günaydn kızlarrrbugün hava cok güzel e bnm enerjmde o kadar yüksekk..hemen kalkınca elma sirkeli suyumu ictim yarım saat yürüdüm geldm kahvaltımı yaptmmm :13: dar gelen bitane kotum vardı o gazla deneym dedim...vee beli bollasms bi sewndm bi mutlu oldum ki tam gaz dewamm hepmze sapsağlıklı bi gün daha olsun
bana da öyle oluyor, ve burda yazan kızların 2 katını yiyorum. ona rağmen hemen bir baş dönmesi, göz kararması. bıktım artık ben diyet yapamıyorumGünaydın kızlar dün akşamdan beri başım dönüyor tansiyonum mu düşüyor anlamadım.Diyeti biraz abarttımmı acaba((
selam kızlar nasılsınız. nası gidiyo diyet ve spor.. bazılarımızın pişmanlıklarını okuyorum :) o kadar olsun üzmeyin kendinizi, sadece daha geç ulaşırsınız amaca :)
bu arada sportmenkedi, ben ısınmayla esnemeyi bi an karıştırdım, dediğin doğru, haklısın canım..
nesfitle doymayan arkadaşlarımıza bi önerim var, nesfitin içine meyve doğrayın.mesela muz. ya da kuru üzüm katın. ben de önceden doymadığımda öyle yapıyodum, şimdi alıştım sadeyle doyuyorum.
benim de regl günüm yaklaşıyo, karnım şişmeye başladı. çok sinir oluyorum bu duruma.
zumba yapan var mı aranızda..ya da zumbayla olumlu sonuç alanları duyangeçenlerde araştırmıştım 1 saatte 500 kalori falan yazıyor ama bi pilates gibi sıkılaştırıp forma sokuyo mu bilginiz var mı.
günaydn kızlarrrbugün hava cok güzel e bnm enerjmde o kadar yüksekk..hemen kalkınca elma sirkeli suyumu ictim yarım saat yürüdüm geldm kahvaltımı yaptmmm :13: dar gelen bitane kotum vardı o gazla deneym dedim...vee beli bollasms bi sewndm bi mutlu oldum ki tam gaz dewamm hepmze sapsağlıklı bi gün daha olsun
bende en son 15:00 da yoğurt yedim. şimdi acıktım(( bende gözümü süte diktim ama içmeyeceğim. sende içme. en iyisi su içelim ne dersin?
madamtusot ;
o zaman sen çayından şekeri kesme, o kadar şekerin bi zararı olmaz. kan şekerin düşüp fenalaşcağına böylesi daha iyi bence. vücuttan bi anda her şey kesilmez, yavaş yavaş alıştıra alıştıra.onun da belli bi düzeni var neticede. ne oldum delisi oluyor birden her şeyi kesince :)
nesfiti yoğurtla yesen peki? o zaman kesin doyarsın.süt gibi de şişkinlik yapmaz.
peki o zaman pilates mi zumba mı desem ?
süper yaaaaaböyle devam insallah bana da örnek olsun eski kotumun önü halen kapanmiyor
[QUOTE
bu kan şekerimin düşmesini nasıl engelleyeceğim? elma yiyorum en sulu en tatlısı amasya elması, kuru meyve v.s ama hiçbir şey geri getirmiyor.ne yapmalıyım?
[QUOTE
bu kan şekerimin düşmesini nasıl engelleyeceğim? elma yiyorum en sulu en tatlısı amasya elması, kuru meyve v.s ama hiçbir şey geri getirmiyor.ne yapmalıyım?
kıslar bu kılo kaybını gosteren cubuklar nasıl olusturuluyor
annemde de aynı sorun var aıle hekımı sabah su ıcıne toz tarcın atmasını onerdı bayagı ıse yaradı umutsuz olmayın lutfenn stres vs de etkılıyorr hallolacakkk:)
Günaydın beybiler,
Dünü firesiz atlattım çok şükür.... Darısı bu günün başına....
Bu sabah;
2 yumurta
1 parça peynir yedim
2 bardak 3ü birarada kahve içtim.... jacobsun şekeri daha az koyuyorlar bilginize...
Ara :1 kivi
Öğlen karnıbahar
Ara 1 kivi
Akşam 1 kase nesfit.....
