60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,

çok mutluyum.. Tartıldım giyindim hemen geldim..
evet 59 çıktımhihoyyythihoyyyt hihoyyyt

:sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
hemen tickerımı da değiştiriyorum...

Günaydın kızlar,

vayyyyy tebrik ederim flyyalkisalkisalkis darısı başımıza:içelim:

Günaydın kızlar,

he he he :):)))))))
bayılıyorum bu sözü söylemeye!BEN SANA DEMİŞTİİİİİİİİİMMMM:):))))))))))))
TEBRİKLER FULYAM,SÜPERSİN.....SÜPER.....:teytey::teytey::hooray::hooray::dance:
hoşgeldin 50 li kilolara kuzucuuuuum....
(bidaha ağzından şok diyet lafı duyayım,ağzına acı biber sürücem:roflol::roflol::roflol:)

gününüz aydın olsun canlarım...
hepinize yetecek kadar kocamaaaaaan pozitif enerji gönderdim evrene...bugün mutlaka biyerlerde sizi bulacaktır....
hadi ben işime gideyim...
öpüldünüz çıtır çerezleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın ablamm... Yerim seni ben.. Evet demiştim valla..
bir daha şok diyet falan yok...hihoyyythihoyyythihoyyyt

ablam bende sana pozitif enerji gönderdim burdan.. Mutluluğumu hepinizle paylaşıyorumm...zemuszemuszemuszemus

canım senin için ne yapabilirim?
sadece anlatmak bile rahatlatır insanı bazen...
eğer paylaşmak istersen içinden geldiği gibi anlat...

ablacım bisürü sorunum var işim yok, eşimle aram bi iyi bir kötü.ruh halimden sanırım sürekli bezgin bir halim var :sinifsinif:

ablacım bende aynı senin gibiyim diyette değilken bile normalden az yiyordum zaten çok az yemem lazımki verebileyimkafamçokkarıştı

bugün öğrendiğim bir bilgi!
diyetisyene giden bir öğretmen arkadaşım var,doktoru,canı tatlı çektiğinde salatalık turşusu yemesini önermiş:uhm:tatlı krizini önlüyormuş...

hımmm iyi fikir denemek lazım ablacım
sengözlerimebaksanab

canım bence çok güzel bi diyet menüsü olmuş, ben prinç patlağını tek öğünde yiyorum:kedi:

ciciş aynen benim sorunumu tarif ettin..benim pelvis kemiğim çok çıkık değil sanırım, göbeğimde artık gitti sayılır ama oturunca göbeğim korkunç gözüküyor katlanıyor :1ninca:

Günaydın kızlar,

tebrikler canım çok mutlu oldum senin adına, :sm_cool: alkisalkisalkis :hooray:
canım sen takılma noktanı atlattın zaten belli bir süre daha çok rahat gider kilolar hatta belkide 56 ya kadar takılmazsın
:sm_cool: :sm_cool:

Sağol tatlım valla ağzından bal damlıyo.. opuyorumnanaktan

O katlanan göbek benimde çok canımı sıkıyo ya.. Ayaktayken bi sorun yok. Bi oturuyorum 3 e katlanıyo.. Napcez onaaaa... Gıcccık oluyorum..:tomato:

O katlanan göbek benimde çok canımı sıkıyo ya.. Ayaktayken bi sorun yok. Bi oturuyorum 3 e katlanıyo.. Napcez onaaaa... Gıcccık oluyorum..:tomato:

aynen canım bende gıcık oluyorum.bu arada facedeki resimlerinde bacaklar sütun sütun :asigim:

Günaydın kızlar,

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . .
süper süper . . .

nasıl bi duygu 50 li kilo psikolojisi flycan yaaaa :1ninca: ne hafif hissettiriyordur . . .

dün spor salonundaki diyetisyene sordum.bu dönem en çok kilo vermek istedğimiz döenm ama neden istediğimiz gibi kilo veremiyoruz dedim ve bana bu ayın 20 hatta 25 ine kadar böyle gider yılın metabolizma için en kötü ayları haziran ve ekimdir dedi CADIARZU

geçmiş olsun canımm opuyorumnanaktan bu öpüzük kızınaydı Şeniz buda sana :)))

kızlar tek yönlü besinlerle ne yerseniz yiyin zaten günde 400-500 gram verirsiniz ama sonrası ne olacak.tek yönlü beslenmeye hayırrrr lmaz:

ama mavıbenek hıc ac kalmıycagızkı yıyerek verecz..prinç ve yogurt tok tutan seyelr hep (((((

canım sorun aç kalmamak değilki metabolizmayı bitirirsiniz valla.metabolizmayı en çok hızlandıran 2 şey su ve sık-az yemek.böyle diyetlere gerek yok.şok diyet olarak gönderdiğim bi diyet vardı ben yapmadım ama içinde her türlü besin vardı ondan yapın daha iyi benceee yerimseniben

