60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm;

biraz bahsetsene nasıl verdin o kiloları?

Owww çok sert O nasıl bir çizelgedir öyle yahuu Nergis idolümsün bebeğem sen bizim listeyi filan boş ver canım.. kendini anlat nasıl başardın bu çizelgeyi maaşaalllaaahhh

Bu arada ben bugün menüm yazmadım çünkü henüz bişey yemedim.. 1 fincan yeşil çay ve 1 elma dışında... Bugün detoksluyorum kendimi

Owww çok sert O nasıl bir çizelgedir öyle yahuu Nergis idolümsün bebeğem sen bizim listeyi filan boş ver canım.. kendini anlat nasıl başardın bu çizelgeyi maaşaalllaaahhh

puhahaha :)) katılıyorum sonuna kadar arkadandayım! gelsin tüyolarrrrrr

Bu arada ben bugün menüm yazmadım çünkü henüz bişey yemedim.. 1 fincan yeşil çay ve 1 elma dışında... Bugün detoksluyorum kendimi

vay vay vay.detoksluyorsun kendini demek:130: kilocuklar su olsun gitsin. ya ben birşey yediğimde eşim 'ohhhh et olsun yavrum' diyor. ona söyleyeyim de bana bundan sonra ''ohhhhh, sıvı olup detoksla gitsin yavrum' desin, yada 'ohhh, sıvı olup akıp gitsin yavrum' desin, evet bu daha iyi.
loralayla hoşgeldin. kaptan yok, ama seni memnuniyettle kaptan olarak seçeriz:92: birazcık kilo verme sürecinden bahsedermisin ? yani neler yedin neler yaptın kaç zamanda verdin falan ? mesela duraklama süreci geçirdinmi ? o dönemde ne yaptın ? kilo verme süren yavaşlayınca ne yaptın ? hepimize yardımcı olursun sanırım. 32 kilo bir çocuk demek :128: vallah sabırsızlıkla bekliyorum tüyoları uygulamaları falan :124: kızlar ben koşuya gidiyorum. zayıf kadın olup mutlu evliliğe kollarımı açmam lazım:76: (gerçi mutlu evliliğim var sayılır) akşama görüşürüz tatlişkolarım

deneymlerni bizimle paylş cnm

Selam life;
bence regl iken hafif çıktıysan regl sonrası çok daha hafif çıkacaksın. şimdiden tebrikleri kabul etmeye başlayabilirsin

selam herkese...
kahvaltım yumurta,peynir,2 ceviz ve ekmek

nursenacım nasılsın yoksun ne zamandır piyasada.. yeni arkadaşlar neşelendirdi buraları eskilerden bir ben varım birde sen ama sende pek sık girmiyorsun anlaşılan...
bu arada kızlar ben spora başladıktan sonra nasılsa kilo veririm diye biraz salmıştım yemeleri. ama inanılmaz geliyor bana ben 64,8 bile gördüm geçenlerde ve aklım başıma geldi.

geçen sene bu topikte kendimi pekte kasmadan bu kiloları verdim bir ara dukan yapmıştım onunla 59 a kadar düştüm fakat çok sıkı yaptığımdan dolayı bıraktım saçlarım dökülüyordu çünkü.

kolayca 60 lara 61-62 filan bi baktım 64 olmuşum. bu kez daha da sıkı bir şekilde yani daha disiplinli bir şekilde spor yapıyorum ve diyetime de dikkat ediyorum.

protein agırlıklı besleniyorumi cla ve l'karnitin gibi besin takviyeleri de alıyorum henüz cladan bir fayda görmedim ama zaten faydası uzun vadede ortaya çıkarmış.
karnitin ise sporda dayanıklılığımı artırıyor extra enerji veriyor..

bu kez kendime bir defter edindim buna her gün kilomu yediklerimi sporlarımı yazıyorum. size bunu tavsiye ederim. bir gün kilo vermenizde sıkıntı olduüunuzda yediklerinizi - sporlarınızı düzenlemek için size fikir verecektir. hem de çok yediğinizde telafi etmeniz gerektiğini görürsünüz.

hedefim toplamda 9 kilo civarı yani 55 e inmek ama eger 57 civarı da bana yeterli gelirse diyeti kısıtlayıp sporla şekillenmeye devam edebilirim.

