üzüm sirkesi dl tatlm elma sirkesi olacak her markette var iyi olup olmadığnı anlamak icin çalkala köpürüosa al..ben saba kalktığımda ve aksam yatarken kocaman bi bardak suya 1 yemek kaşığı sirke koyuyorm anlamıosn bile olmadı burnunu tıka hüplet=)hem onu iceccem die suda almıs oluosun..soğan suyuda cok yararlı dar gelen pantolonlarmı gymeye baslamstm ben göbeğim dümdüzdü..tavsye ederm cnm
aerobiği siddetle tavsiye ederm bütün kaslarn calısıo gayet güzel yoruo..
valla ben de zırt pırt, sabah uyanınca, giyinmeden, giyindikten sonra, akşam gelince hehhehesürekli tartılıyorum.
ne güzel hafta sonu 66.7 leri gördüm, o kadar yakınım demek ki.
bugün öğlen yemeğe gitmedim, gidince yiyorum ne varsa. onun yerine bu güzel havada aldım cüzdanımı, telefonumu iş yerinden çıktım markete uğradım. Meyvelere sütlere baktım, şimdi benim için artık öyle cazipler ki. Bisküvi, çikolata reyonundan hızla kaçtım.Canım da istemedi aslında. İçim yanıyor o nedenle soğuk şeyler istiyorum.
Gittim günlük sütlerden aldım, ufacık, 200 ml imiş. yani enerji değeri (Kcal/Kj): 240 imiş 100 ml için, bu demek ki 480 . :44: sadece ufacık bir sütte bu kadar varsa ohoooo...
Günlük kaç kalori almamız gerektiğini bilen var mı????
Bir de nesfitin meyvelisinden bir kase doldurdum sütü de üstüne boşalttım. Oh miss. Özlemişim.
Bir de 4 adet Amasya elması aldım, aralarda yerim diye.
Bir de meyveli probiyotik yoğurt aldım, üstünde müsli,tahıl gevreği ve kuru üzüm var. Enerji değeri 205 kcal 865 kj imiş, ne demeksebilen varsa beri gelsin..
Bugün çok az su içtim, 2 bardak su içip üstüne arada amasya elması yiyeceğim.
3.5 gibi de meyveli yoğurdumu yemeyi düşünüyorum.
Şekerliymiş. Sizce çok mu tatlı?
kızlar ara öğün olarak portakal suyu içtim 3 portakaldan oluşan,bir de sütlü kahve içtim ama doymadıııım. Ne yesem? meyve yiyemicem daha fazla. altın başak mı yesem? talaş gibi ama dindirir açlığımı
kızlar ara öğün olarak portakal suyu içtim 3 portakaldan oluşan,bir de sütlü kahve içtim ama doymadıııım. Ne yesem? meyve yiyemicem daha fazla. altın başak mı yesem? talaş gibi ama dindirir açlığımı
kızlar hiç halim yok ya.yürüyüş yapamayacağım.mekik çekerim belki zor zar
merhaba merguana nasıl çekebiliyorsun şu mekiği? bi ara heveslendim ama benim belim boynum ağrıdığı için bıraktım
ben de fitnessa aylardır başlamak istiyorum. pilates ve fitnessa aynı anda gidemem büyük ihtimalle sadece fitnessa gitsem yeterli mi? ya da gitmeyip yürüyüşe başlasam?
merhaba! bence yoğurt yiyin içine bir kaşık keten tohumu ekleyince çok tok tutuyor.
sporunu yapıyorsun, tatlı yemiyorsun, hamur işi de yemiyorsun. 6dan sonra bişey yemiyorsanız ve 2-3 lt su daha ne olsun yahubunu başaran zaten zayıflıyordur kesin. sen kaç kilosun bu arada?
forumda bodyrocktv diye bir şey buldum size de öneririm. ben bu videolardan faylanacağım başlangıç seviyesinden başlayacağım ve havalar ısındığı için yürüyüş yapacağım. aylar sonra sıcak hava ve güneşi görmek çok güzel :)
içine portakal da dograyabilirsin. yada sevdiğiniz kuru meyveler. dadlu niyetineBen bu öğlen içine tarçın koyup yedim. Süperdi :))
Ben bu öğlen içine tarçın koyup yedim. Süperdi :))
canım bak ilk başlarda zor geliyor.20 ye kadar zor dayanıyordum.ama sonra alışıyor insan.ben 300 bile çekiyorum
Mekik nasıl çekilir? - UZMANTV
ben buradan öğrenmiştim.burdan bakabilirsin.
yürüyüşte çok iyi bde ben yürürken belime streç sarıorm acaip terletio=)ama en az bi saat
toz tarçın mı canım? yoğurtla nasıl oluyor?Ben bu öğlen içine tarçın koyup yedim. Süperdi :))
cnm myve suyu icmemeye calıs taze de olsa bi portakal yerne 3 portakal yemiş gibi oluosn..hem onun liflerni almadığın için tok tutmuo..hemde asitli bi meyve olduğu icin karnın kazınıoms gbi hssediosn..
ben orada düzenli yazıyorum. güzel bi topic.
içine portakal da dograyabilirsin. yada sevdiğiniz kuru meyveler. dadlu niyetine
vallah cuma tartıldığımda 62.2 geliyordum. boyum 1.63. göğüslerim büyük olduğu için olduğumdan 2-3 kilo fazla görünüyorumben de sanki yavaş gidiyor kilo verme olayı, ama gerçi daha yeni 2.haftama girdim, sanırım biraz sabırsızım:26:
afiyet olsun :) ben de 1 kase yoğurda elma rendeleyip tarçın eklerim. bazen yulaf da koyuyorum tatlı ihtiyacına da iyi geliyor
canım bak ilk başlarda zor geliyor.20 ye kadar zor dayanıyordum.ama sonra alışıyor insan.ben 300 bile çekiyorum
Mekik nasıl çekilir? - UZMANTV
ben buradan öğrenmiştim.burdan bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?