Kızlar bu mesajların altındaki ticker factory yazan çizelgeyi nereden ayarlıyoruz?
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-u...eklenmesi.html (Yeni Eklenti - Kilo Çizelgesinin Eklenmesi) Bu lınkten öğrenebilirsin
olmayan eteklerim giyince dönüyo üstümde inceldigimi anlıyarum en azında 2 kilo gitmş olsa cok sevincem yaa:2:
kızlarr beğen tuşu geri gelmiş yupiii
ayy ne güzel darısı bana ,ilk gün olduğu için alışamadım henüz ben.ben çaykurun bergamut aramolı yeşilçayını aldım ,içemeye çalışıyorum
karambela sevindim:) ama içemiyorum işte canım
Sela kızlar, bakıyorum ben acılar içinde kıvrandığım sıralar burda trafik baya yoğunmuşBugün ben vallah sabah ne yediğimi hiç söylemeyeyim. itiraf sırası bugün ben de : sabah gittim güzelcene bir orta boy beyaz çıkolatalı mokka ve yanına yabanmersinli muffin yedim, öğlen de 1 dondurma ve karnabahar yemeği,ve ardından vanilya-meyveli tatlı (dondurulmuş yoğurt gibi birşey). ama kızlar mazeretim var (evet asabiyim ben) ama daha önemlisi sabah erken kalktım (1.5 litre suyumu ve 1 elmamı aç karnıma indirdim ama, yani bunu es geçmedim), randevum vardı. tüm beden lazer (kıllarımı aldırıyorum ya). 2 seans olmasına rağmen sanki daha çok acıdı bu sefer sabah da yetişmek adına dışarda yolda ile bulduğum yerde kahvaltı yaptım bi de bana duş almak yasak olduğu için sporumu da bugün yapmadım yarın ılık su ile duş alabilirmişim, bugün zor durdum sporu yapmadan:122: neyse ki akşam yemeği iptal bugün bende. bu gidişle sevinçten (kilo verdiğim için) don-sütyen değil, önce tartıyı (duvara), sonra depresyon hapını (miğdeme) sallayacağım neyse bugünlük kaçamak olsun, telafi etmem gereken bir gün diye geçsin kayıtlara. Yarın tartılma günü. Bir de adet olacağım sanırım, yarın ben hiç iyi rakamlar beklemiyorum kendi açımdan :18:
ay bende de karnabahar yemeği vardı bugün. aslında nar ekşili yapsaydm daha iyi olurdu ama annem kıymalı yapmış :100:
[/COLOR]
Yine bir kaç ilginç şeyler okudum. Şöyle sıralayım:
Mekik: bilim adamları bir grup kadının haftada 5 kez mekik çekmelerini istemiş.6 hafta sonraki sonuç: karın kasları çoğalmış, ama yağ oranı azalmamış!!! Öneri: ip atlama gibi bütün bedeni çalıştıran sporlar yapın. bunların sonraki saatlere kadar süren yağ yakıcı özelliği ile karın çevrenizdeki yağlardan daha çabuk kurtulursunuz.
Yeşil çay: Pennsylvania State Üniversitesindeki bilim adamları EGCG adlı polifenol'un kilo alma sürecini yavaşlattığını tahmin ediyorlarmış. Bu her yeşil çayda varmış, ama en yüksek oran japon çeşitleri olan Gyokuro, Sencha ve Matcha da bulunuyormuş. Günde 1 bardak bile yeterliymiş bunu görebilmek için.
Az yemek: Here lokmayı 40 kere çiğnemek sonunda toplam %12 daha az yemek yemenizi sağlar
Şimdilik bu kaa
Tartıda sabah az akşam fazla çıkıyorum size öyle oluyormu ?
burda tam tamına 84 kiloyummmmmmm
burada 52 kiloyummm yazyın çekilmiştim.
burada da 57 kiloyum kilo aldım yaaaaa bu foto 1 ay önce çekilmişşş..temennim yine 52 lere kavuşmak..
