tatlım zor değil inan.alışırsan zorluk çekmessin..süper anlatmışsın ya tamda öyle.inşallah çekersin
profil fotoğrafını görünce rüyamda kedi gördüğüm geldi aklımabu arada kolay gelsin, göndereceği kiloları hep birlikte
Canım yuruyus vıdeosu.cok eglencelı zor değıl.
www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
incelemeni onerırım.faydası var.benim bacaklarım baya ıncelmıstı
ya bende yeni fırsat buldum girmeyee
16 mart cuma 69.9 :))))) ben
henüz yeni başladım,[/Q
Ucc
canım hoşgeldin bende bu hafta daha disilinli başlayacagımmmm elele daha zayıf günlere
Kızlar, şöyle bi 60-61'e yaklaşsak çok güzel olur en azından ben çok daha fazla gaza gelirim. Kolay gelsin herkese!
aynen cnm tartıldınmı sen hiç peki????
ben pazartesi başladığımda 66.6'ydım bu sabah 65.7 çıktım
senin adına sevindim cnm istedigin kiloya düşersin inş
Kızlar, şöyle bi 60-61'e yaklaşsak çok güzel olur en azından ben çok daha fazla gaza gelirim. Kolay gelsin herkese![/
ya canım sorma ah ah nerde o günler bi 60 olsam çok mutlu olurdum dedigin gibi çok gaza geliriz
ama canım azmedersek başarırız olacak inşallah be ha gayret
KOLAY GELSİN
ben cıkıyorum kızlar size iyi geceler hepinizi öpüyorumm
Kızlar, şöyle bi 60-61'e yaklaşsak çok güzel olur en azından ben çok daha fazla gaza gelirim. Kolay gelsin herkese![/
ya canım sorma ah ah nerde o günler bi 60 olsam çok mutlu olurdum dedigin gibi çok gaza geliriz
ama canım azmedersek başarırız olacak inşallah be ha gayret
KOLAY GELSİN
inşallah inşallah :) ben ilk buraya yazarken umutsuzdum hani diyordum ki beni niye etkilesin burası diyordum ama hakikaten etkiliyor. bir şekilde sadece yazışsak da birbirimize destek oluyoruz, gün içinde de irademize sahip çıkmamızda etkili oluyor burası. ve başarı hikayelerini ve fotoğraflarını görünce de gaza geliyoruz. ha bir de nihayetinde çok fazla kilomuz da yok, olmayacak bir şey değil ve hep beraber başaracağız inşallah :)
hep birlikte düşeceğiz inşallah :) sen ne durumdasın?
cnm ben hiç tartılmadım daha baslayalı 16 gün oldu ama anlıyorum inceldigimi üstüme yapısan etegim üstümde dönüyo :)))
inşallah inşallah :) ben ilk buraya yazarken umutsuzdum hani diyordum ki beni niye etkilesin burası diyordum ama hakikaten etkiliyor. bir şekilde sadece yazışsak da birbirimize destek oluyoruz, gün içinde de irademize sahip çıkmamızda etkili oluyor burası. ve başarı hikayelerini ve fotoğraflarını görünce de gaza geliyoruz. ha bir de nihayetinde çok fazla kilomuz da yok, olmayacak bir şey değil ve hep beraber başaracağız inşallah :)[/ inş cnm ya aynen bende aynı sekildeyim inanılmaz sekilde gaza geliyorum fotoları görünce:))
inşallah inşallah :) ben ilk buraya yazarken umutsuzdum hani diyordum ki beni niye etkilesin burası diyordum ama hakikaten etkiliyor. bir şekilde sadece yazışsak da birbirimize destek oluyoruz, gün içinde de irademize sahip çıkmamızda etkili oluyor burası. ve başarı hikayelerini ve fotoğraflarını görünce de gaza geliyoruz. ha bir de nihayetinde çok fazla kilomuz da yok, olmayacak bir şey değil ve hep beraber başaracağız inşallah :)[/ inş cnm ya aynen bende aynı sekildeyim inanılmaz sekilde gaza geliyorum fotoları görünce:))
o zaman ne yapmıyoruz? pes etmiyoruz! devam devam :))
slm cnm 5 bir yerdenin faydasını gördunmu peki merak ettim bende almak istiyorum iyi zayıflamaya yardımcı oluyomu cvp verirsen sevinirim
ay ay hadi devamı gelsin inşallah ve kolay bir şekilde gelsin :)
DEVAM DEVAM DEVAM İNCECİK OLACAGIZ YAZA BADİLERİMİ GİYECEGİM GÖBEGİM ÇIKMAYACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?