Canım benim vallahi moral oldun ya, burda bütün kızlar moral veriyor, hepiniz harikasınız iyi ki varsınız.
her ay bu çekilmez ki yahu, hep bi ağlama, moral bozukluğu bi gerginlik off.:113:
geçen gün 2 kilo vermiş 66.6 ları gördüm demiştim eşime h.sonu. Sanırım kıskandı ki, sen iyisin iyisin dedi ilk kez, kilon yok falan diyip ilk kez muzlu pudingleri çikolataları soktu ağzıma :99:
bu erkekleri de anlamıyorum ya, topuklu giymemi de ondan istemiyor belki
anaaaaaa, cidden kıskanıyor mu?
ona inat zayıflıycam, lokum gibi olucam hıhhhhhh
oh beeee geri döndüm :))
bi de sabah 67.1 çıktım, akşam 67.7 iken. muzlu süte ve çikolataya rağmen hem de
yehuuuuu
öyle herhalde....
Herkese merhabalarr :) 1-2 haftadır bu forumu takip ediyorum ve ben de kilo vermek istiyorum arkadaşlarr
yaşım 20
boy:1.63
kilo:68((
ilk hedefim hazirana kadar 5-6 kilo vermek. başarabilir miym sizcee? yurtta kaldığım için çok sıkı bi diyet listesi uygulayamicam ama kendimce 2 gün önce bişeylere başladm
mesela günde 2 dilim ekmek yiyorum o da kahvaltıda. çay şekerini azalttım sadece kahvaltıda içiyorum 1 şekerli. öğlen yoğurt yiyorum, ara öğün olarak portakal suyu içiyorum
akşam yemeğnde de (saat 5 buçuk gibi) yarım kase çorba ve 2-3 kaşık pilav ya da makarnamalesef sebze yemeklerini sevmiyorum yurtta etli yemek de çok nadir oluyo zaten..
aslında vücudumun belime kadar olan kısmına bakarsanız beni gayet zayıf veya ideal kiloda zannedebilrsiniz çünkü kilolarımın büyük çoğunluğu kalçam ve diz kapağıma kadar olan bölümlerde toplanmışş
(bkz. armut)
anlayacağınız kalça basen ve bacak sorunum varrr hem de komik derecede belimden yani vücudumun üst kısmından farklı görünüyoaldığım pantolonlar basenden geçecek diye
belime 2 beden büyük oluyospor yapmaya da başladım internetten videolarını izlediğim bacak basen kalça hareketlerini yapmaya başladım günde 1 saat. bu basenler gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
öğle yemeğim 1 kase yayla çorbası 1 dilim çavdar ekmeği
Wish bide canim boy kilo kac senin merak ettim? Bakalim abarttigin kadar var mi:)
HOŞGELDİN CNMMkilomuz aynu bn 2 cm cik uzunm o kadar başarableceğne emnm hepmz burdayz senn bol bol spor yapman lazm yapıosnda ztn bnde hazrana kadar kilo vermek istiormm abmn düğünü var gelin beni acaip kıskanıo niyeyse bi şok olsun..şaka bi yana yurt yemeklerni bilirim bnde yurttaym yemek bulmak diete göre cook zorr ama başaracazz
Wish canim iyi kilo vermissin tebrikler. O kadar abartilacak kilon yok canim boyuna gore ve veriyorsun kilolari o yuzden stres yapma. 1-2 kilo daha verince rahat rahat dar kiyafetler giymeye baslayabilirsin. Yaza da mini etekleri mini sortlari giyeriz artik:)
öğle yemeğim:
1 tabak kuru fasulye, yanında 2 kaşık pilav
1 kase salata, (yağsız)
1 tabak sebze çorbası (kremalı büyük ihtimalle)
1 tabak cacık.
çok gibi duruyor ama doymadım
işe geri döndüğümde 1 bardak şekersiz çay ve bir de çokoprens yedim :18: çok üzgünümmmm
şimdi yavaştan gözler kararıyor gene.
ne yemeli?
offf 1 bardak da su içeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?