60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Havanı yesinler tatluuummmm sen de don külot sallamamızı istiyorsun dimiiiii:130:seni seni:130: :92::92::92::92::81:

Sağol canım, sabah sabah gülmekten koptum ya ben de sallayayım bare:92::92::92::92::92::92::92: araya bayrakçı da kaçmış bende

tebrik ederim life'cım
:92::92::92::92::92::92::92::

hoşgedlin asdsa !

nazende 87 naber canım en son hamileyim dedin ve girmedin uzun süre.. nasılsın neler yapıyorsun..? ben eski yoli, yeni kedi..

Çok teşekkür ederim sizlerle acayip motivasyon sağlıyorum darısı herkesin başınaa gitsin bu kilolar

selam millet gruba geri dönmek istiyorum müsade vaaa mııı.....

hmmm. ayın 9unda yazmışım buraya ilk mesajımı. bugün 8. gün. 1 kilo vermiştim, değişen bişey olmamış hala 61im.

tablonuza beni de ekleyebilirsiniz kızlar.

haftada 1 kilo vermek ideal diye düşünüyorum.

bi de bu ödem sadece maydonoz suyula mı gidiyo. bi arkadaşımız karbonat yazmıştı ama, tadı nasıldır onun? maydonozu içemedim de

edit: bu arada hedefim 50

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim sizlerle acayip motivasyon sağlıyorum darısı herkesin başınaa gitsin bu kilolar

valla çok kıskandım sizl bende aranıza katılmak istiyorum kısaca anlatıyım 53 kğ ile evlendim 2
senenin sonunda 62 kğ ile hamile kaldım 90 kğ ile doguma girdim şuanda bebişim 18 aylık ve ben 69 kiioyum eski halime dönmek istiyorum

teşekkür ediyorum, azıcık da olsa gaza geldim ama öğle yemeğinden döndüm şimdi.

ara:
1 ufak soyulmuş salatalık,
1 br.su

menüde bunlar vardı:
1 kase az ezogelin çorbası,
1 tabak yeşil salata,
1 tb. dana rosto ve patates püresi 1 tahta kaşığı.
bi de pilav vardı ama yemedim geri verdim
aşure vardı, ondan da 3-4 kaşık yedim

sofradan doymadan kalktım.
her gün tartılmamalı mı yani?
haftada 1 mi tartılıcaz? cumadan cumaya mı kızlar?
nasıl uyguluyorsunuz?

Kizlar tatlandirici kullanimina ne diyorsunuz? Sadece cay icin.

Olmaz diyorum canım.. Hiçbir diyetisyen önermiyor. Çayı da önermiyorum. Çay ciddi şekilde kansızlık yapıyor ve vücuttaki iyi suyu emiyor. 1 bardak çay içiyorsan, 2 su bardağı suyuda arkasından içmelisin ki, vücudunda 1 su bardağı su kalsın. Öptüm canım İmaj hiçbir şeydir. Susuzluk herşey

O zaman her cuma tartılıp hafta boyunca yaptıklarımı, dikkat ettiklerimi yazabilirim :) Ben de sizden biri olabilirim heyooo :)

merhaba asdsa,
ben de dün girdim bu gruba üye oldum. artık ben de sizlerden biriyim. 2 gündür yazıyorum diye çaydaki şekeri ve akşam çaylarını da tamamen kesmiş bulunmaktayım.
tatlının tamamını bile yememiş olmam büyük mucize ama buzdolabında o kadar emek verdiğim muhallebiler duruyor onları dökecek miyim?

15.03.2012 başlangıç kilom: 68
sabah: 67.8 çıktım.
baş ağrısından öldüğüm için bir minoset içtim şimdi

sayenizde çaydaki şekeri kestim ve yoga yaptım kızlar daha ilk günden.
demek ki bu grup çok etkili.
iyi ki varsınız.
hedefim 58di 58den, şimdi 55e düşürüyorum. sayenizde.

Tabıkı tatlım.hosgeldin

Teşekkür ederiiim :) Şimdik şu çizelgemi günelliyeyim fiii tarihinden kalma kilom bu. Çok kilo aldım çoook.... Bu sabah aç karnına 69.2 idim.... Yarın spora başlıyorum kısmetse.... Bakalım başarabilecek miyim....

Kizlar tatlandirici kullanimina ne diyorsunuz? Sadece cay icin.
splenda en iyisi diyorlar ama bence onu da kullanma sen. en iyisi şekersiz. haa ben kullanıyormuyum tatlandırıcı? evet ama sadece günde iki adet.. sabah kahvaltımdaki çayla. sonra siyah değil y. çay tüketiyorum

selam millet gruba geri dönmek istiyorum müsade vaaa mııı.....
tabi canım betülcüm tombul kedicim hoşgeldin tekrar aramıza. ben yolanda bu arada

haftada 1 kilo vermek ideal üstü çok başarılı bence. zamanla azalacaktır kilo vermelerin bu canını sıkmasın emi ..
karbonatı ben önermiştim. koca sürahi içinde iki silme çay kaşığı tadını değiştirmiyor zaten.

hoşgeldin bulancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…