MERVECİM nasıl oldun canım,toparlayabildinmi kendini biraz?
SARACIM geçmiş olsun bitanecim...

saol ablaların bi tanesiii çok saoll Şeniz :asigim: a.s.

bugün öğrendiğim bir bilgi!
diyetisyene giden bir öğretmen arkadaşım var,doktoru,canı tatlı çektiğinde salatalık turşusu yemesini önermiş:uhm:tatlı krizini önlüyormuş...

kaydirigubbakcemile3 tatlıya turşu haa yerimseniben aslında doğru olabilir bizim memlekette (eskişehir-sivrihisar) kışın hep helva ve turşu konur yemekten sonra.mantık=helvadan bi çatal alırsın sonra turşu yersin hem artık canın tatlı istemez hemde yemekten sonra bollca su içersin.varmış bi bildikleri baakk delikafadulden

gayet güzel beslenmişsin tatlım çok güzel bencee kaydirigubbakcemile5

marangoza törpületsek?? delikafadulden

benide götürün o marangozaaaaa laelaelaelaelae

Günaydın kızlar,

harika bi ticker olmuş maşallah sana kuzummmm darısı hepimizin başına inşallahh :Saruboceq:

ablammm sanki hissetmiştim senin içindekileri.bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi.gece uyuyamama rağmen :lepi: daha iyi olcam inşallah.çok seviyorum seni aplammm opuyorumnanaktan

onu hiiiç sorma zaten ayakta beni gören" aaa ne gerek var diyete rejime nasıl incecik olmuşsun harika olmuşsun daha fazla kilo verme aaa hasta olcaksın " diyolar bi oturuyorum tabii oturur oturmaz benim can simidinin ipi çekiliyo ve "hmm biraz daha göbek varmış 1-2 kilo versen yeter daha fazla verme" diyolar.bendeki göbekte değil 1-2 kilo en az 5 kilo var bakalım nasıl gitcek bu :sinifsinif:

Merhaba kızlar ben yine geldim..baya oldu girmeyeli ama merak etmeyin hala 60 dan aşağı düşmüşlüğüm yok..hep eşimin yüzünden..çok kötü bi beslenme alışkanlığı var..o evde yokken çok iyiyim ama evde olduğunda onun ağzı hiç durmuyo..sürekli önünde karpuz kavun kiraz,çekirdek,fıstık,dondurma,kola..vs oluyor..e bende atıştırıyorum tabi..sonuç??? 60 dan aşağı inmeyen kilom..bende dün bi karar verdim..Tavsiye etmiyorum ama ısveç Diyetine başladım...Bu sabah kahvaltımda sadece 1 fincan şekerisz sütsüz kahve vardı..1 saatte yürüdüm bebişle deniz havası ala ala..7 gün devam edicem bu diyete..çok sağlıksız görünüyor ama ben baya depresyona girdim kızlar kilom yüzünden..çok ciddiyim (((
18/06/2009
Saat13
Kilom : 61.200 gr

Son düzenleyen: Moderatör:
flyy tebrik ederim canım
ne oldu şimdi pirinç lapasından vazgeçtin dimi?
ben bugün regl oldum yarın yapayım diyorum şu lapayı ne dersin?

saracım 20-25 arası tam benim adet dönemim adet dönemimde güzel kilo verirdim ama bu sefer olmıycak sanırım
25 ini bi atlatsak ah ah

kızlar ben çok kıyafet problemi çekiyorum sizede oluyormu.evdekiler üzerimde hiiiiiiiiiiiç durmuyor direk düşüyor.yenisinide istediğim kiloya olaşana kadar almak istemiyorum nasıl olcek bilmem

aynen canım bende gıcık oluyorum.bu arada facedeki resimlerinde bacaklar sütun sütun :asigim:

Saol tatlım.. Bacalklar hala kalın ama siyah pantalonla güzel rötüş yapılıyo..kaydirigubbakcemile3 Ayaktayken dediğim gibi bir sorun yok artık pek ama oturunca işte olmuyo.. Henüz gönül rahatlığıyla pikini giyemiyorum ama işallah oda olucak canımkaydirigubbakcemile2

Valla zabının harika bir duygu.. Kendimi bugün güzel hissediyorum resmen.. Tabi çok uzun zamandır beklediğim için kaydirigubbakcemile3

Darısı başınıza hepinizin bitanem..

