Madamtusot; cok degil ogle yemegin gayet ideal ama cokoprens olmamis hemen yemek ustune.olsun bi dahakine onun yerine 2-3 badem 2-3 findik falan yiyebilirdin yada 2-3 kuru kayisi en azindan bunlar saglikli. Ve ayni seyleri yesen de gun boyu, bunlari mutlaka gun icine olabildigince yay. Vucut devamli calissin. Metabolizmayi devamli calistirmak lazim:)
badem yemelisin canım:)
daha önce bu topikle 60.5 kadar düştüm bu ara dikkat etmeme rağmen 1 haftada kilom arttı 64.7 oldum moralim çok bozuk benide aranıza kabul edip diyet lisstesi oluşturmamda yardımcı olurnusunz bu yaz artık incelik hayali kurmak istemiyorum
Merhaba kızlar;
Bende 63 kiloyum boyum 1.69 hedefim 57ye düşmekAslında sorunum bölgesel, daha çok basen problemim var.
Burada denenmiş ve fayda görülmüş önerilerinizi benimlede paylaşır mısınız?
daha önce bu topikle 60.5 kadar düştüm bu ara dikkat etmeme rağmen 1 haftada kilom arttı 64.7 oldum moralim çok bozuk benide aranıza kabul edip diyet lisstesi oluşturmamda yardımcı olurnusunz bu yaz artık incelik hayali kurmak istemiyorum
Biz sürekli deneyip yanılıyoruz ne desek yalan olur bizi izlemeye devam et anacım.... Ben halen daha bir dikiş tutturamayanlardanım.
Boy : 1.67
Kilo : 66 ( Ama 06/02/2012 de tartıldığımda 71,2 di.)
Zaten o kiloyu görünce diyete başlama kararı aldım.
Madamtusotcum, evet surekli biseyler atistirmak gerek ama azar azar:)
Spor salonunda yazan kilom 71,2ama kıyafet artı ayakkabıyla tartıyolar bi soyunup geleyim diyemedim.....
işte o düşüşler benide öyle bir anda şişirdi. Şimdi de vücudum inatlaşıyor resmen. Ömrümde yapmadığım kadar çok spor yapıyorum oysaki .... tık yok....
canım bu cümlenin içinden çıkamadım, tekerleme gibi olmuş vallahbal tükettiğim aynı ögün ile bal tüketmediğim aynı ögünden bal tükettiğim ögün beni tüketmediğimden daha çabuk acıktırdı.
deneyin siz de göreceksiniz.
Ooo 2 yumurta benim gözüme çok gelmişti halbuki.... Bilmiyorum keyfim kaçtı yani niye böyle. Millet diyor spora başladım bir hafatada 4 kilo verdim. Ben de gram oynamadı çok saçma.... Ne garip insanım ben yahu....
bu arada sedali bende sabah kahvaltıda 2,5 yumurta biraz peynir ve çay içtim. inanmayacaksınız ama çok tok tutuyor haşlanmış yumurta. sabah 07.30 da kahvaltımı yapatım 12,30 13-00 e kadar tokum
Canım benim vallahi moral oldun ya, burda bütün kızlar moral veriyor, hepiniz harikasınız iyi ki varsınız.
her ay bu çekilmez ki yahu, hep bi ağlama, moral bozukluğu bi gerginlik off.:113:
geçen gün 2 kilo vermiş 66.6 ları gördüm demiştim eşime h.sonu. Sanırım kıskandı ki, sen iyisin iyisin dedi ilk kez, kilon yok falan diyip ilk kez muzlu pudingleri çikolataları soktu ağzıma :99:
bu erkekleri de anlamıyorum ya, topuklu giymemi de ondan istemiyor belki
anaaaaaa, cidden kıskanıyor mu?
