60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sedali20042006 .....ne güzel cnm sana enerji vermek bana bi kat daha enerji verdii:13: tartılma sansım olmadğndan pantolonlardan falan anlamaya calısıorm napiim umarım aksamda hava güzel olurda bol bol spor yaparzzzz

Çok acıktım ve bugün iş yerinde öğlen menüsü kuru fasulye pilav irmik helvası yoğurt offf ben ne yiyeceğim şimdi yoğurt dışında

Kizlar iyisiniz umarim. Ben bugun ise yuruyerek geldim:) mutluyum:)
Kahvalti: 1.5 dilim kepekli ekmek 5-6 zeytin 1 kbrt kutusu peynir ve kahve
Bugun spor salonuyla da gorustum duruma gore en yakin zamanda spora baslayabilirim. Sporu kilo vermek icin degil saglik icin yapacagim. Ve sikilasmak icin tabi. etlerim siki degil benim

Canım benim vallahi moral oldun ya, burda bütün kızlar moral veriyor, hepiniz harikasınız iyi ki varsınız.
her ay bu çekilmez ki yahu, hep bi ağlama, moral bozukluğu bi gerginlik off.:113:
geçen gün 2 kilo vermiş 66.6 ları gördüm demiştim eşime h.sonu. Sanırım kıskandı ki, sen iyisin iyisin dedi ilk kez, kilon yok falan diyip ilk kez muzlu pudingleri çikolataları soktu ağzıma :99:
bu erkekleri de anlamıyorum ya, topuklu giymemi de ondan istemiyor belki
anaaaaaa, cidden kıskanıyor mu?
ona inat zayıflıycam, lokum gibi olucam hıhhhhhh
oh beeee geri döndüm :))
bi de sabah 67.1 çıktım, akşam 67.7 iken. muzlu süte ve çikolataya rağmen hem de
yehuuuuu

Wish canim hepsinden azar azar ye bisey olmaz tabi helva yemesen daha iyi olur ama onun da sadece ucundan tadina bakarsin

Wish diyeti cok abartma bak basin donuyor sonra... Diyet yapacagiz derken sagligimizdan olmaya gerek yok:)

Çok acıktım ve bugün iş yerinde öğlen menüsü kuru fasulye pilav irmik helvası yoğurt offf ben ne yiyeceğim şimdi yoğurt dışında

wish alttaki etiketi nasıl koyuyoruz?
bi de ben de öğlen yemeklerinde iş yerinde ne varsa zorlanıyorum. genelde tatlı oluyor hem de offff.
bence kuru fasulyeyi susuz ye ve salata varsa yogurt salata ve kepekli ekmek de varsa tatlı ve pilav yerine.

Wish canim hepsinden azar azar ye bisey olmaz tabi helva yemesen daha iyi olur ama onun da sadece ucundan tadina bakarsin

evet canım haklısın sanırım az az yesem olur ama yaklaşık bir aydır makarna pilav beyaz ekmek gibi gıdalardan uzak duruyorum sanki yersem büyü bozulacak ve ben tekrar kilo almaya başlayacağım gibi geliyor.Çünkü yıllardır ilk kez kilo verme konusunda bu kadar kararlıyım.Her sabah giydiğim kıyafetlerden midemin çıkması sinirlerimi bozuyor bu nedenle üzerime hep bol şeyler giyiyorum buda beni salaş bakımsız gösteriyor.Etrafıma bakıyorum herkez şık bakımlı ben ise yeni nesil rapçi gençler gibi offff....

metabolizmadan da kaynaklanıyor canım ,1 haftada 4 kilo vermekde çok sağlıklı bişey olmasa gerek.

Etiketi hazırladıktan sonra http ile başlayan yerden png ile biten yere kadar kopyalayıp profilim kısmında çizelge yeri var oraya yapıştırıp kaydet diyorsunuz ve her yazıdan sonra çıkıyor.

