tşk ederim cnm ya inş bakalım yaz gelsede yazın zayıflamak daha kolay gibi geliyo bana yaz meyveleri olsa simdi yazı cokk özledim off
canım 5'i bir yerdenin faydasını şöyle gördüm dikkat ediyorum yememe onuda içince veriyorum ama eger diyeti bozarsam çayın hiç bi faydasını görmüyorum tek başına olmuyor yani diyetle destekleyince oluyor
DEVAM DEVAM DEVAM İNCECİK OLACAGIZ YAZA BADİLERİMİ GİYECEGİM GÖBEGİM ÇIKMAYACAK
ay inşallaaah ben de böyle diyorum çekeyim taytları badileri ve hatta beyaz pantolonları!
:) belki öyledir ama işte yaza kadar da gitmesi lazım çünkü şimdiden sonra havalar ısınacak ve kiloları saklayabileceğimiz kıyafetler kaldırılacak :18: ben bir de moralim bozuldu mu tümden her şeyi bırakabiliyorum ondan havalar iyice ısınmadan gitmesi lazım bi 2-3 kilo
spor yapıyomusun cnm .benim masaj aletimde var onlada yapıyorum kendimde yapıyorum ama bugun yapmadım her yerim agırıyo ara verdim yarın baslıcam tekrardan
bu grup sana bol gelmiyo mu şekercim :))) Malum XL
asdsa,loralayla ve nice15.listeye eklendiniz kızlar.haftaya cuma yazdığım listede bu haftaki ve haftaya bildirim yapacağınız kilolarınız yer alacak.
betüll kız mekik çektinmi
cnm ben hiç tartılmadım daha baslayalı 16 gün oldu ama anlıyorum inceldigimi üstüme yapısan etegim üstümde dönüyo :)))
ay keşke canım bol gelsee::))) benim boyum kısa 1.55 o yüzden 58 de baya göbek ve basen çıkıyor benim en çok basen problemim var bir gitseeeeeee keşkeee...52-48 arası tam kıvamda oluyorum yani herkez diyor ayyy az değilmi 48 ama boyum kısa maaleseff anca bana bu iyi geliyorr.hayatta daha 52 den aşağıyı görmedim inşallah bu sefer görücemm..
Bu gün 3 te spora gidicem.... Çok heyecanlıyım bakalım neler olcak..... Neyse o saate kadar yetiştirmem gereken işler var görüşürük beybiler...
kızlar bana yağ eriten güzel hareketleri olan egzersiz programı önerir misiniz? koşudan sonra hareketlerime ekleyim.
merhabalarben de aranıza katılmak istiyorum. diyet yapmak isteyip sürekli başlayıp bırakan yani bir türlü beceremeyenlerdenim. tatlı olan herşey benim düşmanım resmen bağımlı gibiyim ve motivasyona ihtiyacım var. kilom 62, boyum 1,63 yaşım 24 hedefim 52 olabilmek yani bir sene öncesindeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?