alışırsın tabi canım.bende bakıyorum artık kalorisine.önceden nasıl yerdim ama ya.yedim hiç faydası bile olmadı.çok hata yapmışız.ama bundan sonra inşallah dikkatli oluruz.
Canım valla .dikkat ediyorum.inşallah bu hafta 62 yı görürüm.canım bu son olsun.kilo vermek icin abur cuburu yememek lazım.sabır tatlım
akşamınız güzel olsunnnn...kızlar gündüz tam yorumları okuyup bende yorum yazacakken tel geldi çıktım...
aslında ekstra bir diyet yapmıyorum secede fazlalıkları attım yemek listesinden büskivi, çikolata, kahve, şeker,ekmek gibi porsiyonlarımı da çok düşürdüm normalde zaten 1 tabak yemek yerim 5 kaşığa çektim onu da ama mutluyum ya sağımdan solumdan fışkıran o fazlalıklar deli ediyor beni ahh birde tansiyonum düşmese ne yapalım artık katlanıcaz... bu arada dün akşam dansımı yaptım o ne telemektiiii anlatamam valla tavsiye ederim...hepimize kolaylıklar bugünün bitmesine az kaldı hadi bakalım şekerler...
Katılıyooruuum.... Ahh şu ıvır zıvırları yemeyeydim hiç bu kadar cibrem çıkmazdı şimdik. Offf o garip bir alet var ya ayakta bisiklet sürer gibi bişi, adı herne haltsa, hay onu icad edenin yani, en başta ısınmak için onu kullnıyorum oo var ya oooo öldürüyo beni.... Alışılır mı acaba yaaa.... 15 dakka ama ne 15 dakka... ayyyh her yanım ağrıyo....
Bu işkenceden sonra dolabımda duran aburcuburlara elim bile gitmiyor :))) Onun üzerinde yazan kaloriyi benim atmam ne kadar zahmetli oluyor yahu.... Bi daha mı tööbe.....:99::99:[/QUOT
canım haklısın yiyoruz eritmesi çok zor bu söylediklerini yerkende hatırlamak istiyorum ki yemeyeyim
merhabalar akşam karnıbahar kızartması yedim 1 tabak yanında salata
1 saat yürüdü 2,5 litre suyumuda içtim
bu hafta 63 lri görmek istiyorum artık
herkese iyi akşamlarrrrr
kızlar ben de sizin gibi bakıyorum, insan hem şaşırıyor hem de üzülüyor yaaalışırsın tabi canım.bende bakıyorum artık kalorisine.önceden nasıl yerdim ama ya.yedim hiç faydası bile olmadı.çok hata yapmışız.ama bundan sonra inşallah dikkatli oluruz.
Selam cemreakşamınız güzel olsunnnn...kızlar gündüz tam yorumları okuyup bende yorum yazacakken tel geldi çıktım...
aslında ekstra bir diyet yapmıyorum secede fazlalıkları attım yemek listesinden büskivi, çikolata, kahve, şeker,ekmek gibi porsiyonlarımı da çok düşürdüm normalde zaten 1 tabak yemek yerim 5 kaşığa çektim onu da ama mutluyum ya sağımdan solumdan fışkıran o fazlalıklar deli ediyor beni ahh birde tansiyonum düşmese ne yapalım artık katlanıcaz... bu arada dün akşam dansımı yaptım o ne telemektiiii anlatamam valla tavsiye ederim...hepimize kolaylıklar bugünün bitmesine az kaldı hadi bakalım şekerler...
eh yani huaaacığım, ne diyeyim sana şimdi :130: 40 dakika o kadar uğraş sonra git bir cola zeroyu indir40dk bisiklet yaptımsonra yemekte cola zero içtim içime oturdu
benim için de hayallink için teşekkürlerzamanla ben de ulaşırım o rakama inşallah ama 300 çok fazla bir rakam tebrik ederim. 100 mekik bile hayal gibi benim için
Evet toz tarçın... Bir kasenin içine bir çay kaşığı koydum... Valla ben tadını beğendim üstelik tarçında diyetlerde lazım... Olur mu nasıl acaba dedim önce küçük bir parçaya attım baktım fena değil tepeleme bir çay kaşığı attım içine....
Yaa bir de sabah uyanınca aç karnına sıcak su içmeyi başarabilsem ne iyi olcak. Ben direk işe yetişme telaşına düşüyorum....
cnm bndede reflü var oda karın şişliği yapıor biliormsn az az ye yoksa bnmde karnm 3 gündr yemek yemioms gbi cığlık atıooo=))
herkese günaydın
benim için de hayal
dün suya elma sirkesi demişlerdi ama denedim ve asit oranı yüksek, limon bile asidik reflüsü olanlar için. benim midem anında etkilendi elma sirkesinden içemedim. ben normal su içmeye devam edeyim en iyisi...:26:
dün akşam:
2 diş beyaz ekmek (dayanamadım)
tereyağlı mantarlı tavuk sote yanında
haşlanmış brokoli ve havuç
1 kase yoğurt.
canım nasıl kola veya icetea istedi anlatamam yemekle. eşim çok kötü alıştırdı beni kolaya
ama yoktu evde çok şükür
ara:
3-4 adet çilek yedim
1.br. su
bu sabah:
1 br. su,
1 br. tarçınlı yeşil çay,
keten tohumlu müsli ile nesfiti karıştırdım sütle birlikte 1 kase yedim az önce ama doymadım :18:
çok güçten düşüyorum, süt yaramıyor sindiremiyorum sanırım şişkinlik yapıyor.
sabah ekmek yesem daha iyi sanırım
tansiyonu düşenler ne yapıyor?
günaydınnnnnn.
bugün güne tansiyonum çok düşük başladım, bir önerin var mı? az önce müsli ve nesfit yedim ama gözüm kararıyor.
elma sirkesi ben de içemiyorum. açıkçası kilo verdireceğine de inanmıyorum .. kalori alımını kısıtlayıp spor yapmazsak saglıklı kilo verileceğine de inanmıyorum o yüzden dikkatli beslenip hareketi artıracağız başka yolu yok.
kola bende çok severdim amakendimi alıştırdım şimdi istesem de içemiyorum çok tatlı geliyor bana tatlandırıclı olanını da hiç sevmem en fazla bi yudum içerim fazlasını içemem...
çilek yemişsin mevsimi dışında sebze meyve yemesen daha iyi olur.
o haftada bilmem kaç gün günde iki kase nesfit filan bunları geçin arkadaşlar. nesfitin içinde bile az da olsa şeker var ayrıca mısır da şeker gibi basit karbonhidrat çok fazla tavsiye etmem bunun yerine yogurda yada süte ezme yulaf karıştır yarım muz dogra mis gibi tok tutucu kahvaltı. benim de laktoz intoleransım var sütü de çok severim sütü eger yavaş yavaş yudum yudum içersen miden asidite oranını ayarlıcak zaman bulur böyle olunca da şişkinlik daha da azalır. birde soguk değil ılık iç sütü ...
tansiyonla ilgili bilemiyorum ama az ve sık yemek işe yarayabilir. müsli ve nesfiti boşver bence yumurtalı peynirli zeytinli iki dilim tam tahıllı ekmekli bi kahvaltı harika olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?