60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yemegım:kahvaltı gbı canım istedi.2 dilım kızarmıs ekmek,2 sekersız cay,sahanda yumurta,1 kurabıye.aştım kendımı gene akşam aksam.

kızlar yemegım:kahvaltı gbı canım istedi.2 dilım kızarmıs ekmek,2 sekersız cay,sahanda yumurta,1 kurabıye.aştım kendımı gene akşam aksam.

aynı şekilde benimde akşam canım kahvaltılık şeyler isyityor bazen tost yapıyorum.Akşam yemeğinde mercimek çorbası bide tavuk burger yedim fazlamı oldu acaba ?

ama aramızda bazılarımız kacamak yapıyo bu iyi olmuyo ben hiç kacamak yapmadım sizde yapmayın kızlar düşünü tıg gibi olacagınızı bazılarını kişileri utandıralım hadii bırakın arada kacamakları lütfen ama ((

burda tam tamına 84 kiloyummmmmmm

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/805/nnng.jpg/]
[/URL]

burada 52 kiloyummm yazyın çekilmiştim.

burada da 57 kiloyum kilo aldım yaaaaa bu foto 1 ay önce çekilmişşş..temennim yine 52 lere kavuşmak..

UMARIM BİRAZ SİZE GÜÇ VERMİŞİMDİRRRR....İNANINKİ KIZLARRR YETERKİ İSTEYİNN KADIN MİLLETİNİN YAPACAĞI HİÇBİR SINIR YOKTUR..

maşallahcanım şok oldum ya
güç verdin tabi canım ya.süper fotoğraflar gerçekten.

LOROLAYLA valla tebrikler süper olmuşsun maaşallah diyelim. Darısı başımıza. :)))
Kızlar bugünde sporumu bitirdim rahatladım.rapor veriyorum :) 32dk koşu bandında yürüdüm,100 twester,100mekik, 200 yan bel hareketi 3,5 kg su içerek günümü tamamladım. :)))

karambela bana fırça mı çektin ne ? ??? ya tamam özür dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, sadece 1 kere yaptım:26: akşam ama yine de yürüyüşe çıktım:26: yani bu kadar fırça yiyeceğimi bilseydim aç giderdim ve öğle yediklerimi iptal ederdim. ama bak sadece 1 günlük kaza:85: ben diğer günler zaten en az 1 saat spor yapıp tatlı börek falan ağzıma koymuyorum. söz bir daha yapmicam

maşallahcanım şok oldum ya
güç verdin tabi canım ya.süper fotoğraflar gerçekten.

darısı başınıza canım..ve benim tavsiyem böyle her 2 haftada bir foto çekip koyalım en azından kim ne kadar değişmiş görürüz..

sağol canımm inşallah sizleride görürürz..
Canlarım keske ben olsaydım
larolaylanın fotoğrafları onlar

ovv çok çok cici çıkmışsın :)) ilk resim tıpkı ben :) acaba nekadar zaman sonra incelicem... ee nasıl yaptın ne kadar zaman asıl püf noktası neydi,, mesela çok mu spor yaptın egzersiz falan ya da yeşilçay vs gibi içtiğin bişeylr varmıydı, yediklerini nekadar sınırladın.. anlatsan keşkemm

hüsran olacak diye pek bir girişimde bulunmadım ama kendime güven geliyor böyle şeyleri duyunca demekki imkansız değil :) motive olmaya başladım saolun..

Sabah boş oluyoruz..akşam hem yediklerimiz hem de vücudun olağan şişliği yanıltıyor tartıda..

ben bir tartı manyağıyım :) günde üç kere tartılıyordum şu günler azalttım biraz, evet içtiğin su bile farkediyor..

ben yediklerimi yazsam buraya girişim yasaklanır .. neyse en azından bir bilinç altım oluştu, artık yememem gereken zamanda yememem gerekenleri yediğim zaman suçluluık duyuyorum, benim kilo vermem baya yavaş olacak,,,

iki yada üç günde 45 dk egzersiz yapıyorum ben bu yan yatıp bacakları yukarı kaldırma,, yada ayakta eller havada yana eğilme falan .. henüz bir düzenim yok zamanım olmuyor.. olan zamanda da tembellik yapıyorumm.

maşallah maşallah canım çok imrendim idolümsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…