60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aslında sanırım senle aynı durumdayım.. O yüzden veremiyorum belkide.. Artırıp diyete geri dönmeyide denedim banamısın demedi..
Ah bi istediğim kiloya iniiim... aaaahhhhh....:sinifsinif::sinifsinif:

sabır... benim güzel kardeşlerim kaydirigubbakcemile5 ikinizde pazar gününe kadar kilo vermiş olacaksınız...ama karamsarlık yok...azar azar ama sağlıklı gidecek bu kilolar ve birdaha da gelmeyecek dimi canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugün öğrendiğim bir bilgi!
diyetisyene giden bir öğretmen arkadaşım var,doktoru,canı tatlı çektiğinde salatalık turşusu yemesini önermiş:uhm:tatlı krizini önlüyormuş...

s.a
4 gündür şehirdışındaydımkaydirigubbakcemile2 homini gırtlak pufidi kandil yedimde yedim dondurmalı baklavalar bonfileler havada uçuştu :) adetimin 4.günündeyim.sabah tartıldım 62.2 gözüküyordum.o kadar yemeğe rağmen iyi gibi geldi.10 gün sonrada memlekete dönücem inş.hedefim ağustos bittiğinde 53-54 kg olmak hadi bakalım a.s

adet dönemınde oldugun ıcın almamıssın pek.. adet dönemınden öncede benım öyle olur..dünyayıyesem kılo verırım.gene regl olsam sapıttım sankı ben kaydirigubbakcemile3

işallah aplam işallah..:Saruboceq: Bu haftaki eforuma rağmen veremezsem zaten hiç veremem heralde..benneyaptımki

bugün öğrendiğim bir bilgi!
diyetisyene giden bir öğretmen arkadaşım var,doktoru,canı tatlı çektiğinde salatalık turşusu yemesini önermiş:uhm:tatlı krizini önlüyormuş...

İlgünççç:uhm:

İşallah hedefine ulaşırsın canımcıımm..

adet dönemınde oldugun ıcın almamıssın pek.. adet dönemınden öncede benım öyle olur..dünyayıyesem kılo verırım.gene regl olsam sapıttım sankı ben kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Bugünümü şöyle bir gözler önüne sereyim bakiim..

Sabah: mavi yeşil pirinç patlağı 4 adet, kk light beyaz peynir, 2 ince dilim light kaşar
Ara:1 adet pirinç patlağı
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: Şef salata, light ice tea şeftali
Ara:vanilyalı max..(almayın diyorum inatla alıyolar iştekiler yemek zorunda kalıyorum.. 150 kalori olması sadece biraz sakinleştiriyo ama oda olmasa daha iyi olur..:bbo:) Neyse
Ara:1 adet pirinç patlağı,1 ince dilim liht kaşar..
Akşam:1 tabak karpuz

5 mil yürüyüş

Gece diyelim az önce: light çilekli yoğurt..
(herşey lightkaydirigubbakcemile3)

Amma çok yemişim yaaa.. Kaç öğün oldu 8 öğün olmuşşş..abboowww.. Bende hafif hafif geçiştirdim diye sevinmiştim..benneyaptımki

daha iyi bence sık sık yersen metabolizman hızlanır belkı..ay regl olsam regl olsam diye diye ara kanama oldugunu tahmin ettiğim bişi oldum. :bbo: gecen hafta bıtmıstı daha reglim..

Şöyle bi kalori hesapladımda sanırım 800 kaloriyi geçmiyo.. İyiymiş yaa.. Hmm.. Kafam karıştı.:uhm:

daha iyi bence sık sık yersen metabolizman hızlanır belkı..ay regl olsam regl olsam diye diye ara kanama oldugunu tahmin ettiğim bişi oldum. :bbo: gecen hafta bıtmıstı daha reglim..

hadi yaa..:bbo:
alla alla neden olur ki acaba? Daha önce oldumu hiç böyle bişey canım?

hadi ya:çok üzgünüm: bak şimdi bende o kadar yedim nasıl almadım diye şaşırmıştım.regl döneminde daha şişkin olmaz mıydı insanfisfisfis

öff ya flycım,

zaten sorunluyum... kalca kemıgım cıktı,pelvis kemıklerım elıme batıyor,elmacık kemıklerım,omurgam,kaburgam..kemık torbası resmen... ama su ayva cınsı alt göbek yumruk kadar ve su üst basen karpuz kadar bıldır bıldır yaaaa ...kilo da veremıyorum zaten bıcakla kesıp atasım gelıyor... kötükedihüso

ah kuzucuğum döner bıçağıyla benimde sık sık girişesin geliyor yağlara.. Şöyle bacakların kenarından köşesinden...

hadi yaa..:bbo:
alla alla neden olur ki acaba? Daha önce oldumu hiç böyle bişey canım?

pek deil:ömrümde 1-2 kez.. geldı gıttı resmen.. kaydirigubbakcemile5

hadi ya:çok üzgünüm: bak şimdi bende o kadar yedim nasıl almadım diye şaşırmıştım.regl döneminde daha şişkin olmaz mıydı insanfisfisfis

canım valla ben regl olmadan 1 hafta 10 gun önce iştahım acılıyor.. o kadar yıyorum ama gene de kılo verıyorum. 1kg falan..sonracıma regl gelıyor ıstah kesılııyor falan.. sıslık oluyor ama ..reglın 2. ve ya 3.gunu şişlik gecıyor bnm ve 1-2 kg daha gıdıyor.metabolizma cok hızlı calısıyor cunku. polikistikoverlar mesela neden kg alır? regl olamadıkları ıcın...

he he napıyosun fıstık ?

günün nasılgectı?
işler nasıl bu ara.. anlat azıcık...

iyi valla tatlım.. biraz stresli ve sıkıntılı ama.. gerçi bizde maalesef hep öyle.. :bbo:

Onun dışında iyi gidiyo genel olarak.. Bir de kilo verebilsem tam süper olacak..kaydirigubbakcemile3

Sen nasılsı n canım.. nasıl keyifler? Hayat?

Fiume kuzum,
sölemesi ayıp pediküre dalmışım biraz geç yazdım sende çıktın galiba..

Ben yavaş yavaş yatak odasına doğru kayıyorum..

Öptüüümmm..

Herkese iyi gecelerrr..a.s.

valla istanbula dönüş var cuma.. onun ıcın hazırlık ıste.. baska da yeni bir sey yok....bıldıgın gıbı..rutin,banal...

Fiume kuzum,
sölemesi ayıp pediküre dalmışım biraz geç yazdım sende çıktın galiba..

Ben yavaş yavaş yatak odasına doğru kayıyorum..

Öptüüümmm..

Herkese iyi gecelerrr..a.s.

canım olur mu?
sana da ii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…