60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok komiksin kızlar ya nasıl gidiyo zayıflamalar bizde simdi dişarı cıkcaz kardesimle yürüyüş yapcazz

gerçekten bir alemler voltran voltran voltran

kızlar bu tickerfactory'den aldığınız imza gibi kilomuzu yazdığımız yer var ya, her mesajda çıkması için ne yapmamız gerekiyor? hepsine eklesin istiyorum. her defasında uğraşıyorum da...

selam kızlar
bugün kemer takmaya başladım artık.geçen sene dolap bekleyen sığamadığım pantolonum düşüp duruyor.
1 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 şekersiz çay
çeyrek domates ve salatalık
nasıl sizce çok değil dimi

perfect bir menü bence.....

bu topikte en çok ben konuşuyorum gevezemiyim ne....

ben de en çok ben konuşuyorum gibi hissediyordum.

öğlen:
1 tabak yağsız salata,
1 kase az süzme mercimek çorbası,
4 adet yoğurtlu, etli karalahana sarması,
1 kepek ekmek.

ara: (az önce)
1 br. sekersiz çay,
1 kayısı,
yarım ceviz,

3.5-4 gibi bir ara daha vereceğim, meyveli yoğurt ya da elma yerim diyorum bakalım duruma göre.

menüm nasıl?

kızlar kuru incir aldım iş yerine getirdim. çok da seviyorum ama kalorisi çok di mi?
sabah mı yiyim sadece?

bendede bıyık var ikimizi birleştirip voltranı oluşturabiliriz

bıyık bende de var seninkiyle birleştirelim ak sakallı dede çıkar ikimizden artık her dediiğimizi dinletirük

Buldum o çin işkencesinin adını eliptik bisiklet bööğğkkkk

ondan benim evde de var. iyi bi alettir koşu bandından bile daha iyi ama koşu bandı belki daha az sıkıcıdır.

aralarda badem yada fındıkla ye. korkma.. günde 3 -4 tane yiyebilirsin. ileride azaltmak koşulu ile tabi

Aman bizim isticeğimiz şey belli.... Fit olalım çatlasınlar patlasınlar nihahahaaa.....

Sıkıcı değil ama yaparken ayağıma kramp giriyor biraz yavaşlayıp geçmesini bekliyorum geçince gene hiçbir şey olmamış gibi hızlanabiliyorum sonra gene kramp giriyor.... Birde nasıl su içersim geliyor anlatamam...... Ama bence koşu bandından daha eylenceli yani evime bunu almak isterim....Bluzleri asacak yer lazım

AHAHAHA son kısımda koptum. ciddi ciddi okuyorum ben de hee bizim betül begendi bu aleti derkeneeeeeeeeeeeeeeee... megerse askı olaraktan istemişsin...
şaka bi yana spor salonuna gidiceene evde bişiler yapılabilir ben salonda kilo veremedim orda çok agır çalışıtırıyorlar vucut inat sürecine giriyo en azından ben de öyle oldu.

peki eve spor aleti mi almak lazım?
pilates yapabilsem kilo vermesem de inceliyordum aslında. offff. işten çık eve git, soyun dökün giyin yemek yap ye, mutfağı topla derken saat 7.30 oluyor. ve ancak ayaklarımı uzatıp tv karşına geçiyorum.

bende daha önce uyguladım canım bu yılın başında uygulamıştım ocak 1 de başladım 5.5 kilo vermiştim 73.300 le başlamıştım 68 lere indim 13 gün sonun da dah asonra ayran detoksu felan yaptım bi kaç günk diyet felan ve bu süreç boyunca sadece sabahları etinin from kepekli ekmegini sadece sabah tükettm böyle farkında olmadan 65 e indim arada alıp verişlerm oldu ama öyle 1 2 kilo şeklnde degil 500 -600 gr felan tam 65le bu d,yete yine başladım bunda y,ne ilk zamn ki gibi verebilirsem zaten ekmegi hayatımdan çıkardım bu kadar ugraştıktan sonra almamak için ugraşırım zaten

Bende bir kondisyon bisikleti var çok iyi oluyo çantaları asmak için.

Evinde ortamın varsa tabi ki ev daha ideal. İster plates yaparsın ister dans edersin. Salondan daha rahat. Ben biraz kendi başımalıktan sıkıldım. Benim gibi çabalayan terleyenleri gördükçe gaza geliyorum. Salonda 50 yaşında teyzeler var. Valla... Benden iyiler ama yaaa... Ne bileyim ben sevdim ortamı, akşam olsada gitsem diye bakıyorum şimdide... Benim devreler yandı tabii... Kısadevre oldum herhalde.... Sanki çok gidersem çabucak zayıflarmışım gibi geliyor ağrı sızı umrumda bile diil yani şu aralar.... Bir görsem şöyle vermeye başladığımı offff varyaaaaaaa......

perfect bir menü bence.....
Saol canım
Öyle seymi olur canım.konuscaksn tabı
Bence de sabah ye.menu guzel.

Saol canım

Öyle seymi olur canım.konuscaksn tabı

Bence de sabah ye.menu guzel.

Oh be sevindim menümün iyi olmasına.

ayy öğleden önce bi orta şekerli kahve içtim. tek şekerim o. keşke onu da almasaydım :120:
mucize gibi bişey benim için 2 gündür çaydaki tüm şekeri kestim. inanılmaz.
sayenizde kızlar. başakşehir taraflarında oturan varsa, onlarla da buluşup yürüyüş ve spor yapabilirim bu arada :124::118:

ahaha bir kaç gram vermişim kızlar dayanamadım tartıldım. bugün çok güzel gidiyodu birazıcık bozdum ara öğünde yarım simit yedim. neyse tatlı yemedim enazından ona da şükür bugün neler yedim şuana kadar:

sabah:
pınar beyazlı çok tahıllı ekmek 1 dilim
light
sütlü kahve

ara:
lightsütlü kahve
içim çilekli yoğurt

öğle:
bezelye, et ve yoğurt

ara:
portakal suyu
kahve
yarım simit pınar beyazlı

akşama da tavuk ve ıspanak var :)

Kiloları acilen almadın herhalde gıdım gıdım aldın şimdikte gıdım gıdım verecez napalım kardeş böyle bu işler....

agzımdan aldın lafı bacım..

şart değil aslında.. benim eliptik duruyo genelde. normalde başka kardiyo programları yapıyorum ama pilatese başladım dünden beri. iyi gidiyor keyifli. bacaklarım yanıyor yaparken.

o kondisyon bisikleti bile binmekten sıkılmasan sana kilo verdirirdi.
ortam güzelse aynen devam et ama ben salon ortamını sevmiyorum. git giyin spor yap duş al- yada alma - giyin eve git. evinin rahatlığı yok işte.

selam kızlar nasılsınız?nasıl gidiyor?benim iyi gibi ama cuma belli olacak. geçen hafta kilo verememiştim bu haftada veremezsem bunalıma girerim. inşallah vermişimdir. sizinle uyguladığım çizelgeyi paylaşmak istiorum.beğenirseniz nisanda da paylaşırım.:))Eki Görüntüle 371820 yan bel hareketi resmi.2 sağa 2 sola yapınca 1 oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…