bende aslında sanırım senle aynı durumdayım.. O yüzden veremiyorum belkide.. Artırıp diyete geri dönmeyide denedim banamısın demedi..
Ah bi istediğim kiloya iniiim... aaaahhhhh....:sinifsinif::sinifsinif:
ablacım bi keresınde 67de kılom takılmıstı o zamanda sen bana bunu önermıstın.kalori arttırma olayını denedım.işe yaradı ve takılmadan hıc 5kg verdım.ama bu sefer ıse yaramadı ya.. benım haftasonunu hatırla :) nasıl yapcaz bılmıyorum.söyle 200gr versem bıle karamsarlıgımdan kurtulcam.
az önce karpuz-labne-kepeklı bir dilim ekmek yedım. cıkolata krızı gıbı bir sey oldum. su bayram cıkolatası kılıklı bişi vardı ıcınde butun fındık vardı zaten.yarısı oydu.minik bişi.ondan yedım.kalorisi cok mudur ?
bugün öğrendiğim bir bilgi!
diyetisyene giden bir öğretmen arkadaşım var,doktoru,canı tatlı çektiğinde salatalık turşusu yemesini önermiş:uhm:tatlı krizini önlüyormuş...
s.a
4 gündür şehirdışındaydımkaydirigubbakcemile2 homini gırtlak pufidi kandil yedimde yedim dondurmalı baklavalar bonfileler havada uçuştu :) adetimin 4.günündeyim.sabah tartıldım 62.2 gözüküyordum.o kadar yemeğe rağmen iyi gibi geldi.10 gün sonrada memlekete dönücem inş.hedefim ağustos bittiğinde 53-54 kg olmak hadi bakalım a.s
sabır... benim güzel kardeşlerim kaydirigubbakcemile5 ikinizde pazar gününe kadar kilo vermiş olacaksınız...ama karamsarlık yok...azar azar ama sağlıklı gidecek bu kilolar ve birdaha da gelmeyecek dimi canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün öğrendiğim bir bilgi!
diyetisyene giden bir öğretmen arkadaşım var,doktoru,canı tatlı çektiğinde salatalık turşusu yemesini önermiş:uhm:tatlı krizini önlüyormuş...
s.a
4 gündür şehirdışındaydımkaydirigubbakcemile2 homini gırtlak pufidi kandil yedimde yedim dondurmalı baklavalar bonfileler havada uçuştu :) adetimin 4.günündeyim.sabah tartıldım 62.2 gözüküyordum.o kadar yemeğe rağmen iyi gibi geldi.10 gün sonrada memlekete dönücem inş.hedefim ağustos bittiğinde 53-54 kg olmak hadi bakalım a.s
adet dönemınde oldugun ıcın almamıssın pek.. adet dönemınden öncede benım öyle olur..dünyayıyesem kılo verırım.gene regl olsamsapıttım sankı ben kaydirigubbakcemile3
Bugünümü şöyle bir gözler önüne sereyim bakiim..
Sabah: mavi yeşil pirinç patlağı 4 adet, kk light beyaz peynir, 2 ince dilim light kaşar
Ara:1 adet pirinç patlağı
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: Şef salata, light ice tea şeftali
Ara:vanilyalı max..(almayın diyorum inatla alıyolar iştekiler yemek zorunda kalıyorum.. 150 kalori olması sadece biraz sakinleştiriyo ama oda olmasa daha iyi olur..:bbo:) Neyse
Ara:1 adet pirinç patlağı,1 ince dilim liht kaşar..
Akşam:1 tabak karpuz
5 mil yürüyüş
Gece diyelim az önce: light çilekli yoğurt..
(herşey lightkaydirigubbakcemile3)
Amma çok yemişim yaaa.. Kaç öğün oldu 8 öğün olmuşşş..abboowww.. Bende hafif hafif geçiştirdim diye sevinmiştim..benneyaptımki
daha iyi bence sık sık yersen metabolizman hızlanır belkı..ay regl olsam regl olsam diye diye ara kanama oldugunu tahmin ettiğim bişi oldum. :bbo: gecen hafta bıtmıstı daha reglim..
hadi ya:çok üzgünüm: bak şimdi bende o kadar yedim nasıl almadım diye şaşırmıştım.regl döneminde daha şişkin olmaz mıydı insanfisfisfisadet dönemınde oldugun ıcın almamıssın pek.. adet dönemınden öncede benım öyle olur..dünyayıyesem kılo verırım.gene regl olsamsapıttım sankı ben kaydirigubbakcemile3
öff ya flycım,
zaten sorunluyum... kalca kemıgım cıktı,pelvis kemıklerım elıme batıyor,elmacık kemıklerım,omurgam,kaburgam..kemık torbası resmen... ama su ayva cınsı alt göbek yumruk kadar ve su üst basen karpuz kadar bıldır bıldır yaaaa ...kilo da veremıyorum zaten bıcakla kesıp atasım gelıyor... kötükedihüso
hadi yaa..:bbo:
alla alla neden olur ki acaba? Daha önce oldumu hiç böyle bişey canım?
hadi ya:çok üzgünüm: bak şimdi bende o kadar yedim nasıl almadım diye şaşırmıştım.regl döneminde daha şişkin olmaz mıydı insanfisfisfis
ah kuzucuğum döner bıçağıyla benimde sık sık girişesin geliyor yağlara.. Şöyle bacakların kenarından köşesinden...
marangoza törpületsek?? delikafadulden
eveeeeetttttt.....laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Sanırım sonunda yedik kafayı..
-tatlicadiarzu-
he he napıyosun fıstık ?
günün nasılgectı?
işler nasıl bu ara.. anlat azıcık...
iyi valla tatlım.. biraz stresli ve sıkıntılı ama.. gerçi bizde maalesef hep öyle.. :bbo:
Onun dışında iyi gidiyo genel olarak.. Bir de kilo verebilsem tam süper olacak..kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsı n canım.. nasıl keyifler? Hayat?
Fiume kuzum,
sölemesi ayıp pediküre dalmışım biraz geç yazdım sende çıktın galiba..
Ben yavaş yavaş yatak odasına doğru kayıyorum..
Öptüüümmm..
Herkese iyi gecelerrr..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?