60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar.. Kaç gündür tuvalete çıkamıyorum ve regl günüm geldi o yüzden sabah tartıda çıkan rakam bana pek sağlam görünmedi ama an itibariyle ve bu şişliklerle beraber 68 kg olmuşum... Bu da iyi... 69.800 düm geçen Çarşamba.

merve berna memnun oldum ...merve öyle şeyler zaten yiyemem bazen cocuklarıma corn flakes ilan alıyorum ama yiyemiyorum aynı kus yemi gibi gelir bananeyse ben kactım

bunun tadının hiç iyi olacağını sanmıyorum ya zencefil de acı zerdeçal da. çörekotu yağını ben burda bulamam ama çörekotunu dövüp kullanabilirim.

tadı kötü olursa limon sıksak ya bir kaç damla?

aman diyim sakın o diyetlere bulaşma 5 verip 10 alıyosun resmen ( çok talimim var bu konuda

hımmm. biz bildiğimizden şaşmayalım o zaman. ben de öğle yemeğime ızgara balık yapıyorum. yanında da buharda haşladığım brokoli ve karnıbahar var. havuç ekleyip limonlayıp salata kıvamına getircem

Arkadaşlar mutlaka okuyun

"10 yılda alınan kilo, 10 günde verilmez
Beslenme ve diyet uzmanlarına göre kimse 10 senede aldığı kiloları 10 günde vermeye kalkışmamalı, sabırla tedavinin üzerine gitmeli. Zayıflamanın temelinde eğitim yer almalı. Dahiliye uzmanı veya endokrinolog kontrolünde yapılacak klinik muayenenin ardından elde edilen kan tahlil sonuçları yorumlanan kişinin, diyetisyen eşliğinde tıbbi beslenme tedavisine alınması öneriliyor. Egzersiz ve davranış değişikliği tedavisinin yerleştirilmesi ile hedefe ulaşılması ve kişi koruma programına alınması tavsiye ediliyor. 3 ay süresinde diyet, egzersiz ve davranış değişikliği tedavisi uygulanmadan kimseye ilaç tedavisi ve/veya cerrahi tedavi uygulanmaması gerekiyor.

Uzmanlara göre, 1 kg ağırlık kaybı için 7000 kilokalorilik enerji açığı oluşturmak gerekiyor. Yani kişi günlük enerji gereksinmesinden 700 kkal. eksik beslenir, 300 kkal. enerji harcayacak şekilde egzersiz yaparsa (1 saat tempolu yürümek gibi) günde 1000 kkal. enerji açığı oluşturur ki bu
durum bir haftada 7000 kkal.ye denk gelir. Yani haftada 1 kg verilebilir.

Hemen zayıflamak isteyenlerin başvurdukları yanlış yöntemler
Kısa sürede sonuç alma düşüncesiyle uygulanan özellikle kas ve su
kaybettiren “mucize yöntemler”den bazıları...
Akupunktur iğneleri, yanında verilecek düşük enerjili diyet listesine kişinin kendini hazır hissetmesini sağlar. Kilo verdirir, bu kilolar
aynı hızda geri alınır.
Pasif jimnastik aletleri kilo vermeyi sağlamaz, sadece ince görünmeyi sağlar.
Zayıflama çayları sadece su kaybettirir, kişi kendini zayıflamış hisseder. Vücut kaybettiği sıvıyı yerine koyduğu vakit kilolar geri gelmiş olur. Yaşanacak bağırsak tembelliği (kabızlık) ise cabası.
Tek tip besine dayalı diyetler bıkkınlık sağlar, kişide diyet sonrası aşırı besin ve kilo alımı görülür. Kaybedilen kas ve su da işin diğer
bir boyutu.
Zayıflama ilaçları hekim kontrolünde alınmadığı taktirde kanser hatta ölüm gibi çok ciddi sonuçlara neden olmaktadır. Zaten tek
başına alınan zayıflama ilacının bir etkinliği yoktur.
3 aylık diyet ve egzersiz tedavisine yanıt alınamadığı durumlarda destek olarak kullanılmalıdır.
Zayıflama eşofmanları sadece su kaybı sağlar. Zayıflamada önemli olan yağ kaybıdır. Bu nedenle çözümü bilimde aramakta yarar vardır.
Unutmayın: Her başarısız deneme vücutta zayıflamaya karşı direnç oluşmasına yol açar ve işi yokuşa sürer. Bu nedenle kesin karar vermek şart. Sürekli kilo alıp vermektense, kilolu bile olsanız o kiloyu sabit tutmanız daha sağlıklıdır."

