60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar kahvaltıda 3/4 simit, biraz labne peyniri, domates ve bir adet yeşil zeytin yedim. simit yememeliydim ama dayanamadım ev arkadaşım ısrar edince

Ben dayanamam kiiii.... Kapının girişinde duruyo tartım, girerken çıkarken her türlü pozisyonda tartılıyorum giyiniik soyunuk :)))

valla ben de zırt pırt, sabah uyanınca, giyinmeden, giyindikten sonra, akşam gelince hehhehe sürekli tartılıyorum.

ne güzel hafta sonu 66.7 leri gördüm, o kadar yakınım demek ki.

bugün öğlen yemeğe gitmedim, gidince yiyorum ne varsa. onun yerine bu güzel havada aldım cüzdanımı, telefonumu iş yerinden çıktım markete uğradım. Meyvelere sütlere baktım, şimdi benim için artık öyle cazipler ki. Bisküvi, çikolata reyonundan hızla kaçtım. Canım da istemedi aslında. İçim yanıyor o nedenle soğuk şeyler istiyorum.

Gittim günlük sütlerden aldım, ufacık, 200 ml imiş. yani enerji değeri (Kcal/Kj): 240 imiş 100 ml için, bu demek ki 480 . :44: sadece ufacık bir sütte bu kadar varsa ohoooo...

Günlük kaç kalori almamız gerektiğini bilen var mı????

Bir de nesfitin meyvelisinden bir kase doldurdum sütü de üstüne boşalttım. Oh miss. Özlemişim.
Bir de 4 adet Amasya elması aldım, aralarda yerim diye.
Bir de meyveli probiyotik yoğurt aldım, üstünde müsli,tahıl gevreği ve kuru üzüm var. Enerji değeri 205 kcal 865 kj imiş, ne demekse bilen varsa beri gelsin..

Bugün çok az su içtim, 2 bardak su içip üstüne arada amasya elması yiyeceğim.

3.5 gibi de meyveli yoğurdumu yemeyi düşünüyorum.
Şekerliymiş. Sizce çok mu tatlı?

Woaavv 14 kg nasıl verdin şekerim anlat bakalım acık feyz alalım.....

hemen anlatym sekerm akupunktura gttm ben yazın diyetsyen esliğinde zayıfladm 1.5 ayda...spor cok yaptım coook hatrladkca yoruluorm simdi=)ha bide elma sirkesi ve soğan suyu onlar bnm mucizelerm.smdi soğan suyunu icemiorm cünkü yurttaym=(

ya şu akapunkturu söyleyen söyleyene ama ben gitmem.... öyle rama burama iğneler sokturtmam ben aaaa.... Canım çok tatlı benim.... elma sirkeli ballı su bir ara bende içtim hiç faydasını gördümmü hatırlamıyorum bile. İşkence gibi bişi... Ben form çayıma devam ediim iyisimi senin yöntemin bana uymadı kopya çekiim dedim ama olmadı.

tatlım orana burana iğne sokulduğunu nerden cıkardn sen ole güldürdn beni =))sadece kulağına ve ufacık hissetmiosn bilee..elma sirkesde beli cok inceltio bnden solemesi..ne tür bi diet uyguluosn sen

tatlım orana burana iğne sokulduğunu nerden cıkardn sen ole güldürdn beni =))sadece kulağına ve ufacık hissetmiosn bilee..elma sirkesde beli cok inceltio bnden solemesi..ne tür bi diet uyguluosn sen

valla hiç bir türe giremedim henüz. Nesfite başlıcam kısmetse 2 hafta 2 öğün 2 kase :))) Şu ana kadar ne yediysem azaltmakla megulüm artık. Birde spora başladım daha iki gün oldu. Bol bol yeşil çay ve kuru kayısı yiyiyorum o kaa... Azimliyim ama başarcam inşallah..... Arkadaş gıcık etti beni ona gününü göstertmem lazım da :)))

koptum yaaa süpper

slm kızlar bende sabah 2 dilim ekmek
ara pasta:18:arkadasın dogum günüydü mini mini bir dilim yedim
öglen z.yaglı pırasa yogurt baktım doymadım bir dilim ekmek light peynir
ara yapmıcam aksam da salata fırında balık yicem
cuma dan cumaya tartılcaktım ama dayanamadım bu sabah tartıldım59 küsür cıktım sevindim napıyım mutlu oldum söz cumaya kadar tartı martı yok

