60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper yaaaaa böyle devam insallah bana da örnek olsun eski kotumun önü halen kapanmiyor

Günaydın kızlar dün akşamdan beri başım dönüyor tansiyonum mu düşüyor anlamadım.Diyeti biraz abarttımmı acaba ((
bana da öyle oluyor, ve burda yazan kızların 2 katını yiyorum. ona rağmen hemen bir baş dönmesi, göz kararması. bıktım artık ben diyet yapamıyorum

zumba mükemmel bir spor, aletlerden çok terletiyordu beni bir zamanlar düzenli giderdim. kesinlikle yapaibliyorsanız zumba yapın. ben tek yapamıyorum. yakınımda da zumba yapan yer yok malesef
nesfitin meyvelisini yiyorum gene de doyurmuyor. o an doymuşum gibi hissediyorum ama sonra hemen gözüm kararıyor. süt de şişkinlik yapıyor bıktım artık.

maşallah diyorum. ben de bol gelen pant.a bile giremiyorum artık

yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz, düğün arifesinde olan arkadaş büyük ihtimalle o kilolarını verirsin, tabi benim gibi stresten yemek yiyen biri değilsen.

günaydın millet,

bugün ağlamaklıyım, çok üzgünüm, moralim bozuk. dün akşama kadar gayet iyi giden diyet, akşam iş çıkışına doğru tansiyonumun düşmesiyle ve göz kararmamla son bulduğu için ve ara öğünde amasya elması etki etmediğinden, eve gidip pırasa ve yoğurtlu kesme erişte çorbası yaptım.
tartıldım bir baktım ki 67.7. ağlayacaktım resmen. hayatımda ilk kez çaydaki şekeri tam 2 gün kesmişken ve 1 diyeti 1 gün atlatabilmişken ben 67.7 idim.
satmışım rejimini dedim.

dün akşam:
1 kase yoğurtlu çorba,
1 tabak pırasa,
1 kase z.yağlı salata, (eşime koyma dediğim halde koydu)
sonra doyduğumu hissetmedim, 1 galeta attım ağzıma,
gene doymadım ama öylece kalktım artık.
eşim zorla ağzıma muzlu puding soktu ve evdeki muzlar çürümesin diye doğrayıp sütle çırpıp yemekten sonra 1 bardak muzlu süt yaptı içtik.
kilo vermekten ziyade aldığımı görünce ben de yedim içtim, sinir oldum, 1 de çikolata yedim :44::44:
yedim de yedim anlayacağınız.
sonra da tartıştık zaten akşam saat 8i göremeden yattım uyudum.
aslında adet dönemim, göğüslerim şiş, sanırım karnım da şiş ama hissedemedim. zaten hep düzensiz olduğundan büyük ihtimalle regl olmam diyorum. olmasam da şişkinliği oluyor

bu sabah:
Her sabah aç karnına 1 bardak su
1 dilim çok tahıllı uno ekmek,
1 dilim çerkez peyniri,
5 zeytin,
3 tutam maydanoz, 2 adet roka, 1 küçük salatalık
1 br. şekersiz çay

bu kan şekerimin düşmesini nasıl engelleyeceğim? elma yiyorum en sulu en tatlısı amasya elması, kuru meyve v.s ama hiçbir şey geri getirmiyor. ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
madamtusot ;

o zaman sen çayından şekeri kesme, o kadar şekerin bi zararı olmaz. kan şekerin düşüp fenalaşcağına böylesi daha iyi bence. vücuttan bi anda her şey kesilmez, yavaş yavaş alıştıra alıştıra.onun da belli bi düzeni var neticede. ne oldum delisi oluyor birden her şeyi kesince :)

nesfiti yoğurtla yesen peki? o zaman kesin doyarsın.süt gibi de şişkinlik yapmaz.

peki o zaman pilates mi zumba mı desem ?

günaydın kızlar,

bende en son 15:00 da yoğurt yedim. şimdi acıktım (( bende gözümü süte diktim ama içmeyeceğim. sende içme. en iyisi su içelim ne dersin?

akşam yemegi yemiyor musun uzayım? saat 15.00 te yogurt yemişsin peki kaçta yatıyorsun? aç kalarak metabolizmanızı yavaşlatmayın yogurt ve sütten korkmayın. kalsiyum içerikleri ile kilo vermenize yardımcı olur.

saat 21.30 ta az yaglı tarçlınlı süt içmekte sizi korkutmasın..

