vayyyyy tebrik ederim flyyalkisalkisalkisGünaydın kızlar,
çok mutluyum.. Tartıldım giyindim hemen geldim..
evet 59 çıktımhihoyyythihoyyyt hihoyyyt
:sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
hemen tickerımı da değiştiriyorum...
vayyyyy tebrik ederim flyyalkisalkisalkisdarısı başımıza:içelim:
he he he :):)))))))Günaydın kızlar,
he he he :):)))))))
bayılıyorum bu sözü söylemeye!BEN SANA DEMİŞTİİİİİİİİİMMMM:):))))))))))))
TEBRİKLER FULYAM,SÜPERSİN.....SÜPER.....:teytey::teytey::hooray::hooray::dance:
hoşgeldin 50 li kilolara kuzucuuuuum....
(bidaha ağzından şok diyet lafı duyayım,ağzına acı biber sürücem:roflol::roflol::roflol:)
gününüz aydın olsun canlarım...
hepinize yetecek kadar kocamaaaaaan pozitif enerji gönderdim evrene...bugün mutlaka biyerlerde sizi bulacaktır....
hadi ben işime gideyim...
öpüldünüz çıtır çerezleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım senin için ne yapabilirim?
sadece anlatmak bile rahatlatır insanı bazen...
eğer paylaşmak istersen içinden geldiği gibi anlat...
bugün yediklerimi de yazayım:
sabah:bir dilim etiform ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara:iki diyet bisküvi,limonlu soda
öğle:bir tabak kiraz(yarım kilo vardı)
ara:3 tane diyet bisküvi,bir bardak süt
akşama ne yiyeyim bilemiyorum...canım hiçbişey yemek istemiyor...
en mantıklısı bikaçgün alınan kaloriyi biraz arttırıp sonra yine eski diyete geri dönmek gibi geliyor bana bitanecim...
anlatmaya çalıştığım şey bu işte güzelim...ben artık normal diyetlerle kilo veremiyorumçünkü ben diyet yapmazken bile en fazla 1200 kalori alabiliyorum kilo almamak için...
hem ben hiç şok diyet yapmadım,buna rağmen metobolizmam iyice yavaşladı(((((((
lütfen bu diyet döneminde istediğiniz kiloya inin ve o kiloyu ne pahasına olursa olsun koruyun...
bugün öğrendiğim bir bilgi!
diyetisyene giden bir öğretmen arkadaşım var,doktoru,canı tatlı çektiğinde salatalık turşusu yemesini önermiş:uhm:tatlı krizini önlüyormuş...
Bugünümü şöyle bir gözler önüne sereyim bakiim..
Sabah: mavi yeşil pirinç patlağı 4 adet, kk light beyaz peynir, 2 ince dilim light kaşar
Ara:1 adet pirinç patlağı
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: Şef salata, light ice tea şeftali
Ara:vanilyalı max..(almayın diyorum inatla alıyolar iştekiler yemek zorunda kalıyorum.. 150 kalori olması sadece biraz sakinleştiriyo ama oda olmasa daha iyi olur..:bbo:) Neyse
Ara:1 adet pirinç patlağı,1 ince dilim liht kaşar..
Akşam:1 tabak karpuz
5 mil yürüyüş
Gece diyelim az önce: light çilekli yoğurt..
