60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi tebrikler diyorum baska da bir sey diyemiyorum

merve nbr yarın tartılıp bildircekmiyiz sabah ac karnına tartılalım ama gün içinde benim 1 kg den fazla oynama yapıyo daloralayla şok şok şok lardayım motivasyonum arttı birden

merve nbr yarın tartılıp bildircekmiyiz sabah ac karnına tartılalım ama gün içinde benim 1 kg den fazla oynama yapıyo daloralayla şok şok şok lardayım motivasyonum arttı birden

merhaba filiz hanım
ben kötüyüm ya heyecanla yarını bekliyorum çok umutsuzum.sen nasılsın.evet sabah aç karnına tartılalım en iyisi..bende valla önceki diyetlerim 2 günden fazla sürmezdi.2.5 haftadır diyetteyim.şok oldum

sedaaaa bana hosgeldin demişsin giremedim bugun memnun oldun ewt yaaa günde 5 lt su içerim ben sekerime baktırdım yok 4 fincan yeşil cay 6-7 bardak normal cat zamamın büyük kısmı wc de gecer benim sarkmamam için bir formül yazmıssın iki çocugum var küçük ve yaramaz karısımı yapıp da vücuduma sürmeme vaktim yok desem yeridir ama sagol aklımda bulunsun ben hala loralayla nın fotolarının şokundayım beni 8 kg fazlam var yavas yavas vericem sloganım da GRAM GRAM GİDİCEK BİR DAHA DA GELMİCEKnasıl ama kızlar

merve ben 18. günümdeyim diyetin hep pazartesi baslayan carsamba aksam bozulan diyetlerim vardı benim ugursuz gün pazartesi bu diyete pazar basladım bozmadım valla yanındayım birlikte basarcaz :13:kaç kg fazlan vardı senin

gördüm cetvelinden pardon elli kere cetvel yaptım olmadı yaaa acıklamalarını okuyarak da yaptım yok yok yok aman veriyim de kilomu cetvelim eksik kalsın

sağol tatlım.inşallah hep birlikte başaracağız 9 kilo fazlam var canım.of of bi versem onları

Son düzenleme:
kızlar yarın tartılıyoruz degilmi sabahmı yapacagız bildirimleri çok korkuyorummmm

evet tartılıyoruz. vallah ben 1 haftamı doldurmadım rejime ve spora başlayalı. o yüzden fazla bir fark beklemiyorum. Bir de regl olacağım sanırım:26: bakalım tartı ne diyecek bana:18:

benimde ödüm kopuyor ya:18:
şöyle bak olaya:yarın ilk tartılmamız.başlangıç kilon olarak gör. asıl gelecek haftalar daha önemli, yani haftalar ilerledikçe ilerleme göstermemiz daha önemli. yarın için fazla heycan yok güzeller

evet sabah aç karnına tartılalım, bende de sabah ve akşam arasında 1kilo fark edebiliyor. Bu motive için kötü olur
merguana 2.5 haftadır diyetteysen hiç korkma bence:112: bak ben daha 1 haftayı tam olarak doldurmadım, yani sende güzel sonuç çıkar kesin:129:

inşallah canım

Son düzenleme:
günaydıııın hey kızlar nerdesiniz hadi gelin yazalım kilolarımızı sabah ac karna 60,200 cıktım iki gün önce 60 dım anlamadım gitti kacamakda yapmadım amaneyse haftaya cumaya kadar tartılnıcam bu hafta 750 gr vemeyi hedefledim altıda olsa kaulümdür59,500 olcam haftaya cuma kararlıymkızlar benim günlüğüm de var ne kadar yazamasam da ortak bir kac kişi günlük acsak yada benim günlüğe gelseniz daha iyi takip ederiz kim ne yazmıs ne yemiş diye uyar mı size yada burda mı kaynassak napsak

canım hiç ağır eğzersiz yapmadım...sadece yediklerimle ve yürüyüşle bu hale geldim..dediğim gibi hamur işleri ve özellikle ve özellikle altına basa basa diyecemki tadımlık olsa bile çikolata ve türevlerini asla ağzınıza koymayın..çünkü çikolata öyle bişeyki insanda bağımlılık yapıyor..bunu geçen doktorum programında da dinlemiştim...çok canım tatlı istese bile yememiştim sütlü şekerli kahve içmiştim sadece...ben bu kiloyu yardımcım türk kahvesiyle verdim bende acayip iştah kesiyordu tabi en şekersizinden ve akşam yemeklerini en geç kışın 5 te yazın 6 da yedim ondan sonrada gece meyve tükettim sadece...yaptığım şey aslında çok basit sadece sabır lazım çünkü kısa bir zamanda gitmedi bu kadar kilo sadece sabredin...

