aa neye kızdı ki.bilmedenbizmi birşey yaptık acaba:44:
merhaba arkadaşlar,
çizelgeyi ben yaparım demiştim.
son on sayfada okuduğum kadarıyla çoğunluk cuma günleri tartı günümüz olmasını istiyor.
belirli bir gün olsun ki her gün tartıya çıkarak kimsenin morali bozulmasın
bana bi şekilde şu an ki kilolarınızı mesajla atabilirseniz iyi olur.bu akşam oluştururum ve durumlarımızı görürüz.
kota nedeniyle ya da başka bir nedenden dolayı bana mesaj atmayan arkadaşlar foruma yanıt bırakabilir.
ben şimdi bikaç saat online olacağım.yazılanları takip etmek için.
hepimize güveniyorum!
Yok canım. Benim dün yaptığım kaçamağa kızdıyani kaçamak yapma ki çabuk kurtul demek istedi bana. yani iyi niyetle kızdı
Arkaaşlar sabahta dediğim gibi bende bir değişiklik olmadı aynı kilodayım. DENEYİMLİ arkadaşlar sizce bu normal mi?sporu ve diyeti hemen hemen bir hafta on gündür yapıyorum. ayın 3 ünde 71,300 düm şimdi 69 ama birkaç günür hiç değişiklik yok hep aynıyım.Ne dersiniz birşeyleri yanlış mı yapıyorum??. yoksa bir süre sonra kendiliğinden mi kilo vermeye başlayacağım. çevaplarınızı bekliyorum.
vücudundaki kas ağırlığın artıyor demek ki bu çok iyi bişey.sıkılaşıyordundur ayrıca ama hergün kendini incelediğin için farketmiyorsundur bence
wish ve uzayı da listeye ekledim.
merguana mesajını aldım canım.ama mesajlarım henüz 100 olmamış cevap atamadım.zaten forum takipten almıştım kilonu.
haydi o zaman kolay gelsinn
benide ekle pleaaase 69.2 bu sabahki kilom.....
benide ekle pleaaase 69.2 bu sabahki kilom.....
arkadaşlar bende normalde slim in six yapıyorum.hatta oda arkadaşlarımı da harekete geçirdim.halimizi bir görseniz en zor zamanlarımda slim in six kurtarıcım olmuştur. bi de bu sabah kötü bişey yaptım beni vazgeçirmeyin evet kötü bişey yaptım biliyorum.ama elma diyetine başladım ben geçen sene de yapmış iyi sonuçlar almıştım. bi haftacık yapcam söz bak söz
ekledim.ayrıca avatarına da bittim
arkadaşlar bende normalde slim in six yapıyorum.hatta oda arkadaşlarımı da harekete geçirdim.halimizi bir görseniz en zor zamanlarımda slim in six kurtarıcım olmuştur. bi de bu sabah kötü bişey yaptım beni vazgeçirmeyin evet kötü bişey yaptım biliyorum.ama elma diyetine başladım ben geçen sene de yapmış iyi sonuçlar almıştım. bi haftacık yapcam söz bak söz
kusura bakma hemen muhalefet olucam şekerim. Ahanda bende yaptım çok güzelde kilo verdim 62 lere falan indim... aman ne sevindim ne sevindim.... Sanıyorum elliler yakınlaştı. Sonra tutamaz oldum kendimi. İki üç ay içinde 69 a çıktım. Orda benim yazılarımda vardır , başadığımı sandığım zamanlarımdaki :))) Sen bildiğinden şaşma derim..... Ben bu gruba ilk girdiğimde 66 küsurdum. Bu gruptan çıkıp elma diyetine başladım işte şuanki hal budur. Ömrümde tartıda görüdğüm maksimum kilomdayım. İnşallah bir daha da görmem hep ellileri görmeyi nasip etsin inşallah....Dua mıda aradan çıkarı verdim :))
Burda Duraydım BöLe, Tam Burda... BöyLe KoLLarımı Açaydım Iki Yana... Tutaydım Onu, Tutaydım Onu Ben... Gitme Diyeydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?