60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kızlar 1 saat leslie yaptım
150 mekik çektim öldüm ya.300 çekmem lazım.geri kalanını yalan dünyayı izlerken çekerim.

150 mekik mi wooaaww sen mekanik olmuşsun. Essah mı deyon bacım ben 25 te nakavt... abbooo..... Sen buralarda fazla kalmazsın.

Bu rakamlara oldum olası gıcığımdır. Üniversiteye hazırlanırken arkadaşlar gelirdi akşamları 150 soru çözerlerdi ve ben 25 soru bile çözmemiş olurdum aklıma o geldi şimdi ne alakaysa Dersine çalışmayan öğrenci psikolojisine girdim bak... Akşam 50 tane çekicem yazdım buraya....

kendiliğinden kilo vermen devam edecek. biraz sabır.

ay kızlar 1 saat leslie yaptım
150 mekik çektim öldüm ya.300 çekmem lazım.geri kalanını yalan dünyayı izlerken çekerim.

ben genelde yalan dünyayı izlerken dambıl çalışıyorum. bide çarşambaları hürremle.
dün pilates lastii aldım hareketleri iyice ögreniim tv karşısında yapacam çok keyifli oluyo hiç skılmıyorum o zaman

bravo betülüm
elma diyeti yapan şeker kardeşim bak biz seni uyarıyoruz demedi deme. burda saglıksız diyetlerin hep karşısında olma geleneği vardır bunu senin için bozmucaz yine de sen bilirsin senin kararın

ay sen çok yaşa emiii. iyi ki geldin kıs

:18: çok korktum şu anda elmalara korku ve tiksinmeyle bakıyorum adeta.peki tamam vazgeçtim allahım mezuniyet balom var 27 mayısta,çok korkuyorum.ben ellilerimi çok özledim:2:

Kabahat elmada değil. Vücudun sadece elmayla yetinebileceğini sananda şekercim.

Senin kilo kaç, çizelgen niirde.... Gençsindir sen şimdi balo malo diyosun, verirsin plates mlates gibi geliyor bana

Bende spor salonuna yazıldım .... Yarın başlıcam kısmetse. Bir yıllık kaydoldum. Kaçarım yok işleyecem bundan sonra :))) Geldikleri gibi güle oynaya gitmeyecekleri kesin bu kiloların. Sürüne sürüne verceğiz malesef....

üds,ales,kpss,kpds gibi bilumum sınavlara çalıştığım için ne yazık ki çok fazla fırsatım olmuyor spora.anca günlük yarım saat bişiler yapıyoruz odacak kilo sticker imi eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmem

çizelgen olmamış, yok çünkü

Kızlar birşey soracağım size: şimdi ben her gün 30dakika koşuyorum ve ardından 2 günde 1 30dakika yağ yakıcı hareketler, diğer günler 30şer dakika ip atlama ve hulahoop. demin dayım geldi. o da kilo vermek için spor yapmaya başlamış. kendisi futbol antrenörü idi. ben koşuyu şöyle yapıyorum: 30 dakika içerisinde önce kendime uygun yavaş tempoda koşuyorum, sonra kendime belirlediğim bir bölümü arka arka koşuyorum sonra ya yavaş koşmaya devam yada bir kaç metre hızlı koşuyorum sonra yine yavaş arda 1-2dakika yürüyorum falan. yani bunları karışıtırıp yapıyorum, böylece yağ daha fazla yakıldığını okudum. şimdi dayım demin bana önce 'neden 1saat koşmuyorsun' diye sordu ve 'interval' koşu yapma, 20dakika ile başla ve biraz biraz çoğalta çoğalta her gün 1 saat koş daha iyi ve faydalı dedi. önce nefesini açman lazım. en azından 45dakika koşmalısın, vücut 20dakika sonra yağ yakmaya başlar dedi:96::95::96::44: şimdi kafam karıştı.:26: Bu koşu konusunda beni aydınlatabilen biri var mı ?
Şimdi kendi yaptığım şekilde koşuya gideceğim tekrar. Anneannem geldi bugün. Sporuma biraz engel oluyor. Ama yine de yapıyorum. Neyse güzeller

Hatunlar akşam yemeğinde kayış koptu ve yaptığm kuru patlıcan dolmasından 8-9 adet yedim ama ekmeksiz.. Pişmanım ama çoh lezzetliydi yaw

1 bardak da kola içtim..

Başka da bozmam diyeti aga

Zaten çok hareket edemeyen biriyim

tatlım zor değil inan.alışırsan zorluk çekmessin..süper anlatmışsın ya tamda öyle.inşallah çekersin

yalan dünya motivasyonu arttırıyor gerçekten.plates lastiği bende istiyorum nerden ve kaça aldın?

Hayatım nasıl mekik çekiyorsun valla ben çekemiyorummm :2: nasıl sinir oluyorum anlatamam.

canım alışırsın ilk zamanlar 25 yap sonra gerisi gelecek ve daha çekmek isteyeceksin

69.2 ile en okkalınız benim. Aşiretin başına benim geçmem lazım

ay sen ne tatlısın ya.mesajların süper.insan senin yanında üzülmez

Çay- kahvedeki şekeri yaklaşık 3 yıl önce bıraktım ben, kesinlikle iyi oluyor madamtusot umarım sen de faydasını görürsün bunun :) ben de öncelikli atıştırmam olan her türlü tatlıyı kesip hamur işinden uzaklaşıp biraz da hareket etmeyi planladım bugün kendi kendime, bakalım artık hayırlısı :)) geçen yaz koşu yapmaya başladığım zamanlarda ben de baş ağrısından ölüyordum ağrı kesici etmeyince biraz araştırdım aşırı terden tuz kaybı da arttığı için baş ağrısı olabileceğini öğrendim. Sonrasında biraz tuz eklemeye başladım öğünlerime. Yanlış anlaşılmasın normalde çok az tuzlu yerim tuz canavarı olmadım :)) Eğer devam ederse ağrıların sen de bunu deneyebilirsin canım :) O muhallebilere gelince, yapacak bir şey yok, her şey daha sağlıklı daha fit bir vücut için :)

sen pargalı ol bende sülüman :))

süpersin

Bende bugünlük yediklerimi yazayım.
sabah: domates,peynir,zeytin 1 dilim (biraz kalın dilim :)) çavdar ekmeği ,yeşil çay.
ara:200ml süt
öğlen: yoğurtlu,garnitürlü makarna 1 kase yedim.
15:30 da 1 kase müslili yoğurt+ bir dilim salçalı çavdar ekmeği
16:20 de yemekten seçtiğim çok az bir patates.
yediklerim bu kadar. su içmeye devam. sporumu birazdan yaparım.

SİZCE YEDİKLERİM NASIL??

Son düzenleme:

merhaba uzayım, ekmeğin üzerinde bu kadar durma bence, nitekim son günlerde diyetlerdeki yeri değişti :) ama benim tavsiyem, bulabilirsen, tam tahıl ekmeği :) Proteine de biraz daha fazla yer ayırmalısın, kilonu bilmiyorum ama kilonun onda biri kadar gram protein tüketmelisin günlük. Ve son bir sorum olacak, son yemeğinden sonra bir daha hiçbir şey yemeyecek misin ? Çok uzun süre yahu ben dayanamam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…