60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy canım benim sağolasın :) mutlu oldum valla olsun demene. sürekli bişey atıştırmalı mı yani bu arada? ben anlamadım?

badem yemelisin canım:)

teşekkürler canımmm badem yiyeceğim.

hoşgeldin berry,
gerçekten kilo denen şey ne menem bişeymiş yahu. bi kere aldın mı hep alıyorsun
ben geçen sene bu zamanlar 60 kiloydum ne güzel ki o bile fazlaydı.
şimdi ilk hedefim 60 sonra en olmadı 58 ama 55 de umarım oluru
düşündükçe strese giriyorum ama olsun.
birden olmayacak bunu kabullenmem lazım. yaza kadar kaçırsam da devam edeceğim böyle. inşallah yazın 60larda olurum Allah'ım....

Merhaba kızlar;

Bende 63 kiloyum boyum 1.69 hedefim 57ye düşmek Aslında sorunum bölgesel, daha çok basen problemim var.

Burada denenmiş ve fayda görülmüş önerilerinizi benimlede paylaşır mısınız?

Biz sürekli deneyip yanılıyoruz ne desek yalan olur bizi izlemeye devam et anacım.... Ben halen daha bir dikiş tutturamayanlardanım.

inşş verirsn sendee

Boy : 1.67
Kilo : 66 ( Ama 06/02/2012 de tartıldığımda 71,2 di.)

Zaten o kiloyu görünce diyete başlama kararı aldım.

Spor salonunda yazan kilom 71,2 ama kıyafet artı ayakkabıyla tartıyolar bi soyunup geleyim diyemedim.....

işte o düşüşler benide öyle bir anda şişirdi. Şimdi de vücudum inatlaşıyor resmen. Ömrümde yapmadığım kadar çok spor yapıyorum oysaki .... tık yok....

Madamtusotcum, evet surekli biseyler atistirmak gerek ama azar azar:)

ben buna çooook sevindim kiiii
ayrıca biliyo musunuz arkadaşlar bugün öğleden sonra yediğim 1 çokoprens beni öyle bi tuttu ki ne canım bişey istedi, ne gözlerim karardı.
yaaa Allah'ım niye böyle...
sağlıklı bir şeyin beni koruması gerekmiyor mu?
şimdi 1 br. su içip,
1 amasya elması yiyeceğim. meyveli yoğurdumu da alacağım yanıma... burdan kuaföre gidip kaşlarımı aldıracağım cünkü acıkabilirim

eylülde diyetisyeni bıraktım ,sporu kasımda, ha babam yedim dikkat etmedim tatlı en büyük zaafım..zaten doktorum ölçmüştü metabolizmam yavaş çıktı =(
Kardeşimin düğünü 7 nisanda şöyle 61 falan olsam aahh ahhhhh....bu ara yemedimde ama damla su içmiyorum ondan olabilirmi

işte o düşüşler benide öyle bir anda şişirdi. Şimdi de vücudum inatlaşıyor resmen. Ömrümde yapmadığım kadar çok spor yapıyorum oysaki .... tık yok....

Bende günde ortalama 3-4 saat yürüyorum, muhtemelen sıkılaşıyorumdur ama farkedemediğim için sanki bir işe yaramıyormuş gibi geliyor bana.

Selam tatlişkolarrrrr
Burası yine dolmuş taşmış, yeni katılanlar olmuş. Hava da çok güzel,maaşallahı var bugün nevruzzzzz bahar bayramı havalar da güzel. böyle çiçek falan alasım geliyor, renkli renkli bare evde nevruzu güzel kutlayayım dedi yeni bahar hepimizi temizler, tüm kötülüklerden arınma zamanı kızlar (hem kilo, hem kötü huy ve düşünce, hem de çevremizdeki kötü insalardan ve kötü olan herşeyden) hepinizin bahar bayramı kutlu olsunnnnnnnnnnnnn

bal tükettiğim aynı ögün ile bal tüketmediğim aynı ögünden bal tükettiğim ögün beni tüketmediğimden daha çabuk acıktırdı.
deneyin siz de göreceksiniz.
canım bu cümlenin içinden çıkamadım, tekerleme gibi olmuş vallah

ben de spor yapıyorum ama bende de hiç öyle 4 kilo falan gitmedi hatta bir ara taebo yaptım, 2 ay sonra 3 kilo fazla geldim (kaslardan dolayı!!!!:96:) acaba bahsettiğin şahızlar yağ falan mı aldırdı gizlice ?????

bu arada sedali bende sabah kahvaltıda 2,5 yumurta biraz peynir ve çay içtim. inanmayacaksınız ama çok tok tutuyor haşlanmış yumurta. sabah 07.30 da kahvaltımı yapatım 12,30 13-00 e kadar tokum

[COLOR=""]içindeki proteinden dolayı mı böyle tok tutuyor ? vay anası sayın seyirciler:103: sabahları senin menünü deneyeceğim canım[/COLOR]

