60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba ben yeni üye olduğum için özel mesaja izin vermiyor.
Sabah tartıldığımda 66,10 kg.dım.

ben ağır bi grip geçirdim o yüzden dün bilgisayarı falan açamadım kusura bakmayın
şu sn için elimde 9 kişinin bildirimi var.forumda gezinerek edindim bu bilgileri

montesori,maadamtusot,softpaws,maçakızı,sportmenkedi,sedali20042006,excity,merguana,life is no teasy.

merguana mesajını aldım canım.ama mesajlarım henüz 100 olmamış cevap atamadım.zaten forum takipten almıştım kilonu.
haydi o zaman kolay gelsinn

vücudundaki kas ağırlığın artıyor demek ki bu çok iyi bişey.sıkılaşıyordundur ayrıca ama hergün kendini incelediğin için farketmiyorsundur bence

vücudundaki kas ağırlığın artıyor demek ki bu çok iyi bişey.sıkılaşıyordundur ayrıca ama hergün kendini incelediğin için farketmiyorsundur bence

bilgi için teşekkürler:) umarım en yakın zamanda kiloda vermeye başlarım. Evet listeye benide ekle. ben şu kiloları verene kadar buradayım. :))

Son düzenleme:
ay kızlar 1 saat leslie yaptım
150 mekik çektim öldüm ya.300 çekmem lazım.geri kalanını yalan dünyayı izlerken çekerim.

arkadaşlar bende normalde slim in six yapıyorum.hatta oda arkadaşlarımı da harekete geçirdim.halimizi bir görseniz en zor zamanlarımda slim in six kurtarıcım olmuştur. bi de bu sabah kötü bişey yaptım beni vazgeçirmeyin evet kötü bişey yaptım biliyorum.ama elma diyetine başladım ben geçen sene de yapmış iyi sonuçlar almıştım. bi haftacık yapcam söz bak söz

kusura bakma hemen muhalefet olucam şekerim. Ahanda bende yaptım çok güzelde kilo verdim 62 lere falan indim... aman ne sevindim ne sevindim.... Sanıyorum elliler yakınlaştı. Sonra tutamaz oldum kendimi. İki üç ay içinde 69 a çıktım. Orda benim yazılarımda vardır , başadığımı sandığım zamanlarımdaki :))) Sen bildiğinden şaşma derim..... Ben bu gruba ilk girdiğimde 66 küsurdum. Bu gruptan çıkıp elma diyetine başladım işte şuanki hal budur. Ömrümde tartıda görüdğüm maksimum kilomdayım. İnşallah bir daha da görmem hep ellileri görmeyi nasip etsin inşallah....Dua mıda aradan çıkarı verdim :))

Burda Duraydım BöLe, Tam Burda... BöyLe KoLLarımı Açaydım Iki Yana... Tutaydım Onu, Tutaydım Onu Ben... Gitme Diyeydim...

:18: çok korktum şu anda elmalara korku ve tiksinmeyle bakıyorum adeta.peki tamam vazgeçtim allahım mezuniyet balom var 27 mayısta,çok korkuyorum.ben ellilerimi çok özledim:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…