[QUOTE
bu kan şekerimin düşmesini nasıl engelleyeceğim? elma yiyorum en sulu en tatlısı amasya elması, kuru meyve v.s ama hiçbir şey geri getirmiyor. ne yapmalıyım?[/QUOTE]

cnmmmm asla umutsuzluğa düşmüosn bence öncelkle eşinle konus ne bulursa ağzna tıkmaktan bi sürelğne vazgeçsin..=)öyle hemen pes etmek yok..kan şekerne gelnce sole bise yapalm bnm diyetsyenm gelsme cağında olduğum icin yani önceden bana hep kahvaltıda bal yememi öneriodu gün içinde kan şekeri düşmüo ve tatlı ihtiyacı daha az oluo...bunuda sole sihirli hale getrelm sabah kalkınca bir bardak ılık suya bi yemek kaşığı sirke bi tatlı kaşığı bal koy karıştır ic onu...bak kilolar gdene kadar aramzdasn haaaa16 saat 4 gbide metabolizma hızlı avuç ici kadar kuru üzüm ye 6 dan sonra yemek yok diyemem.yatmadan 3 saat öncesnde yemeyi bitir..suda cok önmli icimden bise suyu az ictiğini soluo hadi bakalm anlastık mı...:13:13:

kıslar hava güsel bugun:)
sabah:2 adet etı form 2 dilim peynır 3 zeytın:) etı form bayagı tutuyor daha dogrusu tıkıyor daha fazla yemek ıstemıyor ınsan:) bnde twıst aletı aldım dun:)bugun ona baslıycam bıde cıkabılırsem aksam ustu yurumek ıstıyorum

yoğurtla hiç denemedim ama meyveli yoğurt aldım probiyotik onun da üstünde nesfit gibi şeyi var onu ekliyorum ama gene aynı. bakalım nesfiti sabah değil de akşam deneyeceğim bir de...

pilates fark etmeden inceltiyor,
zumba eğlenceli ve terletiyor, koşu bandında yaktığından fazlasını atıyorsun o kadar hareketle, bir de 5 dakikada bir hareketler arasında mola verip su içmen gerekiyor. kaybettiğin enerjiyi alman için.
bence ikisi de
yapabiliyorsan ikisi de, ikisini de bir dene bakalım. sen hangisini daha çok seveceksin.

[QUOTE
bu kan şekerimin düşmesini nasıl engelleyeceğim? elma yiyorum en sulu en tatlısı amasya elması, kuru meyve v.s ama hiçbir şey geri getirmiyor. ne yapmalıyım?

annemde de aynı sorun var aıle hekımı sabah su ıcıne toz tarcın atmasını onerdı bayagı ıse yaradı umutsuz olmayın lutfenn stres vs de etkılıyorr hallolacakkk:)

[QUOTE

cnmmmm asla umutsuzluğa düşmüosn bence öncelkle eşinle konus ne bulursa ağzna tıkmaktan bi sürelğne vazgeçsin..=)öyle hemen pes etmek yok..kan şekerne gelnce sole bise yapalm bnm diyetsyenm gelsme cağında olduğum icin yani önceden bana hep kahvaltıda bal yememi öneriodu gün içinde kan şekeri düşmüo ve tatlı ihtiyacı daha az oluo...bunuda sole sihirli hale getrelm sabah kalkınca bir bardak ılık suya bi yemek kaşığı sirke bi tatlı kaşığı bal koy karıştır ic onu...bak kilolar gdene kadar aramzdasn haaaa16 saat 4 gbide metabolizma hızlı avuç ici kadar kuru üzüm ye 6 dan sonra yemek yok diyemem.yatmadan 3 saat öncesnde yemeyi bitir..suda cok önmli icimden bise suyu az ictiğini soluo hadi bakalm anlastık mı...:13:13:[/QUOTE]

canım suyu gayet iyi tükettiğimi düşünüyorum. adet edindim sabah kalkar kalkmaz kocaman 1 bardak su, iş yerinde de 6 bardak su içiyorum, eve gidince de yine 1-2 bardak ve yatmadan muhakkak gene 1 bardak suyumu içerim.
sabah sirkeli suyu denedim ama midemi ekşitiyor reflü var aynen böyle oluyorum içince...
ama bir kaşık bal yiyim bakalım sabahları ne olacak.
kuru üzüm yemem lazım zaten kansızım ama kuru kayısı yiyorum bu aralar, kuru incir ve ceviz ve badem, bana mısın demediler daha :18:
kilo almaktan da korkuyorum. şekeri kesme demişsin de kesiyim kesiyim şekeri, şekerin tanesinin kalorisi 28miş arkadaşlar.
28*2*6=336 kalori demek bu

kan şekeri düşmesinde bence bal dogru seçim değil. az ve sık olarak düşük glisemik indeskli olan besinleri tüketmeliyiz. bal kan şekerini ani yükseltip, insülin salgılatarak yine aniden şekerinizin düşmesine sebep olur. normal şekerden bir farkı yoktur.
ben denedim.. bal tükettiğim aynı ögün ile bal tüketmediğim aynı ögünden bal tükettiğim ögün beni tüketmediğimden daha çabuk acıktırdı.
deneyin siz de göreceksiniz.

