60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabi canım betülcüm tombul kedicim hoşgeldin tekrar aramıza. ben yolanda bu arada

Aaaa adın değişmiş.... tanıdık birini görmek ne güzel, sevindirik oldum bak şimdi şimdi geçmişide okucam vakit buldukça bayaa bi geçmiş çünkü.... bakiim neler kaynatmışşsınız :))

Kizlar tatlandirici kullanimina ne diyorsunuz? Sadece cay icin.

excity bence bildiğimiz tatlandırıcıdan uzak dur. Stevia diye bir doğal tatlandırıcı var. Özelliklerini okuyabilirsin internette. Onu dene. Bizim evde var, ben şeker atmıyorum çayıma 4-5aydır, tatlandırcı da kullanmıyorum ama annem şekersiz kahvesini çayını içemiyor, annem ona alışmaya çalışıyor. Hatta şimdi bir çok marka çikolatalarında ve şeker kullanılan diğer gıdalarında bu Stevia'yı kullanmaya başladı. Tam şekerin yerine tutmasa bile iyi bir seçenek.

Merhaba bende geldim aranıza diyet tek başına gitmiyor umarım benide oluşturmuş olduğunuz bu sıcak ve samimi grubunuza dahil edersiniz.

İmaj hiç birşey. Susuzluk herşey ????

Dökmene gerek yok canım, komşulara çocuklara dağıt bence günün iyilik meleği ol

Merhaba bende geldim aranıza diyet tek başına gitmiyor umarım benide oluşturmuş olduğunuz bu sıcak ve samimi grubunuza dahil edersiniz.

Selam wish, hoşgeldin aramıza herkese kapımız sonuna kadar açık. Gel kardeşim, Kilo-sorunu-Ortağım, Kaderin kilolarla vurduğu gardaşşşşımmmm abarttım sanırım

sportmenkedi teşekkürler, denicem bugünden itibaren karbonatı.
rica ederim maxima. karbonatı karıştırırken suyuna arada tadına bak çok abartmamış olursun karbonatı.

tabi ki
hoşgeldin

delisin sen ya

Deminden beri Can Bonomo'nun videosunu açıp açıp çoşuyorum evde. İlk başta hoşuma gitmemişti, ama şimdi sevdim yaa :118:
Bu arada karambela'yı gören var mı ? dün fırçayı çekti çekti şimdi bugün ortalıkta yok. karambela, nirdesin gıııı ???? :102:

Can Bonomo yu bende seviyooorum.... Ne güzel kıpır kıpır yapıyo insanı :))

aa neye kızdı ki.bilmedenbizmi birşey yaptık acaba:44:

Can Bonomo klip şahane olmuş ben dinledğim ilk günden beri şarkıyı çok sevdim.

slm kızlar nasılsınız çok fazla katılamıyorum sizlere işteyim şu an, çok fena grip olmuşum, diyet fena gitmiyor 63 küsürlere indim pazartesi son hali yazacam kendinize iyi bakın...

Arkadaşlar diyete 06 Şubat'ta başladım 1 ayda 5 kilo verdim ama yaklaşık 10 gündür gram vermiyorum sanırım bünyem yeni beslenme tarzıma alıştı sizce ne yapmalıyım?

kızlar bütün gün burdan çıkmadım,
mümkün olsa akşam da açık tutacağım,
çünkü asıl sorunum akşamları...

ikindi ara:

2 br.su,
1.br. yeşil çay,
1 br. şekersiz çay,
3 kuru kayısı,
3 badem

ama canım hala bir sürü şey istiyor, gözlerim kararıyor tam bu saatlerde.

sanırım bi yarım saat sonra 1 küçük salatalık ve amasya elması hüpleteceğim :44:
sizce zararlı mı? çok mu?

Arkadaşlar diyete 06 Şubat'ta başladım 1 ayda 5 kilo verdim ama yaklaşık 10 gündür gram vermiyorum sanırım bünyem yeni beslenme tarzıma alıştı sizce ne yapmalıyım?

dostum 3-4 kg dan sonra vücut direnç gösteriyor normal bişi bu spor yapabilirsin...

Arkaaşlar sabahta dediğim gibi bende bir değişiklik olmadı aynı kilodayım. DENEYİMLİ arkadaşlar sizce bu normal mi?sporu ve diyeti hemen hemen bir hafta on gündür yapıyorum. ayın 3 ünde 71,300 düm şimdi 69 ama birkaç günür hiç değişiklik yok hep aynıyım.Ne dersiniz birşeyleri yanlış mı yapıyorum??. yoksa bir süre sonra kendiliğinden mi kilo vermeye başlayacağım. çevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,

çizelgeyi ben yaparım demiştim.
son on sayfada okuduğum kadarıyla çoğunluk cuma günleri tartı günümüz olmasını istiyor.
belirli bir gün olsun ki her gün tartıya çıkarak kimsenin morali bozulmasın
bana bi şekilde şu an ki kilolarınızı mesajla atabilirseniz iyi olur.bu akşam oluştururum ve durumlarımızı görürüz.
kota nedeniyle ya da başka bir nedenden dolayı bana mesaj atmayan arkadaşlar foruma yanıt bırakabilir.
ben şimdi bikaç saat online olacağım.yazılanları takip etmek için.

hepimize güveniyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…