ay kızlar 1 saat leslie yaptım
150 mekik çektim öldüm ya.300 çekmem lazım.geri kalanını yalan dünyayı izlerken çekerim.
Arkaaşlar sabahta dediğim gibi bende bir değişiklik olmadı aynı kilodayım. DENEYİMLİ arkadaşlar sizce bu normal mi?sporu ve diyeti hemen hemen bir hafta on gündür yapıyorum. ayın 3 ünde 71,300 düm şimdi 69 ama birkaç günür hiç değişiklik yok hep aynıyım.Ne dersiniz birşeyleri yanlış mı yapıyorum??. yoksa bir süre sonra kendiliğinden mi kilo vermeye başlayacağım. çevaplarınızı bekliyorum.
150 mekik çektim öldüm ya.300 çekmem lazım.geri kalanını yalan dünyayı izlerken çekerim.
kusura bakma hemen muhalefet olucam şekerim. Ahanda bende yaptım çok güzelde kilo verdim 62 lere falan indim... aman ne sevindim ne sevindim.... Sanıyorum elliler yakınlaştı. Sonra tutamaz oldum kendimi. İki üç ay içinde 69 a çıktım. Orda benim yazılarımda vardır , başadığımı sandığım zamanlarımdaki :))) Sen bildiğinden şaşma derim..... Ben bu gruba ilk girdiğimde 66 küsurdum. Bu gruptan çıkıp elma diyetine başladım işte şuanki hal budur. Ömrümde tartıda görüdğüm maksimum kilomdayım. İnşallah bir daha da görmem hep ellileri görmeyi nasip etsin inşallah.
...Dua mıda aradan çıkarı verdim :))
150 mekik mi wooaaww sen mekanik olmuşsun. Essah mı deyon bacım ben 25 te nakavt... abbooo..... Sen buralarda fazla kalmazsın.
Bu rakamlara oldum olası gıcığımdır. Üniversiteye hazırlanırken arkadaşlar gelirdi akşamları 150 soru çözerlerdi ve ben 25 soru bile çözmemiş olurdum aklıma o geldi şimdi ne alakaysaDersine çalışmayan öğrenci psikolojisine girdim bak... Akşam 50 tane çekicem yazdım buraya....
:18: çok korktum şu anda elmalara korku ve tiksinmeyle bakıyorum adeta.peki tamam vazgeçtimallahım mezuniyet balom var 27 mayısta,çok korkuyorum.ben ellilerimi çok özledim:2:
Kabahat elmada değil. Vücudun sadece elmayla yetinebileceğini sananda şekercim.
Senin kilo kaç, çizelgen niirde.... Gençsindir sen şimdi balo malo diyosun, verirsin plates mlates gibi geliyor bana
Bende spor salonuna yazıldım .... Yarın başlıcam kısmetse. Bir yıllık kaydoldum. Kaçarım yok işleyecem bundan sonra :))) Geldikleri gibi güle oynaya gitmeyecekleri kesin bu kiloların. Sürüne sürüne verceğiz malesef....
69.2 ile en okkalınız benim. Aşiretin başına benim geçmem lazım
üds,ales,kpss,kpds gibi bilumum sınavlara çalıştığım için ne yazık ki çok fazla fırsatım olmuyor spora.anca günlük yarım saat bişiler yapıyoruz odacakkilo sticker imi eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmem
69 kg ilede ben hemen ardındayım canım. bende yardımcın olayım barii:)))
150 mekik mi wooaaww sen mekanik olmuşsun. Essah mı deyon bacım ben 25 te nakavt... abbooo..... Sen buralarda fazla kalmazsın.
Bu rakamlara oldum olası gıcığımdır. Üniversiteye hazırlanırken arkadaşlar gelirdi akşamları 150 soru çözerlerdi ve ben 25 soru bile çözmemiş olurdum aklıma o geldi şimdi ne alakaysaDersine çalışmayan öğrenci psikolojisine girdim bak... Akşam 50 tane çekicem yazdım buraya....
ben genelde yalan dünyayı izlerken dambıl çalışıyorum. bide çarşambaları hürremle.
dün pilates lastii aldım hareketleri iyice ögreniim tv karşısında yapacam çok keyifli oluyo hiç skılmıyorum o zaman
Hayatım nasıl mekik çekiyorsun valla ben çekemiyorummm :2: nasıl sinir oluyorum anlatamam.
69.2 ile en okkalınız benim. Aşiretin başına benim geçmem lazım
Hatunlar akşam yemeğinde kayış koptu ve yaptığm kuru patlıcan dolmasından 8-9 adet yedim ama ekmeksiz..Pişmanım ama çoh lezzetliydi yaw
1 bardak da kola içtim..
Başka da bozmam diyeti aga
Zaten çok hareket edemeyen biriyim
merhaba asdsa,
ben de dün girdim bu gruba üye oldum. artık ben de sizlerden biriyim. 2 gündür yazıyorum diye çaydaki şekeri ve akşam çaylarını da tamamen kesmiş bulunmaktayım.
tatlının tamamını bile yememiş olmam büyük mucize ama buzdolabında o kadar emek verdiğim muhallebiler duruyor onları dökecek miyim?
15.03.2012 başlangıç kilom: 68
sabah: 67.8 çıktım.
baş ağrısından öldüğüm için bir minoset içtim şimdi
sayenizde çaydaki şekeri kestim ve yoga yaptım kızlar daha ilk günden.
demek ki bu grup çok etkili.
iyi ki varsınız.
hedefim 58di 58den, şimdi 55e düşürüyorum. sayenizde.
sen pargalı ol bende sülüman :))
süpersin
Bende bugünlük yediklerimi yazayım.
sabah: domates,peynir,zeytin 1 dilim (biraz kalın dilim :)) çavdar ekmeği ,yeşil çay.
ara:200ml süt
öğlen: yoğurtlu,garnitürlü makarna 1 kase yedim.
15:30 da 1 kase müslili yoğurt+ bir dilim salçalı çavdar ekmeği
16:20 de yemekten seçtiğim çok az bir patates.
yediklerim bu kadar. su içmeye devam. sporumu birazdan yaparım.
SİZCE YEDİKLERİM NASIL??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?