kondüsyon bisikleti süper ya.ucuz bide.keşke önceden baksaydım.fotoğraf makinesi taksidine girdim.
selam kızlar nasılsınız?nasıl gidiyor?benim iyi gibi ama cuma belli olacak. geçen hafta kilo verememiştim bu haftada veremezsem bunalıma girerim. inşallah vermişimdir. sizinle uyguladığım çizelgeyi paylaşmak istiorum.beğenirseniz nisanda da paylaşırım.:))Eki Görüntüle 371820 yan bel hareketi resmi.2 sağa 2 sola yapınca 1 oluyor. Eki Görüntüle 371821
selam kızlar nasılsınız?nasıl gidiyor?benim iyi gibi ama cuma belli olacak. geçen hafta kilo verememiştim bu haftada veremezsem bunalıma girerim. inşallah vermişimdir. sizinle uyguladığım çizelgeyi paylaşmak istiorum.beğenirseniz nisanda da paylaşırım.:))Eki Görüntüle 371820 yan bel hareketi resmi.2 sağa 2 sola yapınca 1 oluyor. Eki Görüntüle 371821
Tombiş tombiş fotolarını çeker durursun artık amaaa kondisyon bisikleti öyle miiii..... İlk on beş gün mütemadiyen üstüne binilir sonra haftada bir, sonra iki ayda birr, sonra baktın boş duruyo verirsin eline çantaları askılık görevi yapar... Ya fotoğraf makinesiii hep şişman gösterir bi kere çanta taşımaz çantada yer kaplar üstelik itici gıcık bişi.... Olaya ne kaa bilimsel yaklaştım....
Tombiş tombiş fotolarını çeker durursun artık amaaa kondisyon bisikleti öyle miiii..... İlk on beş gün mütemadiyen üstüne binilir sonra haftada bir, sonra iki ayda birr, sonra baktın boş duruyo verirsin eline çantaları askılık görevi yapar... Ya fotoğraf makinesiii hep şişman gösterir bi kere çanta taşımaz çantada yer kaplar üstelik itici gıcık bişi.... Olaya ne kaa bilimsel yaklaştım....
hay aklınla bin yaşa :13:
ben de koşu bandı almak istiyorum amaaaa
yer kaplayacak diye de almıyorum of.
bende bi saatlik yürüyüşten geldimmmbide bişe soracam kızlar doğadan beşi bi yerde cay aldm kullanan var mı acebaa
kızlar evde kimse yok bende menemen yaptım.
4 incecik dilim yedim sizce çokmu?
canım bende kullanıyorum ama ben ayrı ayrı aldım karıştırdım sonra memnunum diyetle işe yarıyor
slm kızlar nasılsınız benimde akşam menüm tarhana corbası bi kase bide salata bu kadar sizce nasıl öpüldünüzhadiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?