öyle aslinda kilo verimi bir zaman sonra durdugu söyleniyo ama benim fikirlerim tükendi nasilbir zayiflama ve yemek programi izliyecegimi bilmiyorum,yani daha etkili olmasi acisindan:)))
cnm hic yapan var mı bu dieti bnmde hazirana kadar 10 kg vermem gerek abimin düğünü var muhteşem olmak istiorm=))ve sana smdiden kolay gelsnkızlar çok mantıklı ve kolay bir diyet bulduuum. bugunden başladım.Jenny Craig diyeti. araştırın bi isterseniz sizde. egzersize de vakit ayırmaya çalısıcam ve diyette belirtilen yiyecekleriküçük ölçeklerde yiyeceğim. umarım bu sefer dayanırım. 1 kilo daha almışım korkutuyo bu olay. ben hayatımda tartıda 60 rakamını görmemiş biri olarak 61 olmak ürküttü beni :)
bu sabah güzel ve doyurucu beslendim aile kahvaltısı falan filan diye. Bugün geçiş günü olarak adlandırdım yarın tam başlıcam.
keşke sebzeyi seven biri olsam, çok imreniyorum yiyebilenlere. Ama asla dayanamıyorum. Yiyebildiğim bir kaç sebze varsa dönüşümlü olarak ınları yicem.
Ben bu konuya yeni dahil oluyorum, kasim ayindan beri kendi metodlarimla 7 kilo verdim.yani 75 kilodan 68é düstüm ama bu aralar durakladim gibi
nasil bir yol izleyebilecegim hakkinda fikir sahibi olanlar ltf. paylassin.
Bu arada o kilo cetvelini ben nasil sayfama ekliyebilirim
cnm hic yapan var mı bu dieti bnmde hazirana kadar 10 kg vermem gerek abimin düğünü var muhteşem olmak istiorm=))ve sana smdiden kolay gelsn
Karambela bence cok ii ideal bi menu. Kizlar bende sutlu kahvemi iciyorum. Ara ogun misali:)
hoşgeldin canım iyi vermişsin maşallah nesfit dene belki faydasını görürsün
Ceylin bence bu zamana kadar uyguladigin metodlar ise yaramis ki kilo vermissin. Bizimle de paylasirsab seviniriz. bunyen artik az yemege alistiysa az kalori yakar bu da bir sureligine kilo vermeyi durdurur. Ama pes etme bi sure kilonu korumaya bak ardindan tekrar kilo vermeye baslarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?