60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar

benimde zayıflamam lazım.

21 aylık oglum var.şuanda 64 kiloyum.

10 kg vermem lazım.

ilk hedefim 5 kg vermek.

oooff off ne zormuş doğum kilolarını vermek.

sorunum tatlı.tatlıyla aramın çook acı olması lazım:))

Canım ben de bu aralar regl olacağım, bekliyorum hala:26: üzülme, yani aynı yada fazla çıksan bile dert etme bence. regl bittikten sonra daha da iyi sonuç alacağını düşünüyorum tatluummm:13:

benimde aynı karnım şişti az kaldı günümüde olduktan sonra tartılcam üzme canın ben şişiyorum 2 kilo fazla cıkıyorum tartılıncada

Kizlar yogun bi gundu. giremedim hic bugun.ancak firsatim oldu.iyisiniz umarim. Bu aksam azicik cikolata yedim fazladan ama aksam yemeginde az yemistim. Ve gelen patlamis misir yiyelim tekliflerini kizlar bana kizar diye geri cevirdim.tabi arkadaslar ne demek istedigimi anlamadilar. O da bana kalsin:)
Iyi geceler kizlar... Opuyorum sizi...

Selam excityciğim çok tatlısın ya, ''kızlar kızar'' diye geri çevirmen hoşuma gitti

Sedalim simdi gelsem patlamis misir yedim desem olur mu olmaz tabi bende yemedim. Canim da istemedi zaten benim canım bi an once fazlaliklarimdan kurtulup forma girmek istiyor. Mesela bugun bi elbise gordum bi 5 kilo verirsem onu alacagim. Ama benim amacim 52-53'e inmek. Merak ediyorum kendimi o kilolarda. Balik etli sifatindan da pek hoslanmiyorum. Bide spor yapip sikilastik mi fistik gibi olacagiz insallah...

Günaydın kızlar dün akşamdan beri başım dönüyor tansiyonum mu düşüyor anlamadım.Diyeti biraz abarttımmı acaba ((

selam kızlar nasılsınız. nası gidiyo diyet ve spor.. bazılarımızın pişmanlıklarını okuyorum :) o kadar olsun üzmeyin kendinizi, sadece daha geç ulaşırsınız amaca :)

bu arada sportmenkedi, ben ısınmayla esnemeyi bi an karıştırdım, dediğin doğru, haklısın canım..

nesfitle doymayan arkadaşlarımıza bi önerim var, nesfitin içine meyve doğrayın.mesela muz. ya da kuru üzüm katın. ben de önceden doymadığımda öyle yapıyodum, şimdi alıştım sadeyle doyuyorum.

benim de regl günüm yaklaşıyo, karnım şişmeye başladı. çok sinir oluyorum bu duruma.

zumba yapan var mı aranızda..ya da zumbayla olumlu sonuç alanları duyan geçenlerde araştırmıştım 1 saatte 500 kalori falan yazıyor ama bi pilates gibi sıkılaştırıp forma sokuyo mu bilginiz var mı.

Günaydın beybiler,

Dünü firesiz atlattım çok şükür.... Darısı bu günün başına....

Bu sabah;

2 yumurta
1 parça peynir yedim

2 bardak 3ü birarada kahve içtim.... jacobsun şekeri daha az koyuyorlar bilginize...

Ara :1 kivi

Öğlen karnıbahar

Ara 1 kivi

Akşam 1 kase nesfit.....

Şimdilik niyetler böyle.... Akşama kadar ne haltlar yerim kimbilir :)))

günaydn kızlarrr bugün hava cok güzel e bnm enerjmde o kadar yüksekk..hemen kalkınca elma sirkeli suyumu ictim yarım saat yürüdüm geldm kahvaltımı yaptmmm :13: dar gelen bitane kotum vardı o gazla deneym dedim...vee beli bollasms bi sewndm bi mutlu oldum ki tam gaz dewamm hepmze sapsağlıklı bi gün daha olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…