60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr diyetimin 3. günündeyim öğlen biraz yoğurt ve 3 adet diyet bisküvi yemiiştim akşam da 1 kase çorba ve salata yedim
ilk kez diyet yapan biri olarak inşallah devam ettirebilirimm
yurtta kendi çapımda sporumu da yaptım bu arada

İyi canım ya azmin varsa devam ettirirsin merak etme

selammm kızlarrrspordan geliormm toplam iki saatcok mutluyum..aksam yemegndede azıcık pilav ve havuc salatası..arkadasm döner yedi yanmda pis hainnn

slm kızlar cumaya az kaldı sabırsızım ...
elma yedikten sonra ara ögünde midem kazınıyo sizde de öyle oluyo mu ara ögün dfilan yapmadım bugun
sabah 4 zeytin haslanmıs yumurta
ara yok öglen 5 yk karnıbahar
ara yok aksam 2 yk pilay 2 yk mantar sote azcık patates azcık tavuk
aksam 6 dan sonra yemiyorum bişiy bir de böyle denicem ama yatmadan kayısı ve süt içerim herhalde spor salonuna giden arkadaslar etkisini görüyo musunuz sıkılastınız mı bir de ücretleri nedir ben istanbul da oturuyorum nisan ayı için arastırıcam da

benim bacaklarım incedir gögüs yok popom sıfır allah ne verdiyse hepsi göbekten şu göbektekileri biraz popoya biraz gögse koyabilme ihtimalim olsa rejim filan yapmam ben ama bizim elimizdemi sanki beni arkadan görenler aaaa inceciksin diyo önümü döndügümde millet şok evde de cocuklardan spor yapamıyorum alsam elime plates lastiğini metin bir uctan kaan bir uctan cekistiriyo onlar yatınca da pert oluyorum ööööfff 3 kilo verdim kimse farketmedi göbek aynı göbek bacaklarım inceldi ama zaten inceydi

Aynı dertten muzdaripiz bende çoğunlukla basen olmak üzere bacak ve kalça dan şikayetçiyim

ahh canım benimm napıcaz biz ya bizim çok fazla spor yapmamız gerekiyo sanırım bol bol yürüyüş ve bu bölgeleri çalıştıran egzersizlerr :)
var mı yaptığın önerdiğin bişeylerr

ahh canım benimm napıcaz biz ya bizim çok fazla spor yapmamız gerekiyo sanırım bol bol yürüyüş ve bu bölgeleri çalıştıran egzersizlerr :)
var mı yaptığın önerdiğin bişeylerr

Yazmıştım canım ben, haftada 6 gün 3-4 saat tempolu yürüyorum (arada dinlenme zamanım oluyor tabi) :) Bundan 3 ay önce 5 ay boyunca yürüdüm aynı şekilde, sıkılaştım birazda diyet yaptım tabi verdim kilo canım ama 3 ay hiç yapmadım son 2 haftadır yine başladım bakalım 57ye filan düşsem iyi olucak :) bölgesel ya bizim problem, belden aşağısı erise yeter üstte birşey yok be canım Bitki çayları içiyorum şekerim öyle yani :)

wooowww günde 3-4 saat nasıl yürüyosun ya süpermişş tebrik ederimm :) ben yürüyüşe yeni başladım ama günde 1 saat yürüyüp 1 saat de spor yapabiliyorum
aslınds çok kilo vermem lazım ama hedefim şimdilik hazirana kadar 5-6 kilo

slm canım çarkurun bergamut meyveli yeşil cayı var tenekede onuda tafsiye ederim sana ben 21 gündür diyetteyim zayıflamada rolü büyük bence seninde denemeni isterim

Ooo canım hazirana kadar rahat verirsin merak etme. Ayrıca saol canım, yürüyorum valla ara ara dinlenerek :) Ama sende 1 saat yürüyüp 1 saat spor yapabiliyorsan süper canım, ben yürüyorum başka da spor yapmıyorum :) Bu arada yeşil çay ve biberiye çayı iç canım. Doğadanın 7 otlu çayınıda iç şekerim kilo vermeye yardımcı oluyor..

slm canım çarkurun bergamut meyveli yeşil cayı var tenekede onuda tafsiye ederim sana ben 21 gündür diyetteyim zayıflamada rolü büyük bence seninde denemeni isterim

bugün doğadan ballı yeşil çay almıştım canım ilk kez yeşil çay içiyorum (hem de ilk kez şekersiz içiyorum ) çok da kötü gelmedi :) faydası olur mu ki

doğadanın ballı yeşil çayını aldım canım her akşam bir bardak içmeyi düşünüyorum uygun mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…