60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler..

öyle herhalde....

haftada dört kilo veren ya yalancıdır ya da sudan gitmiştir o. yagdan değil.
birde spor yaparken kaslar şişer olduğundan agır gözükürsün ama incelirsin de.. ben iki ay gittim bir bucuk kilo gitmiş görünüyordu bu zamanın sonunda ama arkadaşlarım beş kilo verdiğime yemin ediyorlardı. yani okadar ince görünüyordum

hoşbuldk canımm benim de aynen kalça ve basenlerim hep varr gerçi bu zamana kadar hep 2-3 kilo falan oynadım o yüzden gitmemesi de normal biraz :)
bu kiloları lisede fazla oturmaktan aldım zaten daha öncesinde kalçam basenim flan yoktu zayıf da değildim 60 kilo falandım ama lise 3te bi senede 10 kilo almıştım ve hep oturuyodum
dolayısıyla alt taraf baya büyüdü şu an 68 im ve bu yazı 60 kiloyla geçirmek istiyorummm

Merguana yaz gelene kadar daha da bol gelecek insallah. Bende yazliklarimin icine tekrar olurum insallah yaz gelene kadar.

Kizlar daha bunun denizi var tatili var bikinisi mayosu var. pes etmek yok daha da verecegiz kilolari.

HOŞGELDİN CNMM kilomuz aynu bn 2 cm cik uzunm o kadar başarableceğne emnm hepmz burdayz senn bol bol spor yapman lazm yapıosnda ztn bnde hazrana kadar kilo vermek istiormm abmn düğünü var gelin beni acaip kıskanıo niyeyse bi şok olsun..şaka bi yana yurt yemeklerni bilirim bnde yurttaym yemek bulmak diete göre cook zorr ama başaracazz

Wish canim iyi kilo vermissin tebrikler. O kadar abartilacak kilon yok canim boyuna gore ve veriyorsun kilolari o yuzden stres yapma. 1-2 kilo daha verince rahat rahat dar kiyafetler giymeye baslayabilirsin. Yaza da mini etekleri mini sortlari giyeriz artik:)

inşallah canım ya haziranda benim de kuzenimin düğünü var bende bu armut tipimden kurtulup herkesi şaşırtmak istiyorumm :)

ben şimdi 40 dk egzersiz yaptım öncesinde de öğlen yemeği olarak birkaç kaşık yoğurt ve 3 adet diyet bisküvi yedim

Diyet konusunda araştırma yaparken iyiki sizleri bulmuşum yoksa gerçekten bu diyet işi tek başına insanın psikolojisini bozuyor.Sayenizde moral buldum hem harika önerileriniz var.

Evet canım yaza kadar vereceğiz .Benim sorunum belden yukarısı alt taraf ince üst taraf bel ve karın bölgesi kalın o kısmıda eritmek için spor şart ancak hem çalışıyorum hemde eve gidince ev işleri ve çocuklardan vakit bulamıyorum ama bir kaç gündür herkez uyuduktan sonra mekik çekmeye çalışıyorum:)))
Desteğiniz ve önerileriniz ile sağlıklı bir şekilde eski günlerime döneceğime inanıyorum.

Sevgilerimle...

öğle yemeğim:
1 tabak kuru fasulye, yanında 2 kaşık pilav
1 kase salata, (yağsız)
1 tabak sebze çorbası (kremalı büyük ihtimalle)
1 tabak cacık.

çok gibi duruyor ama doymadım
işe geri döndüğümde 1 bardak şekersiz çay ve bir de çokoprens yedim :18: çok üzgünümmmm

şimdi yavaştan gözler kararıyor gene.
ne yemeli?
offf 1 bardak da su içeyim bari

badem yemelisin canım:)

Madamtusot; cok degil ogle yemegin gayet ideal ama cokoprens olmamis hemen yemek ustune.olsun bi dahakine onun yerine 2-3 badem 2-3 findik falan yiyebilirdin yada 2-3 kuru kayisi en azindan bunlar saglikli. Ve ayni seyleri yesen de gun boyu, bunlari mutlaka gun icine olabildigince yay. Vucut devamli calissin. Metabolizmayi devamli calistirmak lazim:)

Bende yemekten hemen bi yarim saat sonra elma yedimgaliba pek doymamisim Ama hala biseyler yemek istiyorum. Bi kahve icebilirim aslinda:)

daha önce bu topikle 60.5 kadar düştüm bu ara dikkat etmeme rağmen 1 haftada kilom arttı 64.7 oldum moralim çok bozuk benide aranıza kabul edip diyet lisstesi oluşturmamda yardımcı olurnusunz bu yaz artık incelik hayali kurmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…