az yemeye alışmışsınız, mideniz küçülmüş ne güzel. bazen canım hiçbir şey istemediği halde tıka basa yiyorum
canım 1 hafta az ye tut kendini
alışacak miden küçülecek merak etme.
kıslar bu arada 1 saat yürüyüş yaptım.aynada kendime baktım.kalça basen göbek nerdeyse gitmiş.çok sevindim ama inşallah göğüs gitmez
21 ocakmıydı doğum. iki eteğim oluyor sadece oluyor dediğim içinde zor zanaat , göreve başlasam giyecek hiç bişey yok alışverişe çıktım moralim bozuldu , giydiklerim üzerimde yapış yapış biri beni streçle sarmış gibi hissediyorum , hiç bişy yakışmıyor, büyük beden için çok dolaşamadım zaten..
az yemeye alışmışsınız, mideniz küçülmüş ne güzel. bazen canım hiçbir şey istemediği halde tıka basa yiyorum
Merguana annen börek yaptiysa 1 dilim hadi bilemedin 1.5 dilim yersin o kadar. O yuzden stres yapmana gerek yok.
merhaba arkadaşlar ben de zayıflamak istiyorum...boyum 170 kilom 66... Eski klom 58 idi çok yemiyorum ama hareketsizlik ten aldım elimde olmayan nedenler çıkıp yürüyemiyorum...aslında leslie ile 4 mili yapıyorum ama yetmiyor demek ki...bende arkadaşlara katılıyorum destekle diyet daha kolay oluyor...herkese kolay gelsin...
Canim 1 dilim de yesen 10 dilimde yesen ayni tad. Unutma! Hadi cok israr ettin 2 dilim ye ama baska yok ona gore hesap soracagim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?