DiyetCenter

slm kızlar işte menü
dün akşam
bir kase şehriye çorbası
birazda patates bugulaması

sonra bir elma ve yarm portakal ve birazda leblebi yedim bunlar fazla oldu farkındaım

bu sabah
1 haş. yumurta
1 k.k. kadar pynir
4 yeşil 1 siyh zytn
2 cvz
1 tane from etimek
şekersz çay

yaa iş yernde kötü bişey yaptım çayla birlikte kek vediler ondan yedim bi dilimm

dün akşam 200 hayali ip ve 10 dakila video eşiliginde göbk ertme egzerszleri

Aramıza hoşgeldin montesori Yediklerin güzel yalnız 5 lt su ? doğru mu okudum ? :96: Bu çok fazla. Yani fazla su zararlı ve tavsiye etmem. Yani 2.5-3litre arası yeter bence Bir de 4 fincan yeşil çay içiyorsun, baya bir sıvı. 4 fincen yeşil çay tamam ama 5 litre su çok fazla. Ben çok su içen biri olarak şok oldum Ama 15 günde 2.4kg vermen güzel. Yani iyi gidiyor. Hiç spor yapmadığını yazmışsın, ama dikkat et sarkmasın derin. Suna Dumankaya'nın bir formülünü yazayım sana (ben denemedim): ''Kakaolu karışımla sarkmada zayıflayın diyor Kilo verirken vücudunuzun sarkmasını engellemek için bir çay kaşığı balmumu ile iki çay kaşığı kakaoyu benmari usulü eritin. Bu karışımın içine birer çay kaşığı portakal ve limon yağı, bir fincan da su katın. Bu karışımı tüm cildinize yayın. Etkili bir sonuç almak için bu formülü her gün uygulayın. Karışımı kullandıktan sonra buzdolabında saklayın.''
Bu arada ben seda tekrardan hoşgeldin

Selam brncmr tekrardan tebrik ediyorum. Güzel ve doğru şekilde emin adımlarla hedefe doğru ilerliyorsun:128: Kilo verirken vücut bir ara yavaşlıyor hatta duraklama devrine giriyormuş. Belki evde ekstra hareketler yapıp, metabolizmayı hızlandıran kürler yapıp biraz etkileyebilirsin. Şu başarı öyküleri kısmındaki başarı hikayeleri var. Orda belki ip ucu bulabilirsin, onlar ne yapmış bu durumda. Hatırlıyorum orda bir kaç yerde bunlardan bahsetmişlerdi. Ama inat et. Aslında iyi de bir işaret bence.Vücut kilo vermeye alışıyor demek Sabah bir acı kahve iç mesela, o da fayda ediyormuş kilo vermek isteyenlere, maximaculpa sanırım o yöntemi deniyor:44:

Selam maximaculpa, Süper bu kadar harekete zaten gitmemesi anormal olurdu. 45 dakika koşuyorum yazmışsın, hangi tempo hep aynı mı ? Boş miğde ile mi yapıyorsunu sporunu yada Kahvaltıdan sonra mı ? Ben geçen havaalanında herballife ile kilo veren kadınları gördüm, çok şekerlerdi. Baya da bir iyi kilo vermişler:128: Sen saat 5-6 arasına bir de akşam yürüyüşü eklersen, seni bu gidişle olimpiyatlara bile gönderebiliriz Vallah maaşallah günde nerdeyse 2 saat spor. azmine hayran kaldım:103: Bence o 15 günlük diyetlere falan hiç bulaşma, giden kilolar akrabları ile geri döner sana sen şuan yaptığın şekilde devam et