Ay süper kızzzz:13: bak gördün mü ay sen bakma erkeklere. kıskançlar ama çaktırmazlar. Benim ki rujumu siliyor ''güzel durmuyor'' diye, meğer tam tersiymiş, o yokken mazallah biri görür beğenir ve asıl bana.. zaten millet bekliyor ''seda gelse de asılsam''. bu sabah doktora arkadaşıma şunu dedim: ''adamlar maymun evresinde kalmışlar: hem kıl konusunda hem beyin konusunda'' bazen kendi eşime bile şaşırıyorum ay napmış biliyormusunuz, bunu size anlatmalıyım. bunla şimdi kavga edip konuşmamıştık 3hafta, o annesinde ben de kendi annemde olduğum için görmüyorduk da birbirmizi. bu akıllım benim facebook hesabım gerçekten yok mu yoksa gizliden var mı diye eski bir mail adresimi denemiş (gerçekten yok face hesabım). bana Sayın Deneme, kaıyıdınız tamamlanmamıştır diye mail gelmesin mi....şaşırdım kaldım bu ne diye...sonra aklımdan geçti ama ses çıkarmadım. geçen buna söyledim, ''hani kıskanmıyordun, bunu sen mi yaptın? boşuna uğraştın, gerçekten yok çünkü'' dedim. tek cevabı ''hani o mail adresini kapatmıştın''.....yönlendirme diye birşey var şekerim ay onun kıskançlık hikayeleri çok komik ya. inanın erkeklerin kıskanma huyları kadınlara göre biraz daha değişik ortaya çıkabiliyor. ummadığınız şekilde olabiliyor, hatta bizden daha kıskançlar, buna inanın sadece çaktırmamaya çalışıyorlar siz zayıflayın, bakın neler oluyor. hem gurur duyacaklar hem de kıskanacaklar. hani bizi sürekli isteyen ''doktorlar, mühendisler''grubu var ya (ne doktorlar mühendisler istedi derler ya, acaba neden avukat yada milletvekili yada filolog falan dememişler), bu bekarlık dönemimizdeki grup. evlendikten sonra başka bir grup var bizi kocamız olmadığı ortamda ''baştan çıkaracak olan erkek grubu''. biz de salağız ya, kanarız hemen ah bu erkekler gerçekten garip, iyi ki onlar regl görmüyorlar, yoksa başımıza daha neler gelirdi

Herkese merhabalarr :) 1-2 haftadır bu forumu takip ediyorum ve ben de kilo vermek istiyorum arkadaşlarr
yaşım 20
boy:1.63
kilo:68 ((

Selam güzelim. Aramıza hoşgeldin aynı boydayız. verirsin güzelim, bak buraya takıl, o kilolar nasıl gitti anlamayacaksın:129:

ne kaaa güldüm be more şimdiden görümce moduna girmişsin yazık kız geline

Aramıza hoşgeldin berry:80: hayaldi gerçek oldu diyeceksin sen de yakında bak bi kere başarmışsın, bir daha başarırsın güzelim:128:

sen de aramıza hoşgeldin ebrutolga. bölgesel problemlerden anca sporla biraz kurtulabilirsin, ama bilmiyorum tamamen yok olur mu. ama daha az göze çarpar. yani zayıflayınca aynı anda her taraftan zayıflar insan. ama basene göre hareketler yaparak düzeltebilirsin herhalde. ama bu konuda pek bilgim yok, o yüzden yanlış birşey söylemek istemem. benim göğüslerim büyük, halterci gibi görünüyorum bazen

Biz sürekli deneyip yanılıyoruz ne desek yalan olur bizi izlemeye devam et anacım.... Ben halen daha bir dikiş tutturamayanlardanım.

btlbetul öldüm ya gülmekten. ne matrak insansın sen canım ya

Bende günde ortalama 3-4 saat yürüyorum, muhtemelen sıkılaşıyorumdur ama farkedemediğim için sanki bir işe yaramıyormuş gibi geliyor bana.

Tartıda görmedikten sonra işime yaramazzz....Şööle okkalı 5 - 6 kilo vercem anca huzura ererim....sıkılaşmışım mıkılaşmışım ben anlamam banane gitsin bu yağlaar....

aksam patates yemegı bakla yemegı var nabıcam bakalım:18:

mm baklayı çok severim..
susuz yada az sulu bi orta boy tabak bakla yemegi. bir kase yogurt istersen yanına bir dilim ekmek. ama bence ekmegi de yeme akşam

selam hoşgeldin seda,

kas yagdan iki kat agır gelir yag kastan üç kat çok yer tutar. bilmem anlatabildim mi
evet proteinden dolayı tok tutuyor. ekmekte yemiyorum ben ama siz yiyebilirsiniz.. domates salatalık ta ekleyin yaz gelince.. şimdi de taze nane ve maydonoz olur ki maydonozu peynirle çok severim..

erkeklerin kıskançlık örnekleri çok. benim ki artık kilo vermemi istemiyor. bi gün itiraf etti. çok güzel oluyor muşum.
benimki de ruju sildiriyor. hafif kadın gibi oluyomuşum.. öyle diyo.. yoksa kıskanıyor mu? sanırım

slm kızlar öglen yemegim sulu köfte azcık makarna ve rus salatası cok azcıkta bukardar sizce nasıl ekmek yok tabiii

kızlar cok garip ya azcık yedigim halde midem rahatsız oluyo sızınde öyle oluyomu yediklerimi yazdım gördünüz yerken abartmamda cok kaçırmadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…