Merhaba.Yediklerimizin ve yaptığımız sporu not ettiğimiz bir defter veya çizelge kesinlikle gerekli. Bende 3 martta böyle bir çizelge yaptım ve masama koydum.Eşim daha adil :) davranıyor diye ona yazdırıyorum. Her gece yatmadan önce spor olarak neler yaptıysam sayısını yazıyor. Ve akşam yemeğine ne yediysem onu yazıyor. Dosya paylaşımı varsa sizlede paylaşabilirim.:))
Gelelim bu güne.Bugün akşam yemeğinde yoğurt yemedim. 16:00 gibi saçta tavuk (çok yemedim :) )ve ayran içtim.Biraz geçsin sporumu yapıp tekrar yazacağım.

Son düzenleme:

selam uzayım,

geçen sene bende excel formatında bir liste yapıyordum ama bu defter olayını çok tuttum.
geçen perşembeden beri yaptığım sporları yazıyordum ama diyet olayı işin içine girince bunları da dahil ettim.
akşam yemegi olarak ızgara tavuk ve salatam var. yanımda ayranım yok olsa iyi olurdu.

akşam ögününde ekmek yemiyorum ögle ve kahvaltıda birer dilim var sadece.

Kesinlikle katılıyorum.Şu not tutma işi bence de yararlı. Yalnız ben nedense hala belirgin bir kilo veremedim sanki 69 da kaldım. Sen yine oldukça kilo vermişssin. sen neler yaptın bu süreçte ?

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum.Şu not tutma işi bence de yararlı. Yalnız ben nedense hala belirgin bir kilo veremedim sanki 69 da kaldım. Sen yine oldukça kilo vermişssin. sen neler yaptın bu süreçte ?

ben bu kiloları geçen yıl ekimden mayıs kadar vermiştim. ne yaptın dersen buraya düzenli girdim ve spor yaptım.
ama bu sene daha bilinçliyim.
buraya yazmaya devam edin motivasyon burada. içinizde biriniz kilo verdiğinde çılgınca kutlayın biz mesela geçen yıl don sütyen sallardık böle :92::92::92:

oda güzelmiş :))))

slm cnm bende 14 gün oldu diyete baslayalı basta cok zorladı ama suan güzel gidiyo inceldigimi hissediyorum eşimde aynı şeyi söylüyo annemlere gittim onlarda aynı şeyi söylediler daha tartılmadım hiçç bakalım ayın sonunda ne kadar kilo vermişim belli olcak söylicem sizlere

Selam kızlar, koşuya gittim geldim. Daha sonra yarımşer saat ip ve hulahoop var. Bu defter olayı çok iyi oluyor gerçekten. Ben 2-3hafta önce bir defter tutmayı başladım. Hem düşüncelerimi yazıyorum, hem kilo vermemde yardımcı olan kürlerin(yağlar, sular, vs.) formülünü. En son sayfama da 3 adımlık hedef planımı yazdım. Şuan 1. aşamadayım, yani incelme aşamasında. Ayrıca bir liste yaptım hangi aktivite/spor kaç dakikada kaç kalori yakıyor diye. En fazla kalori yakanları yıldızla işaretledim. Bir de üstünde kalorisi yazmayan yiyeceklerin kalorisini yazdım (simit, tatlı çeşitleri, sulu yemekler vesaire). Kilo vermek ile ilgili pratik bilgileri de yazıyorum oraya. Gün be gün kaç kilo olduğumu yazmayı düşünüyorum ama şimdilik ara sıra yazıyorum. İlerleme olunca yazarım diye düşündüm. İlk 5 kilom gitsin ben kendi sütyenimi ve donumu evin içinde sallayacağım ama burda kilo vermeye başlayan arkadaşlar var, onlar için sallayayım şimdi öyleyse :92::92: giden kendi kilolarıma da 2 yüzlü bir şekilde bunu yapıyorum:118:

Selam karambela nasıl sın ? eşin ve annenler farkettiğine göre iyi gidiyor:129:

Güzel haberlerini bekliyoruz :) Başlangıç kilonuda söylersin .

sedali20042006 ya sen ne kadar çok spor yapıyorsun. Valla kendimi çok yetersiz hissettim. Maaşallah diyelim.:)

iyim canım seni sormalı sen nasılsın senin nasıl gidiyo inş tartıya cıktıgımda hayal kırıklıgı yasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…