60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

toz tarçın mı canım? yoğurtla nasıl oluyor?
ben de geçen gün açlıktan ara öğün diye 1 kase yoğurdun içine 1 cevizi ufaladım yedim, öyle lezzetliydi ki... Olsa da yesem gene

Evet toz tarçın... Bir kasenin içine bir çay kaşığı koydum... Valla ben tadını beğendim üstelik tarçında diyetlerde lazım... Olur mu nasıl acaba dedim önce küçük bir parçaya attım baktım fena değil tepeleme bir çay kaşığı attım içine....

Yaa bir de sabah uyanınca aç karnına sıcak su içmeyi başarabilsem ne iyi olcak. Ben direk işe yetişme telaşına düşüyorum....

içine portakal da dograyabilirsin. yada sevdiğiniz kuru meyveler. dadlu niyetine

Kivi olur mu acaba.. Ucuzlamış hazır keşke sınırsızca yiyip kilo almayacağımız güzel bir meyve olsa. Ya da herkezin bir seçim hakkı olsa... Rüyalar geerçeek olsaa....

Kivi olur mu acaba.. Ucuzlamış hazır keşke sınırsızca yiyip kilo almayacağımız güzel bir meyve olsa. Ya da herkezin bir seçim hakkı olsa... Rüyalar geerçeek olsaa....

olabilir dadlum. yarım muzda olabilir ki harika oluyor. potasyum kaynagı. ben süte kakao koyup içiyorum canı çuku çeken yapsın

olabilir dadlum. yarım muzda olabilir ki harika oluyor. potasyum kaynagı. ben süte kakao koyup içiyorum canı çuku çeken yapsın

Aaa bak kakao dedinde aklıma geldi doktorum programında duymuştum.... Çukulata niyetine muza kakao koyup yemeliymişiz. Hem çukulatanın içeridği katkı maddelerini içermiyor hemde kakaoda faydalıymış. Hatta çocuklarınızı buna alıştırın demişlerdi. Mantıklı bence....

evet muz üstü kakao/ tarçın bir sürü alternatif var. neden çuku yiyesiniz ki.

evet canım 300.gerçekten kaç senedir o kadar bıktımki göbeğimden.500 bile çekebilsem razıyım.yani gitsin bıktım artık.alışırsın sende canım ya yavaş yavaş başlada.

link için teşekkürler zamanla ben de ulaşırım o rakama inşallah ama 300 çok fazla bir rakam tebrik ederim. 100 mekik bile hayal gibi benim için

rica ederim canım.sen alışda gerisi gelir.hayal değil

Selam kızlar neler yapıyorsunuz ? Sporumu yaptım geldim. Şimdi şekersiz türk kahvemi yudumluyorum :126: bilmiyorum spordan sonra ne kadar doğru:44: Bugün ilk defa terlemeı giyinip yağ yakıcı hareketlerimi yaptım ama çok yoruldum, malum çok su atıyor insan. bilmiyorum spor yaparken ayrıca bir faydası var mı, biraz su da atayım diye giyindim bugün. Kızlar birşey soracağım, gözlerimin etrafı morardı:26: biriniz buna karşı güzel bir tarif biliyor mu ? vallah hasta gibi görünüyorum ama hasta falan değilim
Bu arada Münih Üniversitesinde geliştirilen bir ''yeni rejimle'' iligli yazı okudum. Aslında low-carb low-fat ve bazı diyetlerden alıntı yapılıp yeni konsept uygulanmış. Prensip şu: sabah'dan öğlene dek low-fat evresi, bu dönemde yok denilecek kadar az miktar yağ içeren gıdalar yenilebilir. Bunların arasında ekmek, reçeli, yulaf ezmesi, az yağlı süt ürünleri (%0.1gram yağ olan çeşitleri), pilav, patates veya makarna ve karın doyurucu gıdalar, mesela meyve, salata ve sebzeler gibi yiyecekler yemek serbest. Yani öğlene kadar karbonhidratlı, az yağ içeren yiyecekler serbest. Öğle yemeğinden sonra 4 saatlik bir yemek molası var, insülin düzeyinin düşmesi için. Bu zaman diliminde sadece yağsız ve karbohidrat içermeyen gıdalar serbest (doğal yoğurt, işlenmemiş gıdalar).
Akşam da low-carb dönemi başlıyor: bu dönemde yağ ve protein içeren, ama karbonhidrat içermeyen yiyecekler serbest: balık, et, yumurta, süt ürünler, yağ, avokado, fındık-fıstık ve kabuklu yemişler gıdalar tüketilebilinir. Büyük bir porsiyon Salata ve sebze büyük miktarda doyurucu posa içerir mesela. Bir daha ki öğüne kadar en az 8 saat geçmeli aradan, çünkü yağın sindirilmesi bu kadar zaman alıyor. Tabaklardaki porsiyonlarla ilgili resimde var ama size yazayım: Low-Fat dönemi için: %50 doyurucu gıdalar(sebze, salata) %50 karbonhidrat, Low-carb için %75 doyurucu gıdalar %25 yağ içeren yiyecekler. Şu bilgi de verilmiş: Şekerin sindirilmesi genelde dört saat alıyor, yağ için ise aşağa yukarı 6 saate ihtiyaç duyuyor beden. Kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğinden sonra bir daha ki öğüne kadar 4 saat beklenilmesini tavsiye ediyormuş uzman. akşam yemeği ile bir daha ki öğün arasında en az 8 saat bırakılmalı demiş. Ara öğünler için sadece ''nötr'' gıdalar yenmeli (az yağlı yoğurt ve az yağlı süt, taze peynir (%0.2 yağlı olan çeşiti) ve tüm sebzeler (patates, mısır ve pancar hariç bu nötr grubu içinde).
Low-fat grubu: ekmek türleri, lor peyniri, tam tahıl hamur işleri, sebzelerden patates, pancar ve mısır, ve meyveler (avocado ve zeytin hariç!!!).
Low-carb grubu: etler, balıklar (yağ içinde ton balığı ve matjes balığı: bu iki balık çeşidi çok fazla yağlı ve low-carb döneminde sadece az bir miktarda yenmeli), Yoğurt, tam yağlı süt, %40'a kadar yağ içeren peynir çeşitleri, zeytin ve keten tohumu.
Çok fazla yağ içeren ve low-carb döneminde dikkatle yenmesi gereken gıdalar: yağ içinde ton balığı, matjes balığı, ördek, Salam, krema, %40 yağ oranını geçen peynirler, avokado ve badem.
Yağ ve karbonhidrar içeren gıdalar ( çok nadir, mümkünse hiç yenmemesi gereken gıdalar): kek,hindistan cevizi tozu.
Nötr gıdaları yazmıştım zaten. Birşey unuttuysam eklerim şekerler...