Şimdilik niyetler böyle.... Akşama kadar ne haltlar yerim kimbilir :)))
Günaydın Luckymary, vallah moralim bozuktu, bu enerjin beni bile etkiledi:124: dar gelen kotunun belinin bol geldiği de süper, aman aman nazar değmesingünaydn kızlarrrbugün hava cok güzel e bnm enerjmde o kadar yüksekk..hemen kalkınca elma sirkeli suyumu ictim yarım saat yürüdüm geldm kahvaltımı yaptmmm :13: dar gelen bitane kotum vardı o gazla deneym dedim...vee beli bollasms bi sewndm bi mutlu oldum ki tam gaz dewamm hepmze sapsağlıklı bi gün daha olsun
bana da öyle oluyor, ve burda yazan kızların 2 katını yiyorum. ona rağmen hemen bir baş dönmesi, göz kararması. bıktım artık ben diyet yapamıyorum
günaydın millet,
bugün ağlamaklıyım, çok üzgünüm, moralim bozuk. dün akşama kadar gayet iyi giden diyet, akşam iş çıkışına doğru tansiyonumun düşmesiyle ve göz kararmamla son bulduğu için ve ara öğünde amasya elması etki etmediğinden, eve gidip pırasa ve yoğurtlu kesme erişte çorbası yaptım.
tartıldım bir baktım ki 67.7. ağlayacaktım resmen. hayatımda ilk kez çaydaki şekeri tam 2 gün kesmişken ve 1 diyeti 1 gün atlatabilmişken ben 67.7 idim.
satmışım rejimini dedim.
dün akşam:
1 kase yoğurtlu çorba,
1 tabak pırasa,
1 kase z.yağlı salata, (eşime koyma dediğim halde koydu)
sonra doyduğumu hissetmedim, 1 galeta attım ağzıma,
gene doymadım ama öylece kalktım artık.
eşim zorla ağzıma muzlu puding soktu ve evdeki muzlar çürümesin diye doğrayıp sütle çırpıp yemekten sonra 1 bardak muzlu süt yaptı içtik.
kilo vermekten ziyade aldığımı görünce ben de yedim içtim, sinir oldum, 1 de çikolata yedim :44::44:
yedim de yedim anlayacağınız.
sonra da tartıştık zaten akşam saat 8i göremeden yattım uyudum.
aslında adet dönemim, göğüslerim şiş, sanırım karnım da şiş ama hissedemedim. zaten hep düzensiz olduğundan büyük ihtimalle regl olmam diyorum. olmasam da şişkinliği oluyor
bu sabah:
Her sabah aç karnına 1 bardak su
1 dilim çok tahıllı uno ekmek,
1 dilim çerkez peyniri,
5 zeytin,
3 tutam maydanoz, 2 adet roka, 1 küçük salatalık
1 br. şekersiz çay
günaydın kızlar,
akşam yemegi yemiyor musun uzayım? saat 15.00 te yogurt yemişsin peki kaçta yatıyorsun? aç kalarak metabolizmanızı yavaşlatmayın yogurt ve sütten korkmayın. kalsiyum içerikleri ile kilo vermenize yardımcı olur.
saat 21.30 ta az yaglı tarçlınlı süt içmekte sizi korkutmasın..
kan şekeri düşmesinde bence bal dogru seçim değil. az ve sık olarak düşük glisemik indeskli olan besinleri tüketmeliyiz. bal kan şekerini ani yükseltip, insülin salgılatarak yine aniden şekerinizin düşmesine sebep olur. normal şekerden bir farkı yoktur.
ben denedim.. bal tükettiğim aynı ögün ile bal tüketmediğim aynı ögünden bal tükettiğim ögün beni tüketmediğimden daha çabuk acıktırdı.
deneyin siz de göreceksiniz.
süper btlbetul:129: damlya damlaya göl ol, sende de 1 gün 1gün 1 ay olur 1sene olur falan dermişimAma kıza 2yumurta 1parça peynirle sabah nasıl doydun:26: ben okurken acıktım vallah Birinci günü güzelcene atlatmışın güzelim, bugün pek bir halt yemezsin sanırım, dünkü başarın güme gitmesin bugün
kan şekeri düşmesinde bence bal dogru seçim değil. az ve sık olarak düşük glisemik indeskli olan besinleri tüketmeliyiz. bal kan şekerini ani yükseltip, insülin salgılatarak yine aniden şekerinizin düşmesine sebep olur. normal şekerden bir farkı yoktur.
ben denedim.. bal tükettiğim aynı ögün ile bal tüketmediğim aynı ögünden bal tükettiğim ögün beni tüketmediğimden daha çabuk acıktırdı.
deneyin siz de göreceksiniz.
doktor tavsiye etmsti bana cnm o yüzden solemek istedm.bnde bole bi etki yapmadı doktorun dedki gbi hic cnm tatlı istemedi basım dönmedi.inş yanlış bilgi vermemsmdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?