60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tartıda görmedikten sonra işime yaramazzz....Şööle okkalı 5 - 6 kilo vercem anca huzura ererim....sıkılaşmışım mıkılaşmışım ben anlamam banane gitsin bu yağlaar....

Ben 68 kiloyu görmüştüm bir ara ,sonra 62 oldum şimdide 63 olmuşum 1 kilo almışım. Hayır sporda yapıyorum anlamadım ki neden gitmiyor bu basenlerim, o kadar yürüyorum yahu oha filan olucam artık

slm kızlar öglen yemegim sulu köfte azcık makarna ve rus salatası cok azcıkta bukardar sizce nasıl ekmek yok tabiii

Rus salatasını yemeseydin iyiymiş canım sonuçta içinde mayonez filan var Ekmeksiz sulu köfte olabilir bence ama yanında makarna yemen olmamış şekerim. Keşke köftenin yanında bir kase yoğurt ve ya bol salata yeseydin daha iyi olurdu..

kızlar cok garip ya azcık yedigim halde midem rahatsız oluyo sızınde öyle oluyomu yediklerimi yazdım gördünüz yerken abartmamda cok kaçırmadımda

Miğden az yemeye alıştıysa fazla gelmiş olabilir. Ya rus salatasında mayonez yokmuydu ? Belki o ağır geldi ? Yada köfte dokundu ? Bana da bir ara oluyordu, yoğurt yedim öğünlerde ve yağlı ağır yiyeceklerden bir müddet uzak durdum. Bana sulu yiyecekler falan dokunmuştu.

akşam 1 kase borç çorbası
Haşlanmış bezelye
Yoort yicem

Bence süper bir menü olmuş

Ablamla ben artık bu konunun uzmanı olduk ne yenir ne yenmez delirecez artık Hafta 1 kere akşam yemeğinde sadece salata yiyoruz biz, bazen tavuklu sezar yiyoruz, bazen sadece yesillik, bazen mısırlı salata değişiyor ama kalorisi az olduğu için daha faydalı tabi ki.. Ablam son 3 ay da 10 kilo verdi

Waaaow süpermiş bende öyle yapiyim

Çok güzel yorumlamışsın modacılar gibi.... Bu kıyafetin altına bu ayakkabı çook rüküüüşşş

3 ayda 10 kiloo ne güsel ben bir yılda anca vermiştim o kadar kiloyu sonra 20 olarak geri geldi o ayrı mesele....

Şunu bir izleyin hele abla neler yapmış öyle abboooo....

Bu kızdan korkulur

Bende spora başladım diye geçiniyorum haaa....

Jet Lee'nin kadın versiyonu maşallah

Waaaow süpermiş bende öyle yapiyim

Yap canım haftada 1-2 kere faydalı. Birde ablam günde 2 kere doğadanın 7 otlu çayını içiyor, 1 kerede biberiye çayı içiyor canım. Tabiki mutlaka 2 kerede yeşil çay içiyor toksinleri atsın diye. Ben koyverdim kilo veremiyorum tabi ama ablam baya iradeli o veriyor çatır çatır.

o saatten sonra birşey yemedim. saat 12 de yatıyorum. dün fazla yediğimi düşünerek akşam sadece yoğurt yemiştim. arada böyle yapıyorum ben :)

Bende günde ortalama 3-4 saat yürüyorum, muhtemelen sıkılaşıyorumdur ama farkedemediğim için sanki bir işe yaramıyormuş gibi geliyor bana.

merhaba ebru. günde o kadar nasıl yürüyebiliyorsun? valla bravo şaşırdım. birde hergün mü yürüyorsun?

bugün çok yedim ne yazıkki offf (
sabah: kaşarlı küçük bir tost,çay
ara:çilekli süt 200ml
öğlen: makarna +yoğurt
akşam: az zeytinyağlı yeşil fasulye + yoğurt+1 dilim ekmek
çok yemişim çoookkk ((
sporumu birazdan yaparım.

Haftanın 6 günü canım sadece pazarları yürümüyorum o günde sözlümle buluşuyorum o yüzden :) Sabah 8-11.30 ve ya 8-12 arası yürüyorum canım. Babama yardım ediyorum ben ve bizim iş hep koşturmaca devamlı dışardayım ve gidip geliyorum (bazen abartısız hiç durmadan 2 saat yürüyorum). Arada 5-10 dk dinlenme zamanım oluyor onları çıkartırsam rahat 3 saat yürüyorum canım her gün. Ama basenler nasıl ermiyor akıl erdiremedim bir türlü :26:

Bence çok yememişsin canım. Özellikle makarnayı yoğurtla yemen kalorisini düşürmüş. Akşam 1 dilim ekmek yemeseydin daha iyi olacakmış ama bence bugün yediklerin gayet iyi

sabah kahvatım peynir ,domates,beyaz ekmek
öğlen 1 kase yayla çorbası ,1 dilim çavdarlı ekmek

ara öğün :1 galete,2 tane badem

akşam evde ne var bilmiyorumm

oooff eşim taze fırından çıkmış ekmekle geldi kızım ekmeği sadece sıcakken yiyor zorla ekmek yediriyoruz.
Ben ne yaptım yardım etti üühhüüüüü bayağa bir yedim .....
Sadece çorba içicem zaten diyetim yarın başlıcaktı

Çok güzel yorumlamışsın modacılar gibi.... Bu kıyafetin altına bu ayakkabı çook rüküüüşşş

Ay yorumumu şimdi okudum da hakikaten Hakan Akkaya gibi konuşmuşum

3 ayda 10 kiloo ne güsel ben bir yılda anca vermiştim o kadar kiloyu sonra 20 olarak geri geldi o ayrı mesele....

Canım dikkat etmezsen alıyorsun tabi doğal olarak. Ama biraz daha gayretle bence sende 3 ayda başarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…