ona inat zayıflıycam, lokum gibi olucam hıhhhhhh
oh beeee geri döndüm :))
bi de sabah 67.1 çıktım, akşam 67.7 iken. muzlu süte ve çikolataya rağmen hem de
yehuuuuu
Herkese merhabalarr :) 1-2 haftadır bu forumu takip ediyorum ve ben de kilo vermek istiyorum arkadaşlarr
yaşım 20
boy:1.63
kilo:68((
ne kaaa güldüm be moreHOŞGELDİN CNMMkilomuz aynu bn 2 cm cik uzunm o kadar başarableceğne emnm hepmz burdayz senn bol bol spor yapman lazm yapıosnda ztn bnde hazrana kadar kilo vermek istiormm abmn düğünü var gelin beni acaip kıskanıo niyeyse bi şok olsun..şaka bi yana yurt yemeklerni bilirim bnde yurttaym yemek bulmak diete göre cook zorr ama başaracazz
Merhaba kızlar;
Bende 63 kiloyum boyum 1.69 hedefim 57ye düşmekAslında sorunum bölgesel, daha çok basen problemim var.
Burada denenmiş ve fayda görülmüş önerilerinizi benimlede paylaşır mısınız?
Biz sürekli deneyip yanılıyoruz ne desek yalan olur bizi izlemeye devam et anacım.... Ben halen daha bir dikiş tutturamayanlardanım.
Bende günde ortalama 3-4 saat yürüyorum, muhtemelen sıkılaşıyorumdur ama farkedemediğim için sanki bir işe yaramıyormuş gibi geliyor bana.
üstüme hafif bişiler alıp geleyim janiiiiiiiim deseydin
aksam patates yemegı bakla yemegı var nabıcam bakalım:18:
[COLOR=""]içindeki proteinden dolayı mı böyle tok tutuyor ? vay anası sayın seyirciler:103: sabahları senin menünü deneyeceğim canım
Ay süper kızzzz:13: bak gördün müay sen bakma erkeklere. kıskançlar ama çaktırmazlar. Benim ki rujumu siliyor ''güzel durmuyor'' diye, meğer tam tersiymiş, o yokken mazallah biri görür beğenir ve asıl bana.. zaten millet bekliyor ''seda gelse de asılsam''. bu sabah doktora arkadaşıma şunu dedim: ''adamlar maymun evresinde kalmışlar: hem kıl konusunda hem beyin konusunda'' bazen kendi eşime bile şaşırıyorum ay napmış biliyormusunuz, bunu size anlatmalıyım. bunla şimdi kavga edip konuşmamıştık 3hafta, o annesinde ben de kendi annemde olduğum için görmüyorduk da birbirmizi. bu akıllım benim facebook hesabım gerçekten yok mu yoksa gizliden var mı diye eski bir mail adresimi denemiş (gerçekten yok face hesabım). bana Sayın Deneme, kaıyıdınız tamamlanmamıştır diye mail gelmesin mi....şaşırdım kaldım bu ne diye...sonra aklımdan geçti ama ses çıkarmadım. geçen buna söyledim, ''hani kıskanmıyordun, bunu sen mi yaptın? boşuna uğraştın, gerçekten yok çünkü'' dedim. tek cevabı ''hani o mail adresini kapatmıştın''.....yönlendirme diye birşey var şekerim ay onun kıskançlık hikayeleri çok komik ya. inanın erkeklerin kıskanma huyları kadınlara göre biraz daha değişik ortaya çıkabiliyor. ummadığınız şekilde olabiliyor, hatta bizden daha kıskançlar, buna inanın sadece çaktırmamaya çalışıyorlar siz zayıflayın, bakın neler oluyor. hem gurur duyacaklar hem de kıskanacaklar. hani bizi sürekli isteyen ''doktorlar, mühendisler''grubu var ya (ne doktorlar mühendisler istedi derler ya, acaba neden avukat yada milletvekili yada filolog falan dememişler), bu bekarlık dönemimizdeki grup. evlendikten sonra başka bir grup var bizi kocamız olmadığı ortamda ''baştan çıkaracak olan erkek grubu''. biz de salağız ya, kanarız hemen ah bu erkekler gerçekten garip, iyi ki onlar regl görmüyorlar, yoksa başımıza daha neler gelirdi
üstüme hafif bişiler alıp geleyim janiiiiiiiim deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?