60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm cnm hoş geldin nasılsın bi gelişme varmı bnde spora basladım evde yoruldum off cok zor haretekler yaa

canımcım sen hoşgeldin asıl ben 1,5 yıldır buradayım aslında..
bir süredir artılarım vardı şimdi onları veriyorum. bu sabah 200 gr daha gitmiş 1,2 oldu bu hafta. tabi bu kilo değil daha çok ödem. 59 a kadar böyle gidecek ondan sonra kilo veriyorum diyeceğim. bu kez daha disiplinliyim. eşimin akşamları beni baştan çıkarmasına bile izin vermiyorum.

akşam 20 dk cardio. aslında daha uzun olacaktı ama benim hiç halim yok bu ara. bu havalar beni mahvediyor. neyse zaten cuma ve çarşamba kas gelişimi çalışması günlerim. o yüzden sag kol sol kol dambıl ikisi beraber omuza ve üzerine kaldırma 100 er kez yaptım. 20 kezte gögüs çalıştım ama 100 e tamamlayamadım geç olmuştu.

arnavut olan sen misin eşin mi? benim eşim de arnavut. onun inatçılığı tembellik konusunda. kafasına bişi koydu mu yapar ama işte o kararı vermesi lazım.

bu kız zuzana light. çok tatlı ben bu kızı seviyorum ama vucudu benim için çok kaslı.
bu arada yaglar kas olmaz bunlar fizyolojik olarak mümkün değil. kaslanmak o kadar da kolay bişi değil yukarıda bi arkadaş anlatmış. ama biraz kastan da zarar gelmez. kaslanmak yerine incelmek isteyeneler hafif agırlıkla çok set çalışsın. kaslanmak isteyenler ise çok agırlıkla kısa setler yaparlar ve arkadaşın dediği gibi protein takviyesi alırlar. ben şu noktada daha çok yag eritmeye odaklanmamız lazım diye düşünüyorum. sonrasında bende kas inşası için çalışacağım. mesela zuzana'nın videoları benim için çok agır benim bu agır bedenden güçsüz kollardan kurtulmam lazım evvela. ve de ölçülerimi inceltmem. dün çamaşırlarımla eşime foto çektirdim. 3 ay sonra bakacam önce sonra yapacam kendimce
Ben daha once eski zayif bi forografimi buzdolabinin uzerine yapistirmistim. Oldukca faydali olmustu.aslinda bende tekrar deneyebilirim size de tavsiye ederim.
benim en zayıf fotom 13. yaşındaki halime ait. o zamanlar snaırım 53-55 filandım. ondan sonra asla o kadar zayıf olmadım.
20 yıldır benimle olan kiloları vermeye çalışıyorum ve bu azim ve disiplin olmadan olacak bişi değil iki sene sonunda anladım :)

kahvaltım :
3 haşlanmış yumurt, üzerine limon sıkılmış dlimlenmiş ( tok tutuyo )
1 dilim kızarmış ekmek bir küçük cherry domates bir kupa şekersiz iki tatlandırıcılı çay
bir kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peynirini iki zeytin bir adet kiwi
off amma yemişim yaa

ofise gelince : 09.30 bir şekersiz türk kahvesi

benim de eşim bişeyler istiyo, ona yapıyorum benim de yiyesim geliyo bu sefer. dün bişey yapmadım ama, boş boş oturdu çok canı sıkıldı. benim için iyi oluyo ama onun için sıkıcı. bişeyler yiyip içmek istiyo, öyle olduğu zaman da ben dayanamıyorum .. nası çözücez bu işi hiç bilmiyorum.

hiç anlamıyorlar dimi diyet yapan insanın halinden, bu garibimin canı çekermi içi gidermi :))

slm canlarım dün akşamki menüm
biraz buılgur pilavı
şehriye çorbsı ve börülce yemegi

sonra bi elma

spor olarak ta 100 hayali ip
her ayak içn 50şer yana dogru bacagı kaldırma
yine her ayak içn 30 ar çapraz mekik
ve bacaklar yukarıda bisiklet çevirme

sabah
şekersiz çay
1 k.k. peynr
4 zeytn
biraz sucuklu yumurta
2 cviz
1 from etimek
çok çok az bal

selam kızlar dün akşamki menüm;

1 kase tel şehriye çorbası
1 kaşık tavuk sote
1 kaşık pilav
1 dilim çavdarlı ekmek

dün tartıldım 62,9 gr çıktı
bu sabah ise 1 bardak su içtim evden çıkmadan,1 bardak yeşil çay içtim beğendim:) ekmek arası salam peynir yedim .

Son düzenleme:
hiç anlamıyorlar dimi diyet yapan insanın halinden, bu garibimin canı çekermi içi gidermi :))

bu yüzden bizim nefsimizi terbiye etmemizi ögrenmemiz lazım. yada zararsız atıştırmalar olabilir. meyve havuç dilimleri gibi. o kendi atıştırmalarını yerken bizde kendimizinkileri yeriz.

