60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler excity
2 gündür yeni katılanlar olmuş galiba(benden de yeniler :)),çizelgeyi ben tutuyorum arkadaşlar.kiloları alabilirsem sizi de ekliyim.ama bırakıp gitmek yok.ipin ucunu kaçırsak bile birbirimize hesap verelim

:18::18::18::18:
ben bugün çiğköfte yedim öğlen.cezam ne olacak.bildiğiniz dürümdü böyle.bi lokma alıp bırakmadım.

beni motive edin lütfeeeeennn.cumaya 5 gün varrr

ben bugün çiğköfte yedim öğlen.cezam ne olacak.bildiğiniz dürümdü böyle.bi lokma alıp bırakmadım.

%90 uyuyorsan dietine %10 sorun olmaz kuralı var cnm o yüzden üzme kendni=)bde öğlen yemissin vücut bütün gün onu eritir..ayy bde cigköfte bnde hc dayanamam caktrma=)kolay gelsn ama tam gaz devammm

bende dakka başı tartılıyorum hastalık oldu resmen. gerçekten haftada 1 e indiricem süpriz olsun diye. haftada 4 gün spor süper yalnız ben evde bisiklet yapıcam yapabildiğim günler

bncede haftada bire indir motivasyonun yükselir cnm..2 gün aerobik 2 gün kardıo yapıorm ama geldiğimde nefes alamıorm=)))bisiklet süper bacak calısıtırıo mutlaka yapmalsn..spor yapalm ki sımsıkı kalalm dimi=))

Kizlar benim kahvaltida tam pazar kahvaltisi oldu. Cok abartmadim ama.

Didilyos sinavin iyi gecmistir umarim?

Ben de dun tum gun yattim kizlar giremedim dogru duzgun. Yeni gelen arkadaslara aramiza hosgeldiniz diyorum:)

fena değildi yaaa...60 alsam direk doktoraya başlayabiliyorum.umarım geçerim 60 ı.sağol canım :)

yanlız degilsin bende aksam dürüm çiğ köfte yedim cumaya kadar kaçakam yapmıcaktım :18:
sabah bol yeşillikli tabak yumurta zeytin peydir bir dilim ekmek
ara 5 kayısı süt
aksam dürüm çiğ köfte
bunun üstüne ara dere yapmadım yapamadım

çiğköfteye yürek dayanmaz:13:
zaten diyeti bozdum dersem,2 hamburger menü yeme kapasitesine sahip bi insanım
yarın dikkat etmeliyim artık

ben pek sevmem:)) ciğ köfteyi arkadas da ikram edilince dayanamadım sohbet muhabbet yemişim işte
öööf evde olunca uyuyosun listeye yemiyosun ama biryere gidince olmuyo işte

sote dedin pilav dedin ohhh suyundanda koy

yaaa ben cok yiyen biri deilim p,ilav azdı zaten bikereden bişe olmaz cnm ya proteyinde almak lazım yoksa vucut calışmazki ben sporcu eşi olarak dikkat ediyorum merak etme yediklerime 18 gün oldu ben diyete baslayalı cnm ekmek agzıam sürmüyorum pilavıda ilk defa yedim bikerelige bahsuz bia yersem kızarsınız ozaman tamam

hiç kilo verdinmi peki cnm bugun beni görenler zayıflamışsın dediler

canım ben 2 senedir uğraşıyorum.zor kilo veririm.karbonhidrat diyeti sayesinde 2 haftada 2 kilo verdim.toplamda 5 kilo verdim canım.yani o 3 kiloyu sadece yürüyüş yaparak verdim.süper ya.sen kaç kilo verdin.bana da akrabalar dedi.

ben daha tartılmadım bu ayın sonunda tartılcam cnm ya kendime öyle söz verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…