60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yedigim yemekten bi tabak yedim yaaa öyle iki üc kasik degil cikip yürüyüs yapalim biraz olmazsa...

ben birazdan leslie yapacağım kesin:18:

Afiyet şeker olsun kızlar.yağ olmasın hemen yokolup gitsinler.:)) sıkmayın canınızı yarın hep beraber akşam yemeğinde hafif birşey yeriz olur biter :))

sağol canım.inşallah öyle olur.genede korktum ya valla:18:.yarın hafif yemem lazım. .

Kizlar cuma kilo bildirimi yapalim demistik en son 3 kisiydik cuma herkese uyarsa cuma olsun yoksa herkese uygun bi gun belirleyelim. Ayrica haftada 1 gun tartilmak motivasyonu arttirir. Hergun tartilmak ii degilmis.

bir liste falan var mı? hemen cevap vereyim ben benim için uygun cuma. evet malesef hergün çıkıyorum tartıya ve o acı gerçek hergün yüzüm çalıyor :)))

Kizlar cuma kilo bildirimi yapalim demistik en son 3 kisiydik cuma herkese uyarsa cuma olsun yoksa herkese uygun bi gun belirleyelim. Ayrica haftada 1 gun tartilmak motivasyonu arttirir. Hergun tartilmak ii degilmis.

cuma süper olur canım.bana uyar.dediğin gibi ben hergün tartılınca vazgeçiyordum diyetten.haftada 1 daha iyi.

Selam :))
Bu akşam da sporumu bitirdim bide üstüne evde sinema keyfi yaptım. Bugün de 30 dk yürüdüm. 100 mekik 30 twester,250 yan bel hareketi yaptım.1 saatlik spor serüvenimi bitirdim. Unutmadan 4 lt de suyumu içtim.Bende ne yazıkki her gün tartılıp moreli bozulanlardanım sanırım. haftada bir tartılmak ideal.yola devam elbet zayıflayacağız.sonra TARTIMA söz sarılacağım .şuan nee olsa tartıyla aramız bozuk :)))

Son düzenleme:

evet canım cizelge tutabilirsen çok iyi olur ben cuma tartılacagım yazarım her hafta bildiririz dedigin gibi daha çok gaza geliriz

selam excity, cuma günü tartılalım demiştik, sanırım bir kaç kişi oldu bize katılan. didilyos hatta çizelgeyi tutmaya hazır. motive oluruz diye.:124:

Selam Uzayım vallah bugün tartıyı duvara fırlatasım gelmedi değil. Tartıya bakılırsa spor yapıp rejim yapıp gün içerisinde yine de 1 kilo alıyorum. Onu sporsuz ve rejimsiz de başarırım. Sonra bir bakıyorum ertesi sabah yine 500-1100 gram gece uyurken kaybetmişim:44: ne saçma iş. haftada 1 kez benim için iyi olur. belki BELKİ günün birinde dostum olur tartı

Tamam kizlar cuma tartiliyoruz o zaman. sonra da yaziyoruz kilolarimizi. Didilyos da cizelgemizi yaparsa iyice gaza geliriz. Sonra da gitsin kilolar:)
Didilyosa simdiden tesekkur ederiz.

Ben daha once eski zayif bi forografimi buzdolabinin uzerine yapistirmistim. Oldukca faydali olmustu.aslinda bende tekrar deneyebilirim size de tavsiye ederim.

Verecegiz kilolari baska yolu yok. Bu arada ben 67den 54-55e dusmustum diyete 19 subat 2009da baslayip eylul 2009a kadar verdim bu kilolari. Uzunca bi sure korudum da. Ne olduysa son aylarda oldu.

kızlar günaydın ;

sabah aç karnına yapılan 1,5 km yürüyüş sonrası peynir,domates,biber,zeytin maydonoz,yumurta ve şekersiz çay ile yapılan kahvaltının keyfi paha biçilemez

kızlar hangi içecek hangi zamanla içilmeli hakkında bir sayfa buldum, okuyun, gerçekten güzel şeyler var NE, NE ZAMAN, NASIL LR?

tesekkürler tatlim güzel paylasimin icin... ben bunlarin hepsinin yerine direk su iciyorum günlük 1,5 lt su+ 2-3 bardak yesil cay+ 2bardak farkli bitki caylari iciyorum ve cok da rahat bitiriyorum artik eskiden zorlardi..

peki sebze suyu sIkma durumumuz olmadiginda hazir alsak ya da direk sebzeyi yesek de olur mu ki.. ben hic sebze suyu icmiyorum.. kefir zaten bulamam burda

ben birazdan leslie yapacağım kesin:18:

sağol canım.inşallah öyle olur.genede korktum ya valla:18:.yarın hafif yemem lazım. .

evet ya dün aksam kacirdim ben de.. ya benim sorunum aksamlari film izlerken felan kendimi tutmamam yoksa aksama kadar az yiyorum ve aclik da hissetmiyorum. bugün benim de toparlamam lazim dünkü hatalari yapmayalim bugün icimiz rahat uyuyalim..

yok canim korkma, bizim diyet asamasinda yaptigimiz hareketler öyle asiri kas olusumuna yol amaz.. ben de gittim bi ara spor salonuna, esim halen gidiyor.. söyle aciklayim, ben böyle hafif hareketler yapardim, bisiklet felan gibi mesela.. ama esim agirlik calismasi yapiyor, özellikle kol karin ve sirt kaslari icin.. ben kollarim sarkmasin diye cok kücük dumble kaldirirken (mesela 0,5lik su sisesi gibi), erkekler koca koca seyler kaldiriyordu.. ve hemen de olusmuyor kaslar.. cokgu kez proten destegi gerekiyor, hani biliyorsun protein karbonhisrat gibi hizli bi sekilde yag olmuyor o sebepten. ama birazcik kaslarimiz toplansa fena olmaz yaaa, böyle birazcik, cok degil

kızlar günaydın ;

sabah aç karnına yapılan 1,5 km yürüyüş sonrası peynir,domates,biber,zeytin maydonoz,yumurta ve şekersiz çay ile yapılan kahvaltının keyfi paha biçilemez

canim güzel bi kahvalti örnegi vermissin cok sagol.. benim de standart kahvaltim böyle genelde.. yumurta yerien bi iki dilim salam olabiliyor ya da benzer baska seyler..

kizlar var mi güzel kahvalti örnekleriniz paylasalim fikir olsun birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…