60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar.bugün sabahtan beri geziyorum öldüm bittim.birde gezerken hep yorulurdum.arkadaşıma cıbıldağım çıktı derdim.bugün rahat rahat gezdim
fotoğraf çekindikte eski resimlerle karşılaştırdım.fark var .ne seevindim ya

gözün aydım canım ya çok sevindim darısı başımıza

yapan birisiyle karşılaşmadım ama benimde 10 kilo vermem lazım :) eğer yaramaya başlarsa haber veririm. umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın abinin düğününe kadar :)

aminnnnnnn cnm inş sende aynı kiloyu vermemz lazmmıs=)bde ben yurttaym tartılma ihtimalmde yok haftada bi ankaraya gdiorm anca o zmn...bzn moralimde bozuluo acaba veremio muyum die..simdilik kalori hesabı yapıorm bde haftada 4 gün spora gdiorm bakalm..

cnm daha yaşın cok genc ben o zmnlar 80 kiloydm=(12 kg verdm akupunkturla iki ayda bi hayli hızlı ve sağlıklı gitti geride almadm hergün yürüodm ölene kadar geziodk annemle carsda=))ama vernce bi mutlu oluosn ki ins hedefne ulasrsn cnm

Selamlar,

Dün spora gitmiştim erkenden yattım nasıl yorulmuşum yahu öyle.... Sabah gözümü açtım ne güzel hiç bir yerim tutulmamış dedim ayağa kalkınca anladımki yürüyemeyecek kadar tutulmuş her yerim.

Bu gün yine gittim spora ve dün yaptığımın 3 katı spor yaptım. Sanırım yarın işe sedyeyle giderim :)))) Ahh bir faydasını görürüm inşallah. Daha çok erken gerçi ama insan az da olsa tartıda fark görmek istiyor. Ordan çıktım sanki deli dürtmüş gibi bir de çarşı pazar gezdim. Çok yorgunuuum. Hafta sonu neyse de hafta içi ne yapçam bakalım spor olayını. Akşam 7 den sonra iş çıkışı gidebilcem anca...

merhaba kızlar diyete ek olarak spor da yapmak istiyorum. spor salonuna gitmeyi düşünüyordum ama öğrenci olduğum için evde bir şeyler yapmak daha iyi olacak diye düşünüp vazgeçtim. siz neler yapıyorsunuz öneriniz var mı?

bende dakka başı tartılıyorum hastalık oldu resmen. gerçekten haftada 1 e indiricem süpriz olsun diye. haftada 4 gün spor süper yalnız ben evde bisiklet yapıcam yapabildiğim günler

her gün yediklerimi yazıyorum artık. akşam yemeğinde pazı yedim bolcana kahve içtim bütün gün resmen ara öğün niyetine. az öncede 20 dk bisiklet yaptım. ham vücüda anca :)

ben evde start it up yapıyordum linkini bilemicem şimdi ama forumda ararsan bulursun. Faydasını da görmüştüm sonra bırakınca tabi fayda mayda kalmadı.... Plates ve Ebru Şallı ile oda çok etkili oluyor. Tabi yapana :))) Ben gibi üç gün yap 3 ay yat yaparsan olmaz tabi :))

geçen sene ben de yapıyordum ebru şallıyla pilatesi gerçekten çok etkili oluyordu. pilates sayesinde çok sıkıydım ve kilomun 60 olduğuna kimse inanmıyordu ama o sıkılık kalmadı malesef. eğlenceli hareketli bir şeyler yapmak istiyorum şimdi. callanetic videosu var elimde acaba ona mı başlasam bilemedim.

Ben forumda Leslie Sansone diye bir isim görmüştüm evde 3 mil, 5 mil yürüyüş yapın gibisinden videoları var ben de düşünüyorum başlamayı :)

selam kızlar nasılsınız bakalım,

ben haftasonları pek giremiyorum laptop eşimde oluyor büyük pcyi de sadece spor yaparken açıyorum. cuma akşam sadece eliptikle 30 dk çalıştım o kadar. dün tüm gün temizlik çamaşır yemek çok yoruldum zaten oda spor sayılırdı bişi yapmadım. bugün ise pilates lastiklerimle ilk çalışmamı yaptım. windsor pilates buns and thighs yaptım sonra da slim in six pack ab routine.. iyi geldi be :)

yalan dünya motivasyonu arttırıyor gerçekten.plates lastiği bende istiyorum nerden ve kaça aldın?

tatlım real marketten indirimli üçlü paket 20 TL.

bişey sorucam tatlım yürüyüş yaptıktan sonra esneme hareketleri yapmak gerekiyomu? yapılmassa kas yapar bacaklar daha çok kalınlaşır diye duydum da ... bilgin varmı bu konuda

hayır canım esneme olmazsa kaba olursun diye bişi yok. hem o kadar kalınlaşacak kadar kas yapmak için çok agır kilolarla çalışmak lazım bence korkmaya gerek yok. en çok incelir bacaklar.

maximacığım karbo konusundaki söylediklerine katılıyorum çok dogru. ama esneme hareketleri ilk başta değil en son yapılır. başta ısınma ile kaslar hazırlanır esneme ile rahatlatılıp kaslara oksijen gitmesi saglanır ki agrı fazla olmasın. bedenin kas yapabilmesi için yagı eritmesi şart değil. diyet yapmadan ve cardio suz direkt kas direnç egzersizi yaparsak mesela mekiki gibi karın kasları yagların altında gelişir yaglar erimemiş olur o yüzden kilo vermek için mutlaka kardiyo şart. yediklerimizden fazla spor evet gerekli ama aşırıya kaçmadan. haftada bir gün muhakkak kasları dinlendirmek lazım. meyve konusunda da sonuna kadar katılıyorum bizleri aydınlattığın için teşekkürler

haftaya 2 aylık olacak bukadar bekledim yeter artık başlamak lazım ee malum yaz da geliyor:)) dolabıma baktıkça moralim bozuluyor aynayı saymıyorum bile:))
bence acele ediyorsunuz. bebeginizi hala emziriyor olmalısınız onun sütüne müdahale etmeyin bence. sadece yediklerinizi biraz dengeleyin tatlı vs. tüketmeyin etraftan ye ye süt olsun diyenleri dinlemeyin. zaten sizin bedeniniz normal kadınlardan 500-600 kalori fazla yakıyor cunku sut yapıyor o yüzden diyet yapmamanızı tavsiye ederim. ama internette emziren anne diyeti ( beslenmesi ) var buna göre beslenip bol bol su içer dengeli beslenirseniz bebiş yagları alıp götürür sizden :)

tatlım 2 günde asla 1,5 kilo yag yakılmaz. diyende yalan söyler. attıgın da sudur. bu ayran detoksu. ben geçen yıl yaptım evet kilo gidiyor ama bu ödemdir yani sudur yag değil..

o zaman bende menümü yazayım

sabah kahvaltımı iyi yaptım çünkü sınava girecektim
çikolatalı süt,kaşar peyniri,2 dilim ekmek

öğlen: evet sınavım iyi geçtiği çin kendimi ödüllendirdim.

akşam:fırın tavuk ve ıspanak

yeşil çay gün boyunca tükettim.

akşam da slim in six yaptım

merhaba bende öğrenciyim.slim in six yapıyorum.video sitelerinde bulabilirsin.25 dk. falan sürüyor ama çok etkili.fakat ilk gün kendini çok zorlamamanı öneririm. debbie siebers diye bi kadın yaptırıyo hareketleri.haftada 6 gün yapıp bir gün ara veriyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…