Son düzenleme:
cnm bndede reflü var oda karın şişliği yapıor biliormsn az az ye yoksa bnmde karnm 3 gündr yemek yemioms gbi cığlık atıooo=))

Son düzenleme:
2 haftamı vay be.

Ay gelmesıne 2 gun kaldi.1 haftadır şiş.sinir oldum valla

evet canim cocuklari var belki dogumdan sonra olmustur ama hep der iki hafta rahatim ama son iki hafta cok huzursuz olurdu.. cok sükür benim öyle degil.. ee nasil gidiyor?? ya kiz bana ben cips ve dondurma yedim

evet canim cocuklari var belki dogumdan sonra olmustur ama hep der iki hafta rahatim ama son iki hafta cok huzursuz olurdu.. cok sükür benim öyle degil.. ee nasil gidiyor?? ya kiz bana ben cips ve dondurma yedim

Canım valla .dikkat ediyorum.inşallah bu hafta 62 yı görürüm.canım bu son olsun.kilo vermek icin abur cuburu yememek lazım.sabır tatlım

Canım valla .dikkat ediyorum.inşallah bu hafta 62 yı görürüm.canım bu son olsun.kilo vermek icin abur cuburu yememek lazım.sabır tatlım

Katılıyooruuum.... Ahh şu ıvır zıvırları yemeyeydim hiç bu kadar cibrem çıkmazdı şimdik. Offf o garip bir alet var ya ayakta bisiklet sürer gibi bişi, adı herne haltsa, hay onu icad edenin yani, en başta ısınmak için onu kullnıyorum oo var ya oooo öldürüyo beni.... Alışılır mı acaba yaaa.... 15 dakka ama ne 15 dakka... ayyyh her yanım ağrıyo....

Bu işkenceden sonra dolabımda duran aburcuburlara elim bile gitmiyor :))) Onun üzerinde yazan kaloriyi benim atmam ne kadar zahmetli oluyor yahu.... Bi daha mı tööbe.....:99::99:

alışırsın tabi canım.bende bakıyorum artık kalorisine.önceden nasıl yerdim ama ya.yedim hiç faydası bile olmadı.çok hata yapmışız.ama bundan sonra inşallah dikkatli oluruz.

akşamınız güzel olsunnnn...kızlar gündüz tam yorumları okuyup bende yorum yazacakken tel geldi çıktım...

aslında ekstra bir diyet yapmıyorum secede fazlalıkları attım yemek listesinden büskivi, çikolata, kahve, şeker,ekmek gibi porsiyonlarımı da çok düşürdüm normalde zaten 1 tabak yemek yerim 5 kaşığa çektim onu da ama mutluyum ya sağımdan solumdan fışkıran o fazlalıklar deli ediyor beni ahh birde tansiyonum düşmese ne yapalım artık katlanıcaz... bu arada dün akşam dansımı yaptım o ne telemektiiii anlatamam valla tavsiye ederim...hepimize kolaylıklar bugünün bitmesine az kaldı hadi bakalım şekerler...

Şeker demeee şeker demeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…