toz tarçın mı canım? yoğurtla nasıl oluyor?
ben de geçen gün açlıktan ara öğün diye 1 kase yoğurdun içine 1 cevizi ufaladım yedim, öyle lezzetliydi ki... Olsa da yesem gene
içine portakal da dograyabilirsin. yada sevdiğiniz kuru meyveler. dadlu niyetine
Kivi olur mu acaba.. Ucuzlamış hazır keşke sınırsızca yiyip kilo almayacağımız güzel bir meyve olsa. Ya da herkezin bir seçim hakkı olsa... Rüyalar geerçeek olsaa....
olabilir dadlum. yarım muzda olabilir ki harika oluyor. potasyum kaynagı. ben süte kakao koyup içiyorum canı çuku çeken yapsın
Aaa bak kakao dedinde aklıma geldi doktorum programında duymuştum.... Çukulata niyetine muza kakao koyup yemeliymişiz. Hem çukulatanın içeridği katkı maddelerini içermiyor hemde kakaoda faydalıymış. Hatta çocuklarınızı buna alıştırın demişlerdi. Mantıklı bence....
inanılmaz. gerçekten 300 mü?her gün mü? ben her gün 20 tane bile çekemem sanırım. of yaaa:18: kocaman bir karınla dolaşmak istemiyorum, arkadan bakan zayıf sanıyor ama kocaman karnım, midem bile şiiiiş.
link için teşekkürlerzamanla ben de ulaşırım o rakama inşallah ama 300 çok fazla bir rakam tebrik ederim. 100 mekik bile hayal gibi benim için
cnm bndede reflü var oda karın şişliği yapıor biliormsn az az ye yoksa bnmde karnm 3 gündr yemek yemioms gbi cığlık atıooo=))inanılmaz. gerçekten 300 mü?her gün mü? ben her gün 20 tane bile çekemem sanırım. of yaaa:18: kocaman bir karınla dolaşmak istemiyorum, arkadan bakan zayıf sanıyor ama kocaman karnım, midem bile şiiiiş
terletmesi mi lazım yani :sAllah'ım bi kocamı bırakıp gidebilsem... Bi başarabilsem eve girdikten sonra iş çıkışı yürüyüş yapmayı off
toz tarçın mı canım? yoğurtla nasıl oluyor?
ben de geçen gün açlıktan ara öğün diye 1 kase yoğurdun içine 1 cevizi ufaladım yedim, öyle lezzetliydi ki... Olsa da yesem gene
benim de reflüm var, su bile bazen mahvediyor, meyve yiyince, asitli ne yiyip içersem mahvoluyorum.
elma falan yiyince de kazınıyormuş gibi hep açlık hissediyorum.
kızlar ya birşey soracağım.vücut reglden kaç gün önce şişiyor?
2 kilomu vay be.normalde 1hafta felan benim de öyle ama arkadasim iki hafta önceden baslar sismeye ve en az iki kilo farkeder.. bünyeye göre degisiyor galiba
Vallah ben de 1 haftaya kala bile şişebiliyor.
2 haftamı vay be.
Ay gelmesıne 2 gun kaldi.1 haftadır şiş.sinir oldum valla
evet canim cocuklari var belki dogumdan sonra olmustur ama hep der iki hafta rahatim ama son iki hafta cok huzursuz olurdu.. cok sükür benim öyle degil.. ee nasil gidiyor?? ya kiz bana ben cips ve dondurma yedim
Canım valla .dikkat ediyorum.inşallah bu hafta 62 yı görürüm.canım bu son olsun.kilo vermek icin abur cuburu yememek lazım.sabır tatlım
Katılıyooruuum.... Ahh şu ıvır zıvırları yemeyeydim hiç bu kadar cibrem çıkmazdı şimdik. Offf o garip bir alet var ya ayakta bisiklet sürer gibi bişi, adı herne haltsa, hay onu icad edenin yani, en başta ısınmak için onu kullnıyorum oo var ya oooo öldürüyo beni.... Alışılır mı acaba yaaa.... 15 dakka ama ne 15 dakka... ayyyh her yanım ağrıyo....
Bu işkenceden sonra dolabımda duran aburcuburlara elim bile gitmiyor :))) Onun üzerinde yazan kaloriyi benim atmam ne kadar zahmetli oluyor yahu.... Bi daha mı tööbe.....:99::99:
Öncesi kendisi sonrası hepsi bir problem yahu....
akşamınız güzel olsunnnn...kızlar gündüz tam yorumları okuyup bende yorum yazacakken tel geldi çıktım...
aslında ekstra bir diyet yapmıyorum secede fazlalıkları attım yemek listesinden büskivi, çikolata, kahve, şeker,ekmek gibi porsiyonlarımı da çok düşürdüm normalde zaten 1 tabak yemek yerim 5 kaşığa çektim onu da ama mutluyum ya sağımdan solumdan fışkıran o fazlalıklar deli ediyor beni ahh birde tansiyonum düşmese ne yapalım artık katlanıcaz... bu arada dün akşam dansımı yaptım o ne telemektiiii anlatamam valla tavsiye ederim...hepimize kolaylıklar bugünün bitmesine az kaldı hadi bakalım şekerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?