Bende hic sevmem yesil cayi . Keske icebilsem . Geecektende cok faydali.
kahvaltımda pek bişey yoktu bugün,canım istemedi.. yeşil çayımı içtim uyanınca.. Az önce de karnı bahar salatası yaptım limonlu yoğurtlu.. Şimdi de kahvemi içicem
kahvaltımda pek bişey yoktu bugün,canım istemedi.. yeşil çayımı içtim uyanınca.. Az önce de karnı bahar salatası yaptım limonlu yoğurtlu.. Şimdi de kahvemi içicem
alışırsın öylese iştahı kesiyo hiç bişe yemek istemiyo insan benim 15. günüm ekmek yemedim hiç sonucu cok merak ediyorummm...
Kız tusoottt 1.72 boyundasın 68 kilosun yine de ağlıyon he mi?
Bak ben sana daha acınası ve daha ölünesi bir durumu arz edeyim bebeğem
1,5 metreyim ve 68 kiloyum hahahahhahahaaa
über sert
katıla katıla güldüm okurken yazını. haklısın ama kocaman göbeğimi görsen 6-7 aylık gibi olduğunu anlardın. ben ki kilo almamak için çocuğu erteliyorum. 54 kilolardan 68e çıktığım düşünülürse az da değil hani
über sert olmuş gerçekten
yeşil çay dudaklarımı kurutuyor benim arkadaşlar. gece içince de çarpıntı yapıyor, belki sabah aç karnına içmem lazım ama sabah çaydan vazgeçemiyorum. onun yerine akşam çayını kesiyorum bundan böyle yemekten sonra şekerli öay yerine bitki çayı içeceğim şekersiz.
öğleden sonra 2 şekerli bir çay içtim ne yazık ki bu arada, dayanamadım.
ikindi: 1 amasya elması
1 büyük kupa kış çayı ( kuşburnu, iğde, tüm meyve kabuklarının olduğu) şekersiz
1 bardak su içtim.
akşam da cevizli, peynirli nar ekşili salata
az türlü ve 1 dilim çok tahıllı ekmek yemeği düşünüyorum
yoğurt da olabilir yanında.
üstüne de gece yatarken 1 bardak süt. (yoğurt yersem süt içmem onun yerine bitki çayı içebilirim)
Hadi İNŞALLAH
ben yeşilçayı 2 şekerli içiyorum ya nasıl şekersiz içiyorsunuz ve ardından lıkr lıkr su içiyorum ,sonrasında koşuyorum wc ye ya,iyi midir bilemedim ben şimdi
ben yeşilçayı 2 şekerli içiyorum ya nasıl şekersiz içiyorsunuz ve ardından lıkr lıkr su içiyorum ,sonrasında koşuyorum wc ye ya,iyi midir bilemedim ben şimdi
Ya biz her sabah kahvaltıda eşimle yeşil çay içiyoruz. Hemde zevk ala ala içiyoruz.(en şekersisizinden :) ). Marka vermek doğru mu bilmem ama biz Çaykurun büyük teneke kutu içerisinde olan yeşil çaylarından içiyoruz.küçük teneke kutu değil. sallama çayı asla tercih etmiyorum.Bu çayın tadı da çok güzel rahatsız etmiyor.öneririm.
kızlarr beğen tuşu geri gelmiş yupiii
ayy ne güzel darısı bana ,ilk gün olduğu için alışamadım henüz ben.ben çaykurun bergamut aramolı yeşilçayını aldım ,içemeye çalışıyorum
karambela sevindim:) ama içemiyorum işte canım
anladım cnm
ben cıkıyorum kızlar akşam gelirim gine herkeze iyi akşamlar öpüldünüz
anladım cnm
ben cıkıyorum kızlar akşam gelirim gine herkeze iyi akşamlar öpüldünüz
iyi akşamlar görüşürüz canım
iyi canım ne olsun bende öglen bi kase mercimek corbası bi kasede karnı bahar yemegi yedim hepsi bu kadar(((
Kızlar KEFİR içen var mı aranızda?Bugün bir yazıda okudum da sağlığa faydaları saymakla bitmiyor. zayıflamaya da etkisi var kansere de, hücre yenilemesine de. Yalnız hazır kefirlerden bahsetmiyorum. ablam kefiri alıp kendi sütle mayalayıp taze taze içiyor.sizler ne düşünüyorsunuz? bir yerden bulup biz de mi başlasak:)
olmayan eteklerim giyince dönüyo üstümde inceldigimi anlıyarum en azında 2 kilo gitmş olsa cok sevincem yaa:2:
keşke benim de bünye biran evvel alışabilse beni çok mutlu edecekbenimde ya bünye alıştığındanmı nedir.hiçbirşey canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?