60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az yemeye alışmışsınız, mideniz küçülmüş ne güzel. bazen canım hiçbir şey istemediği halde tıka basa yiyorum

canım 1 hafta az ye tut kendini
alışacak miden küçülecek merak etme.
kıslar bu arada 1 saat yürüyüş yaptım.aynada kendime baktım.kalça basen göbek nerdeyse gitmiş.çok sevindim ama inşallah göğüs gitmez

tamam canım yapacağım bunu motivasyon için netten bi video buldum sabah akşam da onu izleyeceğim :) umarım başarırım. tebrik ederim darısı başıma

23 ocakta doğum yaptım canım. benim elbiselerim eteklerim ve bütün üstlerim oluyor ama pantalonlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim:)) ilk baş çok takıyordum ama şimdi takmıyorum hiç olan oldu çaresine bakma vakti diyorum acelem de yok yavaş yavaş veririm diyorum ama motivasyona ihtiyacım var başladım demem şu çenemi tutmam lazım

selamlar,

Nihayet spora başladım. Önce beni mengene gibi bir alete soktular ittirdim kaktırdım. Sonra ayakta bisiklet sürer gibi bir alet var ona bindim 15 dakka anaam kollarım bacaklarım birbirine karıştı. 15 dakka ne uzunmuş kardeşim. üzerindeki zaman sayacından gözümü hiç ayırmadım. Hatta bir ara söylendim insan şuna bir oturma yeri yapar yahu dedim. Yanımdaki aletlerde daha deneyimliler şıkır şıkırdılar valla. Ben sanki çöl de su arayan bedevi misali ayaklarımı sürüye sürüye.... Sonra baykuş misali aşağı sarkıttım kendimi kalktım. kollarımı açtım kapadım bacaklar tabi bu gün aletlerin kullanımını öğrendim fazla zorlamadı hoca. Ayy hoca da bayanmış nasıl memnun oldum nasıl nasıl... Erkek olsa rahat edemeyebilirdim. Yalnız müzikten ötürü hocanın söylediklerini pek duyamadım her dediğini iki kez tekrarlattım. Buna rağmen duymadıklarımda oldu, böyle demiştir herhalde deyip kafama göre takıldığımda oldu :)) hoca dediğimde benden küçük yani mini mini şeker bir bayan :) Ayy inşallah faydasını görürüm. Kendimi zorlıyacağım severek gidiyomuşum gibi kandırcam kendimi.... 45 dakka yaklaşık durdum bu bir setmiş hoca bana üç set verdi. Tabi ben pancar gibi kıpkırmızı olunca kızcağız ikide bir iyimisin diye sormak zorunda kaldı :))) Ne bilsin benim ne hareketsiz olduğumu...

Acıktım benşimdi yaaa.... Ööööff bıktım bu boğaz derdinden.....

Merguana annen börek yaptiysa 1 dilim hadi bilemedin 1.5 dilim yersin o kadar. O yuzden stres yapmana gerek yok.

Canim 1 dilim de yesen 10 dilimde yesen ayni tad. Unutma! Hadi cok israr ettin 2 dilim ye ama baska yok ona gore hesap soracagim:)

merhaba arkadaşlar ben de zayıflamak istiyorum...boyum 170 kilom 66... eski klom 58 idi çok yemiyorum ama hareketsizlik ten aldım elimde olmayan nedenler çıkıp yürüyemiyorum...aslında leslie ile 4 mili yapıyorum ama yetmiyor demek ki...bende arkadaşlara katılıyorum destekle diyet daha kolay oluyor...herkese kolay gelsin...

Selam herkese 2 lt suyumu içtim akşam yemege ısanak var onu yiyecegim umarım kaçırmam
biraz önce muz yedim hata mı yapmışım???????????????????????
Akşam görüşürüz yemekten sonra
bayyy

hoşgeldin cemrecim boyun uzunmuş kiloda az 1.5 ayda verirsin inşallah destekçin çok canım yeterki iste
leslie devam yaz geliyor badilerimizi giyecegiz fit olacagız fit.........

Canim bisey olmaz muzdan. Cok yemedikten sonra. En kalorili meyve ama yine de sonucta meyve.ve cok faydali:) börek yiyenler düsünsün hata mi yaptim diye:):)

excity e nice15 tşkür ederim hoş buldum...valla ne güzel yazmışsın nice15 motie ettin bile...hep beraber başarıcaz inşl...

Canim bende regl oldum bugun. Bahaneye yer yok. Benim de canim tatli cekiyordu soyle ucundan azcik yedim yetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…