60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar forumda dolaşırken sizleri gördüm ben ocak annesiyim çok yakışıklı bir oğlum ve ondan yadigar kalan kilolarım var her aynaya baktığımda hatta her aklıma geldiğinde hep bugün rejime başlayacağım diyorum ama pek mümkün olmuyor hep erteliyorum ee yaz da geliyor daha fazla ertelememek biran önce başlamak lazım ama desteğe de ihtiyacım var oyüzden beni de aranıza kabul etmenizi istiyorum acilen zayıflamam lazım çünkü daha önce hiç bu kiloya çıkmadım ee doğum sonrası bozukluklar da eklenince moralim çok bozuluyor ben de 68kiloyum boyum 1.66 25 yaşındayım ve aranıza katılmak isteğindeyim

bişey sorucam tatlım yürüyüş yaptıktan sonra esneme hareketleri yapmak gerekiyomu? yapılmassa kas yapar bacaklar daha çok kalınlaşır diye duydum da ... bilgin varmı bu konuda

esneme hareketleri aslında ilk başta yapılır kasları hazırlamak için.

kasların görevi yağları yakmaktır önce.kas yapabilmek için uğraşmak gerekir yani, hemen olcak bişey değil.

ben öyle bişey duymadım hatta olacağını da düşünmüyorum. sonuçta bakarsak kas ve yağın görüntüleri bile değişik. kaslar çalışır ama yağlar çalışmaz.

vücudun kas yapabilmesi için önce yağ oranını düşürmesi lazım ki bizde zaten yağlarımızı eritmeye çalışıyoruz.

kızlar aslında yediklerimizden çok spor yapmalıyız. okuyorum bazı arkadaşların yorumlarını bi tabak fazla kaçırsalar üzülüyolar, halbuki onun yerine spor saatini yarım saat artırsalar problem olmaz çünkü spor yapıp kasları çalıştırdığımızda yakılan yağ enerji açığa çıkarır. ben spor yaptığım zaman hep uzatasım gelir, size de öyle olmuyo mu.

karbonhidratlı besinleri tüketmemeye çalışıyoruz ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var. ayrıca sabah kahvaltısında karbonhidrat tüketebilirsiniz çünkü vücut sabah vakitlerinde alınan karbonhidratı depolamıyor, kullanıyor.

akşamları patatesli, makarnalı yemekler yemeyin. bunlar nişasta, nişasta=karbonhidrat demek. akşam saatinde vücudun aktivitesi olmadığı için -daha doğrusu aktivite yapmayanlar için bu- yediğiniz çoğu şey depolanır. önemli olan akşam yemeğidir. ama akşam yemeğinden sonra spor yapıyosanız yemekte serbestsiniz tabi, orası ayrı konu.

meyvelere de pek güvenip günaşırı sürekli meyve yemeyin, meyvelerin de şekeri var.en azından şeker oranı düşük meyveleri tercih edin.

konu nerden nereye geldi..neyse.

merhaba lymonata bebeğini Allah bağışlasın maşallah inşallah hepberaber veririz kilolarımızı

merhaba çok teşekkür ederim ahh umarım veririz inan çok istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum inatçıyımdır biliyorum eğer tamam dersem veririm ama gözüm yemiyor başlamayı hep erteliyordum ben de ama artık kesin kararlıyım daha ne kadar erteleyebilirim ki.

tamam canım dikkate alacağım. o zaman ne yapıyorum çayı bırakıyorum

Kızlar 10 günden sonra ilk kez bu sabah normal bir kahvaltı yaptım.. Normal derken sahanda yumurtalı, ekmekli, bol peynirli filan

Lakin, akabinde geri çıkardım:18:

Süreklilik arz eder mi bu durum yaw:44:

Allah bağışlasın maşalah.....

bu arada didilyosa çizelge için cok tesekkür ederiz. ellerine sağlık.
kızlar haftaya kilolarımızı özelden didilyosa msj atalım o da zorlanmasın.
ve canım çizelgeyi cuma aksam yada c.tesi sabah yapabilirsin. böylece herkes kilolarını sana göndermiş olur ve sende sürekli değişiklik yapmak zorunda kalmazsın
bol kilo vermeli haftalar kızlar.
ben dun öğleden sonra hiç giremedim. yeni gelen herkese hoşgeldiniz aramıza diyorum.
tatlandırıcı için önerilerinizi dikkate alacağım.

