60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok mantıklı ve kolay bir diyet bulduuum. bugunden başladım.Jenny Craig diyeti. araştırın bi isterseniz sizde. egzersize de vakit ayırmaya çalısıcam ve diyette belirtilen yiyecekleriküçük ölçeklerde yiyeceğim. umarım bu sefer dayanırım. 1 kilo daha almışım korkutuyo bu olay. ben hayatımda tartıda 60 rakamını görmemiş biri olarak 61 olmak ürküttü beni :)
bu sabah güzel ve doyurucu beslendim aile kahvaltısı falan filan diye. Bugün geçiş günü olarak adlandırdım yarın tam başlıcam.
keşke sebzeyi seven biri olsam, çok imreniyorum yiyebilenlere. Ama asla dayanamıyorum. Yiyebildiğim bir kaç sebze varsa dönüşümlü olarak ınları yicem.

öyle aslinda kilo verimi bir zaman sonra durdugu söyleniyo ama benim fikirlerim tükendi nasilbir zayiflama ve yemek programi izliyecegimi bilmiyorum,yani daha etkili olmasi acisindan:)))

cnm hic yapan var mı bu dieti bnmde hazirana kadar 10 kg vermem gerek abimin düğünü var muhteşem olmak istiorm=))ve sana smdiden kolay gelsn

herkese merhabalar...domates,maydanoz,yeşil biber 1,5 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı ballı kahvaltı yaptım...yeşil çayımı da içtim... bakalım akşam nasıl geçecek...vericez hep beraber inşl...

arkadaşlar birşey eklemek istiyorum ben leslie ile yürüyorum ayrıca dansa başlıcam çünkü zumba dansı yapanlar çok memnundu ben indiremediğim için zumbayı remix parçalar indirdim temposu yüksek dans etmeye çalışıcam saatte 400 kkl yaktırır diyordu bir sitede, sizinle de paylaşmak istedim...

selam bende bi gündür giremedim.üds vardı çünkü.dün normal kahjvaltımı ettim.akşam da ızgara tavuk ve roka salatası yedim.

Kizlar benim kahvaltida tam pazar kahvaltisi oldu. Cok abartmadim ama.

Didilyos sinavin iyi gecmistir umarim?

Ben de dun tum gun yattim kizlar giremedim dogru duzgun. Yeni gelen arkadaslara aramiza hosgeldiniz diyorum:)

hoşgeldin canım iyi vermişsin maşallah nesfit dene belki faydasını görürsün

merhabalar birazdan 5'i bir arada çayımı içecegim çok su içmedim bugün ona yüklenecegim sizler naptınız ????????????

Ceylin bence bu zamana kadar uyguladigin metodlar ise yaramis ki kilo vermissin. Bizimle de paylasirsab seviniriz. bunyen artik az yemege alistiysa az kalori yakar bu da bir sureligine kilo vermeyi durdurur. Ama pes etme bi sure kilonu korumaya bak ardindan tekrar kilo vermeye baslarsin.

cnm hic yapan var mı bu dieti bnmde hazirana kadar 10 kg vermem gerek abimin düğünü var muhteşem olmak istiorm=))ve sana smdiden kolay gelsn

yapan birisiyle karşılaşmadım ama benimde 10 kilo vermem lazım :) eğer yaramaya başlarsa haber veririm. umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın abinin düğününe kadar :)

selam kızlar bugunku menüm sabah ac karnıma bir bardak yesil çay sonra zeydin peynir salam bi dilim 1,5 dilim ekmek öglen salata levrek balık bu kar kızlar .nasıl sizcee ....

kızlar bu sitede biri bu formülü vermiş garanti 2 günde 1,5 2 kilo yag ata biliyomuşsun vucuttan bende aldım listeyi dencem diyetisyen vermiş yapan kişilerde sonuç olmışlar mazemelere gelelim 1,5 yada 2 kilo ayran yagsız olcak isteyen hazır ayranda alabilir 2tane salata rendelisi 4yemek kasıgı haslanmış nohut 4yemek kasıgı haslanmış yesil mercimek 4 yemek kasıgı bulgur 2saat arayla birer kase yicez saat 21 22 arasına kadar yeme süresi var sonra istediginiz kadar yeşil çay meyve cayları ve meyve serbest ama 2gün bitene kadar tartılmayın diyo kesinlikle bende denicem 1 ayda 2 kere yapma şansımız var her ay yapıla bilirmiş denicem katılmak isteyen varmı benle bu diyet listesine kızlar yorumları bekliyorum öptüm sizi

meraba kızlar ben henüz 16 yaşındayım ve bugün 68.5 kilo olduğumu gördüm artık zayıflamak istiyorum 10 kilo kadar fazlam var ayrıca önümde birsürü gezi var bende diğerleri gibi düzgün bir fiziğe sahip olmak istiyorum lütfen bana yardım edebilir misiniz

Tabi seve seve paylasirim:Ben kasimin basinda rejim ve spora ayni zamanda basladim.
Simdiye kadar ne tüketiyosam daha az miktarda tüketmeye basladim,yani yeme icme aliskanligimda
hic bir degisiklik yapmadimki daha sonra eski aliskanligima döndügümde kilolari geri almiyim.
Haftanin 3-4 günü spor salonuna gittim ve yaklasik 1-2 saat spor yaptim.Ve bu arada 3 ay boyunca hic tartilmadim
ki hüsrana ugrayip moralimi bozmiyim.Ilk denemelerimde bu benim moralimi bi hayli bozmus ve motivasyonumu yerle bir etmisti.
Bu zaman asiminda kahvaltimi gec yaptim 11 gibi öglen meyveyle aksamda normal yediklerimin yarisini yiyerek gecirdim.
Benim tek avantajim tatliyla hic aramin olmamasi ama dezavantajimda ekmegi cok seviyo olmam.Su an Spor salonuna gitmiyorum
DVD´le 1 saat ve 30 dakika kondisyon yapiyorum bisikletle ama itiraf etmeliyimki son 1-2 haftadir tempom düstü.Insan hergün kendini
ayni enerjide hissetmiyo.Su an aklima gelenler bu kadar,eger sizlerin sorulari olursa seve seve cevaplarim ve sizin paylasimlariniz ve tavsiyeleriniz
olursa mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…