Selam lifeisnoteasy. Regl olmana rağmen 68kg olmuşsun, süper. Regl bittikten sonra belki 65leri görürsün sanırım. Ay ben de bu ara olacağım sanırım, hissediyorum:105: Tatlı krizlerini tarçınlı sıcak sütle önlerim artık. Ben de şunu farkettim: 3 beyaz, aslında 2 beyas çünkü tuzla aram pek yok, beni çok şişiriyor. Yani bunlar kilo aldırıyor her insanda elbette ama sanki bende etkisi biraz daha çok. Ben 1 gün hamur işi ve tatlı şeker falan yemeyeyim ertesi sabah anında belli, yüzüm şiş olmuyor uyandığımda. Ben başdüşmanım o 2 beyaz Neyse ki biliyorum kilolarımdan kim sorumlu

Selam suskunprenses. Gayet güzel bir menü.Bir elma ve yarım portakal o kadar da kötü değil, ama leblebiler olmasaymış mı ne Sabah sen karatay diyetindeki gibi ekmek yerine ceviz mi yiyorsun ? :44: ben denedim ceviz sabah kahvaltısında pek hoşuma gitmedi. Ama ben mesela yumurta yiyorum ve yumurta yediğim günlerde sabah aramıyorum ekmeği pek fazla. bir dilim kekden de birşey olmaz canım. Onu telafi edersin ya onun kalorisine göre spor yaparsın: mesela 300 kalori ise 30 dakika koşu yaparsın, sadece örnek. yada ertesi gün biraz daha dikkat edersin, olur biter

Ben Sabahı yine 1.5litre su ve 1 elma ile başladım. 1 ince dilim beyaz peynir yedim, 1 haşlanmış yumurta (üzerine kırmızı toz biber serptim biraz) 2şekersiz çay ve 1 dilim ekmek. Öğlen için de 1 kase çorba ve annemin yaptığı et soteden 1-2 kaşık, yanına da yoğurt. Dün akşam yeşil mercimek köftesi yaptım söylemesi ayıp ama ben yemedim ondan ev halkına kaldı
Ya kızlar akşamları ben yatmadan önce az yağlı sıcak süt üzerine tarçın serpiştirip içiyorum. Akşam o sütü içmesem mi ? :44: Onu daha erken saate mi alsam acaba ?

Kızlar internette bir araştırmanın sonucunu okudum ve 'yuh, yok artık' dedim. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Ama başlık 'mutlu evliliğin sırrı bulundu'. Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre zayıf olan kadınların (!!!!) evlilikleri daha mutlu oluyormuş. Yani mutlu evlilik zayıf karı-koca olunca oluyormuş. İnsan kendini seviyormuş zayıf olunca, eşi de seviyormuş, insan kendini sevince ilişkiye yansıyormuş falan filan. Yani tamam, fazla kilo insanda moral bozukluğu ve kendini beğenmeme gibi duygulara yol açıyor ama zayıf kadın= mutlu evlilik denklemi de saçma geliyor bana. Hem zayıflığın tanımı ne ? kemiklerimi sayabildiğinde eşim zayıfmı oluyorum ? yada belirli bedene girince mi ? balık etliler hangi kategoriye giriyor ? gibi bir sürü soru geldi aklıma. En önemlisi: madem durum böyle, acaba Victoria Beckham o yüzden mi o kadar zayıflıyor ? (yine de aldatılıyor), yada zayıf olduğu halde mi mutsuz ? Yada çevremde bakıyorum: manken gibi kuzenim var, kız hem sarışın yeşil gözlü hem 1.80 boyunda ve zayıf. ruslara benziyor resmen. onun da evliliği geçen kasım ayında bitti. Nasıl medya zayıflığı baskı ile beynimize kazıyorsa, bu araştırmada aynısını yapıyor ve çok tehlikeli durumlara yol açıyor. Kocası ile belki adamın anlayışsızlığından kaynaklanan sorunları kadın artık 'ben zayıf olsam sorun olmaz' diye yorumlayıp belki anoreksia yada bulimia nervosa gibi hastalıklara sürüklenecek benim yengemler var, benim gibi 2tane çıkar içlerinden, dayımlar ise daha zayıf, eşimin anneannesi ve dedesi de ayni öyle, ama bunların hepsi mutlu!!!yani onca insan tanıyorum bu araştırmaya uymayan ve çok kızıyorum, çünkü kızları dergi, televizyon gibi medya araçları ile ''zayıf olursan güzel sin'' gibi düşünceleri beyinlere kazıdılar, şimdi sıra evli kadınlarda, o boşluğu doldurmamışlardı sanırım. Aman geç kaldılar. Ya bu kadar basit mi????? zayıf kadın= mutlu evlilik ????:84:

ekmekten başlamalıyım sanırım sabah farkettim bol bol reçel ve ekmek yiyorum ama dur diyemedim kendime bir sonraki sefere duracağım :) akşam yemei ekmeği keseyim. çay içmiyorum ama süt yapsın diye içtiğim çaylar var kendinden şekerli onları çıkaramam, bol su dan dolayı yakında tuvaltte kalıcam.. önerilerin için sağol..

ya artık çaresizlikten yiyorum sonra vicdan azabı çekerim kilo almıyım diye yemedim süt gitti diye üzülürüm sanıyorum.. bol su içiyorum eebenin dediğini anlamadım tam olarak, hurmayı yiyorum arasıra. hala aklındaysa daha detayları çok sevinirim süt meselesi memleket meselesi benim için:)

evet dediğin gibi yapışıyor üstelik o kadar mı çirkin yapışır bel çevresi koca bir simit ve kocaman bir göbek, yani başkka yerlerime fazla dağılmamış sanki sırf oraya oturmuş poff . bende az kilo aldım diye seviniyordum doğumdan sonra daha çoğu gider diye düşünmüştüm ama umduğumu bulamadım. yok canım ya aynaya bakınca felaketi görüyorum devamını keseyim biraz daha normal olayım istiyorum , ya değilse zaten normal hayatımda da çok zor kilo veririm kaldıki şuanki durumda çok daha zor..

önceki sene ben denemi,ştim bunu deilde buna benzeri, tabi yürüyüş egzersiz falanda yapıyordum sanırım fayda etmişti biraz..ben aç karnına çörek otunu çiğneyerek yiyordum. hiç hoş değil di :) bir ara elma sirkesi de içtim ama o uzun sürmedi mideme zarar verecek diye korktum çünkü. zencefil ve zerdaçalı çok içerdim tarçınla beraber. ama tozu acı oluyor ben kök halinde alıp kaynatırdım. zindelik veriyor, ve gribal hastalıklara faranjite öksürüğe iyi geliyor :) zayıflattığını bilmiyorum.. ,

aslında zayıflamanın formülü boğazdan azaltmak birde hareket..

ya benim yengem acayip zayıf.ama dayımla boşandılar.
komşumuzda ne çok zayıf ne çok kilolu ama hergün kavga ediyor kocasıyla.
bence insanın dış görünüşünde kilosu değil.kafası sağlam olacak.böyle araştırmalar bence çok saçma.

Bende öğlede kızıma mozail pasta yapmıştım 1 dilim onu yedim:))

haftada 1 kez mi tartılıyorsunuz.ben dayanamayıp her sabah tartılıyorum.eşyalı mı tartılıyorsunuz?

Her gün olmaz tatlım.. Uzmanlar haftada bir gün, sabah saatinde kahvaltıdan önce, hafif kıyafetlerle tartılmamız gerektiğini söylüyor.. Yanıltıcı ve diyetten caydırıcı olurmuş her gün tartılmak.

[ı][/ı]slm kızlar ben burçin 2 sene önce diyete başladım 84 ten 52 ye kadar düştüm toplamda 32 kilo verdim.deneyimlerimi sizinlede paylaşabilirim.şu an 7 kilo kadar kilo almışım...ve onuda sizinle vermek istiyorum malum yaz geliyorr.sizde liste ne zaman yapılıor ve kaptan varmı listeyi kim ne zaman yapıyor bilgilendiriseniz sevinirim..

sağol cnım yorumarın içn dengelemeye çalışacagım akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…