60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltımda pek bişey yoktu bugün,canım istemedi.. yeşil çayımı içtim uyanınca.. Az önce de karnı bahar salatası yaptım limonlu yoğurtlu.. Şimdi de kahvemi içicem

Kız tusoottt 1.72 boyundasın 68 kilosun yine de ağlıyon he mi?
Bak ben sana daha acınası ve daha ölünesi bir durumu arz edeyim bebeğem
1,5 metreyim ve 68 kiloyum hahahahhahahaaa

über sert

katıla katıla güldüm okurken yazını. haklısın ama kocaman göbeğimi görsen 6-7 aylık gibi olduğunu anlardın. ben ki kilo almamak için çocuğu erteliyorum. 54 kilolardan 68e çıktığım düşünülürse az da değil hani

über sert olmuş gerçekten

yeşil çay dudaklarımı kurutuyor benim arkadaşlar. gece içince de çarpıntı yapıyor, belki sabah aç karnına içmem lazım ama sabah çaydan vazgeçemiyorum. onun yerine akşam çayını kesiyorum bundan böyle yemekten sonra şekerli öay yerine bitki çayı içeceğim şekersiz.

öğleden sonra 2 şekerli bir çay içtim ne yazık ki bu arada, dayanamadım.
ikindi: 1 amasya elması
1 büyük kupa kış çayı ( kuşburnu, iğde, tüm meyve kabuklarının olduğu) şekersiz
1 bardak su içtim.

akşam da cevizli, peynirli nar ekşili salata
az türlü ve 1 dilim çok tahıllı ekmek yemeği düşünüyorum
yoğurt da olabilir yanında.

üstüne de gece yatarken 1 bardak süt. (yoğurt yersem süt içmem onun yerine bitki çayı içebilirim)
Hadi İNŞALLAH

evet içtikten sonra dudaklarda kuruluk oluyo olmaması içinde su içmek lazım içmesen caklarda cnm böylelikle su içimi daha kolay oluyo işte su sevmeyenler için cok iyi bence

ben yeşilçayı 2 şekerli içiyorum ya nasıl şekersiz içiyorsunuz ve ardından lıkr lıkr su içiyorum ,sonrasında koşuyorum wc ye ya,iyi midir bilemedim ben şimdi

ben yeşilçayı 2 şekerli içiyorum ya nasıl şekersiz içiyorsunuz ve ardından lıkr lıkr su içiyorum ,sonrasında koşuyorum wc ye ya,iyi midir bilemedim ben şimdi

Ya biz her sabah kahvaltıda eşimle yeşil çay içiyoruz. Hemde zevk ala ala içiyoruz.(en şekersisizinden :) ). Marka vermek doğru mu bilmem ama biz Çaykurun büyük teneke kutu içerisinde olan yeşil çaylarından içiyoruz.küçük teneke kutu değil. sallama çayı asla tercih etmiyorum.Bu çayın tadı da çok güzel rahatsız etmiyor.öneririm.

Son düzenleme:

kızlarr beğen tuşu geri gelmiş yupiii

ayy ne güzel darısı bana ,ilk gün olduğu için alışamadım henüz ben.ben çaykurun bergamut aramolı yeşilçayını aldım ,içemeye çalışıyorum

karambela sevindim:) ama içemiyorum işte canım

Sela kızlar, bakıyorum ben acılar içinde kıvrandığım sıralar burda trafik baya yoğunmuş Bugün ben vallah sabah ne yediğimi hiç söylemeyeyim. itiraf sırası bugün ben de: sabah gittim güzelcene bir orta boy beyaz çıkolatalı mokka ve yanına yabanmersinli muffin yedim, öğlen de 1 dondurma ve karnabahar yemeği,ve ardından vanilya-meyveli tatlı (dondurulmuş yoğurt gibi birşey). ama kızlar mazeretim var (evet asabiyim ben) ama daha önemlisi sabah erken kalktım (1.5 litre suyumu ve 1 elmamı aç karnıma indirdim ama, yani bunu es geçmedim), randevum vardı. tüm beden lazer (kıllarımı aldırıyorum ya). 2 seans olmasına rağmen sanki daha çok acıdı bu sefer sabah da yetişmek adına dışarda yolda ile bulduğum yerde kahvaltı yaptım bi de bana duş almak yasak olduğu için sporumu da bugün yapmadım yarın ılık su ile duş alabilirmişim, bugün zor durdum sporu yapmadan:122: neyse ki akşam yemeği iptal bugün bende. bu gidişle sevinçten (kilo verdiğim için) don-sütyen değil, önce tartıyı (duvara), sonra depresyon hapını (miğdeme) sallayacağım neyse bugünlük kaçamak olsun, telafi etmem gereken bir gün diye geçsin kayıtlara. Yarın tartılma günü. Bir de adet olacağım sanırım, yarın ben hiç iyi rakamlar beklemiyorum kendi açımdan :18:

iyi canım ne olsun bende öglen bi kase mercimek corbası bi kasede karnı bahar yemegi yedim hepsi bu kadar (((

ay bende de karnabahar yemeği vardı bugün. aslında nar ekşili yapsaydm daha iyi olurdu ama annem kıymalı yapmış :100:

ben de geçen gün hazır kefir aldım, ama denemedim daha. eşim askerdeyken komutanın karısının yaptığını anlatıyordu bana hep. özel süzgeçi falan varmış kadının. yani başka birşeye (yemeye içeceğe falan) değmesi yasak diye tembihlemiş eşime. ama faydası çok, say say bitmez. annemin babannesi de sürekli içermiş.

olmayan eteklerim giyince dönüyo üstümde inceldigimi anlıyarum en azında 2 kilo gitmş olsa cok sevincem yaa:2:

süper bir haber bu karambela. o zaman baya bir ilerleme olmuş sende. darısı yarından sonra yine benim başıma, daha doğrusu hepimizin başına:92:

benimde ya bünye alıştığındanmı nedir.hiçbirşey canım istemiyor
keşke benim de bünye biran evvel alışabilse beni çok mutlu edecek

Yine bir kaç ilginç şeyler okudum. Şöyle sıralayım:
Mekik: bilim adamları bir grup kadının haftada 5 kez mekik çekmelerini istemiş.6 hafta sonraki sonuç: karın kasları çoğalmış, ama yağ oranı azalmamış!!! Öneri: ip atlama gibi bütün bedeni çalıştıran sporlar yapın. bunların sonraki saatlere kadar süren yağ yakıcı özelliği ile karın çevrenizdeki yağlardan daha çabuk kurtulursunuz.

Yeşil çay: Pennsylvania State Üniversitesindeki bilim adamları EGCG adlı polifenol'un kilo alma sürecini yavaşlattığını tahmin ediyorlarmış. Bu her yeşil çayda varmış, ama en yüksek oran japon çeşitleri olan Gyokuro, Sencha ve Matcha da bulunuyormuş. Günde 1 bardak bile yeterliymiş bunu görebilmek için.

Az yemek: Here lokmayı 40 kere çiğnemek sonunda toplam %12 daha az yemek yemenizi sağlar

Şimdilik bu kaa

Kizlar bende aksam yemegine karnabahar yaptim. Tesadufe bak herkesler karnabahar yiyor bugun. Bende Birazdan yicem:)

Ben yeşil çay canavarıyımdır.. İçinde de bir çubuk tarçın attım mı ohhhh missss Kilo kilo alıyorum valla
Yeşil çay şekerli içilmez kızlar, ters teper antioksidan mazallah... Her bitki şekeri kaldırmaz.. Reaksiyon olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…