60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar,
herkese güzel bir cuma günü diliyorum... dün akşam cardio günümdü ama market alışverişi yaptık ve eve geç geldik yapamadım. bu akşam telafi etmeyi planlıyorum.

olmayan eteklerim giyince dönüyo üstümde inceldigimi anlıyarum en azında 2 kilo gitmş olsa cok sevincem yaa:2:

kesinlikle kilo vermişsin. tartıda görünmese bile üzülme eteğine güven. tecrübe konuşuyor..

canım sogutup kafaya dikmeyi dene. yada yanında 5-6 kuru üzüm ye daha çekilebilir kılıyor. şekersiz kahve çay içemeyenlere de kuru meyve yemenizi tavsiye ederim yanında .. gün kurusu incir gibi. inciri wc sorununa da birebir.

adete yakın lazer yaptırırsan canın yanar bu normal .

yemegin kıymalısı daha iyi.. etten korkmayın. karbonhidrattan korkun kızlar

çok çok dogru ve yararlı.. mekikten ziyade kardiyo yapın kızlar. kilolar gidince göbek kaslarını toparlamak için mekikde çekersiniz. yada 3 gün cadiyo 2 gün mekik şeklinde yapın sporlarınızı.

Tartıda sabah az akşam fazla çıkıyorum size öyle oluyormu ?

evet hep oluyor. bu normal .. ben hep sabah 400-500 gr az çıkarım.

kesinlikle güç verdin tatlım. loralayla çok çok tebrik ederim seni. 84 ile 52 arasındaki fark bilegindeki bilekliklten bile anlaşılıyor bir ara benbde 76 lık resimlerimi ekleyeyim. ve şu anki halimi. senin kadar etkileyici değil ama benim zayıflama serüvenim yine de bi motivasyon olabilir.

dışarıda yürüme imkanın varsa bence alma. ama yoksa al ve askılık olarak kalmasın evinde

başlangıç kilo:75
geçen hafta:69
bu hafta: 68.3
giden :700
toplamda giden:6.7
hedef:60

tebrikler maça kızı

ben bu hafta rapor vermesem iyi olur çünkü çok tuhaf bi şekilde bu sabah bir kilo agır geldim. ben yarın sabah bir daha rapor vereyim size tamam mı

kızlar ya niye korkuyosunuz tartılmaktan. az kilo verdiyseniz yediklerinize de ona göre dikkat edersiniz.

bu arada sizin yazdıklarınızdan ödem için dün maydonoz suyu yaptım. siz bunu soğuk mu içiyosunuz sıcak mı.

bi de yeşilçayı ben de pek sevmem.tadı çok buruk geliyo bana, şeker de atmak istemiyorum ama doğuşun tarçınlı karanfilli yeşilçayı var şiddetle öneririm.ben de bi tek o yeşilçayı içebiliyorum.

Selam kızlar Yazayım bende ki sonucu: Geçen hafta 62.7-62.8 bu hafta 62.2. Fazla değil ama daha anca 1 haftamı dolduruyorum. Sizin kilolar kaç çıktı ? hiç bakmadım dah, direk yazdım. Sabah aç karnına 1.5 litre su ve 1 elma (tabii tartıldıktan bunları yaptım). bugün bir prosiyon nesfit türü birşey yedim az yağlı süt ile (toplam kalorisi 210 yapıyormuş). Bugün yine duş alabilirim, dün biliyorsunuz sporumu lazer yaptırttığımdan dolayı yasaktır. Bugün yine koşacağım çok seviniyorum ama bugünden itibaren bir kaç hareket daha ekleyeceğim planıma.

fazla değil derken? 400-500 gr bence gayet güzel. spor yaptığından extra suda tutar kasların.
tebrik ediyorum seni ve don sütyenleri çıkarıyorum
:92::92::92::92::92::92:

Kizlar bende 60.6 ciktim. Bende daha bir fark yok. Normal ama daha adaptasyon surecindeyim:) Bu gunden sonra haftaya kadar tartilmak yok ona gore. Tabi bende tartilmayacagim

Bir de pazartesi spora basliyorum kizlar..

Bu arada yarin tartilmak falan yok bugun cok da gelseniz bugun tarilacaksiniz ona gore. Bekliyoruz kilolarinizi:)

Bir de olculerimizi de yazsak mi acaba kizlar???

Selam kızlar. bende sabah tartıldım. bende de bir değişiklik yok. sporumu ve diyetimi aksatmadım ama daha kısa bir süre oldu. ondan böyle olduğunu düşünüyorum. ilerleyen günlerde (inşallah) kilo veririm sanırım.

kızlar kızlarr
o kadar mutluyum ki 63.1 çıktım regl günüm geldi ve tuvalete çıkamadım
hepiniz o kadar umutlandırdınız ki beni çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Annaaaaaaaaaa, ben kilomu yazdıktan sonra göz attım bugünkü yazılanlara, herkese kilosunu yazdı sandım, çoğu arazi olmuş bu sabah ya tartılarına mutlulukla sarılıp onu bırak bize yazamıyorlar yada tartıya şiddet uyguluyorlar şuan vallah kızlar ben ben 500-600gram eksik çıktım. teselli hediye gibi birşey bu ama haftaya bakalım sonuç ne olacak. yola devam Bu arada kim çizelgeyi hazırlyacaktı ? unuttum ya:44: birisi ben yaparım demişti?

Selam montesori bu hafta 750gram gayet iyi bence seni kutluyorum
Selam madamtusot bak biz artık her cuma tartılacağız. Bugün ilk hafta idi. Bize katıl, verirsin kiloları er yada geç. Bu arada bende meyve bazen karnımı acıktırabiliyor, o yüzden akşama bırakmıyorum. Ama az yağlı sıcak süt içiyorum ben arada sırada. Saat 6dan sonra ağzıma hiç lokma atmıyorum. Ama ilk hafta şimdi biraz zorlanırsın, ama inan dişini sık, git gide daha az porsiyonlarla doyacaksın, biraz sabret ve sakın bozma rejimi güzelim bak göreceksin, azmedip o kiloları üstünden attığından ''İyiki kendimi zorlamışım'' diyeceksin
Selam Softpaws,seni de alkışlıyorum haklısın belirli saatten sonra genelde yapılan yemeleri kesince insan net bir sonuç alıyor kısa zamanda. tekrar bravo

başlangıç kilo:75
geçen hafta:69
bu hafta: 68.3
giden :700
toplamda giden:6.7
hedef:60

Selam maçakızı 700 gram gitmiş sende toplam da 6.7 kilo:92::92: montesori de 750gram vermiş, ikiniz bu hafta 700lerden gidiyorsunuz ama süper, yani 6.7 kilo gitmiş bile darısı benim başıma

Benim tartı günüm normalde Çarşamba ama gaza getirdiniz çıktım tartıya bende

Geçen hafta Çarşamba günü 69.800
Bu Çarşamba 68 kg
An itibariyle 67,400
9 gün sonunda giden toplam kilo 2 kg 400 gr
Hedef 55 kg
Arz ederim efenim, saygılar

Merhaba kızlar, bu pozitif enerjiyi görünce dayanamadım ben de aranıza katılmaya karar verdim :) Şu an 68 kiloyum hedefim 58e düşmek.. Umarım sizler gibi ben de hedefime ulaşırım :) Hepimize bu yolda başarılar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…