60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba asdsa,
Tam tahıl ekmeği önerin için teşekkürler.:)arada ekmeği değiştirmekte iyi olur. boyum 1,70 -kilom 69. son yemeğimden sonra meyve yiyorum oda her zaman değil. valla açlık hissetmiyorum ama nedense tartıda da pek değişiklik ok. arkadaşlarında dediği gibi süreye ihtiyacım var sanırım. haftaya cuma bakalım değişiklik olacak mı.

Anladım canım, belki de öğünlerini biraz arttırmalısın bu şekilde metabolizman yavaşladığından kilonda değişiklik olmuyor olabilir.. Son yemeğini 5te ve sabah kahvaltını 8de yaptığını düşünürsek arada 15saat gibi büyük bir zaman dilimi çıkıyor ki bu metabolizmanı yavaşlatıp moralini bozmaya fazlasıyla yeterli, tecrübeyle sabittir. :) En azından meyveni aksatma derim ben, yalnız fazla şeker içerenlerden kaçınmak şartıyla.. Umarım haftaya cuma güzel sonuçlarla karşılaşırız ikimiz de.. kolay gelsin :)

Leslie ne bacım?

Canım yuruyus vıdeosu.cok eglencelı zor değıl.
www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
incelemeni onerırım.faydası var.benim bacaklarım baya ıncelmıstı

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim geç oldu biliyorum ama yeni oturabildim tartıldım ve 500 gr vermişim şükrettim sevindim tabii.

9 mart cuma 64.7

16 mart cuma 64.2

nasıl kızlar sizden naber cizelge oluşturuldumu aman benide eklemeyi unutmayın

inşallah öyle olur :) sana da kolay gelsin.:)

asdsa,loralayla ve nice15.listeye eklendiniz kızlar.haftaya cuma yazdığım listede bu haftaki ve haftaya bildirim yapacağınız kilolarınız yer alacak.

kızlar yaa 1 tabak pırasa yemeği 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış patates yedim.sizce çokmu.off nabtım ben yaa

yaa bence çok iyi.iradelisin demek ki.bende yazayım o zaman

sabah: yeşil çay,haşanmış patates,2 haşlanmış yumurta,biraz peynir.ekmek çok ama çoookk azz
akşama kadar elmalarla geçiştirdim
akşam:sebzeli fırım tavuk,150 gr yoğurt,3 lokma ekmek(tadı çok kötüydü yoksa bitirmeden bırakmam :))
yeşil çay içiyorum acıktıkça.bir de yemekten sonra 4 kuru incir yedim.

slm cnm dogru demiş benim eşim sporcu oldugu için ordan biliyorum bnide öyle koşturuyodu eşim. gercekten işe yarıyo acıklamam tatmin etmiştir umarım sizi...

slm cnm dogru demiş benim eşim sporcu oldugu için ordan biliyorum bnide öyle koşturuyodu eşim. gercekten işe yarıyo acıklamam tatmin etmiştir umarım sizi...

slm kızlar bugun 16. gün ve ben arkadasıma gittim orda hamur işi yedim kendime ceza verdim akşam yemegi yemedim sadece ayran ve azcık tavuk ızgarası yedim okadar inş bişe olmaz bi günden yarında zaten evi temizlicem yediklerimi yakarım diye düşünüyorum bugun dişarda gezerken yokuş cıkarken tıkanmadıgımı ve yorulmadıgımı anladım zayıflamak ne kadar iyi bişe yaaa bizi tebrik etiyorum gercekten biz on numarayız kızlar öpüyorum hepinizi

ya bende yeni fırsat buldum girmeyee

16 mart cuma 69.9 :))))) ben henüz yeni başladım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…