59 mu çıktın ? ne güzel canım bakalım cuma kaç çıkacağım :18:

aferim kısss.... 59 u gördün yani helal olsun..... Darısı başımıza inşşaallahh tütütüüühhh..... Çok küçük yazıların yahu....

hava ne kadar güzel bu gün yahu sabahtan beri kapı baca açık oturuyorum.... Ohh be bol bol oksijen.....

senin arkadaş gıcık ederek destek oluo bnmkiler ye ye kilon iyi senin hadi sunu yiyelm bunu yiyelmmmm ah ahhhhh=))bnde kalori hesabı yapıorm iyi oluo sadece spordan sonra cooook acıkıorm=(

Oyun bozanlik yok kizlar cuma tartilcaz dedik. Ben o kadar sabrediyorumsiz de sabrediverin:)
Yediklerimi yaziyorum:
Kahvalti: yarim dilim kepekli ekmek yarim kibrit kutusu peynir 3 zeytin
Ogle: mercimek corbasi kiymali patatrs yemegi salata
Ara: 1 elma 1 kucuk parca cikolata
Simdide kahvemi iciyorum:)

gerçekten soğan suyu etkili mi o kadar? bana da annem yap diyip duruyordu.
elma sirkesini nasıl kullandın?
ben sabah bardağıma biraz üzüm sirkesi damlatıyım dedim ama ıykkk koklamadan içiyorum suyu

Selam kızlar. Nasıl gidiyor kilo verme durumları ? Benim bu aralar kafam karışık, tatlı hamur işi falan yemiyorum ama tam da böyle rejim yapıyormuş gibi gelmiyor bana. sporumu aksatmıyorum gerçi. cuma'ya kadar da tartılmayacağım. Gerçi dün akşam da doğru birşey yemedim, saat 6dan sonra da ağzıma bir lokma atmıyorum. su da deseniz 2-3 litre içiyorum. bakalım, umarım olumlu sonuç alırım. sanırım biraz daha yediklerime dikkat ederek, harcadığım kaloriyi yiyerek aldığım kalorinin altında tutmaya çalışmam lazım yasaklar listemi tekrardan gözden geçirmem lazım kızlar :95:

Bende daha spora baslayamadim kizlar ya nereye gitsem ne yapsam bi turlu karar veremiyorum. Ne onerirsiniz kizlar? Pilates, aerobik,...

Bende daha spora baslayamadim kizlar ya nereye gitsem ne yapsam bi turlu karar veremiyorum. Ne onerirsiniz kizlar? Pilates, aerobik,...

vallah güzelim, bence sürekli yapabileceğin bir spor seç. Mesela pilates çok iyimiş ama sıkılıyorsan başka birşey yap. ben her gün koşuyorum ve ardından değişik hareketler yapıyorum, arada ip atlıyor ve hulahoop çeviriyorum.

sporunu yapıyorsun, tatlı yemiyorsun, hamur işi de yemiyorsun. 6dan sonra bişey yemiyorsanız ve 2-3 lt su daha ne olsun yahu bunu başaran zaten zayıflıyordur kesin. sen kaç kilosun bu arada?

gerçekten soğan suyu etkili mi o kadar? bana da annem yap diyip duruyordu.
elma sirkesini nasıl kullandın?
ben sabah bardağıma biraz üzüm sirkesi damlatıyım dedim ama ıykkk koklamadan içiyorum suyu

üzüm sirkesi dl tatlm elma sirkesi olacak her markette var iyi olup olmadığnı anlamak icin çalkala köpürüosa al..ben saba kalktığımda ve aksam yatarken kocaman bi bardak suya 1 yemek kaşığı sirke koyuyorm anlamıosn bile olmadı burnunu tıka hüplet=)hem onu iceccem die suda almıs oluosun..soğan suyuda cok yararlı dar gelen pantolonlarmı gymeye baslamstm ben göbeğim dümdüzdü..tavsye ederm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…