canım üzülme leslie yapıp yakarsın.bende bozdum akşam
merhaba uzayım, ekmeğin üzerinde bu kadar durma bence, nitekim son günlerde diyetlerdeki yeri değişti :) ama benim tavsiyem, bulabilirsen, tam tahıl ekmeği :) Proteine de biraz daha fazla yer ayırmalısın, kilonu bilmiyorum ama kilonun onda biri kadar gram protein tüketmelisin günlük. Ve son bir sorum olacak, son yemeğinden sonra bir daha hiçbir şey yemeyecek misin ? Çok uzun süre yahu ben dayanamam(
Merhaba asdsa,
Tam tahıl ekmeği önerin için teşekkürler.:)arada ekmeği değiştirmekte iyi olur. boyum 1,70 -kilom 69. son yemeğimden sonra meyve yiyorum oda her zaman değil. valla açlık hissetmiyorum ama nedense tartıda da pek değişiklik ok. arkadaşlarında dediği gibi süreye ihtiyacım var sanırım. haftaya cuma bakalım değişiklik olacak mı.
kendiliğinden kilo vermen devam edecek. biraz sabır.
ben genelde yalan dünyayı izlerken dambıl çalışıyorum. bide çarşambaları hürremle.
dün pilates lastii aldım hareketleri iyice ögreniim tv karşısında yapacam çok keyifli oluyo hiç skılmıyorum o zaman
bravo betülüm
elma diyeti yapan şeker kardeşim bak biz seni uyarıyoruz demedi deme. burda saglıksız diyetlerin hep karşısında olma geleneği vardır bunu senin için bozmucaz yine de sen bilirsin senin kararın
150 mekik mi wooaaww sen mekanik olmuşsun. Essah mı deyon bacım ben 25 te nakavt... abbooo..... Sen buralarda fazla kalmazsın.
Bu rakamlara oldum olası gıcığımdır. Üniversiteye hazırlanırken arkadaşlar gelirdi akşamları 150 soru çözerlerdi ve ben 25 soru bile çözmemiş olurdum aklıma o geldi şimdi ne alakaysaDersine çalışmayan öğrenci psikolojisine girdim bak... Akşam 50 tane çekicem yazdım buraya....
Leslie ne bacım?
Anladım canım, belki de öğünlerini biraz arttırmalısın bu şekilde metabolizman yavaşladığından kilonda değişiklik olmuyor olabilir.. Son yemeğini 5te ve sabah kahvaltını 8de yaptığını düşünürsek arada 15saat gibi büyük bir zaman dilimi çıkıyor ki bu metabolizmanı yavaşlatıp moralini bozmaya fazlasıyla yeterli, tecrübeyle sabittir. :) En azından meyveni aksatma derim ben, yalnız fazla şeker içerenlerden kaçınmak şartıyla.. Umarım haftaya cuma güzel sonuçlarla karşılaşırız ikimiz de.. kolay gelsin :)
kızlar yaa 1 tabak pırasa yemeği 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış patates yedim.sizce çokmu.off nabtım ben yaa
akşam yemek yemedim şimdi 5'i bir arada çayımı içecegim
Kızlar birşey soracağım size: şimdi ben her gün 30dakika koşuyorum ve ardından 2 günde 1 30dakika yağ yakıcı hareketler, diğer günler 30şer dakika ip atlama ve hulahoop. demin dayım geldi. o da kilo vermek için spor yapmaya başlamış. kendisi futbol antrenörü idi. ben koşuyu şöyle yapıyorum: 30 dakika içerisinde önce kendime uygun yavaş tempoda koşuyorum, sonra kendime belirlediğim bir bölümü arka arka koşuyorum sonra ya yavaş koşmaya devam yada bir kaç metre hızlı koşuyorum sonra yine yavaş arda 1-2dakika yürüyorum falan. yani bunları karışıtırıp yapıyorum, böylece yağ daha fazla yakıldığını okudum. şimdi dayım demin bana önce 'neden 1saat koşmuyorsun' diye sordu ve 'interval' koşu yapma, 20dakika ile başla ve biraz biraz çoğalta çoğalta her gün 1 saat koş daha iyi ve faydalı dedi. önce nefesini açman lazım. en azından 45dakika koşmalısın, vücut 20dakika sonra yağ yakmaya başlar dedi:96::95::96::44: şimdi kafam karıştı.:26: Bu koşu konusunda beni aydınlatabilen biri var mı ?
Şimdi kendi yaptığım şekilde koşuya gideceğim tekrar. Anneannem geldi bugün. Sporuma biraz engel oluyor. Ama yine de yapıyorum. Neyse güzeller
slm cnm dogru demiş benim eşim sporcu oldugu için ordan biliyorum bnide öyle koşturuyodu eşim. gercekten işe yarıyo acıklamam tatmin etmiştir umarım sizi...
selam kızlar ben geldim geç oldu biliyorum ama yeni oturabildim tartıldım ve 500 gr vermişim şükrettim sevindim tabii.
9 mart cuma 64.7
16 mart cuma 64.2
nasıl kızlar sizden naber cizelge oluşturuldumu aman benide eklemeyi unutmayın
sen pargalı ol bende sülüman :))
ya bende yeni fırsat buldum girmeyee
16 mart cuma 69.9 :))))) ben henüz yeni başladım,
asdsa,loralayla ve nice15.listeye eklendiniz kızlar.haftaya cuma yazdığım listede bu haftaki ve haftaya bildirim yapacağınız kilolarınız yer alacak.
ya bende yeni fırsat buldum girmeyee
16 mart cuma 69.9 :))))) ben henüz yeni başladım,
ben yokum amaaaaaa 57.6 canım benimde..:26:
beni tahtımdan ettin... padişahım çok yaşa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?