mm baklayı çok severim..
susuz yada az sulu bi orta boy tabak bakla yemegi. bir kase yogurt istersen yanına bir dilim ekmek. ama bence ekmegi de yeme akşam
Tartıda görmedikten sonra işime yaramazzz....Şööle okkalı 5 - 6 kilo vercem anca huzura ererim....sıkılaşmışım mıkılaşmışım ben anlamam banane gitsin bu yağlaar....
slm kızlar öglen yemegim sulu köfte azcık makarna ve rus salatası cok azcıkta bukardar sizce nasıl ekmek yok tabiii
kızlar cok garip ya azcık yedigim halde midem rahatsız oluyo sızınde öyle oluyomu yediklerimi yazdım gördünüz yerken abartmamda cok kaçırmadımda
akşam 1 kase borç çorbası
Haşlanmış bezelye
Yoort yicem
Bence süper bir menü olmuş
Ablamla ben artık bu konunun uzmanı olduk ne yenir ne yenmez delirecez artıkHafta 1 kere akşam yemeğinde sadece salata yiyoruz biz, bazen tavuklu sezar yiyoruz, bazen sadece yesillik, bazen mısırlı salata değişiyor ama kalorisi az olduğu için daha faydalı tabi ki.. Ablam son 3 ay da 10 kilo verdi
Rus salatasını yemeseydin iyiymiş canım sonuçta içinde mayonez filan varEkmeksiz sulu köfte olabilir bence ama yanında makarna yemen olmamış şekerim. Keşke köftenin yanında bir kase yoğurt ve ya bol salata yeseydin daha iyi olurdu..
Bence süper bir menü olmuş
Ablamla ben artık bu konunun uzmanı olduk ne yenir ne yenmez delirecez artıkHafta 1 kere akşam yemeğinde sadece salata yiyoruz biz, bazen tavuklu sezar yiyoruz, bazen sadece yesillik, bazen mısırlı salata değişiyor ama kalorisi az olduğu için daha faydalı tabi ki.. Ablam son 3 ay da 10 kilo verdi
Şunu bir izleyin hele abla neler yapmış öyle abboooo....
Bu kızdan korkulur
Bende spora başladım diye geçiniyorum haaa....
Waaaow süpermiş bende öyle yapiyim
günaydın kızlar,
akşam yemegi yemiyor musun uzayım? saat 15.00 te yogurt yemişsin peki kaçta yatıyorsun? aç kalarak metabolizmanızı yavaşlatmayın yogurt ve sütten korkmayın. kalsiyum içerikleri ile kilo vermenize yardımcı olur.
saat 21.30 ta az yaglı tarçlınlı süt içmekte sizi korkutmasın..
Bende günde ortalama 3-4 saat yürüyorum, muhtemelen sıkılaşıyorumdur ama farkedemediğim için sanki bir işe yaramıyormuş gibi geliyor bana.
o saatten sonra birşey yemedim. saat 12 de yatıyorum. dün fazla yediğimi düşünerek akşam sadece yoğurt yemiştim. arada böyle yapıyorum ben :)
merhaba ebru. günde o kadar nasıl yürüyebiliyorsun? valla bravo şaşırdım. birde hergün mü yürüyorsun?
bugün çok yedim ne yazıkki offf(
sabah: kaşarlı küçük bir tost,çay
ara:çilekli süt 200ml
öğlen: makarna +yoğurt
akşam: az zeytinyağlı yeşil fasulye + yoğurt+1 dilim ekmek
çok yemişim çoookkk((
sporumu birazdan yaparım.
Çok güzel yorumlamışsın modacılar gibi.... Bu kıyafetin altına bu ayakkabı çook rüküüüşşş
3 ayda 10 kiloo ne güsel ben bir yılda anca vermiştim o kadar kiloyu sonra 20 olarak geri geldi o ayrı mesele....
Kızlar hepinize ii akşamlar yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?