60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bende lahmacun yedim bu aksam ama cok rahatsiz hissettim kendimi cok pisman oldum.
Neyse canlarim telafi edicem artik hepinize ii geceler.. Yarinlara daha zayif ulasmak dilegiyle...

Günaydınlar efeniiim,

Her biyerim ağrıyo.... Uleyyn o kadar harekete 100 gram bile oynamadı tartı üstüne üstlük 70 çıktım tartıda. Yeminlen ekstra bir şey yemedim. Hava alsam yarıyo demekki O kadar ter attım bir 100 gr cık aşşağı inceğine 300 gram almışım anlamadım doğrusu. Ama bir yandanda herbir yanımın ağrımasına rağmen kendimi daha dinç ve enerjik hissediyorum. Psikolojik sanırım ama olsun bana bu ruh hali bile yeter

günaydın betülcüm.
spor sonrası beden su tutar. çok sık tartılmayın kızlar. haftada bir yeterli ..

Huuu uykucular.... Nirdesinizzz yaaaa.... Aaa ben bu foruma ne zaman gelsem incin top oynuyo yaramıyorum ben buraya

günaydın betülcüm.
spor sonrası beden su tutar. çok sık tartılmayın kızlar. haftada bir yeterli ..

Sıfır hareketli bir insan birden hareket etmeye başlıyor.... Vücut bir afallıyor herhalde.... Ben inanıyorum yani pes etmezsem Allah ın izniyle bir gün başarıcam. Her gün tartılıyorum ama moralimi bozmuyorum açıkçası, çünkü ne ekersen onu biçersin, iki günde de hiç bir şey düzelmez yani.... Bende oo kızlar heyyooo kilo vermişim diyeceğim günleri bir an önce görmek istiyorum. Anammm spor salonundaki en şişman insan benim. Erkekler bile benden zayıf. Benim bir bacağımdan iki tane bacak olur bir insana.... Çıldırmak üzereyim.... Ne demiş atalarımız durmak yooook yola devam.....

wish ve uzayı da listeye ekledim.

beni de listeye ekler misin lütfen? çok hızlı ilerlemiş yazılar okuyamadım. mesaj da ne yazık ki hala atamıyorum kimseye. bana mesaj atanlar da alınmasın lütfen cevap yazamıyorum.
benim başlangıç kilom 68 :18:
hafta sonu bütün diyetimi alt üst ettim 66,6 yı bile görmüştüm halbuki
1.5-2 saat yürüyüp bisiklet sürmeme rağmen açık büfe kahvaltı ve sonrasındaki ziyafetlerde tatlının ucundan acık alışıma bile hayretler ettim. bu sabah 67.6 çıktım.

bu sabah ne yediğimi yazayım, bundan böyle h.içi tam gaz devam diyet, h.sonları berbat oluyor çünkü

sabah:
aç karnına 1 br.su,
3 adet kıvırcık,
1 büyük dilim çerkez peyniri,
1 tam simit
2 bardak sekersiz çay,

ara: tıka basa yediğim için simit ve peynir acıktırmadı bişey yemedim.
1 bardak su,

şimdi öğle yemeğine gidiyorum. hadi bakalım gazam mübarek ola...

Selam kızlar Haftasonunuz umarım iyi geçmiştir. Anneannem bizde idi, o yüzden giremedim nete. Malum ilgi alaka bekliyor, bir de gezmeye falan gittik.
Hemen yazayım bugünkü menümü: Aç karnına 1.5. litre su ve 1 elma. Kahvaltı için de bu sabah 1 kase az yağlı süt ile yapılmış şekeri azaltılmış Nesfit (1 porsiyon = 201 kalori). cuma günü koşuya giderken annem ve anneannem de geldi benimle, park da gezip oturdular. Anneannem yürüyüş yaparken doktorunu orda koşarken görüp selam vermiş. Annem ''Anneannen bir havalara girdi 'o doktorum' diye. Bir görsen. Doktoruna hava attı ben de spor yapıyorum gibisine'' dedi. Gülmekten koptum Anneannemi de nihayet 'spor moduna' soktuk ya, birşey demiyorum. Ay kızlar spor dergisinde bir başarı hikayesini okudum, ama ne kadar sağlıklı ve bunu spor dergisinde yazmaları ne kadar doğru bilemedim. Bir kadın kilo vermiş, 95 Kilodan 54 kiloya düşmüş (boy 1.67). İlk 6 hafta bir kür uygulayıp sadece meyve yiyip, bol bol çay ve su içmiş. 15 kilo vermiş. 'vücudu arındırmak' için bunu yapmış (yani detoks niyetine). Daha sonrs ekmek ve tatlı dışında bol sebzeli ve sağlıklı bir beslenmeye ve spora başlayıp geri kalan kiloları vermiş. Ama 6 hafta sadece meyve yemek ne kadar sağlıklı olabilir ki ? :26: acaba ben de haftada 1-2 kere böyle birşey mi yapsam ? :44:

Tartilmak yok kizlar. cuma gununu bekleyin. sabredin azicik. Yapilan bi arastirmaya gore hergun tartilan bireyler haftada bir tartilanlara oranla daha az kilo veriyormus. Motivasyon kaybindan dolayi.biliyorsunuz ki motivasyonumuz olmadan da amacimiza ulasamayiz.

Yap bacım yap sonra 70 lere çıkarsın ben gibi.... Doğal yoldan git... Vücudun bir süre sonra bir şeyler yemek istiyor her girdiğin ortamda ben yemem diyemiyosun insanlar acaip ısrar ediyor, azcık alayımda sussunlar bari diyosun,azcık azcık derken, sonra bir açılıyor iştahın Allah Allah tutabilene aşkolsun..... Gerçi konuşacak en son insan benim ama en azından nasıl kilo alınır onu iyi biliyorum

Ben dayanamam kiiii.... Kapının girişinde duruyo tartım, girerken çıkarken her türlü pozisyonda tartılıyorum giyiniik soyunuk :)))

kızlar benide listeye yazın dicemde yurtta tartı yok ki:s napcaz...bde bnm karnm eskden hiiic bole sismezdi hele diet yapsam icine göcerdi resmen=))ama simdi davul gibiiii sabahta ole bi siskinlik bi siskinlik...önersi olan????

kızlar benide listeye yazın dicemde yurtta tartı yok ki:s napcaz...bde bnm karnm eskden hiiic bole sismezdi hele diet yapsam icine göcerdi resmen=))ama simdi davul gibiiii sabahta ole bi siskinlik bi siskinlik...önersi olan????

Woaavv 14 kg nasıl verdin şekerim anlat bakalım acık feyz alalım.....

ekmek hiç yemiyorum derken, sabah çok tahıllı falan da mı? nasıl hiç yani?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…