ben de yedigim yemekten bi tabak yedim yaaa öyle iki üc kasik degilcikip yürüyüs yapalim biraz olmazsa...
Afiyet şeker olsun kızlar.yağ olmasın hemen yokolup gitsinler.:)) sıkmayın canınızı yarın hep beraber akşam yemeğinde hafif birşey yeriz olur biter :))
Kizlar cuma kilo bildirimi yapalim demistik en son 3 kisiydik cuma herkese uyarsa cuma olsun yoksa herkese uygun bi gun belirleyelim. Ayrica haftada 1 gun tartilmak motivasyonu arttirir. Hergun tartilmak ii degilmis.
Kizlar cuma kilo bildirimi yapalim demistik en son 3 kisiydik cuma herkese uyarsa cuma olsun yoksa herkese uygun bi gun belirleyelim. Ayrica haftada 1 gun tartilmak motivasyonu arttirir. Hergun tartilmak ii degilmis.
merhaba kızlar.
dün haşlanmık balık ve tavuk yemiştim.
bugün de dikkat ettim.
kahvaltımda domates,haşlanmış patates peynir ve zeytin vardı.yeşilçayımla onları tukettim.
akşamda haşlanmış tavuk,150 gr tavuk tükettim.
şimdi de bi paket etiform yiyorum.çünkü azbuçuk acıktım.kilo bildirimlerimizi aynı gün yaparsak bence daha iyi olur.
bir gün belirlesek o gün herkes kilosunu söylese ve biri çizelge tutsa (ki bu bende olabilirim) böylece daha çok gaza geliriz
selam excity, cuma günü tartılalım demiştik, sanırım bir kaç kişi oldu bize katılan. didilyos hatta çizelgeyi tutmaya hazır. motive oluruz diye.:124:Kizlar cuma kilo bildirimi yapalim demistik en son 3 kisiydik cuma herkese uyarsa cuma olsun yoksa herkese uygun bi gun belirleyelim. Ayrica haftada 1 gun tartilmak motivasyonu arttirir. Hergun tartilmak ii degilmis.
Selam :))
Bu akşam da sporumu bitirdim bide üstüne evde sinema keyfi yaptım. Bugün de 30 dk yürüdüm. 100 mekik 30 twester,250 yan bel hareketi yaptım.1 saatlik spor serüvenimi bitirdim. Unutmadan 4 lt de suyumu içtim.Bende ne yazıkki her gün tartılıp moreli bozulanlardanım sanırım. haftada bir tartılmak ideal.yola devam elbet zayıflayacağız.sonra TARTIMA söz sarılacağım .şuan nee olsa tartıyla aramız bozuk :)))
kızlar hangi içecek hangi zamanla içilmeli hakkında bir sayfa buldum, okuyun, gerçekten güzel şeyler var NE, NE ZAMAN, NASIL LR?
Kizlar kendinizi zayiflamis olarak hayal edin! Ne kadar da guzel gorundugunuzu bi dusunun:)
Ben daha once eski zayif bi forografimi buzdolabinin uzerine yapistirmistim. Oldukca faydali olmustu.aslinda bende tekrar deneyebilirim size de tavsiye ederim.
kızlar hangi içecek hangi zamanla içilmeli hakkında bir sayfa buldum, okuyun, gerçekten güzel şeyler var NE, NE ZAMAN, NASIL LR?
ben birazdan leslie yapacağım kesin:18:
sağol canım.inşallah öyle olur.genede korktum ya valla:18:.yarın hafif yemem lazım. .
sportmenkedinin tavsiye ettiği kızın videoları. bir kaç tanesine göz attım, gerçekten güzel ve faydalı hareketler öğretiyor kız. diğer videoları da süper. inceldikten sonra ama onun hareketlerini yapmayı düşünüyorum, bu yağlar kas olmasın, yoksa aynı kalınlıkta kalırım sadece yağlar kas olmuş olurama yine de faydalı hareketler
kızlar günaydın ;
sabah aç karnına yapılan 1,5 km yürüyüş sonrası peynir,domates,biber,zeytin maydonoz,yumurta ve şekersiz çay ile yapılan kahvaltının keyfi paha biçilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?