60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alışırsın tabi canım.bende bakıyorum artık kalorisine.önceden nasıl yerdim ama ya.yedim hiç faydası bile olmadı.çok hata yapmışız.ama bundan sonra inşallah dikkatli oluruz.

İnşallahı maşallahı kalmadı..... Bundan sonra kararlıyız. Azmettik olacak...

Canım valla .dikkat ediyorum.inşallah bu hafta 62 yı görürüm.canım bu son olsun.kilo vermek icin abur cuburu yememek lazım.sabır tatlım

êvet cok haklisin bi ara tamamen unutmustum ama yine basladim yemek miktarim felan cok güzel, az yagli az tuzlu sekersiz yiyorum... yesil cay iciyorum bol bol.. ama iste digerleri batiriyor.. ama yok artik bundan sonra birlikte zayiflicaz..

merhabalar akşam karnıbahar kızartması yedim 1 tabak yanında salata

1 saat yürüdü 2,5 litre suyumuda içtim

bu hafta 63 lri görmek istiyorum artık

herkese iyi akşamlarrrrr

zumba dansımı yaptın canım ögreneyimde ben de yapayım

merhabalar akşam karnıbahar kızartması yedim 1 tabak yanında salata

1 saat yürüdü 2,5 litre suyumuda içtim

bu hafta 63 lri görmek istiyorum artık

herkese iyi akşamlarrrrr

iyi akşamlar afiyet olsun. kızartmalardan uzak durmanı tavsiye ederim .. karnıbaharı haşlanmış yogurtlu olarak tüketebilirsin.

huaa tebrikler sporun için..
bende windsor pilatesimi ve 10 dk lık karın hareketleri çalışmamı bitirdim. iyi geceler

merhaba kızlarr!!!!

ölçüm yaptım.belden 3cm,kalçadan 3 cm incelmişim.çok mutluyum!!!
bugün yıllık resimlerim çıkmış çok mutluyum bugun.
durmak yok yola devam.yehuuu

alışırsın tabi canım.bende bakıyorum artık kalorisine.önceden nasıl yerdim ama ya.yedim hiç faydası bile olmadı.çok hata yapmışız.ama bundan sonra inşallah dikkatli oluruz.
kızlar ben de sizin gibi bakıyorum, insan hem şaşırıyor hem de üzülüyor yaa diyorum kendime ''keşke aldığım kalori ve verdiğim kaloriyi baştan dengeleseydim de bu sorunları yaşamasaydım. Ama insan spor yapmadan da düşünemiyor ki o yediği miniminnacık çikolatanın yada pastanın yada baklavanın ne kadar kalori olduğunu ve onu eritmek kaç saatlik spora mâl olduğunu. ben bir düşünüyorum eskiden ne kadar tatlı çikolata yediğimi, ufffffff....:26: sanırım 1 hafta boyunca durmadan koşmam lazım ozamanlar 1 gün içinde yediğim tatlıları yakmak için benim pek yemekle aram yok, yani yerim ama 1-2 kaşık da alsam olur. eşim ''nazlı yiyorsun'' diyor. ama tatlı konusunda ve börek konusunda öyle değil maalesef zaten tatlıları ve özellikle kolayı az tüketseydim incecik olurdum etrafımda herkes diyor ''Seda, çikolata ve kolayı kessen 0 beden bile olursun sen, zaten yemiyorsun birşey''. neyse ki uzak durmayı az-çok başarıyorum. kolayı içmeyeli kaç zaman oldu unuttum vallah. o kadar uzun yani neyse, önemli olan şimdi bana zarar veren bu yiyeceklerin yanına bile yaklaşmamam. canım çooook çekerse ve tarçınlı süt de fayda etmezse küçük bir parça alıyorum onu da damağımda dolandıra dolandıra yalaya yalaya yavaş tüketiyorum. ama genelde yememeye çalışıyorum, başka bir meşguliyet bulmaya çalışıyorum.
Bir de şunu düşündüm geçen: tatlıların (çikolata olsun, kola gibi içecekler olsun, pastalar, baklavalar falan) aslında ucuz da değil yani. Hani bir meyve yada sebze, bir su kadar ucuz değil. Pizza deseniz öyle. Ben oturup bazen irademe hakim olamayıp o reyonların tatlıcıların önünde bulduğumda kendimi şunu düşünüyorum: ''Seda salak mısın sen ??? Bu kadar parayı sana zarar veren birşey için niye vermek istiyorsun ? Hiç bir getirisi yok. Tam tersi, hem pahalı, hem zararlı bir de üstelik vücuduna çirkin bir yağ kitlesi olarak yapışıp kalacak ve seni üzecek. Git bu paraya kendine oje, kitap, dergi yada başka birşey al yada en iyisi harcama ve biriktir, kendine kıyafet alırsın'' diye düşünüyor ve kendimi son anda onları almaktan kurtarıyorum

Selam cemre en önemli şeyleri atmışsın zaten hayatından:13:
40dk bisiklet yaptım sonra yemekte cola zero içtim içime oturdu
eh yani huaaacığım, ne diyeyim sana şimdi :130: 40 dakika o kadar uğraş sonra git bir cola zeroyu indir neyse afiyet şeker olsun güzelim ama sakın et olmasın arada sırada lazım böyle şeyler :112:

Günaydınnnn..

