Selam canım, anammmm üzülmüş madamtusot, gel arkadaşımben de moralim bozuk. ama luckymary'nin enerjisi biraz olsun bana bulaştı. üzülme güzelim, regl dönemindesin ya, o yüzden biraz gergin ve iştahlı falan sın. benim regl dönemimde ben bile kendimden nefret ediyorum hep ağlıyorum, eşimi geriyorum falan kilo vereceksin güzelim, sakın bırakma rejimi, yani böyle bir anlık sinir yada üzüntü ile bırakma. yoksa biz seni buraya bağlarız, kiloları verene kadar da çözmeyiz eşin bence kıskanıyor seni sen veriyorsun daha da güzel olacaksın falan diye :13:
Çok acıktım ve bugün iş yerinde öğlen menüsü kuru fasulye pilav irmik helvası yoğurt offf ben ne yiyeceğim şimdi yoğurt dışında
Wish canim hepsinden azar azar ye bisey olmaz tabi helva yemesen daha iyi olur ama onun da sadece ucundan tadina bakarsin
Ooo 2 yumurta benim gözüme çok gelmişti halbuki.... Bilmiyorum keyfim kaçtı yani niye böyle. Millet diyor spora başladım bir hafatada 4 kilo verdim. Ben de gram oynamadı çok saçma.... Ne garip insanım ben yahu....
wish alttaki etiketi nasıl koyuyoruz?
bi de ben de öğlen yemeklerinde iş yerinde ne varsa zorlanıyorum. genelde tatlı oluyor hem de offff.
bence kuru fasulyeyi susuz ye ve salata varsa yogurt salata ve kepekli ekmek de varsa tatlı ve pilav yerine.
Wish diyeti cok abartma bak basin donuyor sonra... Diyet yapacagiz derken sagligimizdan olmaya gerek yok:)
Etiketi hazırladıktan sonra http ile başlayan yerden png ile biten yere kadar kopyalayıp profilim kısmında çizelge yeri var oraya yapıştırıp kaydet diyorsunuz ve her yazıdan sonra çıkıyor.
Madamtusot;
Sen mizikcilik ediyon ama olmazki senin bunye cok yemege alisiksa bunu biraz azalttigin taktirde bile rahat kilo verirsin. O kadar stres tapmana gerek yok canim benim. Herkes kendi rejimine bakmali. Mesela ben normalde de cok yemem ama kilo vermek istiyorsam daha az yemem lazim. Sen de kendini kendinle yani daha once yediklerinle kiyasla. Veee cuma gelmeden tartilirsan bir gun fazla yesin diye tartida hemen fazla cikarsin. Yeri gelecek haftada 1-2gun kaciracagiz ama 5-6 gun sorun yoksa yine kilo vermis olacagiz.
metabolizmadan da kaynaklanıyor canım ,1 haftada 4 kilo vermekde çok sağlıklı bişey olmasa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?