Madamtusot;
Sen mizikcilik ediyon ama olmazki senin bunye cok yemege alisiksa bunu biraz azalttigin taktirde bile rahat kilo verirsin. O kadar stres tapmana gerek yok canim benim. Herkes kendi rejimine bakmali. Mesela ben normalde de cok yemem ama kilo vermek istiyorsam daha az yemem lazim. Sen de kendini kendinle yani daha once yediklerinle kiyasla. Veee cuma gelmeden tartilirsan bir gun fazla yesin diye tartida hemen fazla cikarsin. Yeri gelecek haftada 1-2gun kaciracagiz ama 5-6 gun sorun yoksa yine kilo vermis olacagiz.

Wish;
Sonra basim donuyor diyorsun ama sen bu beslenme seklini hayat felsefesi haline getirmelisin. Sadece bir iki aylik bir rejim gibi gorme. Sonra o bûyû bozuldugunda verdigin kilolari geri alirsin. Aman dikkat. Cok abartmadan mesela 2 yemek kasigi pilav yersen hicbisey olmaz karbonhidrati da tamamen cikartmamak lazim hayatimizdan.
kuru fasulyeden de 3-4 yemek kasigi yiyebilirsin mesela.hem cok faydalidir kendileri.

Etiketi hazırladıktan sonra http ile başlayan yerden png ile biten yere kadar kopyalayıp profilim kısmında çizelge yeri var oraya yapıştırıp kaydet diyorsunuz ve her yazıdan sonra çıkıyor.

sağol canım ama gene de olmadı, kabul etmiyor, nerde yanlış yapıyorum acaba ? :44:

excity,
aslında yemekleri çok yemiyorum ben tatlıcıyım daha ziyade ve fazla stresliyim doğru çünkü hayatımda hiç diyet yapmadım ve beceremiyorum. inşallah olacak ama. burda sizinle yaza kazar en azından 6-8 kilo versem öyle güzel olur ki. hep beraber inşallah

Madamtusotcum bak sabaha gitmis bilr kilolar bosuna uzdun kendini. Bende tatli severim canim ve yerim de ama az yerim ve yemegimi de ona gore yerim. Tamamen cikartmaya da gerek yok hayatimizdan azaltmak bile yeter. Vercez kilolari sen hic merak etme. Erkekleri de anlamak zor. Hem zayif bayan severler hem de ye bisey olmaz senin fazlaligin yok derler. Onlarin ki de farkli bi piskoloji. Kiskanclik olabilir. Tabi zayiflicaz guzellescez diye cekemiyorlar:) hihi:) onlara inat zayiflicaz!!!

Herkese merhabalarr :) 1-2 haftadır bu forumu takip ediyorum ve ben de kilo vermek istiyorum arkadaşlarr
yaşım 20
boy:1.63
kilo:68 ((

ilk hedefim hazirana kadar 5-6 kilo vermek. başarabilir miym sizcee? yurtta kaldığım için çok sıkı bi diyet listesi uygulayamicam ama kendimce 2 gün önce bişeylere başladm
mesela günde 2 dilim ekmek yiyorum o da kahvaltıda. çay şekerini azalttım sadece kahvaltıda içiyorum 1 şekerli. öğlen yoğurt yiyorum, ara öğün olarak portakal suyu içiyorum
akşam yemeğnde de (saat 5 buçuk gibi) yarım kase çorba ve 2-3 kaşık pilav ya da makarna malesef sebze yemeklerini sevmiyorum yurtta etli yemek de çok nadir oluyo zaten..
aslında vücudumun belime kadar olan kısmına bakarsanız beni gayet zayıf veya ideal kiloda zannedebilrsiniz çünkü kilolarımın büyük çoğunluğu kalçam ve diz kapağıma kadar olan bölümlerde toplanmışş
(bkz. armut)

anlayacağınız kalça basen ve bacak sorunum varrr hem de komik derecede belimden yani vücudumun üst kısmından farklı görünüyo aldığım pantolonlar basenden geçecek diye
belime 2 beden büyük oluyo spor yapmaya da başladım internetten videolarını izlediğim bacak basen kalça hareketlerini yapmaya başladım günde 1 saat. bu basenler gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

Hosgeldin canim aramiza. Bence rahat verirsin hazirana kadar 5 kilo. Dikkat ettigin muddetce:) benim de kalcalarimdan vermem lazim daha cok. Nasil olacak bilmem? Benim de en son kalcalarim erir. vucudum orantili zayiflar ama kalcalar hep olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…