60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de saat 6 7 arası leslie ile 5 mili yaptım...ama ben bugün çok yoruldum ya dayak yemiş gibiyim...

sonra 1 kaşım menemen, bir porsiyon kereviz yemeği 1 dilim kepekli ekmek yedim bana biraz fazla geldi ama tansiyonum düştü ekmeği ondan ekledim...

oğluşum nasıl terlediğimi gördü anneeee bugün kesin 2 kg verdin dedii aaah keşke ağzından bal damlıyor ama tartılmıcam cumaya kadar söz verdim...

hoşgeldin aramıza slvkml anaaaa yeni gelin:80: ne güzel. 5 kilocuk şekerim. verirsin tatlım. fazla değil ki:129:
ay kız loralayla ne zaman senin o ticker'e bakasam o 26.4 kilo gözüme çarpıyor, kıskanıyorum vallah ama o kadar kilo vermeni de hayranlıkla takdir ediyorum ben de şu 10-15 kilomu versem acayip seveniceğim. ilk 5'i gitsin çok sevineceğim zaten

slvkml kullanıcısından alıntı

slm kıslar ben yenı katıldım aranıza motıvasyonunuz süper benıde alın aranıza:)ben 63 kıloyum 58 olmak ıstıyorum cunku hazıran 10 da dugunum varverebılırmıyım bılmıyorumsızı gorunce dahada cesaretım arttıı süpersiniz...

cnm hoşgeldin... verirsin kolaylıkla hemde...takıl sen bize burdaki kızlar süperler valla...

hoşğeldin cnm katıldın bile aramıza bundan sonraki deişimi iyi bak cnm pişman olmazsın ..

selam kızlar
Bugün kü menüm:
sabah: kaşarlı yumurta,ekmek, zeytin,peynir,
ara:200ml süt
öğlen canımız birşey istemedi arkadaşlarla zeytin,labne peynir ekmek yedik.
akşam:bugün ekmeği biraz kaçırdığımı düşündüğüm için saat 15:00 da 1 kase kayısılı yoğurt

SPOR:
30 DK yürüyüş
100 mekik,150 twester, 200 yan bel hareketi.

Canım yaptım sütununu grafiği özellikle koydum. tüm listedeki hareketleri yaptıktan sonra orayı işaretlemek büyük zevk veriyor bana :)))tabii bu kişisel bir durum dediğin gibi başka hareketlerde konabilir. :)

kızlar yaaa,düşünüyorum bir bardak az yağlı sıcak süt üzerine de tarçın içsem mi yoksa içmesem mi ??? :26: sizce ?

Son düzenleme:
kızlar yaaa,düşünüyorum bir bardak az yağlı sıcak süt üzerine de tarçın içsem mi yoksa içmesem mi ??? :26: sizce ?

bende en son 15:00 da yoğurt yedim. şimdi acıktım (( bende gözümü süte diktim ama içmeyeceğim. sende içme. en iyisi su içelim ne dersin?

akşam sarma yedim çok pişmanım kızlar çok yedim çünkü üzgünüm artık nasıl telafi edilir bilmiyorum cuma gününü yüz karası olabiirim

bende en son 15:00 da yoğurt yedim. şimdi acıktım (( bende gözümü süte diktim ama içmeyeceğim. sende içme. en iyisi su içelim ne dersin?

ben zaten su içe içe bir hallere girdim. canım sıcak birşey istiyor. bugün kuşburnu çayı aldım ve yeşil çay yaprağı (Sencha türünden), aslında onlardan da tüketebilirim akşamları ben de saat 6dan önce 125gram probiotik yoğurdun içine biraz polen ve keten tohumu atıp yedim. yoğurt iyi geliyor, yani yemek pek aramam ama tatlıcıyım ben, yani tatlılar benim asıl sorunum ve hamur işleri, gerçi hamur işlerinden kolayca uzak durabiliyorum, ama konu mesela güzel bir dondurma:131: olunca yada tiramisu yada pannacotta yada çikolatalı suffle, o zaman kendimle savaşıyorum. bir ara moda'da (istanbul, kadıköy'de bir semt) suffle diye suffleci vardı ama kapanmış, meyveli suffle bile vardı ama favorim beyaz çikolatalı olandı:97: kapanması en azından benim için hayırlı olmuş neyse ki artık kiloları vermiş halimi hayal edip, çok sevdiğim tatlılara sırt çeviriyorum

slm cnm kaç kilo verdin sen ...

slm cnm kaç kilo verdin sen ...

Selam canım, vallah cuma en son tartılmıştım 62.2 çıktı, ondan önce başlangıç kilom 62.7 idi, daha 1 haftayı doldurmamıştım tam tartıldığımda aslında. şuan 2. haftadayım ve cuma tartılacağım, yani hani tartılma günü belirledik ya. bakalım, her gün en az 1 saat spor yapıyorum ve yediklerime dikkar ediyorum. ama tatlıyı bırakalı 1.5 ay oldu. boyum bu arada 1.63

kızlar karnım şişti niye diyorum reglime 5 gün kalmış ondan...ya cuma günü vermemiş çıkarsam ya da fazla ...

Canım ben de bu aralar regl olacağım, bekliyorum hala:26: üzülme, yani aynı yada fazla çıksan bile dert etme bence. regl bittikten sonra daha da iyi sonuç alacağını düşünüyorum tatluummm:13:

kızlar karnım şişti niye diyorum reglime 5 gün kalmış ondan...ya cuma günü vermemiş çıkarsam ya da fazla ...

canım tartılma bence moralin bozulmasın.benim yarın veya öbür gün gelmesi gerekiyor.1 haftadır nasıl moralim bozuldu.heryerim şişti.cuma tartılmayacağım.sende tartılma motivasyonun düşebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…