60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil cay iç aç karnına iştahı kesiyo ben 15 gündür içiyorum kendimi cok iyi hissediyorum

Sabah ögle akşam bide yatmadan önce birir kupa içeksiniz sabah aç karna dier lerinide yemeklerden sonra icin iyi oluyo....

merhaba madame,
hoşgeldin aramıza. evlendikten sonra kilo alan tek kadın ve tek erkek siz değilsiniz. bizim evde de var o modellerden. biri benim 84 ten 105 e kadar çıkan tombito eşim ki ben de senin gibi onun kilosundan rahatsız değili, sadece saglığı için endişe ediyorum. ve 67 den 76 a çıkan ben.. sonra allahtan bu kilolara indik burada bu topik sayesinde. son zamanlarda biraz aldım ama aklım başıma geldi artılarımı veriyorum.

ögleyin,
bir kase yulaflı tavuk suyu çorba
iki üç parça tavuk gögüs fileto
4 yemek kaşığı kısır ( ekmek hakkım yerine )
iki kaşık yogurt - 2 yemek kaşıgı susuz nohut yemegi- tadımlık

14:00 şekersiz türk kahvesi
15.00 kakaolu şekersiz sıcak süt

hemen alıştıramazsın bedenini zaten. sigara gibi zamanla bırakacaksın

Karbonat ödem atmak için yanlış anlamadım degilmi arkadaşlar?????????

gayet dogru anlamışsın nice'cim

Son düzenleme:

Kız tusoottt 1.72 boyundasın 68 kilosun yine de ağlıyon he mi?
Bak ben sana daha acınası ve daha ölünesi bir durumu arz edeyim bebeğem
1,5 metreyim ve 68 kiloyum hahahahhahahaaa

über sert

Selam kızlar. Ben az önce işten geldim ve acıkmıştım. 1 kase müslili kayısılı yoğurt yedim ve yemek işini bitirdim. eminim ilerleyen saatlerde acıkacağım. 1 sütlü kahve içer geçiştirmeye çalışırım artık belki meyve yerim. neyse artık sizler neler yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
iyi canım ne olsun bende öglen bi kase mercimek corbası bi kasede karnı bahar yemegi yedim hepsi bu kadar (((

Benim de ogle yemegim: 1.5dilim kepekli ekmek ve 80grlik kutu ton baligi. Bugun yemege gidemedim. Boyle gecistirdim

neden beyenmedinmi cnm ben cok beyenerek içiyorum yeni isen alışırsın beni sabahları zorluyo tek ac karnına içtigim için seversin etkisini görünce

beğenmedm sabahleyn aç karnına içtim ama şimdi zorluyor bugün ilk günüm yeniyim anlıcağıninşallah canım

Kızlar KEFİR içen var mı aranızda?Bugün bir yazıda okudum da sağlığa faydaları saymakla bitmiyor. zayıflamaya da etkisi var kansere de, hücre yenilemesine de. Yalnız hazır kefirlerden bahsetmiyorum. ablam kefiri alıp kendi sütle mayalayıp taze taze içiyor.sizler ne düşünüyorsunuz? bir yerden bulup biz de mi başlasak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…