60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özelden mesaj yazamıyorum yeni olduğum için. çok düşüncelisin teşekkür ederim. benim de bir yılım diyete başlayacağım diyerek geçti ama bir türlü beceremedim bu sefer kararlıyım başaracağım!! diyetini özelden yazarsan çok sevinirim

selam kızlar
Hemen yediklerimi yazayım.
sabah. yeşil çay,çavdar ekmeği,haşlanmış yumurta, zeytin,peynir en kötüyü sona sakladım kızartma (
ara. bir bardak sütlü kahve
akşamyemeği: sabah kızartma yediğim için sadece incirli yoğurt.

Son düzenleme:
kızlar bende zayıflamak istiorummm yurtta kalıorm..spora gdiorm haftada 4 gün sirkeli su iciorm ama beslenme konusunu tutturamıorm birisi bana bi diet önereblrmiii=((((

evet ya kimse yok bizden yoksa yediniz de utançtan giremiyormusuuz yoksa
şaka şaka benim arkaaşlarım asla pes etmez
söz verdik belki spor yapıyorlardır
akşam ıspanak yedim azcık çikolata yedim oglum yemedide o kadar
bugün iyiyim begendim kendimi umarım böyle devam edebilirim

slm canlarım ders çalışıyordum ya giremedim bu gece
ayriyetten dersten önce 100 mekik çektim 1 saat tekrar yürüdüm.bacak harekerleri yaptım 100+100=200 olmak üzere

bu aksam bir sey yemedim yani abur cubur oleeeyyyyyyy aksamlari yeme huyumdan ve abur cuburdan vazgecsem bi iki üc haftada 5kiloyu veririm yaaa... insallah diger aksamlarim bu aksamimdan daha iyi gecer hadi bakalim hep birlikte kizlar 60 kilonun dibine vuralim

Ben bu konuya yeni dahil oluyorum, kasim ayindan beri kendi metodlarimla 7 kilo verdim.yani 75 kilodan 68é düstüm ama bu aralar durakladim gibi
nasil bir yol izleyebilecegim hakkinda fikir sahibi olanlar ltf. paylassin.
Bu arada o kilo cetvelini ben nasil sayfama ekliyebilirim

bu gün burası durgun mu biraz ne :) herkes zayıflamaya mı gitti :)

hoşgeldin ceylin, vücudun direnç gösteriyordur belki bir sür sonra yavsşlarmış kilo verimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…