Sabah sabah 1 simidi mideye indirdim yaaaa acayip pişmanlık içindeyim ama yapacak birşey yok ..offf

Ama dün keyfim yoktu hiç birşey yemedim desem yeridir sabah kalkınca çok acıktığımı hissettim ve kendimi frenleyemedim.

link için teşekkürler zamanla ben de ulaşırım o rakama inşallah ama 300 çok fazla bir rakam tebrik ederim. 100 mekik bile hayal gibi benim için
benim için de hayal

ben sabah kalkar kalkmaz bir bardak normal su içiyorum, sıcak içemiyorum. aynı senin gibi işe yetişme telaşımdan... acaba sıcak mı içmeliyiz? öyleyse eğer işe gelip sıcak su içebilirim.

cnm bndede reflü var oda karın şişliği yapıor biliormsn az az ye yoksa bnmde karnm 3 gündr yemek yemioms gbi cığlık atıooo=))

dün suya elma sirkesi demişlerdi ama denedim ve asit oranı yüksek, limon bile asidik reflüsü olanlar için. benim midem anında etkilendi elma sirkesinden içemedim. ben normal su içmeye devam edeyim en iyisi...:26:

dün akşam:
2 diş beyaz ekmek (dayanamadım )
tereyağlı mantarlı tavuk sote yanında
haşlanmış brokoli ve havuç
1 kase yoğurt.

canım nasıl kola veya icetea istedi anlatamam yemekle. eşim çok kötü alıştırdı beni kolaya
ama yoktu evde çok şükür

ara:
3-4 adet çilek yedim
1.br. su

bu sabah:
1 br. su,
1 br. tarçınlı yeşil çay,
keten tohumlu müsli ile nesfiti karıştırdım sütle birlikte 1 kase yedim az önce ama doymadım :18:
çok güçten düşüyorum, süt yaramıyor sindiremiyorum sanırım şişkinlik yapıyor.
sabah ekmek yesem daha iyi sanırım

tansiyonu düşenler ne yapıyor?

elma sirkesi ben de içemiyorum. açıkçası kilo verdireceğine de inanmıyorum .. kalori alımını kısıtlayıp spor yapmazsak saglıklı kilo verileceğine de inanmıyorum o yüzden dikkatli beslenip hareketi artıracağız başka yolu yok.
kola bende çok severdim amakendimi alıştırdım şimdi istesem de içemiyorum çok tatlı geliyor bana tatlandırıclı olanını da hiç sevmem en fazla bi yudum içerim fazlasını içemem...

çilek yemişsin mevsimi dışında sebze meyve yemesen daha iyi olur.
o haftada bilmem kaç gün günde iki kase nesfit filan bunları geçin arkadaşlar. nesfitin içinde bile az da olsa şeker var ayrıca mısır da şeker gibi basit karbonhidrat çok fazla tavsiye etmem bunun yerine yogurda yada süte ezme yulaf karıştır yarım muz dogra mis gibi tok tutucu kahvaltı. benim de laktoz intoleransım var sütü de çok severim sütü eger yavaş yavaş yudum yudum içersen miden asidite oranını ayarlıcak zaman bulur böyle olunca da şişkinlik daha da azalır. birde soguk değil ılık iç sütü ...

günaydınnnnnn.
bugün güne tansiyonum çok düşük başladım, bir önerin var mı? az önce müsli ve nesfit yedim ama gözüm kararıyor.

tansiyonla ilgili bilemiyorum ama az ve sık yemek işe yarayabilir. müsli ve nesfiti boşver bence yumurtalı peynirli zeytinli iki dilim tam tahıllı ekmekli bi kahvaltı harika olurdu.

canım haklısın yiyoruz eritmesi çok zor bu söylediklerini yerkende hatırlamak istiyorum ki yemeyeyim
[/QUOTE]

Ahhh söyleyende hatılasa ne iyi olcak :)))

Günaydın beybiler,

benim bu günkü menüm

Sabah 3 köfte :))) klasik bir betül vakası valla günün her dakkka sı yiyebilirim herhalde....

Ara 1 nescafe(2si bir arada olanlardan), 1 probis

Öğlen 1 kase kıymalı karnıbahar,

Ara 1 yovita - 2 kivi

Akşam 1 kase nesfit --- sonunda süt alabildim işyerine en yakın bakkal market teeee çok uzakta. O yüzden hep evden getiriyom. Bir de burlarda olaydı napardım kimbilir :))))

Aralarda yeşil çay + form çayı + su bu kaa kısmetse....

Oburum ben oobuuruuum obuuruum....

Buyrun beybiler size ansiklopedik bir bilgi aktarayım;

Kivi Kaç Kalori

Bir kivide, bir portakalda bulunan C vitamininin iki katı kadar vardır.Potasyum bakımından zengindirler.

Lif açısından zengindir.Bu sebeple bağırsakları çalıştırırSindirimi kolaylaştırı ve kabızlığı önler. Bağışıklık sistemini güçlendirir.Nezle ve gribe dolayısıyla Domuz gribine karşı da korur.Astımlılara faydalıdır. Başta göğüs kanseri olmak üzere, kanser oluşumuna karşı koruyucudur.

Tansiyonu düşürür.Kolestrolün düşmesine de yardımcıdır.Kanı temizler.Mide rahatsızlıklarına iyi gelir.Ciltteki yaşlanmayı geciktirir.

Bir adet kivi 34 kalorilik enerjiye sahiptir.

gerçekten mi? sen şimdi tüm diyet listemi değiştirdin :s afalladım şimdi, tam da keten tohumlu müsli almıştım. madem öyle onu yoğurda karıştırayım ama sabah sabah da canım yoğurt istemiyor hatta midem bulanır yoğurtla.
çilek bu aralar favori meyvemdi yaaaa o da mı gitmeli? mevsimsiz ama ferahlatıyor hem de koladan ve dondurmadan uzak tutuyor
offff iyice zorlaşıyor bu rejim işi...
sanırım başaramayacağım
zaten spor da yapamıyorum, hem de spor yapınca da çok acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…