Benim tartı günüm normalde Çarşamba ama gaza getirdiniz çıktım tartıya bende
Geçen hafta Çarşamba günü 69.800
Bu Çarşamba 68 kg
An itibariyle 67,400
9 gün sonunda giden toplam kilo 2 kg 400 gr
Hedef 55 kg
Arz ederim efenim, saygılar
Sağol canım, sabah sabah gülmekten koptum yaben de sallayayım bare:92: :92::92::92::92::92::92: araya bayrakçı da kaçmış bende
Benim tartı günüm normalde Çarşamba ama gaza getirdiniz çıktım tartıya bende
Geçen hafta Çarşamba günü 69.800
Bu Çarşamba 68 kg
An itibariyle 67,400
9 gün sonunda giden toplam kilo 2 kg 400 gr
Hedef 55 kg
Arz ederim efenim, saygılar
Merhaba kızlar, bu pozitif enerjiyi görünce dayanamadım ben de aranıza katılmaya karar verdim :) Şu an 68 kiloyum hedefim 58e düşmek.. Umarım sizler gibi ben de hedefime ulaşırım :) Hepimize bu yolda başarılar :))
Canim senin de artik tarti gunun cuma olsun:) tabi bi engelin yoksa.
Selam merguanageçen hafta tartılmışmıydın ? regl olduğun halde 63.1 ? sana da don sallayayım o zaman :92::92: :92:
Annaaaaaaaaaa, ben kilomu yazdıktan sonra göz attım bugünkü yazılanlara, herkese kilosunu yazdı sandım, çoğu arazi olmuş bu sabahya tartılarına mutlulukla sarılıp onu bırak bize yazamıyorlar yada tartıya şiddet uyguluyorlar şuan vallah kızlar ben ben 500-600gram eksik çıktım. teselli hediye gibi birşey bu ama haftaya bakalım sonuç ne olacak. yola devam Bu arada kim çizelgeyi hazırlyacaktı ? unuttum ya:44: birisi ben yaparım demişti?
Selam montesoribu hafta 750gram gayet iyi bence seni kutluyorum
Selam madamtusotbak biz artık her cuma tartılacağız. Bugün ilk hafta idi. Bize katıl, verirsin kiloları er yada geç. Bu arada bende meyve bazen karnımı acıktırabiliyor, o yüzden akşama bırakmıyorum. Ama az yağlı sıcak süt içiyorum ben arada sırada. Saat 6dan sonra ağzıma hiç lokma atmıyorum. Ama ilk hafta şimdi biraz zorlanırsın, ama inan dişini sık, git gide daha az porsiyonlarla doyacaksın, biraz sabret ve sakın bozma rejimi güzelim bak göreceksin, azmedip o kiloları üstünden attığından ''İyiki kendimi zorlamışım'' diyeceksin
Selam Softpaws,seni de alkışlıyorumhaklısın belirli saatten sonra genelde yapılan yemeleri kesince insan net bir sonuç alıyor kısa zamanda. tekrar bravo
Selam maçakızı700 gram gitmiş sende toplam da 6.7 kilo :92: :92: montesori de 750gram vermiş, ikiniz bu hafta 700lerden gidiyorsunuz ama süper, yani 6.7 kilo gitmiş bile darısı benim başıma
kızlar kızlarr
o kadar mutluyum ki 63.1 çıktım regl günüm geldi ve tuvalete çıkamadım
hepiniz o kadar umutlandırdınız ki beni çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim sizlerle acayip motivasyon sağlıyorum darısı herkesin başınaa gitsin bu kilolar
Annaaaaaaaaaa, ben kilomu yazdıktan sonra göz attım bugünkü yazılanlara, herkese kilosunu yazdı sandım, çoğu arazi olmuş bu sabahya tartılarına mutlulukla sarılıp onu bırak bize yazamıyorlar yada tartıya şiddet uyguluyorlar şuan vallah kızlar ben ben 500-600gram eksik çıktım. teselli hediye gibi birşey bu ama haftaya bakalım sonuç ne olacak. yola devam Bu arada kim çizelgeyi hazırlyacaktı ? unuttum ya:44: birisi ben yaparım demişti?
Selam montesoribu hafta 750gram gayet iyi bence seni kutluyorum
Selam madamtusotbak biz artık her cuma tartılacağız. Bugün ilk hafta idi. Bize katıl, verirsin kiloları er yada geç. Bu arada bende meyve bazen karnımı acıktırabiliyor, o yüzden akşama bırakmıyorum. Ama az yağlı sıcak süt içiyorum ben arada sırada. Saat 6dan sonra ağzıma hiç lokma atmıyorum. Ama ilk hafta şimdi biraz zorlanırsın, ama inan dişini sık, git gide daha az porsiyonlarla doyacaksın, biraz sabret ve sakın bozma rejimi güzelim bak göreceksin, azmedip o kiloları üstünden attığından ''İyiki kendimi zorlamışım'' diyeceksin
Selam Softpaws,seni de alkışlıyorumhaklısın belirli saatten sonra genelde yapılan yemeleri kesince insan net bir sonuç alıyor kısa zamanda. tekrar bravo
Selam maçakızı700 gram gitmiş sende toplam da 6.7 kilo :92: :92: montesori de 750gram vermiş, ikiniz bu hafta 700lerden gidiyorsunuz ama süper, yani 6.7 kilo gitmiş bile darısı benim başıma
Tebrik ederim merguana...bende malesef regl oldum dün akşam acayip şişilik var.
selam millet gruba geri dönmek istiyorum müsade vaaa mııı.....
Kizlar tatlandirici kullanimina ne diyorsunuz? Sadece cay icin.
O zaman her cuma tartılıp hafta boyunca yaptıklarımı, dikkat ettiklerimi yazabilirim :) Ben de sizden biri olabilirim heyooo :)
Tabıkı tatlım.hosgeldin
splenda en iyisi diyorlar ama bence onu da kullanma sen. en iyisi şekersiz. haa ben kullanıyormuyum tatlandırıcı? evet ama sadece günde iki adet.. sabah kahvaltımdaki çayla. sonra siyah değil y. çay tüketiyorumKizlar tatlandirici kullanimina ne diyorsunuz? Sadece cay icin.
tabi canım betülcüm tombul kedicim hoşgeldin tekrar aramıza. ben yolanda bu aradaselam millet gruba geri dönmek istiyorum müsade vaaa mııı.....
hmmm. ayın 9unda yazmışım buraya ilk mesajımı. bugün 8. gün. 1 kilo vermiştim, değişen bişey olmamış hala 61im.
tablonuza beni de ekleyebilirsiniz kızlar.
haftada 1 kilo vermek ideal diye düşünüyorum.
bi de bu ödem sadece maydonoz suyula mı gidiyo. bi arkadaşımız karbonat yazmıştı ama, tadı nasıldır onun? maydonozu içemedim de
edit: bu arada hedefim 50
valla çok kıskandım sizl bende aranıza katılmak istiyorum kısaca anlatıyım 53 kğ ile evlendim 2
senenin sonunda 62 kğ ile hamile kaldım 90 kğ ile doguma girdim şuanda bebişim 18 aylık ve ben 69 kiioyum eski halime dönmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?