teşekkür ederim.Tabıkı canım gel tabı.kılonda azmıs.hemen verırsın.
bişey sorucam tatlım yürüyüş yaptıktan sonra esneme hareketleri yapmak gerekiyomu? yapılmassa kas yapar bacaklar daha çok kalınlaşır diye duydum da ... bilgin varmı bu konuda
merhaba lymonata bebeğini Allah bağışlasın maşallahinşallah hepberaber veririz kilolarımızı
Olmaz diyorum canım.. Hiçbir diyetisyen önermiyor. Çayı da önermiyorum. Çay ciddi şekilde kansızlık yapıyor ve vücuttaki iyi suyu emiyor. 1 bardak çay içiyorsan, 2 su bardağı suyuda arkasından içmelisin ki, vücudunda 1 su bardağı su kalsın. Öptüm canımİmaj hiçbir şeydir. Susuzluk herşey
hadi sana kolay gelsin canım spordan gelince yaz neler yaptıgını
merhaba kızlar forumda dolaşırken sizleri gördüm ben ocak annesiyim çok yakışıklı bir oğlum ve ondan yadigar kalan kilolarım varher aynaya baktığımda hatta her aklıma geldiğinde hep bugün rejime başlayacağım diyorum ama pek mümkün olmuyor hep erteliyorum ee yaz da geliyor daha fazla ertelememek biran önce başlamak lazım ama desteğe de ihtiyacım var oyüzden beni de aranıza kabul etmenizi istiyorum acilen zayıflamam lazım çünkü daha önce hiç bu kiloya çıkmadım ee doğum sonrası bozukluklar da eklenince moralim çok bozuluyor ben de 68kiloyum boyum 1.66 25 yaşındayım ve aranıza katılmak isteğindeyim
Allah bağışlasın maşalah.....
merhaba kızlar forumda dolaşırken sizleri gördüm ben ocak annesiyim çok yakışıklı bir oğlum ve ondan yadigar kalan kilolarım varher aynaya baktığımda hatta her aklıma geldiğinde hep bugün rejime başlayacağım diyorum ama pek mümkün olmuyor hep erteliyorum ee yaz da geliyor daha fazla ertelememek biran önce başlamak lazım ama desteğe de ihtiyacım var oyüzden beni de aranıza kabul etmenizi istiyorum acilen zayıflamam lazım çünkü daha önce hiç bu kiloya çıkmadım ee doğum sonrası bozukluklar da eklenince moralim çok bozuluyor ben de 68kiloyum boyum 1.66 25 yaşındayım ve aranıza katılmak isteğindeyim
Kızlar 10 günden sonra ilk kez bu sabah normal bir kahvaltı yaptım..Normal derken sahanda yumurtalı, ekmekli, bol peynirli filan
Lakin, akabinde geri çıkardım:18:
Süreklilik arz eder mi bu durum yaw:44:
merhaba canım kısmette burada karşılaşmakta varmış :) bu gün yiyeceklerimin bir listesini yaptım mazallah beni neyin fil gibi yaptığını gördüm, hayatımdan ekmeği çıkarmaya çalışıyorum o bari eksilsin :) sütü de artırmaya uğraşıyorum bir yandan malum..
ben 70 kiloyum az önce tartıldım. 1.65 boyum yaş 26 sana da başarılar dilerim. defter tutuyorum geçen sene bu yöntemle 45 günde 5 kilo vermişim az önce eşimle okuduk çok güldük, yediklerim içtiklerim tartıyı nereye koyduğumu bile sabah akşam kilo farkları, tuvalet öncesi sonrası kilom hepsini yazmışım. sonra en az 2 lt su içmişim, birde hergün 1 saat egzersiz yapmışım.. yediğim çikolataların yanına üzgün koymuşum:)
ah bir fırsat bulabilsem egzersize.. akşam tam başladım iki kol hareketi yaptım araya dmzirme girdi, sonra SÜT artsın diye sağdım sonra gaz sancısı sonra emzirme yine sağma derken 1.5 saat zor uyumuşumdur. sabah mama verdim, hala aynı tempo devam.. bir sonraki öğün bari birikseydi yatıp uyuyacağım, uykusuızluk ta zayıflatmıyo ki :))
çok kararlıyım olacak inşallah :) gaz verelim birbirimize..
çok teşekkür ederim.. bu yaramaz oğlandan kalan kiloları umarım sizinle birlikte vericem ben de..
daha pek minik pek yeni biraz büyüsün o zayıflatır seni yaff ne acele ediyon :))
ilginç. ne yiyorsun ki canım. vücut bunları yiyince kabul etmiyor. dikkat et canım.
kızlar kilo vericez diye sağlığımızdan olmayalım..
haftaya 2 aylık olacak bukadar bekledim yeter artık başlamak lazım ee malum yaz da geliyor:)) dolabıma baktıkça moralim bozuluyor aynayı saymıyorum bile:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?