(herşey lightkaydirigubbakcemile3)
Amma çok yemişim yaaa.. Kaç öğün oldu 8 öğün olmuşşş..abboowww.. Bende hafif hafif geçiştirdim diye sevinmiştim..benneyaptımki
öff ya flycım,
zaten sorunluyum... kalca kemıgım cıktı,pelvis kemıklerım elıme batıyor,elmacık kemıklerım,omurgam,kaburgam..kemık torbası resmen... ama su ayva cınsı alt göbek yumruk kadar ve su üst basen karpuz kadar bıldır bıldır yaaaa ...kilo da veremıyorum zaten bıcakla kesıp atasım gelıyor... kötükedihüso
Günaydın kızlar,
ablacım bisürü sorunum var işim yok, eşimle aram bi iyi bir kötü.ruh halimden sanırım sürekli bezgin bir halim var :sinifsinif:
ablacım bende aynı senin gibiyim diyette değilken bile normalden az yiyordum zaten çok az yemem lazımki verebileyimkafamçokkarıştı
hımmm iyi fikir denemek lazım ablacımsengözlerimebaksanab
canım bence çok güzel bi diyet menüsü olmuş, ben prinç patlağını tek öğünde yiyorum:kedi:
ciciş aynen benim sorunumu tarif ettin..benim pelvis kemiğim çok çıkık değil sanırım, göbeğimde artık gitti sayılır ama oturunca göbeğim korkunç gözüküyor katlanıyor :1ninca:
tebrikler canım çok mutlu oldum senin adına, :sm_cool: alkisalkisalkis :hooray:
canım sen takılma noktanı atlattın zaten belli bir süre daha çok rahat gider kilolar hatta belkide 56 ya kadar takılmazsın :sm_cool: :sm_cool:
Sağol tatlım valla ağzından bal damlıyo.. opuyorumnanaktan
O katlanan göbek benimde çok canımı sıkıyo ya.. Ayaktayken bi sorun yok. Bi oturuyorum 3 e katlanıyo.. Napcez onaaaa... Gıcccık oluyorum..:tomato:
Günaydın kızlar,
hmmm fibula duzensızse adetın ondan olabılır ama benım adetım de duzenlı,bır arkadsn dedıgı gıbı mevsımsel olabılır mı ki??bakıcm eger devam ederse eger 10 gun daha boyle dıyetisyene gtcem fisfisfis
merhaba kızlar a.s.
bugün sabah kızımı doktora götürdüm öksürüyodu kahvaltı yapmadan çıktım ama hastanede uzun kaldık buhar falan verdiler.bende orda bi tost yedim :kedi:ama saat baya geç olmuştu ve başım ağrımaya başlamıştı
eve geldikten sonrada bi yumurta bi domates ve bi dilim kep.ekmek arada bi avuç çilek yedim akşamada yeşil fasulye var bi dilim ekmekle yerim.yaprak dökümüne bakarken ne yesem acabaCADIARZUsırnaşık şey
Aa aklıma ne geldi.. Geçenlerde bi yerde okudum. Pirinç lapası diyeti..
Günde 3 öğün her öğün 1 çay bardağı kadar pirinç yağsız haşlıyosunuz.. Yoğurtla yiyosunuz.. 2-3 gün bu şekilde..
Bende bunu yapayım diye düşündüm.
kızlar bi yerde bunu buldum
Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet
Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.
Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum. Örneğin dün yaptığımda 2 kez bir kase dolusu üzüm yedim.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum
İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)
eğer diyet yapacağım gün, iş günüme denk geliyorsa.. Sabahtan 2 fincan pişirip bahsi geçen karışımı yapıyorum. Yani baharat ve yoğurt ekliyorum. Yanımda götürüp soğuk soğuk yiyorum.
Sonuç:
Bu şekilde, en kötü 400 gr veriyorum bir günde. Dün yaptığım diyette ise 500 gr verdim.
ama mavıbenek hıc ac kalmıycagızkı yıyerek verecz..prinç ve yogurt tok tutan seyelr hep(((((
MERVECİM nasıl oldun canım,toparlayabildinmi kendini biraz?
SARACIM geçmiş olsun bitanecim...
bugün öğrendiğim bir bilgi!
diyetisyene giden bir öğretmen arkadaşım var,doktoru,canı tatlı çektiğinde salatalık turşusu yemesini önermiş:uhm:tatlı krizini önlüyormuş...
Bugünümü şöyle bir gözler önüne sereyim bakiim..