kıslar bu kılo kaybını gosteren cubuklar nasıl olusturuluyor

tickerfactory.com'dan ama sürekli durmuyor benimki, kodu veriyor yapıştırıyorum her seferinde.
sürekli nasıl duracğaını bilen var mı?

annemde de aynı sorun var aıle hekımı sabah su ıcıne toz tarcın atmasını onerdı bayagı ıse yaradı umutsuz olmayın lutfenn stres vs de etkılıyorr hallolacakkk:)

bi de onu deniyim bakıyım.
annemin doktoru da elmanın üstüne toz tarçın döktürüyordu.

Günaydın kızlar Bakıyorum yine çoşmuşsunuz Ya bugün moralim bozuk ya 1.5litre suyumu içtim elmamı yedim ama vallah canım hiç birşey yemek istemiyor, biraz yoğurt yedim bare birşey yemiş olayım diye. hava da o kadar güzel, aslında böyle moral bozukluğun hiç yeri değil ama işte...

süper btlbetul:129: damlya damlaya göl ol, sende de 1 gün 1gün 1 ay olur 1sene olur falan dermişim Ama kıza 2yumurta 1parça peynirle sabah nasıl doydun:26: ben okurken acıktım vallah Birinci günü güzelcene atlatmışın güzelim, bugün pek bir halt yemezsin sanırım, dünkü başarın güme gitmesin bugün

Günaydın Luckymary, vallah moralim bozuktu, bu enerjin beni bile etkiledi:124: dar gelen kotunun belinin bol geldiği de süper, aman aman nazar değmesin yola devam

Selam canım, anammmm üzülmüş madamtusot, gel arkadaşım ben de moralim bozuk. ama luckymary'nin enerjisi biraz olsun bana bulaştı. üzülme güzelim, regl dönemindesin ya, o yüzden biraz gergin ve iştahlı falan sın. benim regl dönemimde ben bile kendimden nefret ediyorum hep ağlıyorum, eşimi geriyorum falan kilo vereceksin güzelim, sakın bırakma rejimi, yani böyle bir anlık sinir yada üzüntü ile bırakma. yoksa biz seni buraya bağlarız, kiloları verene kadar da çözmeyiz eşin bence kıskanıyor seni sen veriyorsun daha da güzel olacaksın falan diye :13:

ya sağol sportmenkedi. artık rahat rahat tarçınlı sütümü içebilirim:124: hep düşünüyordum acep sakıncalı olabilirmi diye. çok da seviyorum sıcak sütü ve tarçını. en çok bu yazıya sevindim vallah bugün

madamusot şekeri kes cicim doğal şekeri kesmeee üzüm ye mutlaka muuutlakaa=)bi avuç içi ara öğün niyetne ye tamam mı...su konusundada ağzndan laf almak istemstm:13: o kadar su iciosan süpersn cnm bnm..reflün var die bnde sirkeye bal koy dedm bndede var ama rahatsz etmio ole icince bi taşla ikii kuş yanii

doktor tavsiye etmsti bana cnm o yüzden solemek istedm.bnde bole bi etki yapmadı doktorun dedki gbi hic cnm tatlı istemedi basım dönmedi.inş yanlış bilgi vermemsmdir

Ooo 2 yumurta benim gözüme çok gelmişti halbuki.... Bilmiyorum keyfim kaçtı yani niye böyle. Millet diyor spora başladım bir hafatada 4 kilo verdim. Ben de gram oynamadı çok saçma.... Ne garip insanım ben yahu....

Düşük glisemik indeksli besinler neler mesela?

profilinin imza bölümüne giriyorsunuz. yukarıdaki linkin htt ile başlayıp png ile biten yeri yapıştırıyorsunuz ( img yazılarının arası.. )

doktor tavsiye etmsti bana cnm o yüzden solemek istedm.bnde bole bi etki yapmadı doktorun dedki gbi hic cnm tatlı istemedi basım dönmedi.inş yanlış bilgi vermemsmdir

doktor gelişme çağında olduğundan sana özel bir öneride bulunmuş olaiblir ama bal şekeri ani yükseltip düşürüyor. canan efendiğil karatay hem kitabında hem rportajlarında belirtiyor. bal normal diyette iyi ama kilo vermek istiyorsanız pek te tavsiye etmem. yiyen yesin tabii

bu arada sedali bende sabah kahvaltıda 2,5 yumurta biraz peynir ve çay içtim. inanmayacaksınız ama çok tok tutuyor haşlanmış yumurta. sabah 07.30 da kahvaltımı yapatım 12,30 13-00 e kadar tokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…