Canımmmm.. daha iyi olduğuna çok sevindim...opuyorumnanaktan

Haydi hep beraber Marangozaaa...kaydirigubbakcemiledelikafadulden

Hoşgeldin canım.. İsveç diyeti hiç sağlıklı değil ama canım yaa.. İnsanın piskolojisini iyice bozuyor bide.. dikkatli ol bencee...:1no2:

flyy tebrik ederim canım

Saol tatlım...
Ya hiç olumlu tepkiler gelmedi o lapa için ya.. Aslında haftaya yapmayı düşünüyordum ama penekli aplam çok kızdııı...:bbo:

Cin
>
> Kapi vurulur ve bir erkek kapiyi açar.
>
> Kadin:
> 'iyi günler az önce caminiz kirildi ve bunu yapan benim çocugum,
> lütfen özrümü kabul edin ne kadar masrafi varsa ödemek istiyorum' der.
>
> Adam:
> 'hiç sorun degil çocugunuz cami kirdi ve içeri giren top degerli bir
> vazoya çarpti ve o da kirildi'
>
> kadin daha fazla üzülür ve içeri girdiginde gerçekten bir vazoyu
> kirilmis görür.
>
> 'Çok üzgünüm bununda masrafini ödemek istiyorum' der.
>
> Adam:
> ' hiç önemli degil aslinda çok büyük bir iyilik yaptiniz bana'
>
> kadin merakla:
> 'ama caminiz ve degerli bir vazonuz kirildi nasil olur' der
>
> Adam:
> 'hanfendi ben bir cinim ve 100 bin yildir o vazoda hapis kalmistim,
> çocugunuz sayesinde özgürlügüme kavustum, dileyin benden ne
> dilerseniz' der.
>
> Kadin sevinçle:
> 'ay y ne desem güzel bir malikane istiyorum hem de paris'te.'
>
> Adam bir kisa telefon konusmasi yapar ve:
> 'tamam hanfendi isteginiz oldu, dilediginiz zaman gidebilirsiniz yeni
> evinize' der ve 'ya ikinci dileginiz?' diye sorar...
>
> 'çok lüks kiyafetler istiyorum'
>
> Adam kisa bir telefon konusmasi yapar ve:
> 'armani, versace ve dkny'de kiyafetleriniz hazir alabilirsiniz' der ve
> üçüncü istegi sorar.
>
> Kadin:
> 'en degerli mücevherleri istiyorum' der..
>
> Adam bir telefon konusmasi sonrasi :
> 'ok bvulgari ve tiffany'den dilediginiz mücevherleri alabilirsiniz ' der.
> Kadin havalara uçmustur ve adam:
>
> 'yalniz bende birsey rica etsem sakincasi olur mu?' diye sorar.
> Kadin merakla:
> 'nedir?'
> adam:
>
> 'biliyorsunuz 100 bin yildir bu vazodayim. kac zamandir bir kadin yüzü
> görmedim acaba bir gece benimle olu r musunuz?' diye sorar..
> Kadin biraz düsündükten sonra:
> 'neden olmasin?' der ve sabaha kadar birlikte olurlar...
>
> sabah uyandiklarinda adam:
> 'güzel hanfendi acaba kaç yasinda?' diye sorar,
>
> kadin:
> '36' der.
>
> Adam da:
> 'VAY BE BU YASTA HALA CINLERE INANIYOR MUSUNUZ?'

kaydirigubbakcemile3

Sara nerdesin kızım sen yaaaa . . .
lak lak lak konuşmuşsun hele bi açıkla bakem nere kayboldun sen ?

hoşgeldin a.s. boyun kaç ?

flyy tebrik ederim canım

lapa olayı bana çokta tek yönlü beslenme gibi gelmiyo hatunlar yani meyve yeniliyo yoğurt keza aralarda kuru yemiş bile söz konusu . . .

ben bir dahaki regl dönemimde denemeyi şiddetle düşünüyorum :1ninca: regl döneminde çok daha etkiliymiş bu metod . . .

aynı dert bende de var.. İşe giydiğim kumaş pantalonum üstümden düşüyo.. Poposu öyle çirkin duruyoki.. Ama bende bir süre daha idare etmeye çalışıcam napiimm.. 1 ay kadar daha idare edersem.. sonra almam gerekicek..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…