Sabah: mavi yeşil pirinç patlağı 4 adet, kk light beyaz peynir, 2 ince dilim light kaşar
Ara:1 adet pirinç patlağı
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: Şef salata, light ice tea şeftali
Ara:vanilyalı max..(almayın diyorum inatla alıyolar iştekiler yemek zorunda kalıyorum.. 150 kalori olması sadece biraz sakinleştiriyo ama oda olmasa daha iyi olur..:bbo:) Neyse
Ara:1 adet pirinç patlağı,1 ince dilim liht kaşar..
Akşam:1 tabak karpuz
5 mil yürüyüş
Gece diyelim az önce: light çilekli yoğurt..
(herşey lightkaydirigubbakcemile3)
Amma çok yemişim yaaa.. Kaç öğün oldu 8 öğün olmuşşş..abboowww.. Bende hafif hafif geçiştirdim diye sevinmiştim..benneyaptımki
marangoza törpületsek?? delikafadulden
Günaydın kızlar,
gününüz aydın olsun canlarım...
hepinize yetecek kadar kocamaaaaaan pozitif enerji gönderdim evrene...bugün mutlaka biyerlerde sizi bulacaktır....
hadi ben işime gideyim...
öpüldünüz çıtır çerezleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sağol tatlım valla ağzından bal damlıyo.. opuyorumnanaktan
O katlanan göbek benimde çok canımı sıkıyo ya.. Ayaktayken bi sorun yok. Bi oturuyorum 3 e katlanıyo.. Napcez onaaaa... Gıcccık oluyorum..:tomato:
dün spor salonundaki diyetisyene sordum.bu dönem en çok kilo vermek istedğimiz döenm ama neden istediğimiz gibi kilo veremiyoruz dedim ve bana bu ayın 20 hatta 25 ine kadar böyle gider yılın metabolizma için en kötü ayları haziran ve ekimdir dedi CADIARZU
onu hiiiç sorma zaten ayakta beni gören" aaa ne gerek var diyete rejime nasıl incecik olmuşsun harika olmuşsun daha fazla kilo verme aaa hasta olcaksın " diyolar bi oturuyorum tabii oturur oturmaz benim can simidinin ipi çekiliyo ve "hmm biraz daha göbek varmış 1-2 kilo versen yeter daha fazla verme" diyolar.bendeki göbekte değil 1-2 kilo en az 5 kilo var bakalım nasıl gitcek bu :sinifsinif:
aynen canım bende gıcık oluyorum.bu arada facedeki resimlerinde bacaklar sütun sütun :asigim:
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . .
süper süper . . .
nasıl bi duygu 50 li kilo psikolojisi flycan yaaaa :1ninca: ne hafif hissettiriyordur . . .
dün spor salonundaki diyetisyene sordum.bu dönem en çok kilo vermek istedğimiz döenm ama neden istediğimiz gibi kilo veremiyoruz dedim ve bana bu ayın 20 hatta 25 ine kadar böyle gider yılın metabolizma için en kötü ayları haziran ve ekimdir dedi CADIARZU
geçmiş olsun canımm opuyorumnanaktan bu öpüzük kızınaydı Şeniz buda sana :)))
kızlar tek yönlü besinlerle ne yerseniz yiyin zaten günde 400-500 gram verirsiniz ama sonrası ne olacak.tek yönlü beslenmeye hayırrrrlmaz:
canım sorun aç kalmamak değilki metabolizmayı bitirirsiniz valla.metabolizmayı en çok hızlandıran 2 şey su ve sık-az yemek.böyle diyetlere gerek yok.şok diyet olarak gönderdiğim bi diyet vardı ben yapmadım ama içinde her türlü besin vardı ondan yapın daha iyi benceee yerimseniben
saol ablaların bi tanesiii çok saoll Şeniz :asigim: a.s.