maşallah maşallah canım çok imrendim idolümsün

kızlar yarın tartılıyoruz degilmi sabahmı yapacagız bildirimleri çok korkuyorummmm

korkma canımmmm korkmaaa bir zamanlar tartı gelip senden korkacak tartı senin en büyük dostun olacak bir gün senin yüzünü güldürecek sadece sabrett..

vallahi tebrikler diyorum baska da bir sey diyemiyorum

teşekkürler tatlımm

benimde ödüm kopuyor ya:18:

korkmayın yaaaa o sizden korksunnn azimmlenin azcık bak vereceğiniz 20-30 kilo değil taş çatlasa 10 kilo hepinizin...ben nelerden geçtimm arkadaşlarr lütfen biraz sabır bakın 1.5 ay gibi bir sürede burası mutluluk içinde dolacak...

günaydınnnn,
dün ilk kez bu gruba adım atmış biri olarak dünkü uyguladığımı yazıyorum...

sabah:
1 br.su,
1 şekersiz çay,
2 dilim çok tahıllı ekmek,
1 kase yoğurtlu semizotu salatası,

ara:
2 br.su,

öğlen:
1 kase yağsız salata,
1 kase domates çorbası,
1 tabak az makarna,:18::18:
1 tabak patates ciğer kızartması :18:
kayısı suyu (biliyorum ilk günden bozdum ama napıyım)

ara:
1 br. su,
1 br. bitki çayı (kış çayı)
1 br. 2 şekerli çay :18: (yine tosladım, napıyım dayanamadım şekersiz durmaya)
1 amasya elması

ara:
1 br.su,
2 cevizi 1 kase yoğurdun içine ufaladım yedim.

1 saat yoga yaptım (yeni aldım cdsini, ilk kez uyguladım)

akşam:
1 tabak türlü,
2 dilim çok tahıllı ekmek,

ara: 3-4 çilek
4 adet yaş hurma

tüm bunları yememe rağmen akşam doymamıştım ve daha fazla yememek için ve de yoga beni yorduğu için gittim yattım. Yattığımda saat 8di.
dayanamadım hurmaları da yedim, eşim akşam yemeklerini kesti 2 kilo verdi onun yerine meyve yiyor.
doymuyorum doymuyorummmmmmmmmm.

sabah tartıldığımda 67.8 dim.

iyi ki bu grup var, günlük ne günlüğü montesori? günlüklere de girebiliriz. o da olabilir.
ya zayıflayabileceğimi hiç hissetmiyorum ve çoook korkuyorum.
yemek yemek gibisi yok kızlar yaa

kızlarrr bide bişey diyecem size yeni alınan kilo hemen gider bunu unutmayın mesela ben bugün 3 günlük diyetten sonra tam tamına 57.6 çıktımmmmm...

evet bugün herkez başlangıç kilolarını yazıyor haftaya bu kilolarla ne kadar gitmiş bakıyoruz ve listemizi yapıyoruzzzzz....yada bu haftamı liste yapılacak kim yapıyor onuda bilmiyorum ben gerçee..
[/COLOR
]

loralayla seni tebrik ederim müthiş bir fark gerçekten. inanılmazı başarmışsın.
bana sanki kilolu olanlar asla zayıflayamaz gibi geliyor. o yüzden kilo almak istemiyorum ama her geçen gün alıyorum.

bu sabah:
1 br. su,
1 şekersiz çay, ( el alışkanlığı 1 kesme şeker attım ama karıştırmadım )
2 dilim çok tahıllı ekmek arası 1 dilim çerkez peyniri ve 2 adet kıvırcık,

sabahları çok iyi uyuyorum da akşam olmuyor işte...

kızlar koşu bandı mı alsam eve? alırsam koşarım diyorum ama yaz da geliyor?
dün yoga cdsi almıştım ama çok hareketli gelmedi. yürüyüşe de gidemiyorum bi başıma ooofff :18:

makarnayla patates yan yana gelmiş ya o bozmuş sadece rahat ol bugün daha hafif geçir önce git bir sabah kahvesi iç tatlım..

canım çok sağol darısı başına burdan kopmayalım bu iş olur hergün sık sık girmeye çalışalım ki karnımız acıktığında yemek yemeği unutalım diyee.kahvaltı menün gayet güzel devamınıda bu şekil götürmen dileğiyle...

Kızlar, ben pazartesiden bu yana gece yemelerini kesmek dışında hiçbir şey yapmadığım halde 900 gram verdim. Onun dışında ne hareket, ne spor ne de yediklerim için ekstra bir çaba gösterdim. Evden de çıkamadım hasta olduğumdan kaç gündür. Demem o ki gece yemelerini kesin gidiyor 100-200 her gün

ewt yaaaa kim yapcak listeyi ne yazılcak listeye ben diyorum ki sabah ki kilomuzu ve önümüzdeki hafta hedeflediğimiz kilomuzu yazalım ama ben yogunum kim yapcak tablo ögretmenim ben ögrencilerim şimdi yemekte evde de iki çocuk yok yok ben yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…