60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kondüsyon bisikleti süper ya.ucuz bide.keşke önceden baksaydım.fotoğraf makinesi taksidine girdim.

Tombiş tombiş fotolarını çeker durursun artık amaaa kondisyon bisikleti öyle miiii..... İlk on beş gün mütemadiyen üstüne binilir sonra haftada bir, sonra iki ayda birr, sonra baktın boş duruyo verirsin eline çantaları askılık görevi yapar... Ya fotoğraf makinesiii hep şişman gösterir bi kere çanta taşımaz çantada yer kaplar üstelik itici gıcık bişi.... Olaya ne kaa bilimsel yaklaştım....

twister hangisi oluyor bacım? bunları hiç yapamam gibi of ya
ama harika bi çizelge olmuş ellerine sağlık. bu akşam yürüyüş yapmak istiyorum.

akşamki menümde ıspanak olacak
yanına da çorba yaparım diyorum çünkü ıspanak doyurmuyor.
1 kase de yoğurt yerim
peki başka ne yemeli?

bence yaptım kolonuna gerek yok adet yazmışsan yada süre yazmışsan yapmışsın demektir. yaptım kolonlarını kaldırarak oraya çömelme hareketini,
yukarı uzanma hareketini ekleyebilirsin gibi geldi bana nacizane fikrimdir..... İyi bir fikir olmuş bende kendime hazırlayayım bari böyle bişi...

hay aklınla bin yaşa :13:
ben de koşu bandı almak istiyorum amaaaa
yer kaplayacak diye de almıyorum of.

doğru ya ben sıkılırım kesin bisikletten.zaten 1 haftadır fotoğraf çekinmeyi seviyorum biraz kilo verdim ya o bile farketti.önceden şişko çıkardım.çekinmeyi sevmezdim.gerçektende yer kaplıyor.

süpersiniz ya... sizleri okumak bile iyi geliyor... hadi bakalım bugünü bitirmeye 5-6 saat kala dayanıcaz hep beraber akşam yemeği yenecek en hafifinden : )) yeşil çaylar, yapabilirsek sporlar oooooh gitti biraz daha yağlar...

bende bi saatlik yürüyüşten geldimmm bide bişe soracam kızlar doğadan beşi bi yerde cay aldm kullanan var mı acebaa

selmlar sabah kahvaltı yapmadım öglen 1 simit 1 dilim ekmek zeytin peynir ve malesef reçel
1 saat yürüdüm
akşam abatmayacagım ögleni telafi edecegim

Ne güzel spor yapacak vakit bulabiliyorsunuz size imrendim.

Bu arada bir şey soracağım mesajlarınıza simgeleri nereden ekliyorsunuz gülen yüz gibi.

Selam kızlar Koşudan geldim şimdi. karın-bacak-g..t (popo, ama popo diyemeyeceğim kadar büyük bence:90:) hareketlerini yapacağım şimdi.
Sabah 1.5 litre su ve 1 elma. sonra kahvaltıda 2 dilim beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim salatalık ve 1 dilim kırmızı biber, 2 dilim de kızartılmış baguette (1 dilim anca elimin yarısı kadar), aslında ekmek yemeyecektim ama bugün böyle oldu mecburen ve 1 şekersiz çay. öğlen mercimek çorbası içtim. akşama da yoğurduma keten tohumu ve polen katıp yedim. aslında öğlen de yoğurt yiyecektim ama koşturmacadan vaktim olmadı. sporumu bitirdikten sonra güzel bir keyif kahvesi (tabii ki şekersiz türk kahvesi) yapacağım:126:

slm kıslar ben yenı katıldım aranıza motıvasyonunuz süper benıde alın aranıza:)ben 63 kıloyum 58 olmak ıstıyorum cunku hazıran 10 da dugunum varverebılırmıyım bılmıyorumsızı gorunce dahada cesaretım arttıı süpersiniz...

slm kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız bakalım ben bu aralar temizlikle meşgulüm malum hava bu hafta yaz havası bizde kendimizi temizliğe vurduk...o yüzden pek giremedim..2 gün diyet yalan oldu bugünde adet oldum.. umarım bu hafta artı çıkmam...herkeze iyi akşamlar yarın girer geçmişi okurum..

slm kızlar nasılsınız benimde akşam menüm tarhana corbası bi kase bide salata bu kadar sizce nasıl öpüldünüz hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…