merhaba kızlar.bugün sabahtan beri geziyorum öldüm bittim.birde gezerken hep yorulurdum.arkadaşıma cıbıldağım çıktı derdim.bugün rahat rahat gezdim
fotoğraf çekindikte eski resimlerle karşılaştırdım.fark var .ne seevindim ya
Nesfit tam olarak ne canim
meraba kızlar ben henüz 16 yaşındayım ve bugün 68.5 kilo olduğumu gördüm artık zayıflamak istiyorum 10 kilo kadar fazlam var ayrıca önümde birsürü gezi var bende diğerleri gibi düzgün bir fiziğe sahip olmak istiyorum lütfen bana yardım edebilir misiniz[merhaba canım benim nesfit yemeye başla bence biz yanındayız yarın pazertesi balayıp 2 haftada 3-4 kilo verebilirsin
canım şu tahıllı yiyecekler varya 2 hafta 2 ögün 2kase diye reklamı varya hatırlarsın o
yiyenler memnun onu ben düzenli kullanmadım ara sıra yiyorum tok tutuyor
yapan birisiyle karşılaşmadım ama benimde 10 kilo vermem lazım :) eğer yaramaya başlarsa haber veririm. umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın abinin düğününe kadar :)
meraba kızlar ben henüz 16 yaşındayım ve bugün 68.5 kilo olduğumu gördüm artık zayıflamak istiyorum 10 kilo kadar fazlam var ayrıca önümde birsürü gezi var bende diğerleri gibi düzgün bir fiziğe sahip olmak istiyorum lütfen bana yardım edebilir misiniz
gözün aydım canım ya çok sevindim darısı başımıza
aminnnnnnn cnm inş sende aynı kiloyu vermemz lazmmıs=)bde ben yurttaym tartılma ihtimalmde yok haftada bi ankaraya gdiorm anca o zmn...bzn moralimde bozuluo acaba veremio muyum die..simdilik kalori hesabı yapıorm bde haftada 4 gün spora gdiorm bakalm..
merhaba kızlar diyete ek olarak spor da yapmak istiyorum. spor salonuna gitmeyi düşünüyordum ama öğrenci olduğum için evde bir şeyler yapmak daha iyi olacak diye düşünüp vazgeçtim. siz neler yapıyorsunuz öneriniz var mı?
merhaba kızlar diyete ek olarak spor da yapmak istiyorum. spor salonuna gitmeyi düşünüyordum ama öğrenci olduğum için evde bir şeyler yapmak daha iyi olacak diye düşünüp vazgeçtim. siz neler yapıyorsunuz öneriniz var mı?
Ben forumda Leslie Sansone diye bir isim görmüştüm evde 3 mil, 5 mil yürüyüş yapın gibisinden videoları var ben de düşünüyorum başlamayı :)
yalan dünya motivasyonu arttırıyor gerçekten.plates lastiği bende istiyorum nerden ve kaça aldın?
bişey sorucam tatlım yürüyüş yaptıktan sonra esneme hareketleri yapmak gerekiyomu? yapılmassa kas yapar bacaklar daha çok kalınlaşır diye duydum da ... bilgin varmı bu konuda
esneme hareketleri aslında ilk başta yapılır kasları hazırlamak için.
kasların görevi yağları yakmaktır önce.kas yapabilmek için uğraşmak gerekir yani, hemen olcak bişey değil.
ben öyle bişey duymadım hatta olacağını da düşünmüyorum. sonuçta bakarsak kas ve yağın görüntüleri bile değişik. kaslar çalışır ama yağlar çalışmaz.
vücudun kas yapabilmesi için önce yağ oranını düşürmesi lazım ki bizde zaten yağlarımızı eritmeye çalışıyoruz.
kızlar aslında yediklerimizden çok spor yapmalıyız. okuyorum bazı arkadaşların yorumlarını bi tabak fazla kaçırsalar üzülüyolar, halbuki onun yerine spor saatini yarım saat artırsalar problem olmaz çünkü spor yapıp kasları çalıştırdığımızda yakılan yağ enerji açığa çıkarır. ben spor yaptığım zaman hep uzatasım gelir, size de öyle olmuyo mu.
karbonhidratlı besinleri tüketmemeye çalışıyoruz ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var. ayrıca sabah kahvaltısında karbonhidrat tüketebilirsiniz çünkü vücut sabah vakitlerinde alınan karbonhidratı depolamıyor, kullanıyor.
akşamları patatesli, makarnalı yemekler yemeyin. bunlar nişasta, nişasta=karbonhidrat demek. akşam saatinde vücudun aktivitesi olmadığı için -daha doğrusu aktivite yapmayanlar için bu- yediğiniz çoğu şey depolanır. önemli olan akşam yemeğidir. ama akşam yemeğinden sonra spor yapıyosanız yemekte serbestsiniz tabi, orası ayrı konu.
meyvelere de pek güvenip günaşırı sürekli meyve yemeyin, meyvelerin de şekeri var.en azından şeker oranı düşük meyveleri tercih edin.
konu nerden nereye geldi..neyse.
bence acele ediyorsunuz. bebeginizi hala emziriyor olmalısınız onun sütüne müdahale etmeyin bence. sadece yediklerinizi biraz dengeleyin tatlı vs. tüketmeyin etraftan ye ye süt olsun diyenleri dinlemeyin. zaten sizin bedeniniz normal kadınlardan 500-600 kalori fazla yakıyor cunku sut yapıyor o yüzden diyet yapmamanızı tavsiye ederim. ama internette emziren anne diyeti ( beslenmesi ) var buna göre beslenip bol bol su içer dengeli beslenirseniz bebiş yagları alıp götürür sizden :)haftaya 2 aylık olacak bukadar bekledim yeter artık başlamak lazım ee malum yaz da geliyor:)) dolabıma baktıkça moralim bozuluyor aynayı saymıyorum bile:))
kızlar bu sitede biri bu formülü vermiş garanti 2 günde 1,5 2 kilo yag ata biliyomuşsun vucuttan bende aldım listeyi dencem diyetisyen vermiş yapan kişilerde sonuç olmışlar mazemelere gelelim 1,5 yada 2 kilo ayran yagsız olcak isteyen hazır ayranda alabilir 2tane salata rendelisi 4yemek kasıgı haslanmış nohut 4yemek kasıgı haslanmış yesil mercimek 4 yemek kasıgı bulgur 2saat arayla birer kase yicez saat 21 22 arasına kadar yeme süresi var sonra istediginiz kadar yeşil çay meyve cayları ve meyve serbest ama 2gün bitene kadar tartılmayın diyo kesinlikle bende denicem 1 ayda 2 kere yapma şansımız var her ay yapıla bilirmiş denicem katılmak isteyen varmı benle bu diyet listesine kızlar yorumları bekliyorum öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?