merhaba canım kısmette burada karşılaşmakta varmış :) bu gün yiyeceklerimin bir listesini yaptım mazallah beni neyin fil gibi yaptığını gördüm, hayatımdan ekmeği çıkarmaya çalışıyorum o bari eksilsin :) sütü de artırmaya uğraşıyorum bir yandan malum..

ben 70 kiloyum az önce tartıldım. 1.65 boyum yaş 26 sana da başarılar dilerim. defter tutuyorum geçen sene bu yöntemle 45 günde 5 kilo vermişim az önce eşimle okuduk çok güldük, yediklerim içtiklerim tartıyı nereye koyduğumu bile sabah akşam kilo farkları, tuvalet öncesi sonrası kilom hepsini yazmışım. sonra en az 2 lt su içmişim, birde hergün 1 saat egzersiz yapmışım.. yediğim çikolataların yanına üzgün koymuşum :)

ah bir fırsat bulabilsem egzersize.. akşam tam başladım iki kol hareketi yaptım araya dmzirme girdi, sonra SÜT artsın diye sağdım sonra gaz sancısı sonra emzirme yine sağma derken 1.5 saat zor uyumuşumdur. sabah mama verdim, hala aynı tempo devam.. bir sonraki öğün bari birikseydi yatıp uyuyacağım, uykusuızluk ta zayıflatmıyo ki :))

çok kararlıyım olacak inşallah :) gaz verelim birbirimize..

Kızlar 10 günden sonra ilk kez bu sabah normal bir kahvaltı yaptım.. Normal derken sahanda yumurtalı, ekmekli, bol peynirli filan

Lakin, akabinde geri çıkardım:18:

Süreklilik arz eder mi bu durum yaw:44:

ilginç. ne yiyorsun ki canım. vücut bunları yiyince kabul etmiyor. dikkat et canım.

kızlar kilo vericez diye sağlığımızdan olmayalım..

ah canım aşağı yukarı aynı durumdayız yaşlar bile yakın:)) ben doğumda çook güzel kilo verdim aslında ama şimdi tutamıyorum boğazımı hani süt için yesem yine tamam ama boş kalori tüketiyorum sadece birde uykusuzluk var haklısın çok düzenli de beslenemiyoruz bebekler sağolsun. ama artık düzen oturmaya başlıyor yavaş yavaş ve bizim de bir yerden başlamamız lazım gerçekten destek olalım birbirimize verelim şu kiloları:)
evde bisiklet var canım ona başlayım bari ben de bebeğim uyurken daha önce başlayamadım zaten çook yorgun oluyordum spor gözümde büyüyordu. mavisi becericez biz bu kilo verme işini güveniyorum ben bize ilk hedefim 10 kilo ama 55 olsam ne güzel olur daha geçen yaz 54tüm ya ah bu minikler ah

ilginç. ne yiyorsun ki canım. vücut bunları yiyince kabul etmiyor. dikkat et canım.

kızlar kilo vericez diye sağlığımızdan olmayalım..

10 gündür ilk kez ekmek yedim..yumurtada sucuk vardı. zeytinlerde zeytinyağında yüzüyodu:18:

midem protesto etti heralde,dalga mı geçiyon diye

bidaha olmaz inşallah..ben bu anoreksiya durumlarından çok korkarım:18:

haftaya 2 aylık olacak bukadar bekledim yeter artık başlamak lazım ee malum yaz da geliyor:)) dolabıma baktıkça moralim bozuluyor aynayı saymıyorum bile:))

21 ocakmıydı doğum. iki eteğim oluyor sadece oluyor dediğim içinde zor zanaat , göreve başlasam giyecek hiç bişey yok alışverişe çıktım moralim bozuldu , giydiklerim üzerimde yapış yapış biri beni streçle sarmış gibi hissediyorum , hiç bişy yakışmıyor, büyük beden için çok dolaşamadım zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…