gerçekten mi? sen şimdi tüm diyet listemi değiştirdin :safalladım şimdi, tam da keten tohumlu müsli almıştım. madem öyle onu yoğurda karıştırayım ama sabah sabah da canım yoğurt istemiyor hatta midem bulanır yoğurtla.
çilek bu aralar favori meyvemdi yaaaao da mı gitmeli? mevsimsiz ama ferahlatıyor hem de koladan ve dondurmadan uzak tutuyor
offff iyice zorlaşıyor bu rejim işi...
sanırım başaramayacağım
zaten spor da yapamıyorum, hem de spor yapınca da çok acıkıyorum
Bızztt söylenme bakiim.. Bizde ayıla bayıla yapmıyoz herhalde :))) Yaz geliyo bak iyi düşün..... Bıngıl bıngıl yağlaar....ayyy ne korkuunççç..Kivi ye sende çilek daha çıkmadı gdo lu o yeme.... Üçüncü bir bacağın çıkabilir.... Birde onu zayıflatmakla uğraşırsın benden söylemesi....
Buyrun beybiler size ansiklopedik bir bilgi aktarayım;
Kivi Kaç Kalori
Bir kivide, bir portakalda bulunan C vitamininin iki katı kadar vardır.Potasyum bakımından zengindirler.
Lif açısından zengindir.Bu sebeple bağırsakları çalıştırırSindirimi kolaylaştırı ve kabızlığı önler. Bağışıklık sistemini güçlendirir.Nezle ve gribe dolayısıyla Domuz gribine karşı da korur.Astımlılara faydalıdır. Başta göğüs kanseri olmak üzere, kanser oluşumuna karşı koruyucudur.
Tansiyonu düşürür.Kolestrolün düşmesine de yardımcıdır.Kanı temizler.Mide rahatsızlıklarına iyi gelir.Ciltteki yaşlanmayı geciktirir.
Bir adet kivi 34 kalorilik enerjiye sahiptir.
zumba dansımı yaptın canım ögreneyimde ben de yapayım
işveç diyetinde 2. günümm
kısa süreli şok diyetlerden uzak durun bırakınca misliyle kilo alırsınız diyoruz ama sakalımız yok ki dinleyenimiz olsun
işveç diyetinde 2. günümm
Biz iyisimi sakal bırakalım... Ne dedikse inanmıyolar aaaa.....
haklısınız arkadaşlar şok diyetleri bende yaptım yalanım yok...kimi zaman verdiğimi almadım kimi zaman aldım..
gerekyok ya...canınıza yazık..burda herkesin yaptığı gibi sağlıklı sağlıklı yediklerimizden kısalım en güzeli...
hadi kızlar yaparız biz kilomuz çok yok hem buarada sende kilomu var ne diyeti diyenlere aldırmayın sakın mutlu olduğunuz kiloya kadar devam
beyne olumlu sinyaller gönderelim o ince olanların ukla bakışlarındansa yemem daha iyi....
benim accık sakalım var almayı bırakırsam o zaman dinlerler belki
kızlar dayanamadım tartıldım yaa...
veeeee tm 1.200gr vermişim 4 günde...
ama benim bünyem çok ödem tutar ondan gitmiştir tabide olsunnn Allahım 65 in altını gördüm sonun daa...
cumaya kadar bir daha tartılmıcam söz...
müjdeli haberleri sizdende bekliyorum... bize yağmı dayanır beeee hu huuuu...
cnm yeni gördüm kusura bakma...
aslında zumba yapıcaktım ama videoları yüklemiyordu bende 5 dakişkalık olanlarını izledim bir gün sonra remix pop parçlara indirdim zumba, göbek karışık dans ettim valla
Selam cemreen önemli şeyleri atmışsın zaten hayatından:13:
cnm bnm hiç kolay olmuyor ama cnm çok istiyor ama bahar geldi daha ince kıyafetler giyeceksin herkes seni zayıf biliyordu aaaa kilo almışsın diyecekler moralin bozulacak yeme yemeeee diyorum kendime ama yine de istiyor cnmm... başka şeylerle uğraşıyorum oğluşla takılıyorum, burayı açıyorum hemen ne yapcaz başka çare yok...
bendede bıyık var ikimizi birleştirip voltranı oluşturabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?