slm cnm hoş geldin nasılsın bi gelişme varmı bnde spora basladım evde yoruldum off cok zor haretekler yaa
Yok canım, ben her gün 30 dakika koşuyorum (tempo ve stili değiştiriyorum 30 dakika içinde arada bir), sonra 2 günde bir 30 dakika yağ yakıcı hareketler, diğer yapmadığım günlerde 30 dakika ip ve 30 dakika hulahoop. yani gün aşrı 1 diğer günler 1.5 saat. fazla değil yani.Ama benim gibi koşu yada başka sporu yapmak için kendini zor motive edip, yerinden zor kalkan biri için bu büyük bir adım, aya ayak basmak gibi birşey yaniama eşime inat gaza geliyorum, arnavut inadı, herşeyden ağır basıyor işte tembelliğimden bile
sportmenkedinin tavsiye ettiği kızın videoları. bir kaç tanesine göz attım, gerçekten güzel ve faydalı hareketler öğretiyor kız. diğer videoları da süper. inceldikten sonra ama onun hareketlerini yapmayı düşünüyorum, bu yağlar kas olmasın, yoksa aynı kalınlıkta kalırım sadece yağlar kas olmuş olurama yine de faydalı hareketler
benim en zayıf fotom 13. yaşındaki halime ait. o zamanlar snaırım 53-55 filandım. ondan sonra asla o kadar zayıf olmadım.Ben daha once eski zayif bi forografimi buzdolabinin uzerine yapistirmistim. Oldukca faydali olmustu.aslinda bende tekrar deneyebilirim size de tavsiye ederim.
evet ya dün aksam kacirdim ben de.. ya benim sorunum aksamlari film izlerken felan kendimi tutmamamyoksa aksama kadar az yiyorum ve aclik da hissetmiyorum. bugün benim de toparlamam lazim dünkü hatalari yapmayalim bugün icimiz rahat uyuyalim..
benim de eşim bişeyler istiyo, ona yapıyorum benim de yiyesim geliyo bu sefer. dün bişey yapmadım ama, boş boş oturdu çok canı sıkıldı. benim için iyi oluyo ama onun için sıkıcı. bişeyler yiyip içmek istiyo, öyle olduğu zaman da ben dayanamıyorum .. nası çözücez bu işi hiç bilmiyorum.
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Kizlar odem sokturmek icin ne yapmali?
hiç anlamıyorlar dimi diyet yapan insanın halinden, bu garibimin canı çekermi içi gidermi :))
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Kizlar odem sokturmek icin ne yapmali?
slm kızlar
ben 1.5 senede 96dan 61 kiloya kadar düştüm
ama son 2 aydır 70 kiloya kadar geldm
bi kac gündür dikkat ediyorum 67 .3 olmuşum bu sabah
hedefim simdilik 58
benide aranıza alırmısınız
Maydanoz suyu icemiyorum canim ya midem kaldirmiyor. Odem sokturdugunu biliyorum ama maydanoz suyu haric yazmayi unutmusum.
Karbonat deneyebilirim ama
Kızlar hayatımda zayıflama derdine düşeceğimi düşünmemiştim.
Kendimi artık hiç beğenmez oldum
1.72 cm boyum var, 27 yaşındayım. 9 aylık evliyim.
Üniversite yıllarının başlarında 52 kiloydum, sonlarına doğru 54-56- veee bitiminde 58 oldum. (Bu aralar hep hormon ve cilt ilaçları kullandım onlar yüzünden. Sonra yurtdışında 2 yıl okudum, her gün tatlı, şeker pasta ve ne bulursam hepsini kocaman kocaman yedim ama spor yapıyordum ve 66.7 oldum (yine hormon ilaçları içtim bir yandan da reflüm olduğu ortaya çıktı)ühüüüüü
Hayatım boyunca "çiroz, sıska, kemik, kürdan ve safinaz" takma isimleriyle anılırdım.
Yurtdışından döndüm 58'e düştüm, biraz üzüntü, biraz da yaz aylarında evde istediğimi bulamadım, her sabah pilates yaptım ve biraz da yürüyüşle...
Şimdi evlendim ve 9 ayda 8 kilo aldım. Şimdi 68 kiloyum
Geceleri abur cubur falan da yediğim yok aslında.
Sadece düzenli yemek yemekten ve hareketsizlikten.
Eşim de benimle birlikte hatta benden kat kat kilo aldı 75ten 100e ulaştı.) (o geceleri abur cubur yiyor)
Hayatımda diyet nedir bilmeyen ben, aylardır deniyorum deniyorum 1 günü bile tamamlayamıyorum.
Sabahtan akşama kadar gayet güzel gidiyor ama akşam çikolata krizine giriyorum ve tatlı ne bulursam yiyorum(
Ne meyvedeki şeker oranı ne başka şey kesmiyor beni çikolata veya tatlı kadar.(
Günde 8 bardak da su içiyorum ama karnımda şişkinlikten başka bişey oluşmuyor.
(((((((((((
Gören kaç aylık diye soruyor, halbuki sadece kocaman bir göbeğim var.
Etek giyemez oldum çünkü direk göbek ve mide şişkinliğim var.
36 bedenden 42 bedene çıkmıştım ama şimdi 68 kilo olunca 42 beden eteklerim bile olmuyor(
Ben de varım bundan sonra zayıflama grubunda.
Eşime her gün ne olur birlikte yürüyelim diyorum ama ne yazık ki 3 basamaklara geçmeden olmaz demesine rağmen, geçtiği halde kalkamıyor :)) (onun kilo almış olmasından hiç rahatsız değilim bu arada)
Sabah:
Aç karnına her gün 1 br. su içiyorum,
2 dilim çok tahıllı ekmek,
ufak bir kase yoğurtlu semizotu salatası,
1 br. şekersiz çay,
Ara:
2 bardak su,
Şimdi öğle yemeğine gideceğim, umarım sağlıklı şeyler vardır ve umarım TATLI yoktur, çünkü karşı koyamıyorum.
Öğleden sonra gelince ve bundan böyle her zaman buraya yazacağım.
Hepinize selam ve sevgiler.
Merhaba kızlar
3 zeytin
1 kk peynir
1 şekersiz çay
1 eti cangadayanamadım valla abim almış dün gece
1 haşlanmış yumurta
bu arada kızlar abim maydonoz suyu ile 6 kilo verdi.ödem attırmak için süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?