60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elma sirkem de var üzüm de. ama ben yanlış olanı kullanıyormuşum demek ki :):))
aslında salatada da çok güzel oluyor elma sirkesi. ımm inşallah bu daha güzel olur suyla.
koca karnım düzleşecekse neden olmasın. bundan böyle her daim elma sirkesi yehuuuu....

probiyotik yoğurt kalorisi 105 falan.bence ara öğün için ideal canım

kızlar ara öğün olarak portakal suyu içtim 3 portakaldan oluşan,bir de sütlü kahve içtim ama doymadıııım. Ne yesem? meyve yiyemicem daha fazla. altın başak mı yesem? talaş gibi ama dindirir açlığımı

forumda bodyrocktv diye bir şey buldum size de öneririm. ben bu videolardan faylanacağım başlangıç seviyesinden başlayacağım ve havalar ısındığı için yürüyüş yapacağım. aylar sonra sıcak hava ve güneşi görmek çok güzel :)

keşke portakalın kendisini yeseydin. hem de lif kaynagı.

merhaba! bence yoğurt yiyin içine bir kaşık keten tohumu ekleyince çok tok tutuyor.

cnm myve suyu icmemeye calıs taze de olsa bi portakal yerne 3 portakal yemiş gibi oluosn..hem onun liflerni almadığın için tok tutmuo..hemde asitli bi meyve olduğu icin karnın kazınıoms gbi hssediosn..

sporunu yapıyorsun, tatlı yemiyorsun, hamur işi de yemiyorsun. 6dan sonra bişey yemiyorsanız ve 2-3 lt su daha ne olsun yahu bunu başaran zaten zayıflıyordur kesin. sen kaç kilosun bu arada?

vallah cuma tartıldığımda 62.2 geliyordum. boyum 1.63. göğüslerim büyük olduğu için olduğumdan 2-3 kilo fazla görünüyorum ben de sanki yavaş gidiyor kilo verme olayı, ama gerçi daha yeni 2.haftama girdim, sanırım biraz sabırsızım:26:

ben orada düzenli yazıyorum. güzel bi topic.

Ben bu öğlen içine tarçın koyup yedim. Süperdi :))
içine portakal da dograyabilirsin. yada sevdiğiniz kuru meyveler. dadlu niyetine

canım bak ilk başlarda zor geliyor.20 ye kadar zor dayanıyordum.ama sonra alışıyor insan.ben 300 bile çekiyorum
Mekik nasıl çekilir? - UZMANTV
ben buradan öğrenmiştim.burdan bakabilirsin.

inanılmaz. gerçekten 300 mü? her gün mü? ben her gün 20 tane bile çekemem sanırım. of yaaa:18: kocaman bir karınla dolaşmak istemiyorum, arkadan bakan zayıf sanıyor ama kocaman karnım, midem bile şiiiiş.

yürüyüşte çok iyi bde ben yürürken belime streç sarıorm acaip terletio=)ama en az bi saat

terletmesi mi lazım yani :s Allah'ım bi kocamı bırakıp gidebilsem... Bi başarabilsem eve girdikten sonra iş çıkışı yürüyüş yapmayı off

Ben bu öğlen içine tarçın koyup yedim. Süperdi :))
toz tarçın mı canım? yoğurtla nasıl oluyor?
ben de geçen gün açlıktan ara öğün diye 1 kase yoğurdun içine 1 cevizi ufaladım yedim, öyle lezzetliydi ki... Olsa da yesem gene

cnm myve suyu icmemeye calıs taze de olsa bi portakal yerne 3 portakal yemiş gibi oluosn..hem onun liflerni almadığın için tok tutmuo..hemde asitli bi meyve olduğu icin karnın kazınıoms gbi hssediosn..

benim de reflüm var, su bile bazen mahvediyor, meyve yiyince, asitli ne yiyip içersem mahvoluyorum.
elma falan yiyince de kazınıyormuş gibi hep açlık hissediyorum.

ben orada düzenli yazıyorum. güzel bi topic.

içine portakal da dograyabilirsin. yada sevdiğiniz kuru meyveler. dadlu niyetine

bunu öğrendiğim iyi oldu, canım tatlı istedikçe bundan böyle yoğurt...

kızlar canım günlerdir yediğim halde roka istiyor. durduk yere, burnuma kokusu gelio, sizce normal mi?
bi de kilon aslında çok iyiymiş bana göre tabi.

afiyet olsun :) ben de 1 kase yoğurda elma rendeleyip tarçın eklerim. bazen yulaf da koyuyorum tatlı ihtiyacına da iyi geliyor

tansiyonumuz düşerse ne yapacağız kızlar? benim bu saatler iflas ettiğim anlar?
ne diyosunuz?

Selam kızlar koşumu yaptım geldim. Şimdi sıra diğer hareketlerimde. Bu arada spor için sonunda tam müziğimi buldum: ŞAH - ŞAH - ŞAH DAM - DAM - DAM AR-AR-AR Ajdar Şahdamarım Şahdamar

canım bak ilk başlarda zor geliyor.20 ye kadar zor dayanıyordum.ama sonra alışıyor insan.ben 300 bile çekiyorum
Mekik nasıl çekilir? - UZMANTV
ben buradan öğrenmiştim.burdan bakabilirsin.

link için teşekkürler zamanla ben de ulaşırım o rakama inşallah ama 300 çok fazla bir rakam tebrik ederim. 100 mekik bile hayal gibi benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…