cok komiksin kızlar ya nasıl gidiyo zayıflamalar bizde simdi dişarı cıkcaz kardesimle yürüyüş yapcazz
cok komiksin kızlar ya nasıl gidiyo zayıflamalar bizde simdi dişarı cıkcaz kardesimle yürüyüş yapcazz
selam kızlar
bugün kemer takmaya başladım artık.geçen sene dolap bekleyen sığamadığım pantolonum düşüp duruyor.
1 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 şekersiz çay
çeyrek domates ve salatalık
nasıl sizce çok değil dimi
bu topikte en çok ben konuşuyorum gevezemiyim ne....
bendede bıyık var ikimizi birleştirip voltranı oluşturabiliriz
Buldum o çin işkencesinin adını eliptik bisiklet bööğğkkkk
ben de en çok ben konuşuyorum gibi hissediyordum.
öğlen:
1 tabak yağsız salata,
1 kase az süzme mercimek çorbası,
4 adet yoğurtlu, etli karalahana sarması,
1 kepek ekmek.
ara: (az önce)
1 br. sekersiz çay,
1 kayısı,
yarım ceviz,
3.5-4 gibi bir ara daha vereceğim, meyveli yoğurt ya da elma yerim diyorum bakalım duruma göre.
menüm nasıl?
kızlar kuru incir aldım iş yerine getirdim. çok da seviyorum ama kalorisi çok di mi?
sabah mı yiyim sadece?
bıyık bende de var seninkiyle birleştirelim ak sakallı dede çıkar ikimizden artık her dediiğimizi dinletirük
ondan benim evde de var. iyi bi alettir koşu bandından bile daha iyi ama koşu bandı belki daha az sıkıcıdır.
Aman bizim isticeğimiz şey belli.... Fit olalım çatlasınlar patlasınlar nihahahaaa.....
Sıkıcı değil ama yaparken ayağıma kramp giriyor biraz yavaşlayıp geçmesini bekliyorum geçince gene hiçbir şey olmamış gibi hızlanabiliyorum sonra gene kramp giriyor.... Birde nasıl su içersim geliyor anlatamam...... Ama bence koşu bandından daha eylenceli yani evime bunu almak isterim....Bluzleri asacak yer lazım
kısa süreli şok diyetlerden uzak durun bırakınca misliyle kilo alırsınız diyoruz ama sakalımız yok ki dinleyenimiz olsun
yaa ama yaaaa
vermem lazımm acilennn
AHAHAHA son kısımda koptum. ciddi ciddi okuyorum ben de hee bizim betül begendi bu aleti derkeneeeeeeeeeeeeeeee... megerse askı olaraktan istemişsin...
şaka bi yana spor salonuna gidiceene evde bişiler yapılabilir ben salonda kilo veremedim orda çok agır çalışıtırıyorlar vucut inat sürecine giriyo en azından ben de öyle oldu.
Tatlım o isveç diyetini ilk doğumumdan sonra ben de yapmıştım..hızla kilo verdim. Sonra diyet bitti tabi. Çünkü o diyeti sürekli yapmak çok tehlikeli. en az 2 hafta ara vermek gerekiyor. diyet bitince sağlıklı beslenmeme rağmen 20 günde, verdiğim 5 kilo bana 6.200 kg olarak geri dönmüştü.. bunalıma girmiştim.. tavsiyem sağlıklı beslen, şekeri, tuzu ve ekmeği hayatından çıkar. egzersiz yap.
Aklıma gelmişken o diyet daha çok ünlülerin uyguladığı bir diyet..Konser,çekim ya da programlardan önce hızlı bir şekilde kilo vermek için tercih ediyorlarmış.
AHAHAHA son kısımda koptum. ciddi ciddi okuyorum ben de hee bizim betül begendi bu aleti derkeneeeeeeeeeeeeeeee... megerse askı olaraktan istemişsin...
şaka bi yana spor salonuna gidiceene evde bişiler yapılabilir ben salonda kilo veremedim orda çok agır çalışıtırıyorlar vucut inat sürecine giriyo en azından ben de öyle oldu.
Saol canımperfect bir menü bence.....
Öyle seymi olur canım.konuscaksn tabıbu topikte en çok ben konuşuyorum gevezemiyim ne....
Bence de sabah ye.menu guzel.ben de en çok ben konuşuyorum gibi hissediyordum.
öğlen:
1 tabak yağsız salata,
1 kase az süzme mercimek çorbası,
4 adet yoğurtlu, etli karalahana sarması,
1 kepek ekmek.
ara: (az önce)
1 br. sekersiz çay,
1 kayısı,
yarım ceviz,
3.5-4 gibi bir ara daha vereceğim, meyveli yoğurt ya da elma yerim diyorum bakalım duruma göre.
menüm nasıl?
kızlar kuru incir aldım iş yerine getirdim. çok da seviyorum ama kalorisi çok di mi?
sabah mı yiyim sadece?
Saol canım
Öyle seymi olur canım.konuscaksn tabı
Bence de sabah ye.menu guzel.
Kiloları acilen almadın herhalde gıdım gıdım aldın şimdikte gıdım gıdım verecez napalım kardeş böyle bu işler....
peki eve spor aleti mi almak lazım?
pilates yapabilsem kilo vermesem de inceliyordum aslında. offff. işten çık eve git, soyun dökün giyin yemek yap ye, mutfağı topla derken saat 7.30 oluyor. ve ancak ayaklarımı uzatıp tv karşına geçiyorum.
Bende bir kondisyon bisikleti var çok iyi oluyo çantaları asmak için.
Evinde ortamın varsa tabi ki ev daha ideal. İster plates yaparsın ister dans edersin. Salondan daha rahat. Ben biraz kendi başımalıktan sıkıldım. Benim gibi çabalayan terleyenleri gördükçe gaza geliyorum. Salonda 50 yaşında teyzeler var. Valla... Benden iyiler ama yaaa... Ne bileyim ben sevdim ortamı, akşam olsada gitsem diye bakıyorum şimdide... Benim devreler yandı tabii... Kısadevre oldum herhalde....Sanki çok gidersem çabucak zayıflarmışım gibi geliyor ağrı sızı umrumda bile diil yani şu aralar.... Bir görsem şöyle vermeye başladığımı offff varyaaaaaaa......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?