tabi canım betülcüm tombul kedicim hoşgeldin tekrar aramıza. ben yolanda bu arada
Kizlar tatlandirici kullanimina ne diyorsunuz? Sadece cay icin.
Olmaz diyorum canım.. Hiçbir diyetisyen önermiyor. Çayı da önermiyorum. Çay ciddi şekilde kansızlık yapıyor ve vücuttaki iyi suyu emiyor. 1 bardak çay içiyorsan, 2 su bardağı suyuda arkasından içmelisin ki, vücudunda 1 su bardağı su kalsın. Öptüm canımİmaj hiçbir şeydir. Susuzluk herşey
merhaba asdsa,
ben de dün girdim bu gruba üye oldum. artık ben de sizlerden biriyim. 2 gündür yazıyorum diye çaydaki şekeri ve akşam çaylarını da tamamen kesmiş bulunmaktayım.
tatlının tamamını bile yememiş olmam büyük mucize ama buzdolabında o kadar emek verdiğim muhallebiler duruyor onları dökecek miyim?
15.03.2012 başlangıç kilom: 68
sabah: 67.8 çıktım.
baş ağrısından öldüğüm için bir minoset içtim şimdi
sayenizde çaydaki şekeri kestim ve yoga yaptım kızlar daha ilk günden.
demek ki bu grup çok etkili.
iyi ki varsınız.
hedefim 58di 58den, şimdi 55e düşürüyorum. sayenizde.
Merhaba bende geldim aranıza diyet tek başına gitmiyor umarım benide oluşturmuş olduğunuz bu sıcak ve samimi grubunuza dahil edersiniz.
rica ederim maxima. karbonatı karıştırırken suyuna arada tadına bak çok abartmamış olursun karbonatı.sportmenkedi teşekkürler, denicem bugünden itibaren karbonatı.
tabi kiMerhaba bende geldim aranıza diyet tek başına gitmiyor umarım benide oluşturmuş olduğunuz bu sıcak ve samimi grubunuza dahil edersiniz.
Dökmene gerek yok canım, komşulara çocuklara dağıt bencegünün iyilik meleği ol
Selam wish, hoşgeldin aramızaherkese kapımız sonuna kadar açık. Gel kardeşim, Kilo-sorunu-Ortağım, Kaderin kilolarla vurduğu gardaşşşşımmmm abarttım sanırım
Deminden beri Can Bonomo'nun videosunu açıp açıp çoşuyorum evde. İlk başta hoşuma gitmemişti, ama şimdi sevdim yaa :118:
Bu arada karambela'yı gören var mı ? dün fırçayı çekti çekti şimdi bugün ortalıkta yok. karambela, nirdesin gıııı ????:102:
Dökmene gerek yok canım, komşulara çocuklara dağıt bencegünün iyilik meleği ol
eşim ve ablamlar pek beğenmedi görünüşünü o nedenle dökecek miyim şimdi dedimkomşulara vermeye utandım çünkü üstüne yaptığım pelte çok sıvı olmuş. yoksa komşulara verirdim tabi ki tazecik ve bence miiiis gibi :44:
wish bu arada hoşgeldin. ben de hoşgeldim. hep beraber zayıflarız inşallah.
Deminden beri Can Bonomo'nun videosunu açıp açıp çoşuyorum evde. İlk başta hoşuma gitmemişti, ama şimdi sevdim yaa :118:
Bu arada karambela'yı gören var mı ? dün fırçayı çekti çekti şimdi bugün ortalıkta yok. karambela, nirdesin gıııı ????:102:
aa neye kızdı ki.bilmedenbizmi birşey yaptık acaba:44:
valla çok kıskandım sizl bende aranıza katılmak istiyorum kısaca anlatıyım 53 kğ ile evlendim 2
senenin sonunda 62 kğ ile hamile kaldım 90 kğ ile doguma girdim şuanda bebişim 18 aylık ve ben 69 kiioyum eski halime dönmek istiyorum
Arkadaşlar diyete 06 Şubat'ta başladım 1 ayda 5 kilo verdim ama yaklaşık 10 gündür gram vermiyorum sanırım bünyem yeni beslenme tarzıma alıştı sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?