hoşgeldin aramıza slvkmlslm kıslar ben yenı katıldım aranıza motıvasyonunuz süper benıde alın aranıza:)ben 63 kıloyum 58 olmak ıstıyorum cunku hazıran 10 da dugunum varverebılırmıyım bılmıyorum sızı gorunce dahada cesaretım arttıı süpersiniz...
ay kız loralayla ne zaman senin o ticker'e bakasam o 26.4 kilo gözüme çarpıyor, kıskanıyorum vallahslm kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız bakalım ben bu aralar temizlikle meşgulüm malum hava bu hafta yaz havası bizde kendimizi temizliğe vurduk...o yüzden pek giremedim..2 gün diyet yalan oldu bugünde adet oldum.. umarım bu hafta artı çıkmam...herkeze iyi akşamlar yarın girer geçmişi okurum..
slvkml kullanıcısından alıntı
slm kıslar ben yenı katıldım aranıza motıvasyonunuz süper benıde alın aranıza:)ben 63 kıloyum 58 olmak ıstıyorum cunku hazıran 10 da dugunum varverebılırmıyım bılmıyorum sızı gorunce dahada cesaretım arttıı süpersiniz...
cnm hoşgeldin... verirsin kolaylıkla hemde...takıl sen bize burdaki kızlar süperler valla...
bence yaptım kolonuna gerek yok adet yazmışsan yada süre yazmışsan yapmışsın demektir. yaptım kolonlarını kaldırarak oraya çömelme hareketini,
yukarı uzanma hareketini ekleyebilirsin gibi geldi bana nacizane fikrimdir..... İyi bir fikir olmuş bende kendime hazırlayayım bari böyle bişi...
kızlar yaaa,düşünüyorum bir bardak az yağlı sıcak süt üzerine de tarçın içsem mi yoksa içmesem mi ??? :26: sizce ?
akşam sarma yedim çok pişmanım kızlar çok yedim çünkü üzgünüm artık nasıl telafi edilir bilmiyorum cuma gününü yüz karası olabiirim
akşam sarma yedim çok pişmanım kızlar çok yedim çünkü üzgünüm artık nasıl telafi edilir bilmiyorum cuma gününü yüz karası olabiirim
bende en son 15:00 da yoğurt yedim. şimdi acıktım(( bende gözümü süte diktim ama içmeyeceğim. sende içme. en iyisi su içelim ne dersin?
ben zaten su içe içe bir hallere girdim. canım sıcak birşey istiyor. bugün kuşburnu çayı aldım ve yeşil çay yaprağı (Sencha türünden), aslında onlardan da tüketebilirim akşamlarıben de saat 6dan önce 125gram probiotik yoğurdun içine biraz polen ve keten tohumu atıp yedim. yoğurt iyi geliyor, yani yemek pek aramam ama tatlıcıyım ben, yani tatlılar benim asıl sorunum ve hamur işleri, gerçi hamur işlerinden kolayca uzak durabiliyorum, ama konu mesela güzel bir dondurma:131: olunca yada tiramisu yada pannacotta yada çikolatalı suffle, o zaman kendimle savaşıyorum. bir ara moda'da (istanbul, kadıköy'de bir semt) suffle diye suffleci vardı ama kapanmış, meyveli suffle bile vardı ama favorim beyaz çikolatalı olandı:97: kapanması en azından benim için hayırlı olmuş neyse ki artık kiloları vermiş halimi hayal edip, çok sevdiğim tatlılara sırt çeviriyorum
slm cnm kaç kilo verdin sen ...
kızlar karnım şişti niye diyorum reglime 5 gün kalmış ondan...ya cuma günü vermemiş çıkarsam ya da fazla ...
kızlar karnım şişti niye diyorum reglime 5 gün kalmış ondan...ya cuma günü vermemiş çıkarsam ya da fazla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?