60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bızztt söylenme bakiim.. Bizde ayıla bayıla yapmıyoz herhalde :))) Yaz geliyo bak iyi düşün..... Bıngıl bıngıl yağlaar....ayyy ne korkuunççç..Kivi ye sende çilek daha çıkmadı gdo lu o yeme.... Üçüncü bir bacağın çıkabilir.... Birde onu zayıflatmakla uğraşırsın benden söylemesi....

Allah iyiliğini versin. Kardeşim gibisin aynı. 3. bacağım çıkabilir he
tamam tamam söylenmiyorum ama biri beni şöyle itse spora başlasam keşke. ay bekarken ne kolaydı hayat. evde illa ki birileri olurdu. şimdi ara ki bula ki
tamam tamam sustum :26:

Ama benim her yerim ağrıyoooo (( Hayır yani tartıda acık inebileydim gam yemezdim böhöhöhöööööö

günaydn kızlar=)yeni uyandm maaleseff sadece 2 bardak su ictim kahvaltı mı yapsam bu saatten sonra hafif bi corba mı icsem bilemedmm?

kivi harika bi meyve valla, ayrıca hazmı kolaylaştırıyor kızlar. fazla kaçırılan yemeklerden sonra bir tane hazma çok yardımcı oluyo bilginize

Selam cemre en önemli şeyleri atmışsın zaten hayatından:13:

cnm bnm hiç kolay olmuyor ama cnm çok istiyor ama bahar geldi daha ince kıyafetler giyeceksin herkes seni zayıf biliyordu aaaa kilo almışsın diyecekler moralin bozulacak yeme yemeeee diyorum kendime ama yine de istiyor cnmm... başka şeylerle uğraşıyorum oğluşla takılıyorum, burayı açıyorum hemen ne yapcaz başka çare yok...

kızlar dayanamadım tartıldım yaa...

veeeee tm 1.200gr vermişim 4 günde...

ama benim bünyem çok ödem tutar ondan gitmiştir tabide olsunnn Allahım 65 in altını gördüm sonun daa...
cumaya kadar bir daha tartılmıcam söz...

müjdeli haberleri sizdende bekliyorum... bize yağmı dayanır beeee hu huuuu...

işveç diyetinde 2. günümm

Tatlım o isveç diyetini ilk doğumumdan sonra ben de yapmıştım..hızla kilo verdim. Sonra diyet bitti tabi. Çünkü o diyeti sürekli yapmak çok tehlikeli. en az 2 hafta ara vermek gerekiyor. diyet bitince sağlıklı beslenmeme rağmen 20 günde, verdiğim 5 kilo bana 6.200 kg olarak geri dönmüştü.. bunalıma girmiştim.. tavsiyem sağlıklı beslen, şekeri, tuzu ve ekmeği hayatından çıkar. egzersiz yap.

Aklıma gelmişken o diyet daha çok ünlülerin uyguladığı bir diyet..Konser,çekim ya da programlardan önce hızlı bir şekilde kilo vermek için tercih ediyorlarmış.

Son düzenleme:
haklısınız arkadaşlar şok diyetleri bende yaptım yalanım yok...kimi zaman verdiğimi almadım kimi zaman aldım..

gerekyok ya...canınıza yazık..burda herkesin yaptığı gibi sağlıklı sağlıklı yediklerimizden kısalım en güzeli...

hadi kızlar yaparız biz kilomuz çok yok hem buarada sende kilomu var ne diyeti diyenlere aldırmayın sakın mutlu olduğunuz kiloya kadar devam

beyne olumlu sinyaller gönderelim o ince olanların ukla bakışlarındansa yemem daha iyi....

Bana bakıp bakıp yaaa şekerim nerene aldın sen kiloyu demeleri yok mu öldürüyo beniii. Göbeğim olmuş üç kat, yanlardan basenler pörtlemiş, yanaklarım her adımımda sallanır hale gelmiş sanki ben hep böyleymişim gibi tööbe tööbee.... Gıcıklaaa.....

Kimiside aaayyy çok kilo almışıııın.... Spoar mus yapıyosun seeeen....

ben dünden beri kendimi zor tutuyorum tartılmamak için. cuma tartılıcam bundan böyle zaten c.tesi pazar h.içi verdiğimi de alıyorum böhüüü

ben yıllar önce zumbaya gidiyordum ve öyle güzel terletip rahatlatıyordu ki, böyle bir dansı keşke belediye spor tesisleri de getirse. en güzel spor ama artık yapamıyorum bi başıma evde.

kışın üstüme kat kat giyinen lahana ben yaz gelecek göbekler fora, millet gerçekten ince kıyafetlerle kilo almışsın diyecek. bunu hiç düşünmemiştim.
çok kilom da yok halbuki, ama çocuk doğurmadan vermem lazım ki zayıf hamile kalayım gene aynı kiloma gelip tekrar verebileyim di mi? :44:

Buldum o çin işkencesinin adını eliptik bisiklet bööğğkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…