata ,sebze yada ızgaraya bırakınca,
akşam yemekleri çok geç saatte yenmeyip, gene bol salata eşliğinde ufak porsiyonlarda yenince, bol su içilip, 2 fincan yeşil çay tüketilince, ara öğünlerde meyveler olmazsa olmaz olunca birde bakmışım ben eriyorum, ufalıyorum hemde aç değilimmmmmmm :))
birzamanlar 10 adım atmaya üşenen ben şimdilerde işyerinin servisini bırakmış her akşam 1,5-2 kilometre yürüyorum üşenmeden :)) (yürüyüşün çok faydasını gördüm bu arada söylemeden geçemiyeceğim)
Daha vermem gereken 9,5 kilom var ilk hedefim 60 kiloyu görnek...
yardımınıza ihtiyacım var derken kilo vermem yavaşladı bunun için motivasyon ve yardımlarını bekliyorum demek istemiştim :))
evet tatlım inşallah böyle devam eder :)) şimdi diyorum ki keşke bunu daha önce yapabilseydim ama bugünlere kısmetmiş :)) Bugüne kadar denediğim bilmem kaç günde şukadar zayıflatan diyet girişimlerinden,bilmem kaç günde şukadar zayıflatan envai çeşit haptan sonra en sağlıklısı buymuş anladım... en keyiflisi ve beni en çok motive edende ne biliyomusun eşimin şaşkın bakışları adamcağız şoklarda
puhahahaha :)) artık bana yemek yemem için ısrar ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
hehehe. kızlar ben 1 kilo vermişim61 oldum.
şu sabahları kahve içilen diyette spor yapan var mı aranızda.
ben de artık sabahları kahve içiyorum. kahveyi şekersiz içemediğim için biraz süt ekliyorum yarım yağlı. light süt kullan demeyin sakın, süte su karıştırmış gibi aynı, hiç hoşuma gitmiyor light süt.
eşim 7.45 - 7.50 civarlarında evden çıkar, ben de 8de spor yapmaya başladım. ilk 20 dk hızlı yürüyüp 45 dk.ya koşarak tamamlıyorum. sonra da pilates bandıyla egzersiz yapıyorum.kasları çok fena çalıştırıyo. bir de mekik tabi ki.
spor hemen hemen 1.30 saate yaklaşıyor. bi yarım saat sonra da nesfit yiyorum yarım porsiyon.
yürüme esnasında herbalife'ın yağ yakımını hızlandıran çayını içiyorum. suya karıştırıp soğuk olarak.
öğle ve akşam zaten her zaman ki gibi bol salatalı, ızgara veya sebze yemekleri var menüde.
bi de komşum bol kalorili yiyecekler yapmasahamile komşum var, sürekli tatlı yemek istiyo, yapıncaa bana da veriyo. ama artık söyledim diyette olduğumu, sadece tadına bakıyorum tatlılarının ayıp olmasın diye
demek akşam en iyi spor saati 5 - 6 arasıymış. arada sırada da akşam yürüyüş yapıyım bari.
bi de bişey sormak istiyorum. aranızda bu 15 günde bilmem ne kadar diyetleri yapıp kilosunu koruyan var mı acaba? bu diyetler sonrasında kilo aldırıyor mu.yoksa dikkat edersen kiloyu koruyabiliyor muyuz?
"işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün.."
acaba bunu denesekmi kızlar ne dersiniz?
1.70 canım 60 kilo benim için idealdir diye düşünüyorum, sence
kahvaltıdan bende sıkıldım farklı müsli filan tüketiyo musunuz kızlar sanki onlar işe yaramaz gibi geliyo bana hiç tüketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?