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Kizlar odem sokturmek icin ne yapmali?

bir sürahi suyu iki silme çay kaşığı karbonatla içebilirsin.

slm kızlar
ben 1.5 senede 96dan 61 kiloya kadar düştüm
ama son 2 aydır 70 kiloya kadar geldm
bi kac gündür dikkat ediyorum 67 .3 olmuşum bu sabah
hedefim simdilik 58
benide aranıza alırmısınız

slm kızlar
ben 1.5 senede 96dan 61 kiloya kadar düştüm
ama son 2 aydır 70 kiloya kadar geldm
bi kac gündür dikkat ediyorum 67 .3 olmuşum bu sabah
hedefim simdilik 58
benide aranıza alırmısınız

kolay gelsin :13: o 1,5 senede ne yapmıştın peki? Şimdi de öyle yaparsan 2 ayda aldığın kiloları çok kolay verirsin, daha yerleşmemiştir bile kilolar :)

Maydanoz suyu icemiyorum canim ya midem kaldirmiyor. Odem sokturdugunu biliyorum ama maydanoz suyu haric yazmayi unutmusum.
Karbonat deneyebilirim ama

Kızlar hayatımda zayıflama derdine düşeceğimi düşünmemiştim.
Kendimi artık hiç beğenmez oldum
1.72 cm boyum var, 27 yaşındayım. 9 aylık evliyim.
Üniversite yıllarının başlarında 52 kiloydum, sonlarına doğru 54-56- veee bitiminde 58 oldum. (Bu aralar hep hormon ve cilt ilaçları kullandım onlar yüzünden. Sonra yurtdışında 2 yıl okudum, her gün tatlı, şeker pasta ve ne bulursam hepsini kocaman kocaman yedim ama spor yapıyordum ve 66.7 oldum (yine hormon ilaçları içtim bir yandan da reflüm olduğu ortaya çıktı) ühüüüüü
Hayatım boyunca "çiroz, sıska, kemik, kürdan ve safinaz" takma isimleriyle anılırdım.
Yurtdışından döndüm 58'e düştüm, biraz üzüntü, biraz da yaz aylarında evde istediğimi bulamadım, her sabah pilates yaptım ve biraz da yürüyüşle...
Şimdi evlendim ve 9 ayda 8 kilo aldım. Şimdi 68 kiloyum
Geceleri abur cubur falan da yediğim yok aslında.
Sadece düzenli yemek yemekten ve hareketsizlikten.
Eşim de benimle birlikte hatta benden kat kat kilo aldı 75ten 100e ulaştı.) (o geceleri abur cubur yiyor)
Hayatımda diyet nedir bilmeyen ben, aylardır deniyorum deniyorum 1 günü bile tamamlayamıyorum.
Sabahtan akşama kadar gayet güzel gidiyor ama akşam çikolata krizine giriyorum ve tatlı ne bulursam yiyorum (
Ne meyvedeki şeker oranı ne başka şey kesmiyor beni çikolata veya tatlı kadar. (
Günde 8 bardak da su içiyorum ama karnımda şişkinlikten başka bişey oluşmuyor.
(((((((((((
Gören kaç aylık diye soruyor, halbuki sadece kocaman bir göbeğim var.
Etek giyemez oldum çünkü direk göbek ve mide şişkinliğim var.
36 bedenden 42 bedene çıkmıştım ama şimdi 68 kilo olunca 42 beden eteklerim bile olmuyor (

Ben de varım bundan sonra zayıflama grubunda.
Eşime her gün ne olur birlikte yürüyelim diyorum ama ne yazık ki 3 basamaklara geçmeden olmaz demesine rağmen, geçtiği halde kalkamıyor :)) (onun kilo almış olmasından hiç rahatsız değilim bu arada )

Sabah:
Aç karnına her gün 1 br. su içiyorum,
2 dilim çok tahıllı ekmek,
ufak bir kase yoğurtlu semizotu salatası,
1 br. şekersiz çay,

Ara:
2 bardak su,

Şimdi öğle yemeğine gideceğim, umarım sağlıklı şeyler vardır ve umarım TATLI yoktur, çünkü karşı koyamıyorum.
Öğleden sonra gelince ve bundan böyle her zaman buraya yazacağım.
Hepinize selam ve sevgiler.

çok teşekkür ederim suskunprenses ama öğle yemeğiyle bozdum bile

öğlen:
1 kase domates çorbası
1 tabak makarna (hepsini bitirmedim)
1 tabak patatesli ciğer kızartması
1 tabak salata (yağsız)
1/2 kayısı suyu

hehehehe böyle diyet olsa keşke
bu yediklerime rağmen müthiş derecede tatlı istiyor canım şu an. En azından çayıma şeker atmak istiyorum yaaaaa
ne yapıcam off

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
3 zeytin
1 kk peynir
1 şekersiz çay
1 eti canga dayanamadım valla abim almış dün gece
1 haşlanmış yumurta

bu arada kızlar abim maydonoz suyu ile 6 kilo verdi.ödem attırmak için süper.

kilolarımız aynıymış ve hedefimiz de, ne zamandan beri 4 kilo verdiğini öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…