60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim yani normal diyet kurallarini düsün, mesela cok ekmek yemenin sana bi faydasi yok ya, süt üretimini de cok fazla etkilemiyormus. sivi tüketimi cok önemliymis, bir de dedigim gibi hurma süte tat veriyormus.. ama ebenin kendi bebeginde söyle olmus, bilimsel olup olmadigi tartisilir tabiki ama kadin söyle anlatti ; ne zaman sebze egirlikli beslensem, bebegim süt icmiyor agliyordu, ama ne zaman etli yagli yesem bu seferde sütü birakmak istemiyordu.. yani yediklerimizin tadi da direk olarak süte yansiyor galiba.. bence bebisini gözlemle birazcik bu sekilde.. belki bi ipucu yakalarsin.. anali babali bütün bebisinizi

bence de yok artik ama biliyorsunuz zayiflama sektöründe ne paralar dönüyor.. bence bu pazar payinin kücülmemesi icin, insanlari evlilikleri de dahil olmak üzere bütün duygularini iliskilerini kullanarak daha cok kazanc saglamak amaciyla yazilmis bi yazi da olabilir bence... ilaclardan tutunki diyet ürünlere kadar amerikanin cok büyük bi kazanci var bu sektörden, su an isim vermem ama bir cok zayiflama ilaci-tozu biliyorum amerikadan gelen.. amerika zaten fast food aliskanligin anavatani degil mi??? önce yeme stillerini düzeltsinler, kocalarinin önüne iki kap sicak ev yemegi koysun zaten evliliklerini kurtarirlar

slm;

biraz bahsetsene nasıl verdin o kiloları?

Owww çok sert O nasıl bir çizelgedir öyle yahuu Nergis idolümsün bebeğem sen bizim listeyi filan boş ver canım.. kendini anlat nasıl başardın bu çizelgeyi maaşaalllaaahhh

puhahaha :)) katılıyorum sonuna kadar arkadandayım! gelsin tüyolarrrrrr

deneymlerni bizimle paylş cnm

öncelikle canlar ben bu kiloyu 1 senede verdim sabır en büyük silahtır...sonra dırdırcı ve senin kilalarına takmış bir kaynanan varsa oldu bu iş....ben çok değişik bişey yapmadım menülerimi hergün size yazacam dediğim gibi sabır isteyen bir iştir bu.tatlı aşık olduğum çikolatayı bile hayatımdan çıkardım 1 sene boyunca...en büyük dostum türk kahvesiydi..menü dışında acıktıysam hemen şekersiz türk kahvesine sarılırdım benim zayıflamamda en büyük destekçim oldu...

Türk kahvesi benim de can simidim
Sabırla vericez kilolarımızı inşallah..İstikrarlı olmak baş prensep tabi.. Sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimimiz haline getirmemiz gerekiyor..Yoksa 1 ayda 10 kilo da verilir ama ne kadar sağlıklı ne kadar kalıcı olur orası malum

1 tabak makarna yedm kızlar ya.dayanamadım:18:

ben de yedigim yemekten bi tabak yedim yaaa öyle iki üc kasik degil cikip yürüyüs yapalim biraz olmazsa...

Afiyet şeker olsun kızlar.yağ olmasın hemen yokolup gitsinler.:)) sıkmayın canınızı yarın hep beraber akşam yemeğinde hafif birşey yeriz olur biter :))

sedali;

45 dk koşmuyorum.. ilk 20 dk yürüyüş yapıyorum, sonra koşmaya başlıyorum. 45 dk sürüyo ikisi de. aynı tempoda değil, önce 4 de ısınıyorum sonra 5.5 tempolu yürüyüş, koşuyu da 7 ve 8 de yapıyorum.

boş mideyle değil, ama dolu mideyle de değil. bi arkadaş yazmış kahvaltıdan sonra mide bıngıl bıngıl sallanıyo diye.ben de katılıyorum ve rahatsız oluyorum öyle olunca. kalkınca su içiyorum. sonra kahve içiyorum.biraz süt katıp.

herbalife düzgün kullandığın zaman çok faydalıdır.çoğu kişi herbalife ı sevmese de ben seviyorum.

valla kıyafetlerim olmamaya başladı, yaza kadar vermem lazım. bu sefer çok istikrarlıyım

Afiyet şeker olsun kızlar.yağ olmasın hemen yokolup gitsinler.:)) sıkmayın canınızı yarın hep beraber akşam yemeğinde hafif birşey yeriz olur biter :))

sagol tatlim destegin icin.. aksama kadar cok yemedim nasilsa diye avutuyorum kendimi su an verelim artik su kilolari..

