[ı][/ı]slm kızlar ben burçin 2 sene önce diyete başladım 84 ten 52 ye kadar düştüm toplamda 32 kilo verdim.deneyimlerimi sizinlede paylaşabilirim.şu an 7 kilo kadar kilo almışım...ve onuda sizinle vermek istiyorum malum yaz geliyorr.sizde liste ne zaman yapılıor ve kaptan varmı listeyi kim ne zaman yapıyor bilgilendiriseniz sevinirim..
[ı][/ı]slm kızlar ben burçin 2 sene önce diyete başladım 84 ten 52 ye kadar düştüm toplamda 32 kilo verdim.deneyimlerimi sizinlede paylaşabilirim.şu an 7 kilo kadar kilo almışım...ve onuda sizinle vermek istiyorum malum yaz geliyorr.sizde liste ne zaman yapılıor ve kaptan varmı listeyi kim ne zaman yapıyor bilgilendiriseniz sevinirim..
Owww çok sertO nasıl bir çizelgedir öyle yahuu Nergis idolümsün bebeğem sen bizim listeyi filan boş ver canım.. kendini anlat nasıl başardın bu çizelgeyi maaşaalllaaahhh
Bu arada ben bugün menüm yazmadım çünkü henüz bişey yemedim..1 fincan yeşil çay ve 1 elma dışında... Bugün detoksluyorum kendimi
Günaydın kızlar.. Kaç gündür tuvalete çıkamıyorum ve regl günüm geldi o yüzden sabah tartıda çıkan rakam bana pek sağlam görünmedi ama an itibariyle ve bu şişliklerle beraber 68 kg olmuşum...Bu da iyi... 69.800 düm geçen Çarşamba.
selam herkese...
kahvaltım yumurta,peynir,2 ceviz ve ekmek
Selam life;
bu kez kendime bir defter edindim buna her gün kilomu yediklerimi sporlarımı yazıyorum. size bunu tavsiye ederim. bir gün kilo vermenizde sıkıntı olduüunuzda yediklerinizi - sporlarınızı düzenlemek için size fikir verecektir. hem de çok yediğinizde telafi etmeniz gerektiğini görürsünüz.
hedefim toplamda 9 kilo civarı yani 55 e inmek ama eger 57 civarı da bana yeterli gelirse diyeti kısıtlayıp sporla şekillenmeye devam edebilirim.
Merhaba.Yediklerimizin ve yaptığımız sporu not ettiğimiz bir defter veya çizelge kesinlikle gerekli. Bende 3 martta böyle bir çizelge yaptım ve masama koydum.Eşim daha adil :) davranıyor diye ona yazdırıyorum. Her gece yatmadan önce spor olarak neler yaptıysam sayısını yazıyor. Ve akşam yemeğine ne yediysem onu yazıyor. Dosya paylaşımı varsa sizlede paylaşabilirim.:))
Gelelim bu güne.Bugün akşam yemeğinde yoğurt yemedim. 16:00 gibi saçta tavuk (çok yemedim :) )ve ayran içtim.Biraz geçsin sporumu yapıp tekrar yazacağım.
selam uzayım,
geçen sene bende excel formatında bir liste yapıyordum ama bu defter olayını çok tuttum.
geçen perşembeden beri yaptığım sporları yazıyordum ama diyet olayı işin içine girince bunları da dahil ettim.
akşam yemegi olarak ızgara tavuk ve salatam var. yanımda ayranım yok olsa iyi olurdu.
akşam ögününde ekmek yemiyorum ögle ve kahvaltıda birer dilim var sadece.
Kesinlikle katılıyorum.Şu not tutma işi bence de yararlı. Yalnız ben nedense hala belirgin bir kilo veremedim sanki 69 da kaldım. Sen yine oldukça kilo vermişssin. sen neler yaptın bu süreçte ?
ben bu kiloları geçen yıl ekimden mayıs kadar vermiştim. ne yaptın dersen buraya düzenli girdim ve spor yaptım.
ama bu sene daha bilinçliyim.
buraya yazmaya devam edin motivasyon burada. içinizde biriniz kilo verdiğinde çılgınca kutlayın biz mesela geçen yıl don sütyen sallardık böle:92::92::92:
oda güzelmiş :))))
slm cnm bende 14 gün oldu diyete baslayalı basta cok zorladı ama suan güzel gidiyo inceldigimi hissediyorum eşimde aynı şeyi söylüyo annemlere gittim onlarda aynı şeyi söylediler daha tartılmadım hiçç bakalım ayın sonunda ne kadar kilo vermişim belli olcak söylicem sizlere
slm cnm bende 14 gün oldu diyete baslayalı basta cok zorladı ama suan güzel gidiyo inceldigimi hissediyorum eşimde aynı şeyi söylüyo annemlere gittim onlarda aynı şeyi söylediler daha tartılmadım hiçç bakalım ayın sonunda ne kadar kilo vermişim belli olcak söylicem sizlere
Selam kızlar, koşuya gittim geldim. Daha sonra yarımşer saat ip ve hulahoop var. Bu defter olayı çok iyi oluyor gerçekten. Ben 2-3hafta önce bir defter tutmayı başladım. Hem düşüncelerimi yazıyorum, hem kilo vermemde yardımcı olan kürlerin(yağlar, sular, vs.) formülünü. En son sayfama da 3 adımlık hedef planımı yazdım. Şuan 1. aşamadayım, yani incelme aşamasında. Ayrıca bir liste yaptım hangi aktivite/spor kaç dakikada kaç kalori yakıyor diye. En fazla kalori yakanları yıldızla işaretledim. Bir de üstünde kalorisi yazmayan yiyeceklerin kalorisini yazdım (simit, tatlı çeşitleri, sulu yemekler vesaire). Kilo vermek ile ilgili pratik bilgileri de yazıyorum oraya. Gün be gün kaç kilo olduğumu yazmayı düşünüyorum ama şimdilik ara sıra yazıyorum. İlerleme olunca yazarım diye düşündüm. İlk 5 kilom gitsin ben kendi sütyenimi ve donumu evin içinde sallayacağımama burda kilo vermeye başlayan arkadaşlar var, onlar için sallayayım şimdi öyleyse :92: :92: giden kendi kilolarıma da 2 yüzlü bir şekilde bunu yapıyorum :118:
cok şekersin sen yaa inş verelimde sallayalım böyle iç camaşırlarımızız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?