Günaydınlar efeniiim,
Her biyerim ağrıyo.... Uleyyn o kadar harekete 100 gram bile oynamadı tartı üstüne üstlük 70 çıktım tartıda. Yeminlen ekstra bir şey yemedim. Hava alsam yarıyo demekkiO kadar ter attım bir 100 gr cık aşşağı inceğine 300 gram almışım anlamadım doğrusu. Ama bir yandanda herbir yanımın ağrımasına rağmen kendimi daha dinç ve enerjik hissediyorum. Psikolojik sanırım ama olsun bana bu ruh hali bile yeter
Huuu uykucular.... Nirdesinizzz yaaaa.... Aaa ben bu foruma ne zaman gelsem incin top oynuyo yaramıyorum ben buraya
günaydın betülcüm.
spor sonrası beden su tutar. çok sık tartılmayın kızlar. haftada bir yeterli ..
wish ve uzayı da listeye ekledim.
günaydın datlum uyumuyodum benbugün temizlik yapıyorum 9 dan beri ayaktayım.yeni girebildim
Tartilmak yok kizlar. cuma gununu bekleyin. sabredin azicik. Yapilan bi arastirmaya gore hergun tartilan bireyler haftada bir tartilanlara oranla daha az kilo veriyormus. Motivasyon kaybindan dolayi.biliyorsunuz ki motivasyonumuz olmadan da amacimiza ulasamayiz.
kızlar benide listeye yazın dicemde yurtta tartı yok ki:s napcaz...bde bnm karnm eskden hiiic bole sismezdi hele diet yapsam icine göcerdi resmen=))ama simdi davul gibiiii sabahta ole bi siskinlik bi siskinlik...önersi olan????
yaaa ben cok yiyen biri deilim p,ilav azdı zaten bikereden bişe olmaz cnm ya proteyinde almak lazım yoksa vucut calışmazki ben sporcu eşi olarak dikkat ediyorum merak etme yediklerime 18 gün oldu ben diyete baslayalı cnm ekmek agzıam sürmüyorum pilavıda ilk defa yedim bikerelige bahsuz bia yersem kızarsınız ozaman tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?