slm cnm hoş geldin nasılsın bi gelişme varmı bnde spora basladım evde yoruldum off cok zor haretekler yaa

merhaba kızlar.
dün haşlanmık balık ve tavuk yemiştim.
bugün de dikkat ettim.
kahvaltımda domates,haşlanmış patates peynir ve zeytin vardı.yeşilçayımla onları tukettim.
akşamda haşlanmış tavuk,150 gr tavuk tükettim.
şimdi de bi paket etiform yiyorum.çünkü azbuçuk acıktım.kilo bildirimlerimizi aynı gün yaparsak bence daha iyi olur.
bir gün belirlesek o gün herkes kilosunu söylese ve biri çizelge tutsa (ki bu bende olabilirim) böylece daha çok gaza geliriz

sedali20042006 ya sen ne kadar çok spor yapıyorsun. Valla kendimi çok yetersiz hissettim. Maaşallah diyelim.:)

Yok canım, ben her gün 30 dakika koşuyorum (tempo ve stili değiştiriyorum 30 dakika içinde arada bir), sonra 2 günde bir 30 dakika yağ yakıcı hareketler, diğer yapmadığım günlerde 30 dakika ip ve 30 dakika hulahoop. yani gün aşrı 1 diğer günler 1.5 saat. fazla değil yani.Ama benim gibi koşu yada başka sporu yapmak için kendini zor motive edip, yerinden zor kalkan biri için bu büyük bir adım, aya ayak basmak gibi birşey yani ama eşime inat gaza geliyorum, arnavut inadı, herşeyden ağır basıyor işte tembelliğimden bile

Son düzenleme:

çok komiksin ama evet, kocalarına biraz ev yemeği yapıp koysalar belki daha iyi olur evlilikleri. Bence de diyet sektörün çıkarı ile alakalı herşey. mesela stevia diye bir şeker var, ne olduğunu herkes araştırabilir. dünyadaki şeker devleri senelerce bu steviayı gizlemiş ve serbest bırakılmasını engellemişler, ne zaman kendi satışları diyet gibi sebeplerden dolayı geriledi stevia diye birşey var diye piyasaya sürülmesini izin verdiler.

Tam da türk kahvesi yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken yazını okudum. Tabii ki şekersiz. gidip de yapayım güzel böyle bol köpüklü size de getireyim kızlar

göbek götürücü bi video buldum bende baslıcam baaklım biraz gec oldu ama The Best Exercise for LOWER ABS: Part 3 of 5 - YouTube

video için tişikkür idirim karambela

Selam didilyos. Aslında dediğin olur. ben cuma tartılırım demiştim ama sizler başka gün uyarsa, bana her türlü uyar. Çizelge konusunda senin tutman iyi olur. Ben kendi adıma konuşayım: pek beceremem. Bence iyi bir fikir. Bu beni daha da displine sokar. ayyyhhhh, disiplin: hayatımda olması gereken ama hiç tam olarak kendine yer edinememiş önemli bir özellik

bide su var cnm bnde denedim zevkli baya Bang Bang Workout! Tutorial - YouTube

sportmenkedinin tavsiye ettiği kızın videoları. bir kaç tanesine göz attım, gerçekten güzel ve faydalı hareketler öğretiyor kız. diğer videoları da süper. inceldikten sonra ama onun hareketlerini yapmayı düşünüyorum, bu yağlar kas olmasın, yoksa aynı kalınlıkta kalırım sadece yağlar kas olmuş olur ama yine de faydalı hareketler

Merhaba kizlar bende menûmû yaZiyorum:
Sabah: 2 dilim kepekli ekmekle yapilmis kasarli tost 1 bardak cay(tek sekerli) sekersiz icemiyorum
Ogle: sehriye corbasi kiymali patatrs yemegi cacik
Ara: 1 bardak tek sekerli cay 3 kuru kayisi
Aksam: bulgur pilavi domates 10zeytin birazcik da tatli
Sonrasinda 1portakal 1 kivi yarim nar

Kizlar cuma kilo bildirimi yapalim demistik en son 3 kisiydik cuma herkese uyarsa cuma olsun yoksa herkese uygun bi gun belirleyelim. Ayrica haftada 1 gun tartilmak motivasyonu arttirir. Hergun tartilmak ii degilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…