60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk ederim cnm ya inş bakalım yaz gelsede yazın zayıflamak daha kolay gibi geliyo bana yaz meyveleri olsa simdi yazı cokk özledim off

:) belki öyledir ama işte yaza kadar da gitmesi lazım çünkü şimdiden sonra havalar ısınacak ve kiloları saklayabileceğimiz kıyafetler kaldırılacak :18: ben bir de moralim bozuldu mu tümden her şeyi bırakabiliyorum ondan havalar iyice ısınmadan gitmesi lazım bi 2-3 kilo

anladım cnm yeşil cay içiyorum aslında ama aralardada 5bir yerdeye baslamak istiyorum günler uzamaya basladı ..

spor yapıyomusun cnm .benim masaj aletimde var onlada yapıyorum kendimde yapıyorum ama bugun yapmadım her yerim agırıyo ara verdim yarın baslıcam tekrardan

spor yapıyomusun cnm .benim masaj aletimde var onlada yapıyorum kendimde yapıyorum ama bugun yapmadım her yerim agırıyo ara verdim yarın baslıcam tekrardan

ben normalde haftada 3-4 gün 2 saat kadar pilates yapıyordum ve çooook faydası oluyor gerçekten. eğer yediklerine dikkat etmezsen kilo veremiyorsun tabii ki ama acayip şekle sokuyor. bu hafta başında b-fit'e başlayacaktım sözde ama çok fena hasta oldum ve o yalan oldu şimdi de sınavlarıma çok az kaldı diye bir de spor salonuna gitmekle vakit kaybetmek istemiyorum iyileştim epey az kaldı boğazımın acısı yarın pilatese devam etmeyi düşünüyorum ve kesinlikle öneririm çok güzel şekle sokuyor ve ilk başta o bacakları yukarıda tutma hareketlerinde falan çok zorlanırken sonra bi bakıyorsun oradaki kadınlar kadar güzel yapabiliyorsun :) ve çok rahatlatıyor gerçekten. ben şu bir haftada kilo verme adına bir tek gece yemelerimi kestim, mesela dün gece kendimi çok zor tuttum ama tartıda 2 önceki güne göre 300 gr azalma görünce tabii sevincim çok fazla oldu ha bir de normalde hiç dikkat etmezdim yediklerime, şimdi biraz dikkat ediyorum o kadar :) ama pilatesi kesinlikle tavsiye ederim

bu grup sana bol gelmiyo mu şekercim :))) Malum XL

ay keşke canım bol gelsee::))) benim boyum kısa 1.55 o yüzden 58 de baya göbek ve basen çıkıyor benim en çok basen problemim var bir gitseeeeeee keşkeee...52-48 arası tam kıvamda oluyorum yani herkez diyor ayyy az değilmi 48 ama boyum kısa maaleseff anca bana bu iyi geliyorr.hayatta daha 52 den aşağıyı görmedim inşallah bu sefer görücemm..
asdsa,loralayla ve nice15.listeye eklendiniz kızlar.haftaya cuma yazdığım listede bu haftaki ve haftaya bildirim yapacağınız kilolarınız yer alacak.

didilyoss liste için teşekkürlerrrr..

cnm ben hiç tartılmadım daha baslayalı 16 gün oldu ama anlıyorum inceldigimi üstüme yapısan etegim üstümde dönüyo :)))

Ahh ahhh o duyguyu çok özledim sığamadığın pantalon içine elini sokacak kadar bol gelir ya :))) Tarif biraz garip oldu ama anladınız siz onu

Bu gün 3 te spora gidicem.... Çok heyecanlıyım bakalım neler olcak..... Neyse o saate kadar yetiştirmem gereken işler var görüşürük beybiler...

Anladım şekercim.... Benim bir arkadaş var bir yetmiş falan... Aynı kilodayız o filinta gibi ben obez.... Anladım ben seni.... Bende 1.58 im bu arada....

günaydın arkadaşlar ben de şimdi slin in 6 yapacagım sonra kahvaltı herkese iyi hafta sonları

kızlar bana yağ eriten güzel hareketleri olan egzersiz programı önerir misiniz? koşudan sonra hareketlerime ekleyim.

kızlar bana yağ eriten güzel hareketleri olan egzersiz programı önerir misiniz? koşudan sonra hareketlerime ekleyim.

bişey sorucam tatlım yürüyüş yaptıktan sonra esneme hareketleri yapmak gerekiyomu? yapılmassa kas yapar bacaklar daha çok kalınlaşır diye duydum da ... bilgin varmı bu konuda

merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. diyet yapmak isteyip sürekli başlayıp bırakan yani bir türlü beceremeyenlerdenim. tatlı olan herşey benim düşmanım resmen bağımlı gibiyim ve motivasyona ihtiyacım var. kilom 62, boyum 1,63 yaşım 24 hedefim 52 olabilmek yani bir sene öncesindeki gibi

Tabıkı canım gel tabı.kılonda azmıs.hemen verırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…