- 9 Mart 2012
- 122
- 64
- 298
selam kızlarr diyetimin 3. günündeyim öğlen biraz yoğurt ve 3 adet diyet bisküvi yemiiştim akşam da 1 kase çorba ve salata yedim
ilk kez diyet yapan biri olarak inşallah devam ettirebilirimm
yurtta kendi çapımda sporumu da yaptım bu arada
İyi canım ya azmin varsa devam ettirirsin merak etme
selammm kızlarrrspordan geliormm toplam iki saat cok mutluyum..aksam yemegndede azıcık pilav ve havuc salatası..arkadasm döner yedi yanmda pis hainnn
pek hırslı olduğum söylenemez ama artık gerçekten kilo vermek istiyorum ve bidaha almamak..
offf bu basenlerden bacaklardan kalçadan bi kurtulsammm
Aynı dertten muzdaripiz bende çoğunlukla basen olmak üzere bacak ve kalça dan şikayetçiyim
ahh canım benimm napıcaz biz ya bizim çok fazla spor yapmamız gerekiyo sanırım bol bol yürüyüş ve bu bölgeleri çalıştıran egzersizlerr :)
var mı yaptığın önerdiğin bişeylerr
Yazmıştım canım ben, haftada 6 gün 3-4 saat tempolu yürüyorum (arada dinlenme zamanım oluyor tabi) :) Bundan 3 ay önce 5 ay boyunca yürüdüm aynı şekilde, sıkılaştım birazda diyet yaptım tabi verdim kilo canım ama 3 ay hiç yapmadım son 2 haftadır yine başladım bakalım 57ye filan düşsem iyi olucak :) bölgesel ya bizim problem, belden aşağısı erise yeter üstte birşey yok be canımBitki çayları içiyorum şekerim öyle yani :)
selam kızlarr diyetimin 3. günündeyim öğlen biraz yoğurt ve 3 adet diyet bisküvi yemiiştim akşam da 1 kase çorba ve salata yedim
ilk kez diyet yapan biri olarak inşallah devam ettirebilirimm
yurtta kendi çapımda sporumu da yaptım bu arada
kızlar yaa 1 tabak pırasa yemeği 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış patates yedim.sizce çokmu.off nabtım ben yaa
wooowww günde 3-4 saat nasıl yürüyosun ya süpermişş tebrik ederimm :) ben yürüyüşe yeni başladım ama günde 1 saat yürüyüp 1 saat de spor yapabiliyorum
aslınds çok kilo vermem lazım ama hedefim şimdilik hazirana kadar 5-6 kilo
normal yemeşsin kız üzülme cok bişe yememişsinki yarın biraz daha az yer telafi edersin
kızlar ben kacar iyi geceler size öpüyorum sizi
kızlar ben kacar iyi geceler size öpüyorum sizi
slm canım çarkurun bergamut meyveli yeşil cayı var tenekede onuda tafsiye ederim sana ben 21 gündür diyetteyim zayıflamada rolü büyük bence seninde denemeni isterim
Ooo canım hazirana kadar rahat verirsin merak etme. Ayrıca saol canım, yürüyorum valla ara ara dinlenerek :) Ama sende 1 saat yürüyüp 1 saat spor yapabiliyorsan süper canım, ben yürüyorum başka da spor yapmıyorum :) Bu arada yeşil çay ve biberiye çayı iç canım. Doğadanın 7 otlu çayınıda iç şekerim kilo vermeye yardımcı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?