UMARIM BİRAZ SİZE GÜÇ VERMİŞİMDİRRRR....İNANINKİ KIZLARRR YETERKİ İSTEYİNN KADIN MİLLETİNİN YAPACAĞI HİÇBİR SINIR YOKTUR..
bu sabah:
1 br. su,
1 şekersiz çay, ( el alışkanlığı 1 kesme şeker attım ama karıştırmadım)
2 dilim çok tahıllı ekmek arası 1 dilim çerkez peyniri ve 2 adet kıvırcık,
sabahları çok iyi uyuyorum da akşam olmuyor işte...
kızlar koşu bandı mı alsam eve? alırsam koşarım diyorum ama yaz da geliyor?
dün yoga cdsi almıştım ama çok hareketli gelmedi. yürüyüşe de gidemiyorum bi başıma ooofff :18:
başlangıç kilo:75
geçen hafta:69
bu hafta: 68.3
giden :700
toplamda giden:6.7
hedef:60
Selam kızlarYazayım bende ki sonucu: Geçen hafta 62.7-62.8 bu hafta 62.2. Fazla değil ama daha anca 1 haftamı dolduruyorum. Sizin kilolar kaç çıktı ? hiç bakmadım dah, direk yazdım. Sabah aç karnına 1.5 litre su ve 1 elma (tabii tartıldıktan bunları yaptım). bugün bir prosiyon nesfit türü birşey yedim az yağlı süt ile (toplam kalorisi 210 yapıyormuş). Bugün yine duş alabilirim, dün biliyorsunuz sporumu lazer yaptırttığımdan dolayı yasaktır. Bugün yine koşacağım çok seviniyorum ama bugünden itibaren bir kaç hareket daha ekleyeceğim planıma.
Selam montesorigünaydıııın hey kızlar nerdesiniz hadi gelin yazalım kilolarımızı sabah ac karna 60,200 cıktım iki gün önce 60 dım anlamadım gitti kacamakda yapmadım ama neyse haftaya cumaya kadar tartılnıcam bu hafta 750 gr vemeyi hedefledim altıda olsa kaulümdür 59,500 olcam haftaya cuma kararlıym kızlar benim günlüğüm de var ne kadar yazamasam da ortak bir kac kişi günlük acsak yada benim günlüğe gelseniz daha iyi takip ederiz kim ne yazmıs ne yemiş diye uyar mı size yada burda mı kaynassak napsak
Selam madamtusotgünaydınnnn,
dün ilk kez bu gruba adım atmış biri olarak dünkü uyguladığımı yazıyorum...
sabah:
1 br.su,
1 şekersiz çay,
2 dilim çok tahıllı ekmek,
1 kase yoğurtlu semizotu salatası,
ara:
2 br.su,
öğlen:
1 kase yağsız salata,
1 kase domates çorbası,
1 tabak az makarna,:18::18:
1 tabak patates ciğer kızartması :18:
kayısı suyu(biliyorum ilk günden bozdum ama napıyım)
ara:
1 br. su,
1 br. bitki çayı (kış çayı)
1 br. 2 şekerli çay :18:(yine tosladım, napıyım dayanamadım şekersiz durmaya)
1 amasya elması
ara:
1 br.su,
2 cevizi 1 kase yoğurdun içine ufaladım yedim.
1 saat yoga yaptım (yeni aldım cdsini, ilk kez uyguladım)
akşam:
1 tabak türlü,
2 dilim çok tahıllı ekmek,
ara: 3-4 çilek
4 adet yaş hurma
tüm bunları yememe rağmen akşam doymamıştım ve daha fazla yememek için ve de yoga beni yorduğu için gittim yattım. Yattığımda saat 8di.
dayanamadım hurmaları da yedim, eşim akşam yemeklerini kesti 2 kilo verdionun yerine meyve yiyor.
doymuyorum doymuyorummmmmmmmmm.
sabah tartıldığımda 67.8 dim.
iyi ki bu grup var, günlük ne günlüğü montesori? günlüklere de girebiliriz. o da olabilir.
ya zayıflayabileceğimi hiç hissetmiyorum ve çoook korkuyorum.
yemek yemek gibisi yok kızlar yaa
Selam Softpaws,seni de alkışlıyorumKızlar, ben pazartesiden bu yana gece yemelerini kesmek dışında hiçbir şey yapmadığım halde 900 gram verdim. Onun dışında ne hareket, ne spor ne de yediklerim için ekstra bir çaba gösterdim. Evden de çıkamadım hasta olduğumdan kaç gündür. Demem o ki gece yemelerini kesin gidiyor 100-200 her gün
başlangıç kilo:75
geçen hafta:69
bu hafta: 68.3
giden :700
toplamda giden:6.7
hedef:60
fazla değil derken? 400-500 gr bence gayet güzel. spor yaptığından extra suda tutar kasların.
tebrik ediyorum seni ve don sütyenleri çıkarıyorum
:92::92::92::92::92::92:
kızlar kızlarr
o kadar mutluyum ki 63.1 çıktım regl günüm geldi ve tuvalete çıkamadım
hepiniz o kadar umutlandırdınız ki beni çok teşekkür ederim.
Didilyos hazirlayacakti cizelgeyi ama ne yapti acaba? Yok galiba aramizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?