kaydirigubbakcemile3 tatlıya turşu haa yerimseniben aslında doğru olabilir bizim memlekette (eskişehir-sivrihisar) kışın hep helva ve turşu konur yemekten sonra.mantık=helvadan bi çatal alırsın sonra turşu yersin hem artık canın tatlı istemez hemde yemekten sonra bollca su içersin.varmış bi bildikleri baakk delikafadulden
gayet güzel beslenmişsin tatlım çok güzel bencee kaydirigubbakcemile5
benide götürün o marangozaaaaa laelaelaelaelae
harika bi ticker olmuş maşallah sana kuzummmmdarısı hepimizin başına inşallahh :Saruboceq
ablammm sanki hissetmiştim senin içindekileri.bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi.gece uyuyamama rağmen :lepi: daha iyi olcam inşallah.çok seviyorum seni aplammm opuyorumnanaktan
onu hiiiç sorma zaten ayakta beni gören" aaa ne gerek var diyete rejime nasıl incecik olmuşsun harika olmuşsun daha fazla kilo verme aaa hasta olcaksın " diyolar bi oturuyorum tabii oturur oturmaz benim can simidinin ipi çekiliyo ve "hmm biraz daha göbek varmış 1-2 kilo versen yeter daha fazla verme" diyolar.bendeki göbekte değil 1-2 kilo en az 5 kilo var bakalım nasıl gitcek bu :sinifsinif:
Merhaba kızlar ben yine geldim..baya oldu girmeyeli ama merak etmeyin hala 60 dan aşağı düşmüşlüğüm yok..hep eşimin yüzünden..çok kötü bi beslenme alışkanlığı var..o evde yokken çok iyiyim ama evde olduğunda onun ağzı hiç durmuyo..sürekli önünde karpuz kavun kiraz,çekirdek,fıstık,dondurma,kola..vs oluyor..e bende atıştırıyorum tabi..sonuç??? 60 dan aşağı inmeyen kilom..bende dün bi karar verdim..Tavsiye etmiyorum ama İsveç Diyetine başladım...Bu sabah kahvaltımda sadece 1 fincan şekerisz sütsüz kahve vardı..1 saatte yürüdüm bebişle deniz havası ala ala..7 gün devam edicem bu diyete..çok sağlıksız görünüyor ama ben baya depresyona girdim kızlar kilom yüzünden..çok ciddiyim(((
18/06/2009
Saat13
Kilom : 61.200 gr
flyy tebrik ederim canım
ne oldu şimdi pirinç lapasından vazgeçtin dimi?
ben bugün regl oldum yarın yapayım diyorum şu lapayı ne dersin?
Merhaba kızlar ben yine geldim..baya oldu girmeyeli ama merak etmeyin hala 60 dan aşağı düşmüşlüğüm yok..hep eşimin yüzünden..çok kötü bi beslenme alışkanlığı var..o evde yokken çok iyiyim ama evde olduğunda onun ağzı hiç durmuyo..sürekli önünde karpuz kavun kiraz,çekirdek,fıstık,dondurma,kola..vs oluyor..e bende atıştırıyorum tabi..sonuç??? 60 dan aşağı inmeyen kilom..bende dün bi karar verdim..Tavsiye etmiyorum ama İsveç Diyetine başladım...Bu sabah kahvaltımda sadece 1 fincan şekerisz sütsüz kahve vardı..1 saatte yürüdüm bebişle deniz havası ala ala..7 gün devam edicem bu diyete..çok sağlıksız görünüyor ama ben baya depresyona girdim kızlar kilom yüzünden..çok ciddiyim(((
18/06/2009
Saat13
Kilom : 61.200 gr
flyy tebrik ederim canım
ne oldu şimdi pirinç lapasından vazgeçtin dimi?
ben bugün regl oldum yarın yapayım diyorum şu lapayı ne dersin?
saracım 20-25 arası tam benim adet dönemim adet dönemimde güzel kilo verirdim ama bu sefer olmıycak sanırım
25 ini bi atlatsak ah ah
kızlar ben çok kıyafet problemi çekiyorum sizede oluyormu.evdekiler üzerimde hiiiiiiiiiiiç durmuyor direk düşüyor.yenisinide istediğim kiloya olaşana kadar almak istemiyorum nasıl olcek bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?