60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esmer pirinc her yerde varrrr..migros,tansaş hatta daha minik marketlerde bıle var ama mutlaka ıslayın sıcak suya.. ve bol bol yıkayın yoksa o lapa kokusu gıtmez..bır de suyunu daha bol koycaksınız beyaz pirince göre..tıkır tıkır pişcek pilav gibi ..gec pişiyor beyaza göre...körilisi fena olmuyor ben sevdım ama benımkı iğrendı..dolmasını yapmıstım da kıyma olarak da soya kıyması koymustum delikafadulden

cuma aksmaı kötü planalrın var yıyeceksn bıseelr heralde
esmer pirinç marketlerde olmazmı ya inş. çok aramam

evettt.. Yine cumadan sapancaya gidicez.. Orda da malum mangal falan olucak.. Busefer çooook dikkatli olucam ama.. Lapa yapamam kaydirigubbakcemile3

canlarım merhaba...
bir şok diyet muhabbeti almış başını gidiyor
canlarım napıyosunuz allah aşkınavücudumuzdan 1 kilogram yağ kaybetmek için 7000(bazı uzmanlara göre 9000)kalori yakılması gerekiyor!..sizce 2 günde 1 yada 2 kilo kaybetmek mantıklı mı sadece pirinç yiyerek?eğer amacımız sadece baskülde kilo vermekse bolca müshil alırız 2 gün..yine baskülde 2 kilogram eksik çıkarızyapmayın canlarım yaaa..zaten çoğumuz en son ne zaman gördüğümüzü unuttuğumuz kemikleşmiş kiloları gram gram vermek için cebelleşiyoruz,bir de metabolizmanızı iflas ettirip o gram gram vermelerdende olmayın lütfeeeen

hmm tansaşta varsa güzel aslında.. Bizim evin orda var.. Yarın bir gün bide haftaya 1-2 gün yaparım memnun kalırsam. Tabi akşamdan ben onu sıcak suya koyayım.. Sabahda pişiririm..

:kedi: ama aplam belki biraz metabolizma hareketlenir diye şeeettik biz.. Ödem atalım falan diyerekten..:kedi:

nyse kıslar ben cıkıyorum alısverısımı yapıp eve gıdım yarın ıcın lapamı hazırlıycam , inş olur :Saruboceq: kendınıze ıyı bakın opuorum

ama mavıbenek hıc ac kalmıycagızkı yıyerek verecz..prinç ve yogurt tok tutan seyelr hep (((((

:kedi: ama aplam belki biraz metabolizma hareketlenir diye şeeettik biz.. Ödem atalım falan diyerekten..:kedi:

canlarım öyle gençsinizki..önünüzde uzuuuun bir ömür var ve bu metobolizma size hep lazımben varım bakın örnek olarak..kilo verebilmem için nekadar az yemem gerektiğini görüyosunuzzaten her diyette kilo verebilmek için bir önceki diyetten daha az yemek zorunda kalıyoruze bide şok diyetle sarsınca....((((((((((((

MERVECıM nasıl oldun canım,toparlayabildinmi kendini biraz?
SARACIM geçmiş olsun bitanecim...

Cevabın için teşekkür ederim...

Aynen katılıyorum yazdıklarına benekcimm...

bugün yediklerimi de yazayım:
sabah:bir dilim etiform ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara:iki diyet bisküvi,limonlu soda
öğle:bir tabak kiraz(yarım kilo vardı)
ara:3 tane diyet bisküvi,bir bardak süt
akşama ne yiyeyim bilemiyorum...canım hiçbişey yemek istemiyor...

aplam sen şimdi 1-2 günde olsa bu pirinç lapasını yapmayın mı diosunn??
Napsak da metabolizmayı hızlandırsak.. Takıldık kaldık baksana..((

sen hiç bişey yememişsin bugün aplamm
:bbo: sende hastalanmayasın sonra((

aplam sen şimdi 1-2 günde olsa bu pirinç lapasını yapmayın mı diosunn??
Napsak da metabolizmayı hızlandırsak.. Takıldık kaldık baksana..((
en mantıklısı bikaçgün alınan kaloriyi biraz arttırıp sonra yine eski diyete geri dönmek gibi geliyor bana bitanecim...
sen hiç bişey yememişsin bugün aplamm
:bbo: sende hastalanmayasın sonra((

anlatmaya çalıştığım şey bu işte güzelim...ben artık normal diyetlerle kilo veremiyorumçünkü ben diyet yapmazken bile en fazla 1200 kalori alabiliyorum kilo almamak için...
hem ben hiç şok diyet yapmadım,buna rağmen metobolizmam iyice yavaşladı(((((((
lütfen bu diyet döneminde istediğiniz kiloya inin ve o kiloyu ne pahasına olursa olsun koruyun...

hadi be 61.8 ne güzel tebrikler ben 61.500 az kalmısın benim kiloya ben kilomu suan yazmayacağım izne gitcez memlekete izin dönüsü yazarım bakarsın seni gecemem belki orda burda yemekten kaydirigubbakcemile3

bende aslında sanırım senle aynı durumdayım.. O yüzden veremiyorum belkide.. Artırıp diyete geri dönmeyide denedim banamısın demedi..
Ah bi istediğim kiloya iniiim... aaaahhhhh....:sinifsinif::sinifsinif:

ablacım bi keresınde 67de kılom takılmıstı o zamanda sen bana bunu önermıstın.kalori arttırma olayını denedım.işe yaradı ve takılmadan hıc 5kg verdım.ama bu sefer ıse yaramadı ya.. benım haftasonunu hatırla :) nasıl yapcaz bılmıyorum.söyle 200gr versem bıle karamsarlıgımdan kurtulcam.

az önce karpuz-labne-kepeklı bir dilim ekmek yedım. cıkolata krızı gıbı bir sey oldum. su bayram cıkolatası kılıklı bişi vardı ıcınde butun fındık vardı zaten.yarısı oydu.minik bişi.ondan yedım.kalorisi cok mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…